|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007 (2.del)
28.1.2008 8:03:44   
Padme
IZVIRNO SPOROČILO: KT

*ANA* odlična user posted image , hvala! Pa takoj en eno veliko pošiljko user posted image za Pio.

IZVIRNO SPOROČILO: Padme

Bravo KT za tak uspešen podvig user posted image user posted image user posted image , jaz ne verjamem da bi lahko Jaka nesla v kakšen hrib, ker ga že po stanovanju težko prenašam... A imaš ist nahrbtnik kot  N & B? Mi si ga bomo najprej sposodili od prijateljev ta vikend, da ga preizkusimo, da vidimo kako bo Jaka zadovoljen, potem ga bomo šele kupili. Ja identičen ruzak imamo, pa se nismo nič zmenili, še barve je enake. Ti moram povedat, da se super nosi, predvsem ker nosiš večino teže na bokih in ne toliko na ramenih oz hrbtenici. Alina je celo pot navzgor čebljala v ruzaku, šele 10 m pred vrhom jo je zmanjkalo in še ko je zaspala je lepo sedela in imela glavo naslonjeno naprej na tisto oporo, ki je spredaj. Edino kar jo je motilo je bilo, da ni uspela naprej gledat (firbec user posted image ) in potem je glavo metala preko moje leve rame pa preko moje desne rame user posted image , saj telesa ni uspela, ker je lepo fiksirana v nahrbtiku - skratka zdi se mi, da je uživala, jest pa tudi!

Superca! Zanima me še kako in koliko si oblekla Alino?

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
28.1.2008 8:13:09   
Kati81
DObro jutro še od naju. Mi smo imeli pester vikend, obiski tu obiski tam.

No saj je blo luštno. Danes krog 12 gremo pa na primorsko k ma mamki zobarja. Uf, kaj bo spet rekla do sedaj je blo vedno vse ok, upam, da bo tud danes.

Kaja že razturava po dnevni sobi, jaz pa razmišljam kaj bi jedla.

Pa še kavo moram skuhat sej smo super spali, sam v soboto zvečer smo ga mal žurali, pa premal spali.

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
28.1.2008 8:18:36   
KT

IZVIRNO SPOROČILO: KT

*ANA* odlična user posted image , hvala! Pa takoj en eno veliko pošiljko user posted image za Pio.

Bravo KT za tak uspešen podvig user posted image user posted image user posted image , jaz ne verjamem da bi lahko Jaka nesla v kakšen hrib, ker ga že po stanovanju težko prenašam... A imaš ist nahrbtnik kot  N & B? Mi si ga bomo najprej sposodili od prijateljev ta vikend, da ga preizkusimo, da vidimo kako bo Jaka zadovoljen, potem ga bomo šele kupili. Ja identičen ruzak imamo, pa se nismo nič zmenili, še barve je enake. Ti moram povedat, da se super nosi, predvsem ker nosiš večino teže na bokih in ne toliko na ramenih oz hrbtenici. Alina je celo pot navzgor čebljala v ruzaku, šele 10 m pred vrhom jo je zmanjkalo in še ko je zaspala je lepo sedela in imela glavo naslonjeno naprej na tisto oporo, ki je spredaj. Edino kar jo je motilo je bilo, da ni uspela naprej gledat (firbec user posted image ) in potem je glavo metala preko moje leve rame pa preko moje desne rame user posted image , saj telesa ni uspela, ker je lepo fiksirana v nahrbtiku - skratka zdi se mi, da je uživala, jest pa tudi!

Superca! Zanima me še kako in koliko si oblekla Alino?

Body brez rokavov, body z dolgimi rokavi, pulover, spodaj žabice in hlače ter ene čevlje, čez vse pa kombinezon in ni bila ne vroča ne hladna, ravno prav očitno saj je bilo včeraj okoli 2.stopinji tam zgoraj, čeprav na sončku je bilo pa prav prijetno toplo.

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
28.1.2008 8:53:14   
Drnula
Oh, pri nas je vsako noč slabše. Noče in noče spati v svoji posteljici. Nemirna je, obrača se leze sem in tja in se takoj zaleti in predrami in potem seveda tako vstane. Ko pridem takoj zapsi v naročju ali v najini postelji - ampak to ni to. Ma sem vstala danes vsaj 15x, proti jutru je pa vseeno pristala pri nama, kjer je lepo zaspala. Premetava se še vedno ampak ima placa, če ne pa dobim vsake toliko en šamar čez nos user posted image

KT - super! Mene tudi že dolgo mika da bi kam šle, na Slivnico na primer. Sem jo zadnjič imela prvič v ruzaku in ji je bilo všeč. Meni malo manj, ker je ne vidim. Kateri ruzak pa imata? Jaz sem si ga sposodila od sestre od MayaMaya, pa se mi je zdel malo premalo prilagodljiv - preden sem si uspela naravnati naramnice sem skor dušo spustia. Sicer za nosit je ok.

