Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
. Ampak dokler so rumene barve bomo še potrpele, a ne?
. Sam da se ne začnejo rjavo barvat
. KAj misliš, da je to kakno vnetje al kaj? Se mi zdi, kot da me nekaj srbi
. Grem jogurt kupit, pa tampone... preventivno
. A v lekarni mi bi dali kaj? Kje je bambi14

pozdravček vsem skupaj,danes sem malo prej doma ,ker imam pol treh pregled tako da sm se odločila da nekaj malega napišem.Kot sm zasledila ste ene dve iz Postojne mogoče se pa poznamo
če se ne motim sem to videla pri tebi Sayuri ter maya maya ali boste samo tukaj rodile pa ste od drugje ?
DAN ŠE NAPREJ
predpisala canesten scečke - dva paketka po tri svečke in canesten kremo, se zunaj mažeš. Ja verjetno te zato srbi, ker je mene spraševala če me kaj srbi ali peče. Sam mene ni nič srbelo ali peklo.
Izgleda super, bo še pa trajalo nekaj časa, da se bo dejansko začela uporabljat, ker so ostali prostori v mansardi še v fazi končevanja knaufa. V album sem pripela nekaj slikic - je še delovna verzija kuhinje - še manjka napa, vtičnice, luč nad pultom na poševnini, pa vsaj nekdo bi lahko karton po tleh pospravil...
Kaj osebna zdravnica mi bo dala recept?
in super izrabljen prostor ob radiatorju in posrečeno vdelane odprtine za kroženje toplega zraka.
. Sem pa 100% mislila na vse vas in hkrati držala pesti za vse kar se vam je dogajalo, da bi se res vse končalo dobro! Tiste, ki ste srečo rabile še bolj, pa sem držala pesti z dvojno močjo. Zato pa se zadeve razpletajo dobro, a ne?!
.
Držim pesti, da bo vse ok
v lekarnije na voljo kr nekaj proizvodov: