|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007 (2.del)
3.12.2007 12:08:02   
mentos
IZVIRNO SPOROČILO: Padme

Glede hranjenja a si (no verjetno si!) poskušala menjati mleko, flaško,.... imamo alergijo, zato imamo samo Pregomin.Če si bi pa mogoče le stopili do P, mal povprašat kako in kaj. Tudi fleke na vratu bi blo pametno it pokazat....  Sej bo ....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 851
3.12.2007 12:09:53   
Drnula
No ko sem že mislila biti danes doma, so me poklicali da pridejo iz hiške odmotirati okna, ker dobimo v sredo NOVA OKNA user posted image

Tako, da se morava vseeno tudi kdanes kar odpraviti in odpeketati k hiški user posted image

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 852
3.12.2007 12:10:06   
FLASK_A
Mentos, nimam kaj reč. Flekce bi bilo res fajn it pokazat k P. Naš je imel vročino, ko so šli zobki ven, jedel je bolj malo, pač mu ni pasalo. Ponoči je zelooooo slabo spal (NIČ!), na pol ure sva mu djala dudo v mala usteca... Prav bogi je bil.
Pa res... ne glej vendar vsak dan na tehtnicouser posted image  Zapomni si, da bolj se sekiraš ti, slabše volje je tudi Hana... Otroci vse čutijo...

Padme, hvalauser posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 853
3.12.2007 12:19:22   
Padme
IZVIRNO SPOROČILO: mentos

IZVIRNO SPOROČILO: Padme

Glede hranjenja a si (no verjetno si!) poskušala menjati mleko, flaško,.... imamo alergijo, zato imamo samo Pregomin.Če si bi pa mogoče le stopili do P, mal povprašat kako in kaj. Tudi fleke na vratu bi blo pametno it pokazat....  Sej bo ....user posted image user posted image user posted image

Sej res... Kaj pa flaške, mogoče pa cucelj ni pravi ...?user posted image

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 854
3.12.2007 12:35:11   
*ANA*
Mentos flekce pa kar pojdita pokazat user posted image ker znajo bit zelo srbeči 

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 855
3.12.2007 12:47:19   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: *ANA*
Ojla N&B.
Kako kaj Jaka?

Jaka je spet stari Jaka. Sem in tja malo cvili, če ni kaj po njegovo, rad bi se nosil naokrog, ker tako več vidi....drugače je pa priden. Se ne smem pritoževat. Res mi je smeše, ko se plazi rikverc. Hoče nekaj doseč in ne more, ker gre rikverc, se mu predmet oddaljuje in on cvili. user posted image

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 856
3.12.2007 12:49:18   
*ANA*
Ja ni kaj naši user posted image postajajo vrageci user posted image , naš pa je pogruntal za se obrnit in ko ga dam v igralni center na hrbet on hitro na trebuščka in potem cvili ko nič več ne more user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 857
3.12.2007 14:33:23   
ŠpelaP

Ja ni kaj naši user posted image postajajo vrageci user posted image , naš pa je pogruntal za se obrnit in ko ga dam v igralni center na hrbet on hitro na trebuščka in potem cvili ko nič več ne more user posted image

Ana, kot bi opisala našo Saro. Se v stajici ful obrne, potem malo krili, rije, potem se pa začne bunit. user posted image

Mentos - upam, da vaše težave čiprej minejo. Morda so pa fekci alergična reakcija, če sta poskusili kako GH. Saj veš, pri alergikih je potrebna še posebna previdnost.
Držim pesti, da bo en dva tri vse OK!

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 858
3.12.2007 14:37:13   
zabica26
Vidim, da imamo vsi podobne težave z malimi nagajivčki....cviljenje, nošenje po rokah, uvajanje GH, dojenje, zbujanje, zobki...

N&B: sm vidla, da imaš stajco o kateri tut sami razmišljamo...je ok? jst sm sploh v dilemi, če jo rabmo, tašča pa pravi, da si brez nje sploh ne predstavlja, da bi bili...user posted image men se zdi to k ena kletka oziroma odlična za pospravljanje igrač user posted image

Kati81: kje kupuješ Novalac? k vem, da imaš eno ugodno varianto nekje v BTC, a neuser posted image user posted image Bi bla zeloooo vesela, če pomagaš user posted image

Drugače pa...premagali smo prehlad, skoraj že osvojili sedenje, GH je zakon-jemo k tavelkiuser posted image user posted image , počas bom začela kr z dvema obrokoma...sicer bolj poskuša, vedno zaključimo z mlekom, ampak je vse dobr... user posted image

Aja, a katera pozna sladico buhteljni? Moja babi je pekla nepozabne buteljne, ampak nimamo recepta...bi pa ene rada presenetla. user posted image

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 859
3.12.2007 16:38:28   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: zabica26

Aja, a katera pozna sladico buhteljni? Moja babi je pekla nepozabne buteljne, ampak nimamo recepta...bi pa ene rada presenetla. user posted image

BUHTELJNI

1/2 kg moke
1 kocka kvasa
2-3 rumenjake
2,5 dcl toplega mleka
1 dcl kisle smetane
5 dag masla
limonina lupinica
1 žlica ruma
ščep soli

Nadrobimo kvas, dodamo žličko sladkorja, malo mleka ter pustimo, da vzhaja. V moko stresemo preostali sladkor, dodamo rumenjake, kislo smetano, naribano lim. lupinico, rum, sol. Primešamo kvasec in nazadnje stopljeno maslo. Zgnetemo v gladko testo in pustimo toliko vzhajati, da se testo podvoji.

