Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Nočko
.
- neugodno, če si v družbi.
- kje pa si kupla hlače? Menda imajo v C&A in pa v H&M dobre hlače ampak samo v Avstrijii majo menda nosečniški oddelek...
Pa gotov jih lahko večaš glede na trebuh-so na kakšne gumbe? Jaz bi take ki jih lahko večaš pa da ne kupuješ za vsak mesec druge, če maš slučajno nenormalen trebuh...
? A se kje da take dobit? Jest bi najraje ene črne pa kavbojke pa je to to
Potem jo pa nisem več nosila, ker nisem hotela vsakemu razlagat, da mi je enostavno všeč. Jo bom pa spomladi lahko nosila
pa sva rekla da ga do pol 1 počakam...pa kmetijo sem gledala pa sem totalno razočarana nad izidom
...zej je pa Truman ki sem ga gledala že 10 x
da mam na izbiro še kaj drugega kot pop tv, a kanal slo 1 in slo2.
, mene pa full grlo boli in nos imam zamašen. moj glas je kot od starga dedca
delat. Bom spet sama cel dan, pa sej grem k mami na kosilo. Moja mama ful skrbi zdaj za mene, ko sem
pa me ful razvaja. Se že zelo veseli vnučka oz. vnukinje. Pri nas še tud kar naletava sneg. Jaz ga pa nimam preveč rada, sem bolj poletni tip. Če je za Božić in novo leto je čist dobro, pol ga pa lahko pobere.
zaradi tega izcedka, ki sem ga imela.
Sem tudi jaz zate zelo vesela.
pocrklal in je blo prov luštn, zdej greva pa smrekco kupt