|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007 (2.del)
30.1.2008 9:24:13   
mentos
jest tud letim v Kranj, moram na csd odati vso dokumentacijo za dodatek za nego. Mogoče nam pa rata, probati ni greh.
Naša Hana še spančka, čeprav je brez glasu, ful hripava, tako da bova danes kar notri.

se vidimo

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
30.1.2008 9:29:34   
januška78
Dobro jutro,

A je še kaj kave ostalo? Danes smo spali bolj tako tako. No Manca spi že dopoldansko rundo, jaz pa sem le uspela priti malo sem na čvek.

Ko se ravno pogovarjate o nahrbtnikih - mi se tudi odločamo kakšnega oziroma če bi ga sploh kupili. Ker nismo ravno hribolazci ne vem, če se nam splača kupovati res najboljšega. Sem razmišljala, da bi kupili mehek nahrbtnik, da bi ga imeli kdaj za hribe (več kot 5-krat letno verjetno ne bi prišel v poštev), pa za na kakšne sprehode. Tale mi je na sliki kar všeč:
http://www.mojskratek.si/patapum.html
Ali ima katera od vas kakšne izkušnje s takimi nahrbtniki?

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
30.1.2008 9:31:56   
Drnula
KT- jaz tudi zmeraj pozabim, do zdaj je dobila 2x. Bo danes, ko si me glih spomnila user posted image

Pa kje kupite špinačo? Jaz je nikjer ne vidim?

Mi smo od včeraj precej ozobatili. Spodaj levo še ena dvojka in obe zgornji enki kukata ven. Tko, da bo zdaj že 6 zobkov. Mi pa ne pusti dotikat se, očitno jo boli na pritisk. Sicer pa ima prav, jaz tud ne bi marala, da se mi tlači prste v usta user posted image

Danes očitno ne bo tako lepo kot včeraj.

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
30.1.2008 9:37:38   
januška78
FLASK_A takoj ti pošiljam cel kamion user posted image , da se hitro pozdraviš, pa da se seveda Jaka ne naleze
user posted image user posted image user posted image  Jaku za take podvige - pri nas se še nič ne plazi naprej (zaenkrat gre le nazaj), niti usede se še ne sama, dviguje pa ravno tako še ne

mentos držim pesti, da vam uspe zrihtati dodatek za nego. Sem se spomnila, da si spraševala za Mancino igračo na vozičku. Predvidevam, da si mislila za rožico - dobila jo je za darilo, sem jih pa videla da so jih imeli v Mercatorju, pa mislim, da tudi v Baby centru

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
30.1.2008 9:41:38   
januška78
KT tudi jaz sem bolj pozabljive sorte, tako da se na rumenjak bolj poredko spomnim, ga je pa že dobila

Drnula user posted image user posted image user posted image Neci za toliko zobkov. A jo je kaj matralo, ker jih je toliko naenkrat ven pokukalo?

(odgovor članu januška78)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
30.1.2008 9:42:08   
*ANA*
Najprej FLASKA zate en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da boš hitro OK, pa da se Jaka kaj ne naleze.

Neca bravo za zobke user posted image user posted image user posted image - mi ostajamo pri dveh.

Se pa še ne plazimo, niti na vse štiri še ne gremo, se premikamo kot vojaki- po trebuhu user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2931
30.1.2008 9:46:29   
Kati81
Dobro jutro še od naju. Kaja se igra z balonom, jaz pa tlele mal čekiram.

No mi smo danes super spali od 20-6h zjutraj spili flašo mleka in spali do 8.15, smo se naspali, razen oči k je ponoč delal.

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
30.1.2008 9:48:52   
Padme
IZVIRNO SPOROČILO: KT

IZVIRNO SPOROČILO: Padme

Padme malo napiši kako je bilo v KG. A si kaj smučala?  

Suuupeeerr! Kljub temu, da je samo 40 cm umetnega, pa spodaj verjetno ene 5 cm naravnega, so proge zelo dobro zrihtane, tako da je bila predvsem dopoldanska smuka užitek. Sva se menjala in je vsak en dan smučal, ta drugi je pa Jaka in voziček porival do Jasne  al pa do Erike in nazaj. No en dan pa so gor priromali moji starši in vzeli Jaka v varstvo, takrat pa sva si privoščila skupno smuko.
Smo bili tok navdušeni na Kranjsko Goro, da gremo za prvomajske praznike spet gor, takrat bomo pa mal kolesarili in hodili v hribe (verjetno z Deuter Kid Comfort II  user posted image )...

