Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 3.12.2007 21:14:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaja bo tud radijka, ima že snemalnik v rokah, ko jo oči ne nadzoruje. Bravo Kaja Zdej mi je pa kar nerodno , ko sem tole gor dala. Men je pa vse kar naredim kar nekaj. No razen to moje mesto mi je pa všeč . Je pa iz siporeksa. Kakšno uro dve dela. No saj ko bo gotovo vam pokažem še kako zgleda ko je osvetljeno. To mi je res všeč. KT dej pokaži svoj venček prosimmm . Jaz pa vem da je zelo lep- umetniški (tako parvim jaz za svojo božjo družinico, ker imajo vsi nekam zmaličene obraze, ampak to so umetniški ) No naša princes je zaspala. A je bla res tečna. najprej takole: in nato:
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 3.12.2007 21:16:25
|
|
|
|
Kati81
|
Nogica, čestitke za venčke, pa mestece, ful llepo. Tarini obrazi so mi pa full znani. Tud pr nas je podobno!
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 3.12.2007 21:21:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce a mi lahko poveste kako dam sliko najhitreje na mail. Jaz vedno pomanjšujem pa mi to vzame toliko časa, da me mine in se mi potem ne da pošiljat. A jo lahko tudi preko slikomata nalepim v mail. Res sem en trot za te zadeve. Pomoč prosim. No drugo pa me zanima za darilca za vaše drage. Jaz nimam ideje kaj naj mu kupim. Drnula tisto s kocko 444 mi je blo všeč in bom sigurno še kdaj uporabila, saj ima moj rad take zadeve. Danes so pa nečaki prišli peharčke nastavit Miklavžu, pa Tara je tud svojga nastavla. So vsi tako pridni da ni res, prav smešni so. A pri vas kaj hodijo Miklaž, parkeljni in angelčki? Pri nas hodijo po vasi. Najprej gremo pa še nekam drugam na Miklavža. No sem vas zasula z vprašanji.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 3.12.2007 21:23:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: N & B nogica: Če bi znala slike zbrisat, bi jih kar takoj. Se moj skrije. Full lepo. Res si mojstrica. nikical: tud tvoj venček mi je všeč. A dej men je pa tako všeč. Čakaj da vidiš ti moje zmazke za na mizo . Ko bom v penziji si bom vzela več časa za te stvari.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 3.12.2007 21:26:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Tud pr nas je podobno! kati saj najbrž je kar povsod tako, a ne. Samo danes je res en tečen dan. Najprej sem okrog poldne izvedla slabo novico da se ločuje moja dobra prijateljica, nato doma nekaj, potem še Tara. Povrh vsega pa še butasto vreme. Sva šle ven ob enih pa je tako zoprno pihalo, potem naju je še malo dež poškropil. Glup dan, res.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 3.12.2007 21:27:22
|
|
|
|
Anonimen
|
No zdej sem pa sama ostala. Sej vas pustim do besede punce. Izvolite pisat.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 3.12.2007 21:30:33
|
|
|
|
Padme
|
Nogica kateri mail pa uporabljaš - preko outlooka ali direktno iz serverja? Kakšne lepe očke ima !
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 3.12.2007 21:36:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Nogica kateri mail pa uporabljaš - preko outlooka ali direktno iz serverja? oboje
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 3.12.2007 21:43:08
|
|
|
|
Padme
|
IZVIRNO SPOROČILO: nogica Nogica kateri mail pa uporabljaš - preko outlooka ali direktno iz serverja? oboje No, da ne bomo komplicirali, ravno tako lahko dodajaš slike v mejl preko slikomata, kopiraš link oz. pot do slike in ga prilepiš v mail....
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 3.12.2007 21:44:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Katero kodo pa kopiram Koda za forume (PHPBB): Kopiraj v odložišče HTML koda: Kopiraj v odložišče Koda za forume z vzročkom: Kopiraj v odložišče HTML koda z vzročkom: Kopiraj v odložišče GlasujZame.com koda: Kopiraj v odložišče Pot do slike:
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 3.12.2007 21:45:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Ah zdej mi je pa vse skupaj zmetalo. Se vidi da nisem telent za te stvari.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 3.12.2007 21:52:45
|
|
|
|
Padme
|
IZVIRNO SPOROČILO: nogica Katero kodo pa kopiram Koda za forume (PHPBB): Kopiraj v odložišče HTML koda: Kopiraj v odložišče Koda za forume z vzročkom: Kopiraj v odložišče HTML koda z vzročkom: Kopiraj v odložišče GlasujZame.com koda: Kopiraj v odložišče Pot do slike: Vseeno katerega, glavno je da vse skopiraš in da ne pozabiš kakašnega znakca... Če nisi ziher pa poskušaj tako, da si pošlješ mejl sama sebi, pa boš videla kako izgleda....
