Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 4.12.2007 13:46:39
|
|
|
|
mentos
|
evo že pančka, brez problema, je tako utrujena, da samo učke zapre, in zdaj upam da bo za 1 uro zaspala. NOGICA, ful lep adventni venček, še posebno pa mi je všeč mesto. Ti si pravi mojster. Ali si hodila v kako šolo,. Res imaš smisel. BRAVO MAMI. Jest pa nisem čisto nič ustvarjalna. Najraje kupim, čeprav je to vse preveč drago, tako, da nimamo skoraj nič. Pa vaša princeska je prav cukrček, kako ima velike oči. Neja: prav lepo napredujete s težo, upam da pikica ne bo boleča in ne bo nobene vročine. Drugače pa za toplice ne vem, mi ki imamo atopični dermatitis ni priporočljivo da se kopa v bazenu, vi ki pa ste zdravi, pa kar veslo čofotajte. Preberi si malo na forumu, kaj punce kaj svetujejo. za vse pa eno veliko
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 4.12.2007 14:49:03
|
|
|
|
FLASK_A
|
Nogica, lepe vencke si naredila in ful velike. Mestece je pa fuuuul lepo, komaj cakam slikice osvetljenega in dokoncanega izdelka Ojej, Mentos... Upam, da bo kmalu bolje
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 4.12.2007 15:18:48
|
|
|
|
Kati81
|
No mi pa danes že ta drugič spimo 1,5 ure. Sploh ne morem verjet, sem že vse pospravla. Drugače se pa naš nosek še kar čisti in upam da bo kmalu bolje.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 4.12.2007 15:50:51
|
|
|
|
FLASK_A
|
Kati, Jaka in Kaja imata spet neko domeno. Sem že voziček za ven pripravila, pa toliko časa spi, da ne bo nič s sprehodom Že drugič danes 2 uri Ponoči pa galamo dela Jaz sem tudi že pospravila, slike ureledila in filmčke presnela... Uf, ko bi bilo vsaj kak teden tako, da vse zrihtam
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 4.12.2007 16:32:15
|
|
|
|
januška78
|
Manca je tudi omagala po sprehodu in trenutno spi drugo rundo že pol ure. Bi bilo fino, če bi še kake pol urce ali urco potegnila, da lahko kaj naredim . Nikica tudi meni bi pasal kakšen teden z dolgim spanjem čez dan, da malo v red spravim vse skupaj , pa še tle gor bi lahko malo več visela . No s spancem je konec, ampak je trenutno še čisto pridna v postelji in se igra s svojim medvedom.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 4.12.2007 16:56:20
|
|
|
|
Padme
|
A se lahko pridružim klubu Zombijev? Jaka je danes prvič v svojem življenju prava tečkica, res no, on skoraj nikoli ne joka, danes mu pa prav nič ni prov. Pa sej ne da bi ful jokal, al pa se samo v naročju nosil, sam non stop nekaj jamra, cmizdi, pritužuje in ne more biti sekundo sam. Ne vem če nam še en zobek ne rine ven ... Vsaj dopoldan in po kosilu je spal po 1,5 ure, kar je nekaj, vendar zame ta trenutek premalo... Bom šla danes verjetno kar z njim spat ob 20.00.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 4.12.2007 19:18:21
|
|
|
|
Kati81
|
Da hitro nekaj napišem, da nas ne bo vrglo na drugo stran. No pri nas spet spimo, pa je že več kot pol ure, pomoje se je kaj o Aline nalezla.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 4.12.2007 19:31:20
|
|
|
|
mentos
|
pri nas že spimo od 18. Ma ne vem a naj jo grem zbudit, a naj jo pustim, kajti ob 22.30 bo pa gledala kot čukec. Tudi popoldne sva spali cele 2 uri, zdaj ko ima vročino pa prav rada spi. Drugače pa je popoldne vročina izginila, zdejle pa ne vem. Upam da je zapustil našo bajto. lahko noč za sedaj
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 4.12.2007 20:01:42
|
|
|
|
N _ B
|
mentos: pri nas Jaka vedno po pol ure zbudimo, če zaspi po 17. uri. Ravno iz razloga, da gre potem normalno spat. Najkasneje do osmih. Tudi dopoldan ga ne pustim prav dolgo, da mi čez opoldan spi.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 4.12.2007 20:03:02
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: mentos pri nas že spimo od 18. Ma ne vem a naj jo grem zbudit, a naj jo pustim, kajti ob 22.30 bo pa gledala kot čukec. Tudi popoldne sva spali cele 2 uri, zdaj ko ima vročino pa prav rada spi. Drugače pa je popoldne vročina izginila, zdejle pa ne vem. Upam da je zapustil našo bajto. lahko noč za sedaj mentos - če nič drugega, bojo parkeljni v četrtek pregnali. Vam pa skupaj z Alino vseeno pošiljava en kamion , da bo ja kmalu dobro.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 4.12.2007 20:06:22
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kati81 Da hitro nekaj napišem, da nas ne bo vrglo na drugo stran. No pri nas spet spimo, pa je že več kot pol ure, pomoje se je kaj o Aline nalezla. Ja, to je huda, huda bolezen , ko te enkrat prime ne spusti & potem, če Alina ne dobi svoje dnevne doze, je tko tečna, da ji ni nič prav Zato punce, če bi ktera rada, da se njen sonček naleze te hude, ampak res hude bolezni kar pridte na en čaj al pa kavico (toplo vabljene), vmes bo pa Alina bolezen delila .
