|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007 (2.del)
5.12.2007 7:07:33   
KT
NECA, ZALA & HANA

user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 951
5.12.2007 7:21:35   
KT
Dans bo pa veselo, greva z Alino božičku pomagat
user posted image  darila izbirat, da nebi slučajno kake numnosti nosil user posted image .

Pa tok si želim, da bi šla spet kam Miklavža in njegovo spremstvo gledat, pa tu v mestu tega ne poznajo (so tok za cajtom, da to sploh ne moreš verjet user posted image ). Sem ravno včeraj obujala spomine na otroštvo, ko so se mi pri starih starših kolena tresla, ko smo jih slišali na koncu vasi user posted image  (moj me je pa gledal kot, da se mi malo meša - uf, kako prazno otroštvo je moral met user posted image ).

Nebo v Lj je pa za spremembo živo rdeče - še Miklavž vse ta zadnjo minuto dela tko kot jaz user posted image  - to bo piškotov user posted image   

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 952
5.12.2007 7:25:26   
N _ B
JAKA, NECA, ZALA, HANA

user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 953
5.12.2007 7:28:54   
KT
Dobro jutro N & B - a bova user posted image ?

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 954
5.12.2007 7:29:24   
KT
Neja user posted image ?

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 955
5.12.2007 7:29:24   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: KT

Pa tok si želim, da bi šla spet kam Miklavža in njegovo spremstvo gledat, pa tu v mestu tega ne poznajo (so tok za cajtom, da to sploh ne moreš verjet user posted image ). Sem ravno včeraj obujala spomine na otroštvo, ko so se mi pri starih starših kolena tresla, ko smo jih slišali na koncu vasi user posted image  (moj me je pa gledal kot, da se mi malo meša - uf, kako prazno otroštvo je moral met user posted image ).
Nika gre z očijem k prababici zvečer. Ampak tam se jih še zdaj bojijo tud odrasli in se v bajte zaklepajo. Sva ji rekla, da se mora lepo obnašati, če ne jo bo parkelj odnesel in je sam rekla, da ga bo tolk ustrašla, da bo zbežal. Zna bit ta ja. Me mal skrbi, da bi jo kar za svojo vzel, k je tak user posted image . user posted image user posted image

Nebo v Lj je pa za spremembo živo rdeče - še Miklavž vse ta zadnjo minuto dela tko kot jaz user posted image  - to bo piškotov user posted image   
Pri nas tudi. Zadnjič, ko sem bila pri P je bilo enako rdeče zjutraj in je P sestri rekel, da Miklavž že piškote peče in mu je rekla, naj bo raje tiho in ne uči otrok krive vere. Miklavž zvečer piškote peče. user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 956
5.12.2007 7:29:43   
neja24062007
NECA, ZALA, HANA, EMA IN JAKA

user posted image user posted image  ZA POLOVIČKO SVEČKE

Kako smo spali danes??? Midve tako tako, sedaj se pa pogovarja v posteljici. Upam, da bo nazaj zaspala.
Je včeraj protestirala s hrano in sem jo ob 23.30 v spanju nahranila, je pojedla 200 ml in spala do 07.00. Čisto prezgodaj zame. Je pa res, da sem jo morala zdaj 2 dni zjutraj zbuditi, da sva šli na NFTH in k zdravnici.

Je katera za user posted image ???

Naša princes bo pa zihr pevka-vadi sedaj nastop (sama sebi poje in vriska v postelji) user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 957
5.12.2007 7:30:06   
N _ B

Dobro jutro N & B - a bova user posted image ?

Seveda. Vedno za.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 958
5.12.2007 7:31:58   
neja24062007
jutro...

naša princes gre pa danes z babi k Miklavžu. Imamo tukaj v cerkvi danes Miklavža in ga gresta pogledat.

(odgovor članu neja24062007)
Neposredna povezava do sporočila: 959
5.12.2007 7:34:09   
N _ B
Nika je imela včeraj nastop s plesnimi in smo šli vsi gledat. Mal sem se bala, kako bo z Jakom. Je bil čist priden. Dobro uro je sedel pri meni v naročju kot hipnotiziran in jih gledal, kako so plesal. Tud vpitje, cvilenje, glasno ploskanje in glasba ga sploh niso motili. On je užival.

Spal smo uredu od pol osmih do pol petih (vmes je enkrat jedel). Potem je bilo konec spanca. Ne vem, kako mu rata, da se sred noči pokaka do vratu. Prav zanalašč. user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 960
5.12.2007 7:36:26   
Padme
NECA, ZALA in HANA vse najboljše za pol leta

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 961
5.12.2007 7:36:56   
N _ B
KT user posted image user posted image user posted image  za 1000 sporočilo in user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 962
5.12.2007 7:38:49   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: N & B

Nika je imela včeraj nastop s plesnimi in smo šli vsi gledat. Mal sem se bala, kako bo z Jakom. Je bil čist priden. Dobro uro je sedel pri meni v naročju kot hipnotiziran in jih gledal, kako so plesal. Tud vpitje, cvilenje, glasno ploskanje in glasba ga sploh niso motili. On je užival. BRAVO Nika user posted image user posted image user posted image Kako ji je bilo pa všeč? A se je zabavala?

