|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007 (2.del)
5.12.2007 16:49:59   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: KT
Vraga, najprej sem Miklavža iskala (ti prijateljičini otroc nimajo nobene mere, naša ziher ne bo taka user posted image ) po celem BTC (verjetno je že na Prešercu user posted image  na enmu kuhancu), pol sem vmes začela z Božičkom darila iskat, cela drama - sploh se nisva mogla uskladit glede daril: jest bi to, on predlaga neki drugega, v glavnem tkole ne bo nič - najboljš, da grem jutri sama - brez Božička - in ga pol samo pred dejstvo postavim user posted image

Ti kar sama pejt. Bo lažje. Jaz sem se že tud skregala. Z vsakim posebej. user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
5.12.2007 20:25:48   
mentos

IZVIRNO SPOROČILO: mentos

pozdravljene junijke in cukrčki

nam je vročina izginilauser posted image , tako, da je Hana spet veselauser posted image , vendar sem ravnokar opazila, da so se ji po trebuščku naredile rdeče pikice. Seveda, kot je rekla P po telefonu, 3 dni vročina, nato pikice. Zdaj predvidevam, da gre za 6. bolezen, tako, da bo jutri P morala samo še potrditi.

En cel kamion user posted image  z vlačilcem polnim user posted image , da bo Hani kmalu bolje - še to mi prosim povej kako pa otroček dobi 5. in pa 6. bolezen - se opravičujem, ampak sem totalen anti za te stvari user posted image

6. BOLEZEN : če ima otrok samo vročino (brez kakršnih koli drugih znakov) najmanj 3 dni. Po 3 dneh vročina izgine, in se pojavijo rdeče pikice po telesu. So ful očitne, naša je vsa rdeča oz. vlekasta. Drugače pa naj bi to skoraj vsi otroci imeli, od 6 meseca naprej, ni pa nalezliva in jo lahko imaš samo enkrat.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
5.12.2007 20:31:28   
KT
Takle pogled pa pri nas kasiraš, če omeniš kravce in ovce:

user posted image

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
5.12.2007 20:38:44   
januška78
NECA, ZALA in HANA vse najboljše za pol leta

user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
5.12.2007 20:47:27   
januška78
KT user posted image user posted image user posted image user posted image  za user posted image user posted image user posted image user posted image
Slika od Aline je pa full dobra

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
5.12.2007 20:52:01   
januška78
Mi pa smo imeli že Miklavža na obisku user posted image . Smo bili očitno še kar pridni, ker je kar nekaj daril pustil, no Manca je bila po darilih sodeč najbolj. Ampak na mojo prvo željo, da bi mi denarnico napolnil je pa očitno pozabil user posted image user posted image user posted image . Bom mogla pa to Božičku naročit user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu januška78)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
5.12.2007 21:00:08   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: januška78

Mi pa smo imeli že Miklavža na obisku user posted image . Smo bili očitno še kar pridni, ker je kar nekaj daril pustil, no Manca je bila po darilih sodeč najbolj. Ampak na mojo prvo željo, da bi mi denarnico napolnil je pa očitno pozabil user posted image user posted image user posted image . Bom mogla pa to Božičku naročit user posted image user posted image user posted image .

A maš kakšne veze? - dej še dobro besedo zame reči prosim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1032
5.12.2007 21:00:16   
januška78
mentos z Manco pošiljava en tovornjak user posted image , da bo Hana čimprej zdrava in da bo rada jedla. Pa upam, da vam bo čimprej uspelo  user posted image  iz bajte pregnat.

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
5.12.2007 21:08:03   
januška78

IZVIRNO SPOROČILO: januška78

A maš kakšne veze? - dej še dobro besedo zame reči prosim user posted image

Žal nobenih vez, se bojim da me tudi Božiček ne bo uslišal. Sva si bila od vseh dobrih mož z Miklavžem še najbolj kolega, pa mi že on ni uslišal največje želje user posted image .

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
5.12.2007 21:23:19   
N _ B
Naš parkelj je šele zdajle domov prišel. Ga moram spravt spat.

