|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2oo8
12.3.2008 18:46:53   
naty13
Dormeo - midva ga imava že dve leti in sva zadovoljna. Ko spim na kakšnem drugem jogiju npr. dopust ali na kavču sem vsa polomljena.

Tejkaz v Kranju imamo trgovino Biba in sem tam kupila nosečniške hlače ko sem bila v prvo user posted image . Nekaj izbire je, se pa gibljejo cene okol 40eurov.

Erin a boš mela vozek v taki barvi kot je na slikiciuser posted image user posted image user posted image

Mene je pa danes popoldne tako šravfalo po trebuhu. Sem mogla 4X na WC letet, zdej je pa dobro. user posted image  Pa še od mojga user posted image  sestra je pripeljala tamaledva 2,5 let in 2 meseca stara, pa še svojga 15 mesečnika sem imela, pa je bilo pestro. Jaz na WC-ju, tamalček lačen, Mojga je mela stara mama tisti čas, 2,5 letnik tudi s prebavnimi motnjami pokakan, ga je tašča potem zrihtala. Jaz na školki. Noro. Vse je bila komedija. user posted image user posted image user posted image  Pol je pa soseda s tamalo 3,5 letnico prišla. Dnevno in kuhinjo so celo na glavo obrnili. user posted image

_____________________________

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
   RE: Avgustovke 2oo8
12.3.2008 18:58:48   
cebrca
Živijo!

Tudi midva imava že dve leti dormeo in sva zelo zadovoljna, obema je všeč, ker je bolj trd. Zaenkrat nimam problemov s spanjem, je pa res, da že od nekdaj spim na boku in nikoli nisem spala na hrbtu ali na trebuhu.

Je pa nama tudi na začetku jogi malo začel plesnit, ampak sva imela improvizirano posteljo s čisto zaprtim dnom. Sva stopila v akcijo in hitro namestila letve, jogi sem spucala in od takrat ni problemov s plesnobo. Sva pa imela od začetka še veliko vlage v celi hiši, ker so se tlaki in stenski omet še sušili, šele letos se pozna da je vlaga padla.




_____________________________

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
   RE: Avgustovke 2oo8
12.3.2008 19:17:32   
karmar
ojej, ma ti Erin pa prav pošteno zapravljaš...user posted image .
Tudi jaz upam da ne bo plesni... Baje je problem v tem da dormeo nima v sestavnem delu vzmetnice zračnih kanalov, po katerih bi se zrak ponoči odvalal iz sredine. To je umetni material in rabi določene zračne poti, da se zaradi potenja vzmetnica sproti suši... Čeprav- koliko se pa otroček poti? V skrajnem primeru se ga pa večkrat obrne, pa je. Zdej vas zapuščam, ker sem končala s službo.
Se tipkamo jutri. Lepo in lahko noč vsem.


p.s. Erin- moj naslednji GP je 3.4., hkrati tudi MF. Papa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
   RE: Avgustovke 2oo8
12.3.2008 19:17:34   
Erin
naty - ja takega bom imela, user posted image sem najprej hotela zelenega pa je v živo zelo močna barva, rdečega ali modrega pa nočem ker ne vem ali bo user posted image ali user posted image ...Sicer najprej nisem hotela tako temnega ampak sem pomislila naprednost - manj se bo videlo da je umazanuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
   RE: Avgustovke 2oo8
12.3.2008 19:23:06   
Erin
...aja..pa še v akciji je in full ceneje...se splačauser posted image user posted image user posted image

karmar - sedaj kupujem določene artikle, ker so v akciji in ker se bodo nekateri v aprilu  (posteljica, lanski modeli vozkov bodo šli ven iz prodaje in jih sedaj ceneje dajejo) menda kar za nekaj podražili...pa gledava sedaj na vsak € da bova dobro kupila ampak hkrati poceni...punce, spremljajte akcije...se splačauser posted image (pa še zadnje mesece bomo hitro omagale ko bomo mele že veliiiiiiiiikega buhijauser posted image user posted image user posted image pa ne bo nakupovanje tako sproščeno)