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
30.1.2008 9:49:43   
Padme
IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

Dobro jutro še od naju. Kaja se igra z balonom, jaz pa tlele mal čekiram.

No mi smo danes super spali od 20-6h zjutraj spili flašo mleka in spali do 8.15, smo se naspali, razen oči k je ponoč delal.

Kati user posted image user posted image user posted image user posted image , imaš točno 1000 objavo...

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
30.1.2008 9:51:46   
Padme
Mi jemo rumenjak enkrat tedensko, sedaj že kar celega. Se pa kar spomnim na to, ker zjutraj vedno premišljujem kaj bo jedel oz. kaj bom uspela danes potegniti iz skrinje in pol se spomnim, da je teden na okrog. Ravno tako z mesom, ki ga sedaj je 2x na teden, ravno danes bo na jedilniku....

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
30.1.2008 9:53:55   
Padme
Drugače pa se mi tudi plazimo po trebuščku ali pa v sede po ritki, se tudi ful daleč pride....user posted image . Ravno tako se postavlja na vse štiri in ko se hoče premakniti pade na glavo. No včeraj smo si pridelali buško na čelu, ker je nase potegnil svetilko...user posted image pa po mojem si jo je zapomnil in jo ne bo več...

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
30.1.2008 9:56:37   
januška78
Kati user posted image user posted image user posted image user posted image  za 1000 objav.
Pa seveda čimveč takih noči kot je bila današnja.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
30.1.2008 10:15:25   
Padme
No midva greva vozičkat kjub temu, da je bolj turobno brez sončka, zato lep dan vam še naprej želiva....

Neposredna povezava do sporočila: 2938
30.1.2008 10:23:08   
nky 23
no midva pa greva popoldan malo na zrak, glede vremena se bom pustila presenetit saj je zaenkrat ful čudno. Mam pa nekaj opravkov v mestu, pa ne vem ali bom šla ali bom na jutri počakala ko je moj fraj? no bomo vidli. Včeraj sem bila v avstriji v metroju in imajo pamprske 25% ceneje, tako da sem dala za jumbo paket samo malo čez 14€, meni se zdi poceni, tako da smo kar 4 škatle kupiliuser posted image , pa še nemške souser posted image .

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
30.1.2008 11:12:55   
Kati81
NKY kok ji je pa v škatli?

Ja jaz sploh nisem opazla da sem tok naklofala, no pa sem čez  1000, hvala.

Kaja zdej spi, jaz sem pa mal po njeni omari pospravljala in sortirala premajhne stvari, tko da bodyji 68 so šli iz prometa, k so rokavi prekratki, je po mamici in ima dolge roke.

Mi je pa full čudno, ker mam eno trenirkico od H&Mja, cifra 74, in hlače so ji že kak mesec full prekratke, jopica ji je pa prav. Pa mi je čudno k H&M ima itak mal večje cifre. No ja saj smo jo itak orng ponosili.

Tko da zdej upam, da bo do spomladi mir s cunjami.

Ja ste me spomnile na rumenjakec tko da danes ga bo tudi naša princeska dobila med špinačko in korenček, zraven pa še malo makarončkov ali pa riža in kosilo bo narejeno.

Včeraj smo imeli plavanje, po plavanju smo pa šle še v Grad tam zraven da se gospodična naje in sem si še jaz naročila kosilo, no Kaja je pojedla 190ml frutek breskev z rižem, ko sem pa jaz dobila krompirjevo tortilijo mi jo je še skoraj pol pojedla in ko je zmanjkalo je bilo kričanje amamamamamamam! Tko da so nas vsi okrog ledali kaj se dogaja!

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
30.1.2008 11:19:23   
durosh
N&B,thanks za speedy odgovor!Kaj pa daješ Jakcu za jest, da potešiš to njegovo LAAAKOOOTOOO?user posted image

FLASKA, drži se,pa ja te ne bo ena gripca vrgla v pojstlouser posted image !Ne, zezam se, ti čimprej ozdravi!A si vidla včeraj,kaj je blo v Izoli-človeško meso v menzi!Brr.
Ej, pa bravo Jaki za te podvigeuser posted image

Kati,ojla. Sem brala,da is ga žurala v soboto.Ti,ti!Kdo bo pa kure dajal spat?Nas boste prišli kaj obiskat drug teden?Jst ne smem nikamor sama,ker sem prejšnji teden pogruntala, da sem bla od marca 2007 v prekršku-sem se vozila s pretečeno vozniško!!Zdej se pa moram prcingat do Mačkove,da si podaljšam izpit.