Neposredna povezava do sporočila: 1035
5.12.2007 21:30:37   
Drnula
Lusa, bravo, daleč ste že ... še malo in bo še večje veselje user posted image user posted image user posted image

Evo, doma sem dve uri in pol user posted image - zuser posted image dan, prav utrujena sem.
Neca je še prej nekaj pela tam iz spalnice, sem jo kar pustila in pred minutko pokukala in je mrknila. Seveda obrnjeno pravokotno kot naj bi bila in razkrita user posted image - vragec. Kolk jaz obožujem to čmrljico, kolk mi bo težko v službo ... ampak to je še daleč - ane?user posted image

Jutri sem zmenjena že ob 8. s knaufarjem, da mu plačam, pa električar pride, nova okna že imamo - samo še montirajo jih jutri.
Ma naj bo kar če, jutri grem domov k našim pa čeprav samo na kofetek user posted image

Neca se tudi dviguje na komolce če noče biti več v ležalniku ali ko se prekucne in se ne zna pobrati nazaj v sedeč polžaj pa je to tako grozno nujno nujno ... pa jaz mislim, da je to čist normalno. Zadnjič se je prijela za obroč na igralnem centru in potegnila gor v stoje, ampak obroč je majav, nestabukebb in je ni vzdržal tako da se je prekucnila na stran in bomf ... ni blo panike, ker je bila nova pogruntavščina tak užitek, da je hotla takoj še 1x probat user posted image user posted image Pa je ne mislim dol tiščat ... če hoče naj ...  naj kar lahko, kar zmore in se krepi po svoje.

Neposredna povezava do sporočila: 1036
5.12.2007 21:31:28   
Drnula
Mi smo pa  danes čist pozabili na tortico za pol leta.
Bo jutri mami kupila.
Pekla boš pa junija, ko bomo preseljeni.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
5.12.2007 21:33:24   
Drnula
KT - maš talent za fotografijo !

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
5.12.2007 21:38:52   
Anonimen
Ahoj

No jaz vas moram še prebrat par strani nazaj, ampak se najprej tle javljam.

Mi smo šli ob 5-ih na Miklavža, pa je bla taka gužva in nismo prišli na vrsto za sliko z njim, tako da smo se samo z angelčki slikali. Potem smo hiteli domov, ker po vasi hodijo Miklavž, parkeljni in angelčki in smo jih zaman čakali do malo čez devet. Tara je itak omagala ob osmih, ampak ker so pa tako razbijali na vrstih in zvonili se je zbudila in razčula, tako da se zdajle matrava da jo uspavava. Tako da sem letos prav razočarana nad vsem - prejšnja leta so bili drugi ljudje in druga organizacija. No ko so odšli sem šla pogledat če so mi kaj prevrnili pred vhodom, ker je nekaj počilo kot da se je kaj razbilo. Pa je bla vaza z vejami premaknjena in so jo najbrž prevrnili (jutri preverim če je cela user posted image ), no mestece pa je nedotaknjeno (danes mi je dragi potegnil elektriko tako da že sveti user posted image ).

Je pa Tara dobila za Miklavža kar veliko - preveč. Od naju stolček PP, slinčke, kapo, copate, knjigice, delfinčke za v vodo, peno za na tla in ruzak (iz pampersk).
Pri mami (tašči) je dobila chicco obročke, knjigice, sladkarije in frutke.
Pri teti cotoons puzzle, 3 bodije in frutke.

No to še ni vse, saj gremo v petek še k mojim in tam nas spet čaka kup ki ga je Miklavž spustil za Taro.

No saj pravim kar preveč vsega.

So bli bratranci od Tare čist zmešani. Oni pa itak na ne vem koliko mestih dobijo in potem čist nabasan avto daril peljejo domov, tamali pa čist zmešani od vse norije.
Je pa res, da pri nas največ damo na Miklavža, Božiček je le simbolično.

Zdaj vas preberem za nazaj.  Aja pa zdajle je še kmetija.

(odgovor članu N _ B)
  Neposredna povezava do sporočila: 1039
5.12.2007 22:33:20   
Drnula
Zanimivo, pri nas pa kot da Miklavža ni, nikoli ga nismo praznovali, se obdarovali, dolgo še vedela nisem kdaj točno je ta dan ... hecno, ne gre samo za našo familijo, za širši okoliš, ker tudi v šoli tega nisem opazila. Zadnje par let prinese kako čokolado pod povšter (moj oče).
Drugače je pri nas najbolj špilal vedno dedek mraz.
Božiček je tud samo za čokolado user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
5.12.2007 22:34:18   
Drnula
No, kam ste se pa vse poskrile user posted image
Jaz še malo strašim tu po netu, čakam da se skuha kosilo, ... da jutri ne bo treba user posted image

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
5.12.2007 23:00:51   
Anonimen
KT res znaš fulllll dobro slikat. Kakšen foto pa imaš? A si bla na kakem tečaju ali v šoli?