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
   RE: Avgustovke 2oo8
12.3.2008 20:10:28   
tejkaz
Samo na hitrco
Dormeo mi je drugače super ležišče. Moj še vedno zelo dobro spi na njem. Jaz pa se zbujam in premetavam ampak vse pripisujem nosečnost, ker je bilo pri Evi isto.
Eva ima tudi dormeo jogi in dobro spi. Nikoli ni imela problemov z motoriko ali razvojem. Nepremočljivo podlogo smo pa kupili od firme Racman (za Evo in za naju - če bi mi voda odtekla v postelji). Pa tudi pri tem dojenčku bo tako

V Bibo danes nisem šla. Ni bilo časa. Sem šele malo prej prišla iz skužbe.

Zdaj pa nekaj pojest in spat.

Zoja Miša, Goričane? 100 m stran od nas :)


_____________________________

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
   RE: Avgustovke 2oo8
12.3.2008 22:23:10   
mishel
Spet sem tako pozna, da se mi ne da vsega pokomentirati. Učke že komaj držim narazen, sam pozdravit sem vas pa mogla, pa prebrati kaj ste kaj čvekale danes user posted image . Pa pa do jutri!!!

_____________________________

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
   RE: Avgustovke 2oo8
13.3.2008 7:00:54   
miškolinček
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Dobro juro, dobro jutro punce, sem spet bolj zgodnja, zato vam postrežem s kavico,  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
   RE: Avgustovke 2oo8
13.3.2008 7:18:38   
naty13
Jutro!

Miškolinček hvala za user posted image , sem i jo ravno pred računalnik prinesla.

Danes pri nas ne bo od 8h-12h elektrike. user posted image user posted image user posted image user posted image  Nič računalnika, kuhanja. Za Nejca sem tako zdej dala na štedilnik, da bo vsaj on lahko jedel, če se bo prej zbudil. Midva bova pa kar pico danes. user posted image  Pa še kupček cunj imam za zlikat, pa mi tudi to ne bo uspelo v dopoldnevu. user posted image user posted image user posted image

_____________________________

pa pa

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
   RE: Avgustovke 2oo8
13.3.2008 7:47:39   
astrea
Dobro jutrouser posted image

Hvala za kavico.

Jaz vsak dan težje vstanem in grem v službo. user posted image kaj šele bo?!
Se pa tolažim, da se bližamo koncu tedna,ko bom spala dva dni dljeuser posted image .

Včeraj sem se cel dan potepala in sem vas samo na hitro prebrala.

Sayuri si dobila termin?

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
   RE: Avgustovke 2oo8
13.3.2008 7:59:11   
miškolinček
Sem imela že cele litanije napisane, pa mi je ta smotan računalnik spet vse zbrisal, ti user posted image  .
Naty, sem brala da si včeraj dobro opravilauser posted image user posted image user posted image user posted image . A si ti tudi bolj zgodnje sorte, a te Nejc zbudi tako zgodaj a  se sama?

Joj, a ti likaš, jaz tako malo, prej sem, potem ko sem pa prvič rodila pa nič več, samo najnujnejše rajši obesim tako da ni skoraj nič zmečkano, potem pa takoj zložim da se na kupu ne zmečka. Pa tudi to srečo imam da je moj bolj športen tip in ne nosi srajc in podobnih stvari. Zame je likanje najhujše gospodinjsko opravilo.user posted image user posted image
user posted image user posted image Pridna si, pridna nimam kaj reči, pohvalnouser posted image user posted image

Pozdravček tudi tebi astrea. user posted image user posted image   Saj bo boš videla smo že skoraj na polovici, še mal pa bo finiššššuser posted image user posted image user posted image . Pol si bomo šele imele za povedat, pa še ceč kup drugih vprašanj bo.

