|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007 (2.del)
5.12.2007 9:58:20   
*ANA*
Ja saj ko so tiho sigurno nekaj dobrega počnejo user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
5.12.2007 10:01:20   
durosh
Neja, zdej sem prebrala, da ste bili v v Soči-medve mavi NFTH v ZD Bežigrad.A je v Soči samoplačniško?Nama je samo še naprej vaje kazala, drgač pa mavi 2.pregled v RA 21.12. in upam, da bo takrat dohtarca kej izjavla, če kaj napredujemo.po moji laični presoji je pri Nikolaji problem to, ker sili z ramicami nazaj, ko jo dvigujemo in tega ne bi smela. 

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
5.12.2007 10:10:37   
neja24062007
Tudi midve bi morali imeti NFTH v ZD Bežigrad, pa sem že jaz hodila v Sočo na fizioterapijo po hudi prometni nesreči, pa sem tam doktorco vprašala, če bi jo samo lahko pogledala. Sem jo pripeljala in nama je kar dala fizioterapijo.
Neja pa se opira na komolčke (če jo daš v lupinico) ali če se hoče dvigniti v naročju iz ležečega v sedeči položaj se opra na komolčke in posledično napne ramenski obroč. Kar pa seveda ne sme. Nama je v RA rekla, da bo Neja prej hodila kot pa se znala prevaliti levo ali desno user posted image user posted image user posted image  V Soči imajo pa povsem drug način in pristop k otroku in staršu user posted image user posted image user posted image

Durosh: kaj ima Nikolaja ekstenzijski vzorec? (taka diagnoza je pri Neji)

(odgovor članu durosh)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
5.12.2007 10:14:54   
Drnula
Pomoje bi pri vsakem našli kako nepravilnost pri gibanju če bi jo iskali. Ko pa nič ne vemo o tem, saj mš tega ne pokriva in tudi v splošni literaturi o tem ni kaj dosti za prebrati, pa mislimo da je vse ok. Na koncu se bodo tako ali tako vsi naši user posted image normalno razvili.

Midve sva skoraj že odpravljene in greva v akcijo. Nazaj bova verjetno pozno popoldne ali celo zvečer.

Uživajte!

(odgovor članu neja24062007)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
5.12.2007 10:28:45   
neja24062007
IZVIRNO SPOROČILO: Drnula

Pomoje bi pri vsakem našli kako nepravilnost pri gibanju če bi jo iskali. Ko pa nič ne vemo o tem, saj mš tega ne pokriva in tudi v splošni literaturi o tem ni kaj dosti za prebrati, pa mislimo da je vse ok. Na koncu se bodo tako ali tako vsi naši user posted image normalno razvili.

Pod tole se podpišem.

Me je vprašala če spi na trebuščku, ker nima dovolj razvitih trebušnih mišic. Pa sem ji seveda pritrdila; no in čez dan imamo spanje levi-desni bok ter hrbet (kar pomeni da spi okoli 15-20 minut), ponoči še vedno trebušček.
Sicer sem tudi jaz spala od user posted image  na trebuščku pa mi čisto nič ne manjka. Jaz še vedno trdim, da mora RA opravičiti svoj obstanek. OK, ne rečem, če je res kaj hudo narobe z otročkom. Ampak, jaz to jemljem za dobro in vem da bom od tega kaj odnesla. Vsaj handlinga se bom naučila, čeprav pri 5,5 mesečnem otroku izvajati pravilni handling so ježeve muke. Ampak, bomo potrpeli in bo vse OK.

Lep dan vsem skupaj želim, naša princess kliče in kliče (upam, da je utrujena) user posted image

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
5.12.2007 11:20:34   
durosh
Neja, Nikolaja počne točno to, kar vajina Neja-upiranje na komolce!!! Ja, točne diagnoze mi niso še povedle, neki je govorila o ekstenzijskem vzorcu... a te terapije pri Ireni so samoplačniške'jst bi jo tud šla pokazat, da slišim še njeno mnenje...
se pa strinjam glede ježevih mukuser posted image user posted image Kam nej ji dam te njene roke?!

(odgovor članu neja24062007)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
5.12.2007 12:15:04   
Lusa
IZVIRNO SPOROČILO: nikical

Lusa, a prav vidim, da si nosečauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako zelo ti želim lepo, mirno in zdravo nosečnost! Naj se otroček lepo lepo razvija in razveseljuje mamico s svojimi vragolijami v trebuščkuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
V katerem tednu pa si sedaj?

Prav vidiš nikica.15.1.2008 bosta luša in naša dva angelčka dobila sestrico Dašo.Kromosomsko je hvala bogu vse ok ,tako ,da le upam ,da se bomo tudi mi 1x dočakali zdravega otroka po teh kalvarijah.