Vidim da čez vikend niste bile preveč doma in na računalniku - pridne. Midve sva imeli soboto čisto zase, nikamor nisva šli, nič razmišljali o hiški, samo sprehajali sva se in igrali in bilo je super. Me na trenutke zapeče vest, da Neco prekladam kot vrečo krompirja zaradi te force okrog hiše, namesto, da bi se njej bolj posvečala. Včeraj smo šli k njegovi mami, zvečer sem pa likala. In imela super pomočnico, ki me je zabavala zraven in vlekla cunje iz likalne deske http://www.youtube.com/watch?v=-mdPYDBbfKk

Danes greva pa do P, ker me moti, da ima Neca že ene dva tedna podočnjake. Tudi vsi drugi opazijo. Spi res ne veliko, ampak mislim, da od tega ni. Se bojim da kaj ne štima z ledvicami. Ne vem, se grem malo pogovorit z dohtarco.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
28.1.2008 10:01:27   
FLASK_A
Mislim, da smo od danes naprej bogatejši za dva zobkauser posted image user posted image user posted image  Je ravno predrlo dlesen, mislim, da se ne motim in so res zobki. Tako da bodo zdaj štirje pri še ne osmih mesecihuser posted image user posted image user posted image user posted image

KT, v sredo imam avto na popraviluuser posted image  Tako da se bo treba za naslednji teden zmenit. Imam pa skos frej, ti sam reci kdajuser posted image  Pa ful fajn, da ste šli takole malo ritke razmigat!user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
28.1.2008 11:01:41   
Kati81
FLASK_A daj naj Jaka odstopi 2 zobka Kaji, mi jih še vedno nimamo.

A avto mate na popravilu, no pol pa prideva s Kajo kaj na obisk, da vam ne bo dolgčas.

LP

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
28.1.2008 12:04:38   
mentos
dobro jutro,

no, za nami je še kar lepa noč, smo se zbudile le 3*. Drugače je pa Hana včeraj prvič probala piščančje mesouser posted image . Ja sem ji dala govejo juhico, korenček, malo piščančka, malo testenin(krogci), vse spasirala in je pojedla 120 ml, pa še samo juhice 50 ml. Danes mi je pa že 70 ml pojedla HIPP kašice breskev/banana, ma sem malo posrala ga, ker jo je že včeraj čist zaprlo (mislim da bananca), tako da smo danes čist trdo kakali. Jutri pa dobi hruško.

ŠpelaP+Sara, prav vesela sem da sta doma in da se Sara počuti že boljše. Pa še eno user posted image , da bo kmalu čist zdrava.

grem hiter kuhat

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
28.1.2008 12:06:23   
ŠpelaP
Da nas prestavim malo višje, smo že čisto na dnu! user posted image

Pri naši Sari še tudi ni ne duha ne sluha o kakih zobkih, čeprav že ima malo, čisto malo nabreklo dlesen. Upam samo, da ni po svoji teti - moji sestri, ki je prvi zobek dobila, ko je bila stara že 15 mesecev. user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
28.1.2008 12:11:08   
mentos
Drnula/, vaša Neca je pravi cuker, pa ful lepo že stoji, user posted image user posted image user posted image , drugače si pa super mami in nič ne imej slabe vesti, Neci nič ne manjka, pa še lepo se zna sama igrat.

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
28.1.2008 13:53:42   
*ANA*
No pa da nas malo bolj gor prestavim user posted image .

Očitno vse lepo vozičkate na sončku- le jaz sem sama tle ko ne mormo ven user posted image .

Končno sta oba omagala user posted image - saj ko je Pia doma je Svitu tako zabavno da še spat noče user posted image in je končno od 7 ure zjutrej zdaj zaspal user posted image .
Pia pa zmatrana od vročine tudi user posted image .

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
28.1.2008 14:59:02   
ŠpelaP
Da nas spet malo pomaknem navzgor! user posted image
Zunaj je tak lep dan, jaz pa moram imeti Saro še noter, da pride čisto k sebi. Upam, da zdaj ne bo več imela vročine, in da smo presnete bolezni pregnali.
Aja, še to. Prejšnji teden - še doma, je Sara imela hemoglobina 104, v bolnici pa ji je že začel nazaj naraščati. Tako da ga je včeraj imela že 111.

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
28.1.2008 15:47:53   
Anonimen
Joj ANA nisi edina notr, naš tamal je bolan od srede, je dobil gripo. Očitno se je nalezel od očija. Včeraj popoldne sem mislila da je boljš, zvečer je imel nazaj 38.5. Danes je mal boljš, kej bo zvečer bomo pa vidli.

A ve katera kolk časa gripa/prehlad pri doječkih.

Danes imam 7. mesecev.

(odgovor članu ŠpelaP)
  Neposredna povezava do sporočila: 2887
28.1.2008 20:43:55   
*ANA*
No pa da nas spet pomaknem malo bolj gor user posted image

Naša škrata spita user posted image , mami pa tle bluzi user posted image .

