|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007 (2.del)
3.12.2007 7:41:37   
Padme
Juutrooo!

Jst sem že na user posted image . Sem si danes po dolgem času kar turško skuhala .... Sem kupila tako z okusom lešnika, pa je ful dobra ....user posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 826
3.12.2007 7:47:38   
Padme
IZVIRNO SPOROČILO: nikical

Padme. user posted image user posted image user posted image  za zobek. Imate kaj problemov?

Ne, niti ne. Razen to, kar je zanj zelo, zelo nenavadno (mi smo mu že od rojstva odrejali koliko bo pojedel, ker on bi pojedel kolikor mu daš, pol je pa itak ful polival), da je zadnje 3-4 dni slabo jedel.user posted image Dnevne obroke GH po 80ml, zvečer in zjutraj pa 140ml. Amapk se nisem tolk sekirala, ker ima ful zaloge....user posted image Aja, pa slabše spimo zadnje dni, se tam med 3 in 4 uro zbuja in nikakor ne more nazaj zaspat .... pol pa mal jamra in teži.... sploh ne joka .....user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 827
3.12.2007 7:48:21   
*ANA*
JAKA,TARA in MANCA

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 828
3.12.2007 7:48:59   
Padme
Vse čestitke user posted image user posted image user posted image NIKI in njeni mamici za tako lepe izdelke ....

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 829
3.12.2007 7:49:41   
*ANA*
Zdaj pa dobro jutro user posted image

Zdaj pa moram nazaj prebrat ko ste tolk načvekale user posted image

A ste za eno user posted image ?

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 830
3.12.2007 7:51:21   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: *ANA*
A ste za eno user posted image ?

Dobro jutro.

Si jo ravno pripravljam.

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 831
3.12.2007 7:57:31   
Padme
IZVIRNO SPOROČILO: N & B

A ve kdaj zmerite oz. stehtate, koliko pojejo malčki?

Jat pa sem kar mal obsedena s tem tehranjem user posted image (pojma nima zakaj? Mogoče zato, ker sem mu jaz odrejala količino hrane...user posted image ) in imam elektronsko tehtnico skoz na mizi, tako da skledico postavim gor preden začne Jaka jst in ko konča. Tako da poje dopoldan sadja (v normalnih okoliščinah - če nam ne rase zobekuser posted image ) med 100 in 130ml, za kosilo zelenjavo 100ml + 80ml mleka, popoldan pa kakšen gres  ravno tako med 100 in 130ml. Pa bi on mogoče kadaj še kaj, pol mu dan pa za piti jabolčni kompot (samo to ima rad in nič drugega), tako da ga čez cel dan spije okrog 200ml. Pa ima ravno dovolj, ker je na približno 3,5 ure ali celo 4 ure.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 832
3.12.2007 8:02:28   
Padme
IZVIRNO SPOROČILO: N & B

...., cvetača mu pa ne gre najbolj. Mu jo bom sedaj probala med korenje in krompir podtaknit, ne samo.

V petek sem mu kupila od Milupe kašico - mlečni gres in obožuje. Še meni je dobrega okusa. Mal na sladko potegne. Ni pa nobenega dodanega sadja. Zdaj mu bo enkrat probala dat polento in mleko.

Pri nas ima pa ravno cvetačo najrajeuser posted image , meni pa ni glih omiljena zelenjavauser posted image ...

Jaz sem tudi prejšnji teden kupila gres od Milupe (še tistega od 4.meseca dalje), brez okusa, pa je res ful dober (mogoče mal presladek) in ga ima tudi Jaka ful rad. Zdi pa se, kot da bi imel mal cimeta noter, kaj pravi N & B?

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 833
3.12.2007 8:06:36   
Padme
Jst bi pa še vedno rada dobila kakšne piškote brez glutena.user posted image V DM imajo sicer Plasmon, ki so od 4 meseca dalje, vendar vsebujejo gluten. A katera ve kje bi jih lahko kupila?

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 834
3.12.2007 8:15:08   
Bibyka
Pozdravček

Jan se vam zahvaljuje za včerajšne čestitke.