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 4.12.2007 20:09:17
|
|
|
|
N _ B
|
IZVIRNO SPOROČILO: KT IZVIRNO SPOROČILO: Kati81 Da hitro nekaj napišem, da nas ne bo vrglo na drugo stran. No pri nas spet spimo, pa je že več kot pol ure, pomoje se je kaj o Aline nalezla. Ja, to je huda, huda bolezen , ko te enkrat prime ne spusti & potem, če Alina ne dobi svoje dnevne doze, je tko tečna, da ji ni nič prav Zato punce, če bi ktera rada, da se njen sonček naleze te hude, ampak res hude bolezni kar pridte na en čaj al pa kavico (toplo vabljene), vmes bo pa Alina bolezen delila . Tisto, ta dobrodošlo.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 4.12.2007 20:21:10
|
|
|
|
*ANA*
|
ku ku
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 4.12.2007 20:22:08
|
|
|
|
*ANA*
|
KT a lahko tudi mi pridemo po to hudo bolezen? Bi nam prav prišla, pa četudi traja le 14 dni
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 4.12.2007 20:54:43
|
|
|
|
Anonimen
|
NOGICA, ful lep adventni venček, še posebno pa mi je všeč mesto. Ti si pravi mojster. Ali si hodila v kako šolo,. Res imaš smisel. mentos ne nisem hodila v nobeno tako šolo. Zelo rada pa kaj packam že od malega. Sva z bratom zmeraj kaj ustavarjala ko sem bla še doma . Pa hvala za pohvale, me veseli da ti je všeč. KT pridem na kofe, da se Tara naleze Alinine bolezni . Men bi zelo prav prišlo. Je bla včeraj zvečer in danes zjutraj tako sitna da sem komaj kaj naredila. No danes je potem okrog dveh omagala in spala 1 uro in pol . Prejle jo dam pa pod igralni most sedet in se samo okrog obrnem on apa bum na nos. Je tako jokala, da je komaj do zraka prišla. Ful sem se ustrašla. Saj vem da bo to še velikokrat ampak tale nepričakovani trek na tdra tla me je čist presenetu. Zdej moram pa položnice plačat. Jih plačujem sosedi, zaradi provizije (no denar da ona ) pa jih ima cel kup, tako da moram kar na delo.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 4.12.2007 20:56:26
|
|
|
|
Anonimen
|
No najbrž ste že vse opazle da sem pol pismena, zato se sploh ne bom več opravičevala
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 4.12.2007 21:50:16
|
|
|
|
januška78
|
KT mi bi tudi to hudo Alinino bolezen radi vsaj za kakšen dan .
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 4.12.2007 21:56:22
|
|
|
|
januška78
|
EMA in JAKA vse najboljše za pol leta
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 4.12.2007 22:20:48
|
|
|
|
us
|
živijo! malce prebiram in vidim, da nas je veliko v obdobju nespečnosti in nočnega hranjena. Gabi je včeraj spala samo od 23.30 do 3. 30 pa še popoldne skoraj nič. gospodična sploh ne spi več kot 45 min, pa še to samo največ trikrat na dan - v tem času jaz še zadremat ne morem pošten, pol sm pa še bolj zmešana. danes sva "jedle" banano-jabolko-pomarančni sok -- najmi, bučke in krompir -- pljuvala ven, bučke ji ne grejo, medtem ko bi korenja pojedla neomejeno, ampak kaj ko dela potem figice kot zajček. naša je kr mali prvak v pasenju kravc - se postavlja in steguje na roke; jo lahko pustim tut po pol ure, včasih več in lovi igrače po deki. ima pa majhen problem, puza nazaj in vstran naprej pa ne gre. vse kaže, da je končno zaspala. grem lovit minute- lahko noč.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 4.12.2007 22:38:23
|
|
|
|
ŠpelaP
|
Danes je bil pa tudi pri nas bolj zaspan dan. Je Sara spala popoldan od 17-20h. Kar je bilo seveda po eni strani fajn, da sem lahko naredila do konca svojih 20 voščilnic pa še za babico 16. Po drugi strani pa ne, saj mi je posledično Sara šele malo prej odsanjala v nočne sanje. Zdaj, ko mi je komaj zaspala, jo bom pa spet morala ven jemati, da jo previjem za zadnje previjanje pred jutrom.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 4.12.2007 22:39:26
|
|
|
|
Anonimen
|
EMA in JAKA vse najboljše za pol leta
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 4.12.2007 22:46:44
|
|
|
|
ŠpelaP
|
JAKA in EMA - ČESTITKE ZA POL LETA!
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 5.12.2007 6:59:30
|
|
|
|
KT
|
JAKA & EMA za pol svečke
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 5.12.2007 7:03:34
|
|
|
|
KT
|
Mi smo mal vrtiljak in lučko prižigali (sva pozabila zvečer ugasnit vraga), zdej pa spet spimo. Z mojim sva tko v luft skočila kot, da moramo vsi v zaklonišče laufat - no, mami je vstala, pristavla kavico, moj se pa ne da motit in se je še za eno kitico al pa dve odločil
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 5.12.2007 7:04:21
|
|
|
|
KT
|
Kje pa je nky23 - javi se, da vsem, da sta uredu!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiV življenju mi je najbolj žal za toZaprla sem oči in si nas predstavljala čez deset let. Videla sem družinske počitnice s pohodi po kozjih stezah in igro n...
Zadnje s foruma
Samostojnost.
Admin
So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.