Spal smo uredu od pol osmih do pol petih (vmes je enkrat jedel). Potem je bilo konec spanca. Ne vem, kako mu rata, da se sred noči pokaka do vratu. Prav zanalašč. user posted image Ja, ja posebne sporobnosti so potrebne za tak podvig in Jaka to že obvlada user posted image  Vidiš, Alini se pa ne da to počet ponoči, takrat pa full dela s spanjem user posted image . Priden Jaka.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 963
5.12.2007 7:39:01   
nky 23
jutro!!!!!!!!!!!!

ja sem malo poniknila, ker je bila tašča pri nas od petka pa do včeraj, pa se je skos nekaj dogajalo...

vsewm ki ste in ki praznujeteuser posted image

vsem, ki ste dobili zobkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

za adventne venčke se vas pa sploh ne da prehvalit, prav tako za voščilnice...

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 964
5.12.2007 7:40:24   
KT

KT user posted image user posted image user posted image  za 1000 sporočilo in user posted image user posted image user posted image user posted image

Uf, pa res - zdej sem pa že diplomirana čveka - bravo jest . Boljš to, ker diplomirana likarica ziher ne bom nikoli user posted image .

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 965
5.12.2007 7:40:57   
nky 23
drugače pa je pri nasvse po starem, tudi i jem ponoči, zjutraj pa štrajkamo,zobeki so pa že tako nadležni da smo vsako uroali dve budni

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 966
5.12.2007 7:41:46   
neja24062007
evo naša je zaspala nazaj, me zanima za koliko časa..

kako smo kaj drugače???

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 967
5.12.2007 7:44:50   
Padme
Juutroo!

Sem vam pridružim pri jutranji user posted image . Spali smo sicer nekoliko bolje (od 8.00 -> še vedno spi, ob 1.00 100ml kompota ob 4.00 200ml mleka, vmes pa še 10x duda), ampak to še vedno ni to....user posted image Včeraj zvečer je imel Jaka mal vročineuser posted image (37,5), bomo videli kaj bo jutro prineslo. Upam, da zaradi zob in da ni na pohodu kaj drugega....

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 968
5.12.2007 7:44:59   
neja24062007
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  KT - za 1000 sporočilo in za user posted image user posted image user posted image user posted image

NKY23 - spet skupaj z nami user posted image

N&B - tudi pri nas zjutraj kakamo, ampak bolj na trdo pol pa noče pokakana spat, pa imamo že zjutraj rompompom pri bajtuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 969
5.12.2007 7:46:27   
KT
Punce letos smo ble pa tko pridne, da se nas bodo parkeljni na kilometr daleč izogibal, za vse user posted image  se bo pa mogoče tudi kakšna šiba najdla user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 970
5.12.2007 7:51:01   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: neja24062007

kako smo kaj drugače??? Uf, kaj naj ti rečem, full siva ratujem pa lasje mi izpadajo, revma me trga ko se k dežju pripravlja, stanovanje je kot, da bi atomska bomba not padla, gore perila čakajo, da se jih sam bog usmili, sosednje imajo vsak večer žurke, lačna sem skoz kot volk - drugač je pa kar uredu, se ni za pritoževat user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 971
5.12.2007 7:52:35   
Padme

kako smo kaj drugače??? Uf, kaj naj ti rečem, full siva ratujem pa lasje mi izpadajo, revma me trga ko se k dežju pripravlja, stanovanje je kot, da bi atomska bomba not padla, gore perila čakajo, da se jih sam bog usmili, sosednje imajo vsak večer žurke, lačna sem skoz kot volk - drugač je pa kar uredu, se ni za pritoževat user posted image  

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 972
5.12.2007 7:53:51   
N _ B

Nika je imela včeraj nastop s plesnimi in smo šli vsi gledat. Mal sem se bala, kako bo z Jakom. Je bil čist priden. Dobro uro je sedel pri meni v naročju kot hipnotiziran in jih gledal, kako so plesal. Tud vpitje, cvilenje, glasno ploskanje in glasba ga sploh niso motili. On je užival. BRAVO Nika user posted image user posted image user posted image Kako ji je bilo pa všeč? A se je zabavala?

Ja, full je uživala. Samo takrat, ko se je zbrala je sledila nastopu in ful dobr plesala, na cajte je imela pa tolk drugega dela z gledanjem naokrog in afnanjem, da je joj. Samo je rekla da učiteljica, da je to na nastopih, ker se hočejo malo pokazat. Na vajah so bolj pridni (je bolj stroga) in delajo. So se na osmih vajah naučil 11 plesov. No ja, štirje so bili še od lani in so jih malo nadgradil.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 973
5.12.2007 7:54:09   
hanna1
DOBRO JUTRO user posted image user posted image user posted image

Hana je ravno pokukala in se oglasila,pošilja vam pa en velik user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 974
5.12.2007 7:55:08   
neja24062007

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Samostojnost.
Admin

So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.