No.. midva imava v četrtek 3 cepljenje + sistematski pregled. Komaj čakam, ker me prav firbec matra koliko je pridobil v mesecu pa pol. Ker je prejšnič pridobil samo 450g. Drugače pa je Jan priden.. Edino zvečer ko je treba spati protestira.. Ponoči pa se zbujamo 1-2x. Trenutno malo večkrat vendar temu pripisujem rast zob... ima tudi malo povišano temperaturo ( od 7.1 - 37.4) . Sedaj je ugotovil kako dobro je papat nogice in se kotaliti iz hrbtna na trebuh in obratno. Ugotavlja pa kako se postavit na vse štiri. Je pa smešen ker mu zmanjka moči in ima rit ter noge dvignjenje sprednji del pa kar zarije v tla.
GH uvajamo dober teden. Prej je imel samo pokušine ( od 5meseca) sedaj pa intenzivno uvajamo. Sem pa zelo malo na netu tako da bolj malo sodelujem.. če imam čas zvečer al pa zjutraj kaj prečitam.

Padme jaz sem tudi iskala piškote brez glutena pa nisem našla niti enih. Pa sem kar kupila Plasmon pa mu ponudila... samo mu jih ne ponujam več ( jih bom malo kasneje) ker se full lomijo ( vsaj Janu) in se mu je zadnjič en košček zataknil. Tako da bo na piškote še malo počakal

Nič sedaj pa letim.. Jan kliče

LP

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 835
3.12.2007 8:24:05   
*ANA*
No  vsem slavljencem za nazaj
user posted image - da ne bom slučajno katerega pozabila user posted image

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 836
3.12.2007 8:30:15   
Drnula
Je pa smešen ker mu zmanjka moči in ima rit ter noge dvignjenje sprednji del pa kar zarije v tla.

Pri nas smo tudi v tej fazi in potem se poriva z nogicami naprej in res dobesedno rije in se ful jezi. Bolj ji je všeč če kar sedi in se igra s svojimi igračkami, tako vztraja zelo dolgo, ponavadi dokler ni kaj lačna, žejna ali pa zaspana ... sicer se pridno igra sama.

Danes dopoldne bom doma. Sploh ne vem več kako to zgleda. Imam sicer en kup opravkov ampak bom doma in pika. Kar imam za naredit se lahko popoldne opraviva skupaj z mojim. Zvečer pa grem k znanki pogledat zimske obleke in čeveljčke če najdem kaj za Neco. Sva se zadnjič srečale v BC, ko sem iskala kaj za oblečt in mi je ponudila. Za posodit. Ima tri otroke in pravi da bo imela enkrat še enega. Živi ca. 30 km od mene in mi je ravno moj včeraj rekel, da ima v tistem kraju en sestanek ob 18. in greva kar skupaj user posted image

Bom še jaz malo tehtala hrano (oz. merila), iz firbca, za primerjavo, da vidim koliko sploh poje gh naša user posted image . Jaz se s tem sicer nisem čist nič obremenjevala, kolikor hoče naj, če se raje doji naj se doji ... ko jo pogledaš se zdi da ji prav nič hrane ne manjka. Če ji gh za zdaj še ne tekne preveč ... ji bo že čez čas. Mene bolj moti, ker težko seštrikam, da ima redne obroke gh, vsaj približno ob istih urah.

(odgovor članu Bibyka)
Neposredna povezava do sporočila: 837
3.12.2007 9:01:07   
*ANA*
No kam ste se zdaj vse poskrile user posted image ??

Jaz imam čas, vas pa ni user posted image

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 838
3.12.2007 9:16:05   
Drnula
Pri nas takole pojemo: za zajtrk 45g kašice iz jabolk in sliv in seveda dojenje za povrh.

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 839
3.12.2007 9:17:19   
*ANA*
Oj Drnula user posted image

Kako kaj Neca?

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 840
3.12.2007 9:26:13   
*ANA*
No bom pa sama tle
   user posted image

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 841
3.12.2007 9:43:34   
N _ B
Jaz tudi tukaj.

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 842
3.12.2007 10:01:42   
*ANA*
Ojla N&B.
Kako kaj Jaka?

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 843
3.12.2007 10:01:49   
Drnula
Ojla ... mam priklopljen računalnik, preučujem toplotne črpalke, pa kocko 333 naročam za nečaka od mojega ...

Neca kolca že ene 15 min in se igra na tleh. Sem ji postlala igralni kot pod center. Ker zdaj sedi pa kotali se ... tako da ima zdaj mehko in lahko dela kar če.

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 844
3.12.2007 11:20:56   
mentos
Vsem HVALA za čestitke.

