nell
|
Pozdravljene punce! Pa se še js javljam, da povem kako je blo na izrednem pregledu. Najprej, da ne pozabim in lepo pozdravljene vse nove srečke nosečke. Vsem, ki imajo danes preglede in NS velik sreče in . Gajka - hvala za informacije. Sej tud sama zdej skačem po netu in zbiram informacije, tako da takšne optimistične še najbolj prav pridejo - hvala. Erin - ti si le zrihtaj preglede, upam da ti ugodijo. Saj če greš na en pol urni sprehod po sončku, pa da se ne naprezaš preveč, to pa tud morajo razumet no. Js verjamem, da nam sporočiš najboljšo novičko. Ti pošiljam Sandra123 - sem zelo vesela zate, da si pri diabetologu zvedela dobre rezultate...torej se je na koncu tud vso čakanje izplačalo...le tako naprej. Sonček3 - zakaj pa potem namesto Elevit ne vzameš raje kakšen Hipp Natal al kej podobnega. Tam so tud vitaminčki in pa polovična vsebnost folne, tko kot jo ti domnevno uživaš zdaj. 200 enot. Sicer pa ti predlagam, da o tem povprašaš našo Bambi ona ti bo pomoje znala še najbolj svetovat. Saj res Bambi, kje si...te pogrešamo. No pa da zdaj še povem kako sem jaz zrihtala pri ginekologinji. Vse sva se lepo pogovorile, še enkrat kakšno je tveganje, koliko % možnosti je (5%) - tko da je to še vseen relativno malo. Kaj me zdaj čaka in kaj me čaka v primeru, da slučajno pridejo domov slabi rezultati - pa sej upjmo na lepe, a ne. No sedaj sem na bolniški, ker imam že v sredo v Ljubljani odvzem horionskih resic - me je poslala kar na to preiskavo, da ne bo potrebno tako dolgo čakati. Tko da spet zbiram informacije in bom hvaležna za namige. Mi je pa rekla, da je potem po tej preiskavi doma strogo mirovanje, samo do WC-ja in nazaj. Drugače sem pa ok, sem se lepo pomirila, prebrala ogromno informaciji o NS in amio, ker sem mislila, da grem na to...no zdej mam še jutri čas, da preberem še kaj o horionski. Punce pridne bodite, predvsem pa bodite v sončku.