Čao, čao se tipkamo

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
   RE: Avgustovke 2oo8
13.3.2008 8:25:49   
anita goitan
jutro punce, miškolinček hvala za user posted image tudi sama sem jo ravnokar spila. Danes pa imamo sonček, astrea tudi meni se ne ljubi več v službo user posted image user posted image user posted image in kaj šekle bo recimo tam konec maja ko bodo naši trebuščki že treebuhhi in zunaj vroče, ojej.
Punce se še pišemo in beremo, pridne bodite, čau čau

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 13.3.2008 8:26:04 >

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
   RE: Avgustovke 2oo8
13.3.2008 8:42:26   
ANA_P
dobro jutro
miškolinček hvala za user posted image , je tako dobra kot od sayuriuser posted image

Likanje? Jao, Naty pa si pridna. Mene tudi čaka cela gora cunj in nimam take sreče kot miškolinček, od tega imam pol srajc za zlikatuser posted image user posted image .
Miškoliček, tudi meni je to najhujše oprevilo ampak se te vsakih 14 dni spravim k sebi in zlikam ampak s tak težkim srcem user posted image
No, mene pa so danes zbudile takšne bolečine in to povsod spodaj. Ene bolečine so menda povezane s prebavo, še me vedno mantra, druga bolečina pa ne vem no, mislim da me levi jajčnik tak boli, če ne bo nehal bom šla kar k G, ker sem zjutraj komaj hodila.
Zunaj taki lepi sonček, jaz pa danes cela v bolečinah user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
   RE: Avgustovke 2oo8
13.3.2008 8:54:49   
tatly
dobro jutro vsem skupaj
mene pa zanima p kolikih tednih ste izvedele kaksen spol otroka imate??

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
   RE: Avgustovke 2oo8
13.3.2008 8:59:03   
anita goitan
tatly nama je na nuhalni Pušenjak povedal,-se pravi 12t, vendar naju tudi opozoril da ni 100% in sedaj nestrpno čakam MF

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
   RE: Avgustovke 2oo8
13.3.2008 8:59:43   
miškolinček
Ja, ponavadi je Sayuri skuhala kavico, zdaj sem ji pa jaz mal prevzela dolžnosti, da se bo malo spočila, he, he, he, heuser posted image user posted image user posted image user posted image . Upam, da nisi huda Sayuri. Saj res , kje pa si, ponavadi si se že dopoldne oglasila, a Še pančkaš.

O, kakšen lep sonček  user posted image user posted image user posted image  je danes pri nas, jaz pa v službouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Edina tolažba je ta da grem sam še danes, od jutri naprej bom pa sigurno na bolniški, jupiiiiiiii, jupiiiiiiiiiiii. Komi čakam ker se že komi privlečem iz službe.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


Pridne punce, pridne kar likajte, meni se ne da. Pridne ste ni kaj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
   RE: Avgustovke 2oo8
13.3.2008 9:03:18   
miškolinček
Tatly Za spol boš točno zvedela na morfologiji to je okrog 20 do 24 tedna, takrat je že skoraj 100 %, meni je tudi zdravnica na nuhalni rekla, da če bi bil pravilno obrnjen, bi mi povedala, 12. teden, vendar je rekla da bi bilo samo 70 do 80 %.

Počakaj na morfologijo in vprašaj. Vprašaš pa lahko tudi kdaj kasneje ko boš imela kakšen ultrazvok.

