|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007 (2.del)
4.12.2007 13:46:39   
mentos
evo že pančka, brez problema, je tako utrujena, da samo učke zapre, in zdaj upam da bo za 1 uro  zaspala.
NOGICA, ful lep adventni venček, še posebno pa mi je všeč mesto. Ti si pravi mojster. Ali si hodila v kako šolo,. Res imaš smisel. user posted image BRAVO MAMI.
Jest pa nisem čisto nič ustvarjalna. Najraje kupim, čeprav je to vse preveč drago, tako, da nimamo skoraj nič. Pa vaša princeska je prav cukrček, kako ima velike oči.
Neja: prav lepo napredujete s težo, upam da pikica ne bo boleča in ne bo nobene vročine. Drugače pa za toplice ne vem, mi ki imamo atopični dermatitis ni priporočljivo da se kopa v bazenu, vi ki pa ste zdravi, pa kar veslo čofotajte. Preberi si malo na forumu, kaj punce kaj svetujejo.

za vse pa eno veliko user posted image

(odgovor članu neja24062007)
Neposredna povezava do sporočila: 926
4.12.2007 14:49:03   
FLASK_A
Nogica, lepe vencke si naredila in ful velike. Mestece je pa fuuuul lepo, komaj cakam slikice osvetljenega in dokoncanega izdelkauser posted image user posted image user posted image

Ojej, Mentos... Upam, da bo kmalu boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 927
4.12.2007 15:18:48   
Kati81
No mi pa danes že ta drugič spimo 1,5 ure. Sploh ne morem verjet, sem že vse pospravla.

Drugače se pa naš nosek še kar čisti in upam da bo kmalu bolje.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 928
4.12.2007 15:50:51   
FLASK_A
Kati, Jaka in Kaja imata spet neko domeno. Sem že voziček za ven pripravila, pa toliko časa spi, da ne bo nič s sprehodomuser posted image  Že drugič danes 2 uriuser posted image user posted image  Ponoči pa galamo delauser posted image  

Jaz sem tudi že pospravila, slike ureledila in filmčke presnela... Uf, ko bi bilo vsaj kak teden tako, da vse zrihtamuser posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 929
4.12.2007 16:32:15   
januška78
Manca je tudi omagala po sprehodu in trenutno spi drugo rundo že pol ure. Bi bilo fino, če bi še kake pol urce ali urco potegnila, da lahko kaj naredim user posted image .
Nikica tudi meni bi pasal kakšen teden z dolgim spanjem čez dan, da malo v red spravim vse skupaj user posted image , pa še tle gor bi lahko malo več visela user posted image .

No s spancem je konec, ampak je trenutno še čisto pridna v postelji in se igra s svojim medvedom.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 930
4.12.2007 16:56:20   
Padme
A se lahko pridružim klubu Zombijev?user posted image

Jaka je danes prvič v svojem življenju prava tečkica, res no, on skoraj nikoli ne joka, danes mu pa prav nič ni prov. Pa sej ne da bi ful jokal, al pa se samo v naročju nosil, sam non stop nekaj jamra, cmizdi, pritužuje in ne more biti sekundo sam.user posted image Ne vem če nam še en zobek ne rine ven ...

Vsaj dopoldan in po kosilu je spal po 1,5 ure, kar je nekaj, vendar zame ta trenutek premalo... Bom šla danes verjetno kar z njim spat ob 20.00.

(odgovor članu januška78)
Neposredna povezava do sporočila: 931
4.12.2007 19:18:21   
Kati81
Da hitro nekaj napišem, da nas ne bo vrglo na drugo stran.

No pri nas spet spimo, pa je že več kot pol ure, pomoje se je kaj o Aline nalezla.

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 932
4.12.2007 19:31:20   
mentos
pri nas že spimo od 18. Ma ne vem a naj jo grem zbudit, a naj jo pustim, kajti ob 22.30 bo pa gledala kot čukec. Tudi popoldne sva spali cele 2 uri, zdaj ko ima vročino pa prav rada spi. Drugače pa je popoldne vročina izginila, zdejle pa ne vem. Upam da je user posted image  zapustil našo bajto.

lahko noč za sedaj

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 933
4.12.2007 20:01:42   
N _ B
mentos: pri nas Jaka vedno po pol ure zbudimo, če zaspi po 17. uri. Ravno iz razloga, da gre potem normalno spat. Najkasneje do osmih. Tudi dopoldan ga ne pustim prav dolgo, da mi čez opoldan spi.

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 934
4.12.2007 20:03:02   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: mentos

pri nas že spimo od 18. Ma ne vem a naj jo grem zbudit, a naj jo pustim, kajti ob 22.30 bo pa gledala kot čukec. Tudi popoldne sva spali cele 2 uri, zdaj ko ima vročino pa prav rada spi. Drugače pa je popoldne vročina izginila, zdejle pa ne vem. Upam da je user posted image  zapustil našo bajto.

lahko noč za sedaj

mentos - če nič drugega, bojo user posted image  parkeljni v četrtek pregnali. Vam pa skupaj z Alino vseeno pošiljava en kamion user posted image , da bo ja kmalu dobro.

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 935
4.12.2007 20:06:22   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

No pri nas spet spimo, pa je že več kot pol ure, pomoje se je kaj o Aline nalezla. Ja, to je huda, huda bolezen user posted image , ko te enkrat prime ne spusti & potem, če Alina ne dobi svoje dnevne doze, je tko tečna, da ji ni nič prav user posted image  Zato punce, če bi ktera rada, da se njen sonček naleze te hude, ampak res hude bolezni kar pridte na en čaj al pa kavico (toplo vabljene), vmes bo pa Alina bolezen delila user posted image .