Bom na hitro, ker naša Hana ima vročino. Včeraj zvečer mi ni in ni hotela zaspati. Ponoči je stokala do 2, nato sem ji šla dat za papcat in seveda je pojedla samo 60. Ko sem hotela podreti kupček je bila ful vroča. Sem zmerila in 38,7 vročine. Takoj je dobila eno svečko, in ful čajčka, potem pa zaspala do 06.30. Nato sva spet s težavo malo pojedli 80, in kar pri meni v pojsteljci zaspali. Zdej ima vročino 37,6. Upam da bo padla, bom šla pa v lekarno po Calpol. Ne vem kaj je vzrok, saj ni prehlajena, nič ji ni, samo vročina. Zjutraj se je tudi ful pokakala, kar tekoče, mogoče reakcija svečka. Če ne bo v 2 dneh bolje oz. če se poviša greva pa k P. Mogoče so pa zobki, vendar zjutraj ga ni bilo. Kako je bilo pa pri vas?

Kot veste sem vam pisala,  kakšne težave imamo s hranjenjem. Zdaj nekaj dni ne je skoraj nič. Poje samo takrat ko spi, drugače pa samo 40-50. Zdej vem, da ne more ker ima vročino, ampak mi že 3 tedne jemo samo ko spimo.Me je strah, ker kmalu ne bo več spala toliko. Prav tako ima prav velike flekce po vratu, že kar malo krvave. Sva ravno mislila, da bom jo danes peljala k P, zdaj bom pa počakala, če vročina pade, potem pa gremo. Jaz sem že čist z živci na koncu, zdej me je že želodec zagrabil, tako da je skrajni čas da gremo k P. Strah me je, ker mislim, da bova spet pristale na Jesenicah, kajti otrok ne more jest samo ko spi, ker drugače ne je nič. Da o kilogramih ne govorim, saj od zadnjega ceplejnja nismo pridobili skoraj ničuser posted image

Drugače pa:
Padme, čestitke Jaku za zobekuser posted image
N&B prav lepo si naredila adventni venček+čestitko, pohvala od nasuser posted image BRAVO MAMI

vsem ostalim, pa user posted image da tako lepo papcate. Mi lahko o tem le sanjamo.user posted image

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 845
3.12.2007 11:34:17   
FLASK_A
Jaka tudi lepo je, kašice je danes 80ml, čez pa še 20-30 sokca. Krompirček s kolerabo mu tudi laufa.

Mi smo imeli pa prazničen vikend, oče praznuje 45 let pa smo mu zrihtali presenečenje. Blo je fuul fajn. V soboto sva dala pa Jakca čuvat našim in sva se več ali manj kar cel dan potepala (vmes sem ga šla enkrat nahranit). Je ful pasal en tak dan samo za naju...

V nedeljo pa sva tudi midva naredila adventni venček
Še zame povejte, kako grd vam jeuser posted image

user posted image

user posted image
Drugače pa N&B, ful lepo si naredila, čestitka mi je še posebej všeč. Midva sva pa vsako leto imela iz smrečja venčke, pa sva se letos malo drugače odločila. In je res nekaj posebnega- vsaj za naju.

Grem malo urejat stanovanje, ker imamo bombouser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil nikical -- 3.12.2007 11:37:27 >

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 846
3.12.2007 11:51:56   
*ANA*
N&B in Nikical- zelo lepa venčka, pa voščilnica tudi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 847
3.12.2007 12:00:56   
Padme
Mentos  znaki za rast zobkov so tudi vročina in driska (vsak otrok drugače), tako, da lahko da bo kakšen pokukal ven. Enim otrokom kar hitro predre dlesen - 2 dni, eni pa lahko čakajo tudi en teden ali več ...user posted image .

Glede hranjenja a si (no verjetno si!) poskušala menjati mleko, flaško,.... Če si bi pa mogoče le stopili do P, mal povprašat kako in kaj. Tudi fleke na vratu bi blo pametno it pokazat....  Sej bo ....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 848
3.12.2007 12:02:05   
Padme
Nikica - tale venček si pa ful dober spedenala ....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 849
3.12.2007 12:06:29   
mentos
NikicaI FUL FUL LEP VENČEK

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Seks je lahko tudi zdravilen: 9 zdravilnih...
Na penisu in v nožnici imamo moški in ženske posebne refleksološke cone, ki jih z različnimi seksualnimi položaji različ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Pranje ritke.
пеперутка16

Ali vaš mož preoblači otroka, mislim pranje ritke in menjavanje plenic?