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
   RE: Avgustovke 2oo8
13.3.2008 9:07:24   
sayuri
Jutro user posted image  Hvala za kavico. user posted image  Sem se zbudila lačna, kot volk. Ker zjutraj edino čokolino lahko prebavim, sem se najprej v kuhinjo zapodila, tam pa prazna vrečka user posted image . Komaj sem ta malega v vrtec spravila, potem pa v trgovino po dvokilsko čokolino skočila in zdajle sem čist blažena, ko sem pojedla user posted image
user posted image user posted image user posted image
tatly, meni je na NS Pušenjak namignil, da bomo imeli parček. Prav tako je moj G pred 3 dnevi tako domneval. user posted image
astrea , niso me še poklicali iz Postojne.user posted image  Sem včeraj klicala, pa se nihče ni javiluser posted image , potem sem pa kar email poslala z vsemi podatki. PA me do sedaj ni nihče klical. Tud jaz sem že zavrtela njihovo številko, pa nič user posted image . Upam, da me pokličejo danes user posted image

Se javim kasneje - je ravno svakinja na kafe prišla user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
   RE: Avgustovke 2oo8
13.3.2008 9:08:36   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček

Ja, ponavadi je Sayuri skuhala kavico, zdaj sem ji pa jaz mal prevzela dolžnosti, da se bo malo spočila, he, he, he, heuser posted image user posted image user posted image user posted image . Upam, da nisi huda Sayuri. Saj res , kje pa si, ponavadi si se že dopoldne oglasila, a Še pančkaš.



Nič nisem jezna user posted image user posted image user posted image . Sem imela opravke s čokolinom, zato me ni blo zgodaj zjutraj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
   RE: Avgustovke 2oo8
13.3.2008 9:21:13   
miškolinček

IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček

Tatly Za spol boš točno zvedela na morfologiji to je okrog 20 do 24 tedna, takrat je že skoraj 100 %, meni je tudi zdravnica na nuhalni rekla, da če bi bil pravilno obrnjen, bi mi povedala, 12. teden, vendar je rekla da bi bilo samo 70 do 80 %.

Počakaj na morfologijo in vprašaj. Vprašaš pa lahko tudi kdaj kasneje ko boš imela kakšen ultrazvok.

kkkk

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
   RE: Avgustovke 2oo8
13.3.2008 9:22:57   
miškolinček
Upsss, e opravičujem za prejšnje sporočilo, mi nekaj računlnik nagaja.

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
   RE: Avgustovke 2oo8
13.3.2008 9:27:21   
čipka
Dobro jutro punce še z moje strani...želim vam en lep sončkast dan še naprejuser posted image , jaz grem pa mal pogledat v nakup. središče za vozke, pa vam kej javimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
   RE: Avgustovke 2oo8
13.3.2008 9:49:38   
sayuri
Sem dobila datum za 3dUZ. Šele 26.5. user posted image , ko bom že v 30. tednu user posted image . Ne vem, če bom šla, bom še videla, ker se mi zdi malo pozno. Bom videla, kaj bo rekel moj g na naslednjem pregledu. Itak tele 3d uzje on dela, pa bom prosila, če me lahko že prej kam uštuli user posted image .


(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
   RE: Avgustovke 2oo8
13.3.2008 10:10:58   
astrea
JAz ga imam pa 23. maja, ko bom v 28. tednu. Pa tudi študiram, če bi poklicala kam drugam in dobila zgodnejši datum. Sicer pa piše, da je najbolj primerno od 25. do 30. tedna.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
   RE: Avgustovke 2oo8
13.3.2008 10:17:48   
bambi14
Jutro user posted image ,

hvala za kafetko.user posted image
Jaz pa sem že spekla biskvit za rolado in zdaj se hladi. Je imel user posted image moj roj. dan. pred dnevi in more malo počastit v službi. Pa sem vstala in spekla in potem peljem v službo, da se bojo malo posladkali.user posted image

Ejte,.....da ne vidite mojih cot,...sem jim namenila en cel predal in sem ugotovla, da se morem res spravit zraven, ker bo že kmalu toplo, pa še mam za zlikat kratke rokave srajc od lani- uppppppps,pa sem povedala- packa nemarna. Aja pa še predal je poln, tako da mi ne uide.user posted image
Jaz se še nisem prijavila za 3D uz., mislim pa it na Ptuj, ker mi je najbližje in tud pravijo, da je ok. Cena pa je ista kot za nuhalno s., to je 60 eur, vsaj tako sem slišala.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?