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 936
4.12.2007 20:09:17   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: KT

IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

No pri nas spet spimo, pa je že več kot pol ure, pomoje se je kaj o Aline nalezla. Ja, to je huda, huda bolezen user posted image , ko te enkrat prime ne spusti & potem, če Alina ne dobi svoje dnevne doze, je tko tečna, da ji ni nič prav user posted image  Zato punce, če bi ktera rada, da se njen sonček naleze te hude, ampak res hude bolezni kar pridte na en čaj al pa kavico (toplo vabljene), vmes bo pa Alina bolezen delila user posted image .

Tisto, ta dobrodošlo. user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 937
4.12.2007 20:21:10   
*ANA*
ku ku user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 938
4.12.2007 20:22:08   
*ANA*
KT a lahko tudi mi pridemo po to hudo bolezen?user posted image user posted image user posted image user posted image Bi nam prav prišla, pa četudi traja le 14 dni user posted image

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 939
4.12.2007 20:54:43   
Anonimen
NOGICA, ful lep adventni venček, še posebno pa mi je všeč mesto. Ti si pravi mojster. Ali si hodila v kako šolo,. Res imaš smisel.

mentos ne nisem hodila v nobeno tako šolo. Zelo rada pa kaj packam že od malega. Sva z bratom zmeraj kaj ustavarjala ko sem bla še doma user posted image . Pa hvala za pohvale, me veseli da ti je všeč.user posted image

KT pridem na kofe, da se Tara naleze Alinine bolezni user posted image . Men bi zelo prav prišlo. Je bla včeraj zvečer in danes zjutraj tako sitna da sem komaj kaj naredila. No danes je potem okrog dveh omagala in spala 1 uro in pol user posted image .

Prejle jo dam pa pod igralni most sedet in se samo okrog obrnem on apa bum na nos. Je tako jokala, da je komaj do zraka prišla. Ful sem se ustrašla. Saj vem da bo to še velikokrat ampak tale nepričakovani trek na tdra tla me je čist presenetu.

Zdej moram pa položnice plačat. Jih plačujem sosedi, zaradi provizije (no denar da onauser posted image ) pa jih ima cel kup, tako da moram kar na delo.

(odgovor članu mentos)
  Neposredna povezava do sporočila: 940
4.12.2007 20:56:26   
Anonimen
No najbrž ste že vse opazle da sem pol pismena, zato se sploh ne bom več opravičevala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 941
4.12.2007 21:50:16   
januška78
KT mi bi tudi to hudo Alinino bolezen radi vsaj za kakšen dan user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 942
4.12.2007 21:56:22   
januška78
EMA in JAKA vse najboljše za pol leta

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 943
4.12.2007 22:20:48   
us
živijo!
malce prebiram in vidim, da  nas  je  veliko  v obdobju nespečnosti in  nočnega hranjena. Gabi  je  včeraj  spala samo  od  23.30 do 3. 30  pa  še  popoldne  skoraj nič. gospodična  sploh  ne  spi  več  kot  45  min, pa  še  to  samo  največ  trikrat  na  dan -  v  tem  času  jaz še  zadremat  ne  morem  pošten, pol  sm  pa  še  bolj  zmešana.
danes  sva  "jedle"  banano-jabolko-pomarančni sok -- najmi,  bučke in krompir -- pljuvala ven,  bučke  ji  ne  grejo, medtem  ko  bi  korenja  pojedla  neomejeno,  ampak  kaj  ko  dela  potem  figice  kot  zajček.

naša  je  kr  mali  prvak  v  pasenju kravc - se  postavlja  in  steguje  na roke;  jo  lahko  pustim  tut  po  pol  ure, včasih  več  in  lovi  igrače  po  deki.  ima  pa  majhen  problem, puza nazaj  in  vstran  naprej  pa  ne  gre.

vse  kaže, da  je  končno  zaspala.
grem  lovit  minute- lahko  noč.

Neposredna povezava do sporočila: 944
4.12.2007 22:38:23   
ŠpelaP
Danes je bil pa tudi pri nas bolj zaspan dan. Je Sara spala popoldan od 17-20h. Kar je bilo seveda po eni strani fajn, da sem lahko naredila do konca svojih 20 voščilnic pa še za babico 16. Po drugi strani pa ne, saj mi je posledično Sara šele malo prej odsanjala v nočne sanje. Zdaj, ko mi je komaj zaspala, jo bom pa spet morala ven jemati, da jo previjem za zadnje previjanje pred jutrom.

(odgovor članu us)
Neposredna povezava do sporočila: 945
4.12.2007 22:39:26   
Anonimen
EMA in JAKA vse najboljše za pol leta user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu us)
  Neposredna povezava do sporočila: 946
4.12.2007 22:46:44   
ŠpelaP
JAKA in EMA - ČESTITKE ZA POL LETA!

user posted image

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 947
5.12.2007 6:59:30   
KT
JAKA & EMA
user posted image za pol svečke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 948
5.12.2007 7:03:34   
KT
Mi smo mal vrtiljak in lučko prižigali (sva pozabila zvečer ugasnit vraga), zdej pa spet spimo. Z mojim sva tko v luft skočila kot, da moramo vsi v zaklonišče laufat - no, mami je vstala, pristavla kavico, moj se pa ne da motit in se je še za eno kitico al pa dve odločil user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 949
5.12.2007 7:04:21   
KT
Kje pa je nky23 user posted image  - javi se, da vsem, da sta uredu!

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Partnerstvo: Ko ni več želje po seksu …
Ko partnerja postaneta starša, se pričnejo prebujati povsem nova čustva. Pred družino je polno dogodivščin in ljubezni. ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Samostojnost.
Admin

So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.