|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007 (2.del)
4.12.2007 7:51:05   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: Padme

IZVIRNO SPOROČILO: KT

Bravo Padme user posted image  Kako ste spali?

Slabouser posted image , kot že cel zadnji teden, se ob 3 zbudi, najprej se mal sam s seboj zabava, potem pa ne more nazaj zaspat in začne težit. Se en cajt matram, pol pa obupam in mu dan mal za jest... Jaka namreč že od 4 meseca ponoči ne je in je zdržal do 6ih zjutraj, zdaj pa jeva okrog 4ih Raste Padme, raste mali pobalinko!

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 901
4.12.2007 7:53:25   
N _ B
Jaka se je zbudil ob pol petih. Sem mu dala jest, potem se je pa frajer odločil, da ima polno rito spanca in da se bo raje pogovarjal sam s sabo. user posted image  Pogovarjal se je pa zelooo naglas, tako, da je mož ob petih vstal in šel z njim v dnevno. In seveda, mu sedaj manjka kakšna urica spanca.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 902
4.12.2007 7:54:46   
N _ B

Slabouser posted image , kot že cel zadnji teden, se ob 3 zbudi, najprej se mal sam s seboj zabava, potem pa ne more nazaj zaspat in začne težit. Se en cajt matram, pol pa obupam in mu dan mal za jest... Jaka namreč že od 4 meseca ponoči ne je in je zdržal do 6ih zjutraj, zdaj pa jeva okrog 4ih Raste Padme, raste mali pobalinko!

Se strinjam s KT. Meni se je Nika, do 6. meseca zbujala le enkrat na noč (okrog 4-ih, 5-ih), potem pa je rabila še en obrok vmes. Daj fantu jest, če je lačen. user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 903
4.12.2007 7:59:16   
Padme
IZVIRNO SPOROČILO: N & B

Se strinjam s KT. Meni se je Nika, do 6. meseca zbujala le enkrat na noč (okrog 4-ih, 5-ih), potem pa je rabila še en obrok vmes. Daj fantu jest, če je lačen.

Ja, sej kva mi pa ostane drugega . No, za povrhu so pa še zobki na pohodu...

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 904
4.12.2007 8:01:26   
KT
Ravno kuham suhe slive (ki sem jih čez noč namakala v vodi) skupaj z jabolkom - sem včeraj cel dan štela bobke (revica se je tko napenjala, da ji je kar čelna žila ven stopila, je moj takoj dodal: "no, vidiš to ima pa po tebi (ker se skoz pritožujem, da ni čisto nič meni podobna, čelna žila pa meni ven stopi, ko sem čist preveč jezna user posted image ). Sok od sliv bo spila, suhe slive z jabolkom pa za dopoldansko malico dobila - to bo ziher spet do vratu (še dobro, da greva danes do moje mami, ona je čist navdušena, če jo lahko pere in namaka user posted image ).  

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 905
4.12.2007 8:04:28   
KT
Aja, ob teh bobkih sem se pa spomnila na najine izlete na Sleme. Tam ovce okrasijo celo pobočje (no pa le ni tako skregana s pasenjem kravc in ovac) - najboljš, da Alino spomladi peljeva na Sleme, da vidi kako se njene prijateljice pasejo user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 906
4.12.2007 8:06:26   
N _ B

Aja, ob teh bobkih sem se pa spomnila na najine izlete na Sleme. Tam ovce okrasijo celo pobočje (no pa le ni tako skregana s pasenjem kravc in ovac) - najboljš, da Alino spomladi peljeva na Sleme, da vidi kako se njene prijateljice pasejo user posted image

user posted image user posted image user posted image  

Naš je bil včeraj 2x do vratu v kakici user posted image .

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 907
4.12.2007 8:16:28   
Padme

user posted image user posted image user posted image  

Naš je bil včeraj 2x do vratu v kakici user posted image .

user posted image
Mi smo bili včeraj 4x, ampak po malem ....

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 908
4.12.2007 8:19:03   
Padme
Za povrhu vsega me je pa včeraj še v križu uščipnilouser posted image , se premikam bolj na slow motion in s kosmodiskom strašim...

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 909
4.12.2007 8:21:00   
KT

Za povrhu vsega me je pa včeraj še v križu uščipnilouser posted image , se premikam bolj na slow motion in s kosmodiskom strašim... A ti ta vrag kaj pomaga?