Špela-saj vmes vidim ja ,da imaste prilepljene slikice vaših malih nadobudnežev.Samo vse strani pa sploh ne utegnem pregledat ,ker tooooolko pišete.Nisem pa zasledila kaj je z Ronjo ,je ni več na RR?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
5.12.2007 12:18:35   
us
Drnula ti  smrkci, ki  so  bili  v  delu  niso  taki  kot  smo  jih  včasih  gledal,  že  sinhronizacija je  čist  druga.  sem  jih  pa  tud  že jest  iskala pa  zaenkrat  še  nič. sporoči,  če  jih  kje  najdeš.
lp  

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
5.12.2007 13:05:18   
FLASK_A
Prav vidiš nikica.15.1.2008 bosta luša in naša dva angelčka dobila sestrico Dašo.Kromosomsko je hvala bogu vse ok ,tako ,da le upam ,da se bomo tudi mi 1x dočakali zdravega otroka po teh kalvarijah.

Nisem pa zasledila kaj je z Ronjo ,je ni več na RR?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Kako lepo! Sigurno preživljate enega najlepših prazničnih decembrov... In z Jako sva prepričana, da pod tvojim srčkom raste popolnoma zdrav otročičekuser posted image user posted image
Ronja pa zdaj ful redko kaj napiše...

Jaka se vsem zahvaljuje za čestitke ob dopolnjenih 6 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Smo šli na tortico včeraj, je bilo lušno...
Joj, zdej je že celo uro tako siten, ker ne more zaspatuser posted image  Zaspan je ful, ampak kar ne zapret okic... pol se pa pritožujeuser posted image  uf, kako najeda- sam sebi si je odvečuser posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
5.12.2007 13:30:00   
Kati81
LUSA čestitke, sem full vesela, da si se nam oglasila in da tudi ti pričakuješ.user posted image user posted image user posted image , no ko boš rodila se nam moraš pa spomladi pridružit na eni kavici, a ne punce?

No naša lumpa trenutno spi, jaz sem pa že mufine naredila, pa riževo solato, pa špinačko skuhala in dala v skrinjo za pozimi, da bo imela princeska kaj jesti! Sem bla pridna a ne?

NEJA in DUROSH, tudi naša Kaja je opira na komolce ko noče več sedeti v lupinici ali pa v stolčku, pa ni v RA nič rekla da bi bilo to kaj narobe, ali pa da bi bilo spanje na trebuščku slabo za trebušne mišice, mislim da celo nasprotno, naša že od 1 meseca spi na trebuščku in se kotali že od 4 meseca, usede in sedi sama od 6 meseca, od včeraj se pa tudi sama postavlja na noge. Ima en tak avto na kolesih k se gor usedeš in poganjaš, ona si ga nekako privleče na srtedino dnevne sobe zvne postrani in se ga oprime in se dvigne na noge.
Moj je slučajno v RA vprašal kako je s postavljanjem na noge, ali naj bi zavirali in je rekla da ne da ko so sami pripravljeni se postavijo na noge, da zaviranje sploh ni zdravo, ker tako oviraš razvoj.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
5.12.2007 14:58:48   
ŠpelaP
NECA, ZALA, HANA - ČESTITKE ZA POL LETA!

user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
5.12.2007 15:02:48   
Kati81
Plavanje dojenčkov:

Vse, ki ste zainteresirane za plavanje dojenčkov na DIFU, od danes naprej zbirajo prijave na  041 953 656, med 14 in 17 uro.

Mi smo se že prijavili za ob torkih ob 11h.

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
5.12.2007 15:04:50   
FLASK_A
Lusa, jaz imam za Jako kar svoj album, če želiš, lahko pogledaš:
http://jakalamovsek.moj-album.com/

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
5.12.2007 15:09:59   
mentos
JAKA, NECA, ZALA, HANA ČESTITKE
user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
5.12.2007 15:21:01   
mentos
pozdravljene junijke in cukrčki

nam je vročina izginilauser posted image , tako, da je Hana spet veselauser posted image , vendar sem ravnokar opazila, da so se ji po trebuščku naredile rdeče pikice. Seveda, kot je rekla P po telefonu, 3 dni vročina, nato pikice. Zdaj predvidevam, da gre za 6. bolezen, tako, da bo jutri P morala samo še potrditi.

