Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Na srečo (ali pa na žalost, glede na vse ostalo) sem naletela na službo, za katero uradno izobraževanje sploh ne obstaja, splošna izobrazba (OŠ, gimnazija) pa niti najmanj ni pomembna, saj na mojem delovnem mestu potrebuješ morda 5% šolskega znanja, vse ostalo pa je zdrava kmečka pamet ter uvajanje na delovno mesto (učenje o konkretnem delu). Seveda imam probleme v tej službi in seveda, da se mi zdi, da imam premajhno plačo glede na vse, kar počnem, ampak po drugi strani pa vidim, da sem lahko, vsaj kar se denarja tiče, popolnoma tiho, saj so tukaj na RR ženske, ki s 6. stopnjo izobrazbe nimajo toliko neto plače kakor jaz z OŠ.
Mesečno od 25-30 ur nadur - neplačanih. redno regres, božičnica, plačujejo dodatno zavarovanje, božička za otroka, Delo za računalnikom, stresno, 3 stvari na enkrat, vendar grem z veseljem v službo.