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 910
4.12.2007 8:21:32   
Padme

[ Raste Padme, raste mali pobalinko!

Sej je cajt da zraste, je s 5 na 6 mesec zrastel samo 0,5 cm (po merjenju vrlih zdravniških sester)user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 911
4.12.2007 8:48:15   
N _ B
Jaka ima aktivne minutke. Tamle na tleh se kotali. Prevalil se je s hrbta na trebuh. Je zagledal ene reklame na tleh in je šel rikverc do tja in se toliko časa vrtel, da je prišel do papirja. Sedaj ima pa predpripravo za reciklažo user posted image .

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 912
4.12.2007 8:55:12   
Padme

Za povrhu vsega me je pa včeraj še v križu uščipnilouser posted image , se premikam bolj na slow motion in s kosmodiskom strašim... A ti ta vrag kaj pomaga?

To sedaj mi je vedno takoj "prijelo" in me je ponavadi nehalo boleti v enem dnevu. Tokrat pa se bolečina se kar drži user posted image - mamo pač 8,5 kg vrageca doma....k ga v stoje pobereš s tal.... velika napaka....user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 913
4.12.2007 8:56:00   
Padme

Jaka ima aktivne minutke. Tamle na tleh se kotali. Prevalil se je s hrbta na trebuh. Je zagledal ene reklame na tleh in je šel rikverc do tja in se toliko časa vrtel, da je prišel do papirja. Sedaj ima pa predpripravo za reciklažo user posted image .

Bravo JAKA user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 914
4.12.2007 9:47:52   
FLASK_A
Pišuka, naš Jaka tut hoče kar sred noči jestuser posted image  A to je pol res normalno ali kaj? Že od 2.meseca zdrži celo noč, zdej pa oba z mojim hodiva ko zombija okrog user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 915
4.12.2007 9:50:51   
Kati81
N&B pr nas smo meli včeraj reciklažo reklam, od merkurja, špara, Eleclerca, Hervisa,... Je uživala sto na uro.

KT nam pomaga malo pokuhana hruška sam tok da zavre voda, pol smo cel dan pokakani.

Včeraj smo bili na razvojni ambulanti in je zdravnica vprašala če Kaja ponoči je, in seveda Kaja je okrog 4 zjutraj, ter ji to povem in ona meni da m oramo ta obrok ukinit, ter dat čaj in tes jaz včeraj pripravim čaj da ga bo dobila, Kaja se zbudi in jaz ji dam flašo čaja ona pa v jok in seveda smo prpravili mleko lepo je popila in spala do 8.30.
Kaj zdaj upoštevat zdravnika ali otroka?
Ja normalno da ji bom dala melko, ker mi je logično da je tako mali otrok po 7-8 urah lačen, sploh če je zvečer pojedla ful malo.
V drugem stavku mi pa zdravnica reče, da je malo malo pridobila na teži v enem mesecu, hallo a zdaj pa naj ji še en obrok ukinem al kaj?

Drugače je pa rekla, da je zelo priden otrok, sicer zelo zelo živahen, še preveč razvit za njeno starost in da smo se prišli samo hvalit kaj vse zna. Je pa res pokazala vse in še več, kot že zna, da ne rečem, da je celo ogledalo poljubčkala!

KT domača naloga:
6.5 meseca
teža 7200g
velikost 66,5cm
obesg glave 43cm

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 916
4.12.2007 9:56:31   
N _ B
Kati: ko je bila Nika stara 8 mes. sem P vprašala, do kdaj nočno hranjenje. Sem imela občutek, da se le crklja. Njegov odgovor je bil, da dokler otrok rabi! Probaš pa tako, da mu najprej ponudiš za pit (čaj ali vodo), če je le mogoče le žejen. Če zaspi nazaj je to to, če pa ne zaspi ali le za kratek čas, pomeni, da je lačen. Jaz sem tako prakticirala in je jedla do slabega 10. meseca, potem je le pila še. 

Kako pa to, da sta imeli razvojno?

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 917
4.12.2007 10:27:45   
Lusa
Ojla
verjetno ste me že pozabili ,pa vseeno malo se prištulim.Vas tu pa tam kaj preberem.Ste pa res čvekice ,pogrešam pa slikce vaših otrok.Sem šla malo po vaših albumih pogledat ,kako ste že kaj veliki ,.....In kako bi bil danes že velik naš fant ,če ne bi....