Zdej pa še malo slik user posted image

Najprej še "notranji" venčki:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

To sem pa danes delala. Mi je Miklavž naročil naj pečem v njegovem imenu user posted image . Malo so škilasti ampak dobri pa so user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

In še Tara med brskanjem po Miklavževih darilih user posted image
user posted image

Upam da ni kaj podvojeno.

No zdaj grem pa počasi proti spalnici. Me nekaj želodec zvija- SPET user posted image

(odgovor članu Drnula)
  Neposredna povezava do sporočila: 1042
5.12.2007 23:44:18   
zana21
Sicer se bolj redko javljam pa vseeno.
KT  in NAJA imata tako lepe punčke da si enostavno nisem mogla pomagat,da tega nebi napisala.Zlati sta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
6.12.2007 0:59:16   
ŠpelaP
Nočna ptica tu! user posted image
Sem že eno kitico odspala, zdaj pa po netu strašim in iščem kak fajn verz za voščilnice. Čeprav bom pa verjetno na koncu kar sama kaj skupaj spacala.
Pri nas je tudi Miklavž minil kar dostojno. Ko so parkeljni rožljali z verigo po vhodnih vratih (moja mamiuser posted image ), je Tim laufal po hiši kot zmešan in take krike zraven spuščal, kot da ga roj čebel lovi, pa ne iz strahu temveč iz radovednosti, ker si je želel videti user posted image .

KT - Alina vam bo pa še dala vetra! user posted image Že zdaj tako zanimivo zagonetno gleda! Prava pupika je!  user posted image

nogica - lepi venčki! Mesto pa le poslikaj v temi z lučmi in pripopaj gor!

mentos - jaz razne slikice kar z neta kopiram in pripopam gor (slikice poiščem z googlom).

Zdaj je pa že čas, da grem še drugo kitico odspati!

(odgovor članu zana21)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
6.12.2007 1:02:56   
ŠpelaP
Ronjica - čestitke za pet mesecev!

user posted image

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
6.12.2007 6:31:43   
Anonimen
Dobro jutro. Pestra noč je za mano (spala 1 uro). Zdajle pa iščem verz ze eno kolegico. Mi je prinesla čestitko da ji napišem s kaligrafijo  eno voščilo za vzgojiteljico.

No danes pa jaz častim jutranjo user posted image   user posted image

(odgovor članu ŠpelaP)
  Neposredna povezava do sporočila: 1046
6.12.2007 6:41:15   
Padme
OOOO, hvala Nogica za jutranjo user posted image , mi prav sede.

A ti obvladaš kaligrafijo?user posted image user posted image user posted image Jst sem se to enkrat pred davnimi leti (beri: še v srednji šoli) učila, pa pojma nima več.... Super!

Ej kdo bo pa vse tisto na sliki pojedel? Res si carica, da ti vse to uspe naredit....user posted image . Čakam še Jeruzalem v temi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
6.12.2007 6:44:24   
Padme
RONJA vse najboljše

user posted image

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
6.12.2007 7:05:01   
neja24062007
Jutro!

OOOOOO, lahko tudi jaz dobim kakšen požirek user posted image ? Se mi je še ne da skuhat user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

Naša princeska še spi, se je zbudila ob 04.15, se najedla in sedaj še pančka. Jaz pa ne morem spati - pa bi lahko, smrk smrk. Sej pol pa ko se bo zbudila bom pa taaaaaaakooooo utrujena user posted image user posted image user posted image

Kako ste kaj spali to noč??

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
6.12.2007 7:12:10   
neja24062007
Nogica user posted image (kapo dol) . obvladaš ni kaj...user posted image
KT:user posted image  BRAVO za sliko, full full full je dobra
MENTOS: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , če one pikapoke niso pomagale, upam, da bod tele, pa naj čimprej. Poročaj kako je s Hano...

(odgovor članu neja24062007)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Otroci bi morali spati z mamo do 4. leta s...
Mnenja o tem, ali naj otrok spi skupaj s starši, so zelo različna. A znanstveniki so zdaj dokazali, da je za otrokov raz...

Samostojnost.
Admin

So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.