Neca,čestitam za ozobitevuser posted image .mi capljamo za vami z dvema (KT,piši,drugi zobek 23.1.2008).Drnula,Nikolaja tudi ne pusti malovart po zobeh,zato jo na finto spravljam in jo poskušam nasmejat,da mi pokaže zobke :)

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
30.1.2008 11:36:57   
Kati81
DUROSH , tko kar brez vozniške si se furala okrog, joj joj joj!

Ja valda da lohk kej pridemo na obisk ti sam povej kdaj mata čas!

A rabiš prevoz do Mačkove?

Ma morš met še kako hudo fotko zraven!

(odgovor članu durosh)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
30.1.2008 11:38:27   
nky 23
kati 80 kom baby dry, active fit pa 64kom.

(odgovor članu durosh)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
30.1.2008 11:46:56   
durosh
Ja,KAti, zdej se vsakič,k slišim helikopter nad bajto al pa policijske sirene tresem, da prihajajo pome!user posted image  Ti, in sploh ne bi pogruntala, ma je bla prejšnji teden mama na obisku in sem jo zvečer peljala na avtobusno, vzela vozniško iz denarnice,slučajno pokukala noter in me je hmal kap!Zdej zbiram pogum za fotko nrdituser posted image . Drugi teden obvezno!V pon ima Uroš izpit, potem pa si kar izberta/izberite, kateri dan vam najbolj paše!In hvala za ponudbo za prevoz,ma računam,da bova šli mal na sprehod,ker nisva bli že tolk časa v mestu.

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
30.1.2008 11:49:16   
durosh
aja, KATI,vedve s Kajo sta seveda dobrodošli kadarkoli mata čas, tisto usklajevanje je bolj zaradi najinih moških!

(odgovor članu durosh)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
30.1.2008 12:04:00   
Kati81
No pol pa lohk kar jutri!user posted image

Pa če rabiš prevoz kam kar povej!user posted image

No v mestu se vama pa lohk pridruživa, tud midve že dolg nisva bile!

(odgovor članu durosh)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
30.1.2008 12:13:21   
durosh
Ben, jutri,če bo lepo vreme pridta mimo in gremo skupi do mesta, če bo grdo, si bomo pa doma skuhali kosilo in bosta najini gostji.Pa brezuser posted image (pomeni,da se ne zafrkavam)

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
30.1.2008 12:23:39   
durosh
IZVIRNO SPOROČILO: durosh

Ben, jutri,če bo lepo vreme pridta mimo in gremo skupi do mesta, če bo grdo, si bomo pa doma skuhali kosilo in bosta najini gostji.Pa brezuser posted image (pomeni,da se ne zafrkavam)

sm se spomnla,da mavi ob 12:45 fizio,ma sej sva se že zmenli vmes-bomo pa malco pojedli skupi-mafini?

(odgovor članu durosh)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
30.1.2008 12:25:06   
FLASK_A
Hvala za pikepoke, upam da pomagajo pred tem obvarovati Jakca...

Kati, 1000ka a? Odvisnicauser posted image user posted image user posted image

Rumenjak- Jaku dajem četrtino na teden, počasi bom dve in potem tako naprej...

Duroshuser posted image  Pazi se, pazi da te ne ujamejouser posted image user posted image user posted image  Človeško meso ja...user posted image user posted image  Ne moreš verjet.

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu durosh)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
30.1.2008 12:27:09   
Kati81
O super mufkoti, jih že dolg nisem niti delala niti jedla.

Ja prideva ko vstanemo!
Saj te prej pokličem!

Upam, da ne dobimo uši!

Ja za tiste ki še ne veste, moja tašča je šla po vnučka v vrtec, k so klicali da ima uši!
Ne vem zakaj ga ne gre raje druga babi ali dedi iskat, ker itak živijo tam skupaj pa ga domov odpeljejo, ne da bo tuki trosu uši! Ma saj je zmer tko, tud k so bolani pridejo sam, da ja še mi kaj staknemo. Sam če kdo od nas dobi uši bom pa znorela!

(odgovor članu durosh)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?