Na pomokani površini razvaljamo testo v obliki kvadrata in narežemo manjše štirikotnike (cca 16 kom), na vsakega damo 1/2 žličke nadeva (jaz dam slivovo marmelado ali nutelo) in zapognemo nasprtne vogale skupaj in stisnemo skupaj v "mošnjiček". Povaljamo jih v stopljenem maslu in nalagamo v pekač (stisnejeni robovi spodaj). Pustimo jih še 20 min vzhajati.

Pečemo 40 min pri 180 st. Ko so pečeni, jih premažemo s toplim mleko ali stopljenim maslom.

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 860
3.12.2007 17:54:56   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: zabica26
N&B: sm vidla, da imaš stajco o kateri tut sami razmišljamo...je ok? jst sm sploh v dilemi, če jo rabmo, tašča pa pravi, da si brez nje sploh ne predstavlja, da bi bili...user posted image men se zdi to k ena kletka oziroma odlična za pospravljanje igrač user posted image

Mi smo jo imeli že pri Niki in je kar prav prišla. Ne si predstavljat, da bo pa zdaj otrok ure in ure noter, ker ni. Pride zelo prav, ko enkrat začne otrok puzat in je mobilen. Pri Niki jaz tudi na wc nisem mogla v miru, ker je bila v trenutku tam, kjer ne bi bilo treba. Spomladi npr., ko je bilo že topleje sem jo postavila na balkon, medtem, ko sem jaz kuhala. Tudi ven na vrt smo jo nesli, da je bila malo bolj svobodna kot v vozičku. Zdaj pri Jaku ima vlogo, da ga lovi, ko je "gospod Majavko". Sam samostojno še ne sedi, v ležalniku ni več zanimivo, v stajici pa ga posedemo in se potem sam steguje, obrača, kotali in verjetnost, da bi se res nekam udaril je majhna. Trenutno ima le mehke igračke noter. tako se vsaj malo sam zaigra, drugače pa je non stop po naročju, ker ležat enostavno noče več.

Nekateri imajo kar prenosno posteljico za stajco. Meni ni všeč, ker ima mehko dno in je otrok, ko se začne enkrat sam postavljat na noge že tako nestabilen, potem je pa še na neravni "majavi podlagi".

Kaj naj ti rečem? Je dodatna navlaka, ampak nam pride prav. Če ne drugega pa tudi za to, kot si napisala, da zvečer zmečemo igračke noter user posted image .

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 861
3.12.2007 18:25:09   
KT

Bravo Svit user posted image user posted image user posted image  - naša tudi: iz hrbta na trebuh (za nas je to že full napredek - glede na to, da je bila verjetno cepljena proti prekomernemu gibanju user posted image ), ko pa enkrat pristane na trebuhu je pa pravljice konec - dretje, ker po njenem se na trebuhu pač nič ne da počet user posted image  in je vse skupaj en velik dolgčas - dokler seveda ne pride dežurni kloven in jo zabava user posted image

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 862
3.12.2007 18:29:55   
KT
Danes smo slistili 80ml zelenjavce: korenje, krompir + brokoli (ob prvi žlici jo je prav streslo user posted image ), potem je bilo pa njami! Dopoldan sva se igrali s sadjem, pa nekaj ni šlo preveč dol po grlu (zaspanost pač user posted image ), in potem je zaspala od 10.00 do 12.30 (ravno prav saj je takrat nehalo deževati in mi2 hopa pa v voziček in venuser posted image ).

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 863
3.12.2007 18:33:35   
KT
nikical BRAVO za krasen venček user posted image  - našega moram še poslikat, ampak izgleda bolj kot mrtva narava saj sem pobrala drobnarije, ki smo jih prinesli iz Afrike (pst, nobenmu povedat user posted image ) in še par stvari dodala - to bo smeha user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 864
3.12.2007 18:36:27   
KT
mentos, nič čakat, kar pejdi k P, bolje preventiva kot, da boš potem še slabše volje. Pa ne se preveč sekirat, kot je napisala nikical - naši user posted image  to čutijo. Vem, da je lahko govorit, a težje naredit - vzami si nekaj časa zase in poskusi za trenutek odklopiti, nazaj k svoji pikici boš zagotovo prišla bolj sproščena & tudi Hani bo lažje, boš videla.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 865
3.12.2007 18:37:16   
KT
No fajn, a sem čisto sama user posted image  - nič, pa grem user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 866
3.12.2007 18:38:43   
FLASK_A
user posted image  Tale Alina in njeni podvidi me prav vsakič nasmejejouser posted image  Jaka je pa danes ful pojedel sadja, zelenjavce, mal sokca... In njega tudi pri prvi žlici strese, me čukasto pogleda, pol mu pa eno tako faco naredim kot da je takooo dobro- potem pa nasmešek do ušes in ammmmmmmmmmuser posted image user posted image user posted image

Prav smešno papcajo...

