mentos
|
Vsem HVALA za čestitke. Bom na hitro, ker naša Hana ima vročino. Včeraj zvečer mi ni in ni hotela zaspati. Ponoči je stokala do 2, nato sem ji šla dat za papcat in seveda je pojedla samo 60. Ko sem hotela podreti kupček je bila ful vroča. Sem zmerila in 38,7 vročine. Takoj je dobila eno svečko, in ful čajčka, potem pa zaspala do 06.30. Nato sva spet s težavo malo pojedli 80, in kar pri meni v pojsteljci zaspali. Zdej ima vročino 37,6. Upam da bo padla, bom šla pa v lekarno po Calpol. Ne vem kaj je vzrok, saj ni prehlajena, nič ji ni, samo vročina. Zjutraj se je tudi ful pokakala, kar tekoče, mogoče reakcija svečka. Če ne bo v 2 dneh bolje oz. če se poviša greva pa k P. Mogoče so pa zobki, vendar zjutraj ga ni bilo. Kako je bilo pa pri vas? Kot veste sem vam pisala, kakšne težave imamo s hranjenjem. Zdaj nekaj dni ne je skoraj nič. Poje samo takrat ko spi, drugače pa samo 40-50. Zdej vem, da ne more ker ima vročino, ampak mi že 3 tedne jemo samo ko spimo.Me je strah, ker kmalu ne bo več spala toliko. Prav tako ima prav velike flekce po vratu, že kar malo krvave. Sva ravno mislila, da bom jo danes peljala k P, zdaj bom pa počakala, če vročina pade, potem pa gremo. Jaz sem že čist z živci na koncu, zdej me je že želodec zagrabil, tako da je skrajni čas da gremo k P. Strah me je, ker mislim, da bova spet pristale na Jesenicah, kajti otrok ne more jest samo ko spi, ker drugače ne je nič. Da o kilogramih ne govorim, saj od zadnjega ceplejnja nismo pridobili skoraj nič Drugače pa: Padme, čestitke Jaku za zobek N&B prav lepo si naredila adventni venček+čestitko, pohvala od nas BRAVO MAMI vsem ostalim, pa da tako lepo papcate. Mi lahko o tem le sanjamo.
|