Nikica,nogica in N&B prave umetnice ste!

lp od user posted image  Luse

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 918
4.12.2007 10:31:23   
FLASK_A
Lusa, a prav vidim, da si nosečauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako zelo ti želim lepo, mirno in zdravo nosečnost! Naj se otroček lepo lepo razvija in razveseljuje mamico s svojimi vragolijami v trebuščkuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
V katerem tednu pa si sedaj?

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 919
4.12.2007 11:14:53   
ŠpelaP
Da se še jaz malo oglasim!

Lusa -
lepo, da si še prišla malo na nas pogledati! Slikice od naših sončkov pa mi kar tu gor lepimo! 

nočno hranjenje - po resnici povedano, sploh ne štejem več, kolikokrat se ponoči dojiva - ene 1-2x na noč je lačna, ostalo pa se bolj pocrklja z zizo, malo potegne in zaspi dalje.

GH -
mi smo še vedno na maminem mleku. Ko se bo vnetje umirilo, bomo pa počasi začeli.

šipanje in cotanje za lase- Sara ful rada šipa - prav tako na drobno. Jaz imam po obrazu že prave bojne rane. Pa cota tudi ful rada. se mi zdi, da ima še večji užitek, če zraven govorimo "au".

vneta ritka - poooočasi gre na bolje. Zdaj jo mažem le s kremico za vneto ritko, kjer ima pa še rdečo pa s praška pasto. Tako, da še nisem klicala k dermatologu. Upam, da mi ne bo treba!

Mi je pa zdaj po tem preizkušanju plenic ostalo polno plenic št.3. Še sreča, da imajo pri sosedu dojenčico, ki nosi ravno zdaj pleničke št.3. Sem se že zmenila, da jim bom poklonila pleničke. Upam, da bodo njihovi dojenčici ustrezale. Če ne jih bodo pa dali naprej.

novoletne voščilnice - jaz jih tako na obroke delam. Ko bodo gotove, bom pa pripopala kako slikico gor. Včasih kako leto, ko se mi jih ne da delati, kar unicefove kupim, letos bo pa malo spremembe.

Adventni venčki,
ki ste jih izdelale, so vsi po vrsti ful lepi in zanimivi!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 920
4.12.2007 12:52:03   
januška78
Dober dan,

Pa sem še jaz našla malo časa, da se vam oglasim.
Danes smo imeli pestro noč in sem komaj sedaj prišla k sebi. Še telovadbo sem skenslala, ker sem bila tak zombi. No Manca je seveda s spanjem zdajle malo nadoknadila, je spala neverjetno kar 1,5 ure in je sedaj čisto pridna v postelji user posted image . Ne vem kaj jo matra, ker je tudi gh danes zelo malo pojedla. O zobkih ne bom več govorila, ker imam že skoraj 3 mesece občutek, da bodo zdaj zdaj user posted image , pa jih še ni od nikoder.

Punce, ki ste delale venčke vse user posted image user posted image user posted image user posted image , so vsi enkratni. Mi ga še zmeraj nimamo, se moram spravit po material, da ga naredim - no nekaj naj bi mi danes prinesel moj user posted image .

Tudi pri nas se ponoči še zmeraj hranimo 1-2x (dojenje), včasih samo malo potegne za odžejat, večkrat pa imam občutek, da kar veliko poje. Sem že imela namen, da ji bom ponoči začela ponujat čaj, pa je bolj enostavno samo majico gor potegnit user posted image . Bom videla kaj nam bo v četrtek na posvetovalnici rekla pediatrinja.

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 921
4.12.2007 13:04:42   
neja24062007
Ojla punce!

Samo na hitro se vam javljam, vas moram malo za nazaj prebrati... ste tolk načvekale v 3-h dnevih ko nisem bila z vami, da je kar groza.
No včeraj sva bili na NFTH v Soči in so rekli, da je vse OK, samo pravilni handling in se bo ekstenzijski vzorec popravil. Asimetrije pa kao ni več. user posted image user posted image user posted image Naslednji 'trening' imava 17.12. Vmes pa gremo (naslednji teden) na dopust user posted image . Dajte mi prosim povedati, ali je bila že katera z takim malim sončkom v Čateških toplicah in ali ste se kopali??? Na kaj moram biti pazljiva?
Vem, da voda ne sme imeti več kot 32 stopinj, se pa izredno bojim zaradi uroinfekta.