Sva bile s Pio pri P in ima vneto uho user posted image ,tako da smo dobili antibiotik in bo šlo hitro na bolše -vsaj upam  user posted image .

ŠpelaP super,da je šel hemoglobin gor user posted image user posted image user posted image , še malo pa bo OK.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
28.1.2008 21:03:16   
Anya22
Pozdravlejne, punce! Spet se tudi jaz malo javljam. Danes sva bila z Žanom na EEG - ju (snemanje možganov), ker ima  tremor in me zanima če ve katera, kdaj bomo dobili izvid, ker ga namreč pošljejo v LJ? Upam, da ni kaj resnega z Žanom, ker ne vem kaj bom.user posted image

Moj pikec je prišel na svet 14.06.2007 po imenu Žan.

Moja pikica je prišla na svet 28.09.2009 po imenu Nika

28.09.2009 3320g, 51 cm
20.10.2009 4005g, 52 cm
24.11.2009 4900G, 54 CM

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
28.1.2008 21:14:44   
Anonimen
Ubogi Žan user posted image . Držimo pesti, da bo izvid doberuser posted image user posted image user posted image .

A ta teden se kaj dobite ??

(odgovor članu Anya22)
  Neposredna povezava do sporočila: 2890
28.1.2008 21:54:14   
lenkav
anya22: držim pesti, da bodo izvidi hitro in da ni nič narobe. mogoče pa te lahko vsaj malo potolažim - če se te tresavice pojavljajo predvsem, ko Žan napol spi ali pa je zelo utrujen, naj bi to bilo dosti normalno. namreč to je tako, ko se mi kaj stresemo med spanjem; ko npr. pred TV zaspiš
pa srečno
tudi vsem bolančkom

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
29.1.2008 7:21:27   
Padme
Dobro jutro!

Sem skuhala cel lonec user posted image in zdaj čakam če se mi bo katera pridružila....user posted image .

Anya vašemu Žanu pa pošiljam eno dobro user posted image ,
da bo vse OK!

(odgovor članu lenkav)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
29.1.2008 7:23:08   
Padme
Naš Jaka se je pa včeraj prvič sam usedel in to mu je uspelo 2x na previjalni iz hrbta...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
29.1.2008 8:06:25   
Anya22
Padme, se ti pridružujem pri user posted image ! Bravo, Jaka!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lenkav, Žan se trese, ko je slečen ter, ko hoče kaj imeti, najbolj izrazito tresenje pa so zgornje okončine (rokice), upam, da bomo hmal dobili izvid.user posted image

28.09.2009 3320g, 51 cm
20.10.2009 4005g, 52 cm
24.11.2009 4900G, 54 CM

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
29.1.2008 8:42:35   
Anonimen
Evo se še jaz na user posted image pridružim. Na hitro jo bom spila, potem grem pa še k kolegici na eno user posted image .

Lep dan vam želim

(odgovor članu Anya22)
  Neposredna povezava do sporočila: 2895
29.1.2008 8:47:15   
Kati81
Dobro jutro!

Jaz sem imela včeraj zobarja in sem dobro opravla, ker ni bilo potreba nič dela imam ok zobe.

Pa še pri G sem opravila pregled in dala bris, ker je rekla da smo po porodu še bolj občutljive in da je fino dat kamlu bris. No tko.

Kaja je bila full pridna, popoldan se je igrala s prijateljico na primorskem, ki je le malo starejša od nje in sta bile super parček.

Potem smo se še malo igrali pri nonici in pozno zvečer prišli domov.

Zdej moram pa spakirat za na plavanje.

(odgovor članu Anya22)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
29.1.2008 8:54:21   
Anya22
Kati81, imaš ZS!user posted image

28.09.2009 3320g, 51 cm
20.10.2009 4005g, 52 cm
24.11.2009 4900G, 54 CM

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
29.1.2008 9:17:55   
nky 23
dobro jutro!!!!

kako ste kaj?

Pri nas je bolj tko, mali se je začel postavljati na vse 4, vsest se še ne zna, niti govorit oz. sklanjat zlogeuser posted image user posted image user posted image , tu pa tam se dvigne ob opori...

no saj bo...

sedaj pa potrebujem user posted image

(odgovor članu Anya22)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
29.1.2008 9:18:39   
Kati81
ANYA22 tudi ti imaš ZS!

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
29.1.2008 9:25:55   
Anya22
Nky 23, a mi lahko poveš, koliko starega otročička pa imaš, ker te nisem zasledila na seznamu? Ker namreč naš Žan prav tako se postavlja na vse štiri.user posted image

28.09.2009 3320g, 51 cm
20.10.2009 4005g, 52 cm
24.11.2009 4900G, 54 CM

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Partnerstvo: Ko ni več želje po seksu …
Ko partnerja postaneta starša, se pričnejo prebujati povsem nova čustva. Pred družino je polno dogodivščin in ljubezni. ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?