N _ B
|
IZVIRNO SPOROČILO: zabica26 N&B: sm vidla, da imaš stajco o kateri tut sami razmišljamo...je ok? jst sm sploh v dilemi, če jo rabmo, tašča pa pravi, da si brez nje sploh ne predstavlja, da bi bili... men se zdi to k ena kletka oziroma odlična za pospravljanje igrač Mi smo jo imeli že pri Niki in je kar prav prišla. Ne si predstavljat, da bo pa zdaj otrok ure in ure noter, ker ni. Pride zelo prav, ko enkrat začne otrok puzat in je mobilen. Pri Niki jaz tudi na wc nisem mogla v miru, ker je bila v trenutku tam, kjer ne bi bilo treba. Spomladi npr., ko je bilo že topleje sem jo postavila na balkon, medtem, ko sem jaz kuhala. Tudi ven na vrt smo jo nesli, da je bila malo bolj svobodna kot v vozičku. Zdaj pri Jaku ima vlogo, da ga lovi, ko je "gospod Majavko". Sam samostojno še ne sedi, v ležalniku ni več zanimivo, v stajici pa ga posedemo in se potem sam steguje, obrača, kotali in verjetnost, da bi se res nekam udaril je majhna. Trenutno ima le mehke igračke noter. tako se vsaj malo sam zaigra, drugače pa je non stop po naročju, ker ležat enostavno noče več. Nekateri imajo kar prenosno posteljico za stajco. Meni ni všeč, ker ima mehko dno in je otrok, ko se začne enkrat sam postavljat na noge že tako nestabilen, potem je pa še na neravni "majavi podlagi". Kaj naj ti rečem? Je dodatna navlaka, ampak nam pride prav. Če ne drugega pa tudi za to, kot si napisala, da zvečer zmečemo igračke noter .
|