Danes sva bili na cepljenju in DOMAČA NALOGA:

rojstvo: 46 cm, 2810 g                GH: 15.10. rižolino Milupa 
1.mesec: 49,5 cm, 3330 g,

3.mesec: 55 cm, 4680 g, OG 38 cm
4.mesec: 56,5 cm, 5200 g + cepljenje 
19.11.2007: 58 cm, 6020 g, OG 41 cm + RA 
5 mesecev & pol: 62,5 cm, 6.400
g + cepljenje
naslednji pregled: 15.01.2008 + cepljenje   

Obseg glavice so danes namerili celo 38 cmuser posted image user posted image user posted image  Ni mi jasno, ampak že vejo. Po moje je malo narobe merila obseg user posted image .

VSEM KI STE ŽE PRAZNOVALI

user posted image

Zdaj vas pa moram še malo za nazaj prebrat, da se vam bom lahko posvetila user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu januška78)
Neposredna povezava do sporočila: 922
4.12.2007 13:28:53   
mentos
mi smo še vedno bolni. Vročina 37,5, zvečer 38, zobkov ni in ni, pregled pa imamo šele v četrtek. So mi rekli, da ker ni nič prehlajena, da je verjetno 5 oz. 6 bolezen, in da se po 3-dnevu pokažejo mali izpuščaji, vročina po poneha. To se najverjetneje pojavi pri starosti od 5 oz. 6.m. Jemo skoraj nič, čaja pa od 400-500 ml. Upam, da bo kmalu bolje, drugače je pa Hana kar utrujena, tako, da kar veliko spi, malo jo nosimo, za igrat ji ni, ampak posmejčka se mi pa.

zdej čiča pri meni in brca z nogicami, tako, da je čas da se ji posvetim. Ji moram pokazat medvedke na netu, potem se pa smeje.

(odgovor članu neja24062007)
Neposredna povezava do sporočila: 923
4.12.2007 13:32:35   
neja24062007
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ZA VSE ADVENTNE VENČKE IN DEKORACIJE

user posted image user posted image  user posted image  za prve zobke (no mi jih še čakamouser posted image )

Probaš pa tako, da mu najprej ponudiš za pit (čaj ali vodo), če je le mogoče le žejen. Če zaspi nazaj je to to, če pa ne zaspi ali le za kratek čas, pomeni, da je lačen.

Tudi pri nas smo tole že prakticirali, se je po 14 dneh spet začela zbujati ponoči (to traja sedaj kakih 5 dni skupaj) in to sestradana - poje tudi do 200 ml mleka okoli 03.00-04.00 ure zjutraj in seveda nato potegne spanec tudi do 09.00 zjutraj.

No sedaj imamo pa že alarm, tako da moram iti.

Se beremo kasneje

PA PA

(odgovor članu neja24062007)
Neposredna povezava do sporočila: 924
4.12.2007 13:35:47   
neja24062007
IZVIRNO SPOROČILO: mentos

mi smo še vedno bolni. Vročina 37,5, zvečer 38, zobkov ni in ni, pregled pa imamo šele v četrtek. So mi rekli, da ker ni nič prehlajena, da je verjetno 5 oz. 6 bolezen, in da se po 3-dnevu pokažejo mali izpuščaji, vročina po poneha. To se najverjetneje pojavi pri starosti od 5 oz. 6.m. Jemo skoraj nič, čaja pa od 400-500 ml. Upam, da bo kmalu bolje, drugače je pa Hana kar utrujena, tako, da kar veliko spi, malo jo nosimo, za igrat ji ni, ampak posmejčka se mi pa.

zdej čiča pri meni in brca z nogicami, tako, da je čas da se ji posvetim. Ji moram pokazat medvedke na netu, potem se pa smeje.

Bošček mali, upam, da tole hitro mine in da bo vse OK. Ne se sekirat mentos, tudi naša dva dni sedaj ni jedla nič - važno je da ima dovolj tekočine, da ne dehidrira. Sej revčki z vročino in bolančki ne morejo jest - tudi nam ne paše, ko smo bolni.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Vsaki mami, ki je kdaj pomislila, da je za...
Vsem mamam, ki včasih mislijo, da jim ne uspeva ali da niso dovolj dobre, in čutijo krivdo, ker niso takšne, kot bi po m...

Samostojnost.
Admin

So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.