Glede na to, da Hana skorajda nič ne poje, samo 300-400 ml mlekca, pa še to s težavo, komaj čakam, da mi P svetuje kako naprej. Včasih je jedla saj v spanju, zdej pa še to noče več. Sva pa z nešim včeraj posnela prav filmček, kako se naša Hana krči, kako ima dvignjene nogice in rokice in je vsa trda, ter miži, kaj pa vem ali spi,kako nevede opleta z glavico, gleda s tabelimi in nato od utrujenosti v jok, nato preoblečt, ker je vsa mokra. Bova jutri prav P pokazala, kajti na zadnjem srečanju me je opozorila, da jo morava prav opazovat, če bo to še delala in seveda ni nič bolj. Upam, da bo vse ok in da jutri pridemo domov.

Lep pozdrav in poljubček vsem vam in vašim sončkom.

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
5.12.2007 15:33:35   
ŠpelaP
Mentos - is srca vam želim, da bo s Hano vse OK!  user posted image

Naša tamla pa že ful dolgo spi. Ne vem, kaj ji je zadnje dni, saj ima nekam dolge popoldanske spance. Ali pa je le vreme tisto, ki vpliva na njen bioritem. Pravzaprav tudi meni nekam vleče oči skupaj. Samo spati me pa sploh ne mika. Saj dan vendar ni za spanje! user posted image

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
5.12.2007 16:00:29   
mentos
tudi naša spi, kar 2 uri popoldne, pa proti večeru od 18-20, nato pa pokonc do 22 a pa še dlje. Danes ponoč se je ene 4-5 krat oglasila, prava tečka, samo dudico ali pa malo čajčka in nato veselo naprej spančkat do 09.15 zjutraj.

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
5.12.2007 16:10:27   
mentos
ŠpelaP moram ti povedat, da midve vsaj 3-4 krat na dan vrtiva mačkice, ki si nam poslala link, Hana ful rada gleda, kar glasove spušča, tako da je super, ga imam kar pod favorites in je takoj pri roki. Kje si pa zdaj staknila tako lepe pikepoke.
Če imaš še kaj zanimivega, se priporočam.

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
5.12.2007 16:14:36   
FLASK_A
kakšne mačkiceuser posted image  jaz bi tudi linkuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
5.12.2007 16:15:57   
Lusa
Nikica-sem pogledala slikice tvojega cukrčka.Kako so že veliki ,sploh ne morem verjet ,se mi zdi ,kot ,da sem si včeraj pisala z vamiuser posted image Ja to je en do zdaj najlepših decembrovuser posted image

kati-velja za kakšen sok ,kavice ne pijemuser posted image

Vse ostale  ,ki vas nisem omenila lepo bodite in ne zamerite ,da sem se malo k vam prištulila.Vas je lepo brat!

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
5.12.2007 16:22:09   
mentos
IZVIRNO SPOROČILO: nikical

kakšne mačkiceuser posted image  jaz bi tudi linkuser posted image user posted image user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=Lv_-jO4o5Xo

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
5.12.2007 16:27:56   
N _ B
Lusa, res lepo, da si se spomnila na nas. user posted image  
Kako se počutiš? Kako Luša? Komaj čaka sestrico?

IZVIRNO SPOROČILO: Lusa
Vse ostale  ,ki vas nisem omenila lepo bodite in ne zamerite ,da sem se malo k vam prištulila.Vas je lepo brat!

Ti se kar prištuli. Brez problema.

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
5.12.2007 16:28:55   
N _ B
KT: Je Božiček prav izbral? Je bil radodaren?

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
5.12.2007 16:42:01   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: N & B

KT: Je Božiček prav izbral? Je bil radodaren?

Vraga, najprej sem Miklavža iskala (ti prijateljičini otroc nimajo nobene mere, naša ziher ne bo taka user posted image ) po celem BTC (verjetno je že na Prešercu user posted image  na enmu kuhancu), pol sem vmes začela z Božičkom darila iskat, cela drama - sploh se nisva mogla uskladit glede daril: jest bi to, on predlaga neki drugega, v glavnem tkole ne bo nič - najboljš, da grem jutri sama - brez Božička - in ga pol samo pred dejstvo postavim user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
5.12.2007 16:45:25   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: mentos

pozdravljene junijke in cukrčki

nam je vročina izginilauser posted image , tako, da je Hana spet veselauser posted image , vendar sem ravnokar opazila, da so se ji po trebuščku naredile rdeče pikice. Seveda, kot je rekla P po telefonu, 3 dni vročina, nato pikice. Zdaj predvidevam, da gre za 6. bolezen, tako, da bo jutri P morala samo še potrditi.

En cel kamion user posted image  z vlačilcem polnim user posted image , da bo Hani kmalu bolje - še to mi prosim povej kako pa otroček dobi 5. in pa 6. bolezen - se opravičujem, ampak sem totalen anti za te stvari user posted image

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Samostojnost.
Admin

So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.