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 3.12.2007 21:56:22
|
|
|
|
Anonimen
|
padme sem si poslala iz enga maila na drugega pa mi je samo kodo poslalo
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 3.12.2007 22:09:00
|
|
|
|
Padme
|
IZVIRNO SPOROČILO: nogica padme sem si poslala iz enga maila na drugega pa mi je samo kodo poslalo Kodo? A ni to kot link - klikneš nanj pa te "vrže" na mesto kjer je slika! Kaj pa Pot do slike? Kako pa kopiraš?
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 3.12.2007 22:20:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja pot do slike mi pokaže, samo jaz bi rada da bi se sliko vidlo takoj ko odprem mail. Bom delala kar po starem, tako da si zmanjšam sliko. Zdajle je Tara začela jokat, moj dragi pa na sedežni smrči pri sebi pa ima varuško. In ko sem slišala jok sem šla proti spalnici, moj je pa kar med spanjem delal psst, psst... Je mislil, da leži zraven Tare . Grem počasi tudi jaz v deželo palčkov.... Lahko noč
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 3.12.2007 22:22:11
|
|
|
|
Padme
|
Nogica če pa imaš odprt account v outlook-u,se postaviš na sliko, ki jo žliš poslati in klikneš desni klik na miški, izbereš možnost -> pošlji - > prejemnik pošte in te R obvesti, da windows lahko spremeni velikost slik, ki jih pošiljaš po e-pošti, zato da je prenos hitrejši in da si jih prejemnih lažje ogleduje. Kaj želiš storiti? Izbereš možnost pomanjšanja.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 3.12.2007 22:28:11
|
|
|
|
Drnula
|
Nogica - Neca se tudi zbuja v joku kot bi se ful ustrašila in to vedno samo zvečer. Preden trdno zaspi se včasih enkrat ali večkrat zbudi v hudem joku in jo moram dvignit in potolažit in potem hitro nazaj zaspi. Venčki so lepi ... vsi, vsak po svoje ... Jaz nimam takih užitkov. Jaz bom jelkico okrasila ali naredila kako božićno - novoletno dekoracijo ... da bo imel dedek mraz kje darila pustit Sej ne morem verjet ... a že december je?
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 4.12.2007 7:24:15
|
|
|
|
KT
|
Kaj???? A veste kje sem nas iskala in našla Na drugi strani A vse venčke delate, darila izbirate, piškote pečete? Naša zaspanka še spi, mami pa tle gor straši (cel ljubi dan ji Mehurčke berem in že kar v rimah govorim - sem še mojemu včeraj prijavla: "bo treba dat perilo prat in samo okrog ga srat" - je kar s ta belimi pogledal Jest si bom kar eno privoščila - upam, da se mi hitro katera pridruži!
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 4.12.2007 7:28:05
|
|
|
|
Padme
|
Juutroo! KT jaz se ti pridružujem pri jutranji .
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 4.12.2007 7:33:51
|
|
|
|
KT
|
Bravo Padme Kako ste spali?
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 4.12.2007 7:39:05
|
|
|
|
N _ B
|
Jutrooooo. Na zdravje s !
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 4.12.2007 7:41:15
|
|
|
|
KT
|
Ooooooo, dobro jutro N & B - a že imaš kavico skuhano? Še malo pa se vidimo - ma, sem kot en veliki mali otrok
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 4.12.2007 7:43:05
|
|
|
|
N _ B
|
Ravnokar sem si jo naredila. Jaka je šel nazaj spančkat, jaz pa v miru kavo pijem in tukaj gor strašim. A Alina še od sinoči spi?
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 4.12.2007 7:49:34
|
|
|
|
Padme
|
IZVIRNO SPOROČILO: KT Bravo Padme Kako ste spali? Slabo , kot že cel zadnji teden, se ob 3 zbudi, najprej se mal sam s seboj zabava, potem pa ne more nazaj zaspat in začne težit. Se en cajt matram, pol pa obupam in mu dan mal za jest... Jaka namreč že od 4 meseca ponoči ne je in je zdržal do 6ih zjutraj, zdaj pa jeva okrog 4ih
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 4.12.2007 7:50:03
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: N & B A Alina še od sinoči spi? Mal je bila žejna ob 7.00, ampak očitno ni še do konca odsanjala, pa je šla nazaj en happy end naredit
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPartnerstvo: Ko ni več želje po seksu …Ko partnerja postaneta starša, se pričnejo prebujati povsem nova čustva. Pred družino je polno dogodivščin in ljubezni. ...
Zadnje s foruma
Katera različica?Februarka08Lea (
68%)

Leja (
32%)
Število vseh glasov: 310Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!