KT, daj še tvoj venček gor da vidimo!

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 867
3.12.2007 19:29:59   
mentos
no mi gremo pa jutri k P. Hani vročina že narašča, čez dan je bilo 37,7, zdaj jo ima že 38,1. Malo še počakamo, potem bomo pa dali svečko. Drugače je pa pravi bošček, kar spi in joka, je skoraj nič, čajčka pa je popila že 300ml. Upam, da bo ponoči vse vredu.

lahko noč

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 868
3.12.2007 19:57:25   
Anonimen
Oj oj

Evo mene.

ČESTITKE VSEM KI PRAZNUJETE user posted image user posted image user posted image

No vidim, da je pri nas kar podobno kot pri večini. Ponoči smo še vedno na istem- se mi zbuja s takim jokom,da se kar ustrašim, ji dam dudo pa zaspi, drugič hoče spet jest, in tako včasih tudi po 4 krat na uro vstanem. Ma saj mi ni grozno, ampak fajn bi pa blo, ko bi začela spet spat tako kot do četrtega meseca.

Danes pa je Tara sitna kot user posted image . Popoldne sem hotela malo pospravljat pa ne vem, če sem jo dala iz rok za 2 minuti, sitnoba od sitnobe user posted image . Mam tolk za pospravljat, da se ven ne vidim.

Super venček ste naredile N&B in nikical user posted image user posted image user posted image . Saj sploh ne vem, če bi vam pokazala svoje. Za na vrata mam poslikane, notranje pa še ne. Grem zdajel še kopalnico pospravit - so ble poplave (Tara), potem pa vam mogoče pokažem kaj sem sščarala. No Taro zdajle čuva oči in ona se dere na ves glas, da mi grejo kar lasje pokonc. Nimam pojma kaj ji je, ampak najbrž ji res sitnoba nagaja, ker da bi jo kaj zvijalo ni videt.

(odgovor članu mentos)
  Neposredna povezava do sporočila: 869
3.12.2007 20:37:31   
Anonimen
No moji "zunanji" venčki.

Tega sem naredila za mojo mami:
user posted image

Ta je za na prvi vhod:
user posted image

Ta je za na drugi vhod:
user posted image

To je pa del "mesta Jeruzalem" (po mojem), se še dodeluje. Jožef, Marija in Jezušček pa prispejo na Božični večer (imam že narejene). V ozadju sem naredila smreko iz mahu, samo jo tud še dodelujem (mi zmeraj zmanjka okraskov):
user posted image
No da vidim kaj je ratalo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 870
3.12.2007 20:41:42   
Anonimen
No tud mene lahko skritizirate.user posted image

Sem mislila it še malo pospravljat dol pa se mi ne da. Grem pa likat. Tle gor pa itak ni nobene.

No če ste za čvek, bom vmes gledala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 871
3.12.2007 20:49:02   
KT
nogica - ALELUJA - uf, si majstrca BRAVO user posted image user posted image user posted image  Jest že ne bom svojih slikc gor dajala, no, mogoče, da se bomo spet mal nasmejale user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 872
3.12.2007 21:00:18   
Padme
Madonca punce vi ste prave maharke user posted image user posted image user posted image user posted image v izdelovanju teh venčkov, bravo Nogica... Iz česa pa je narejen Jeruzalem?

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 873
3.12.2007 21:00:45   
N _ B
nogica: Če bi znala slike zbrisat, bi jih kar takoj. Se moj skrije. Full lepo. Res si mojstrica.user posted image user posted image user posted image

nikical: tud tvoj venček mi je všeč. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 874
3.12.2007 21:04:30   
Kati81
Kuku, no pa sem se tud jaz mal pojavla, sem za možeka vse naredila tko da zdaj mam mir in lohk mal berem.

Alina bravo za premik na trebuh.user posted image user posted image user posted image

Kaja bo tud radijka, ima že snemalnik v rokah, ko jo oči ne nadzoruje.

Bo še pestro.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Seks v spalnici, kjer spi tudi dojenček?
Mnogo novopečenih staršev se sprašuje, če je res grozno in neprimerno seksati v zakonski postelji v spalnici, kjer v pos...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Prvi zobek
Miška2006

Kdaj je vaš otrok dobil prvi zobek?

do 3 dopolnjenega meseca starosti (8%)

med dopolnjenim 3 in 5 mesecem starosti (22%)

med dopolnjenim 5 in 7 mesecem starosti (32%)

med dopolnjenim 7 in 9 mesecem starosti (18%)

med dopolnjenim 9 in 11 mesecem starosti (10%)

po dopolnjenem 11 mesecu starosti (10%)

Število vseh glasov: 345

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!