|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007 (2.del)
30.11.2007 23:01:12   
Anonimen
Najbrž si že pobegnila. Saj men se tud že megli. Ma ste se res razpisale. Preden vas preberem mi vse pobegnete.

No jaz pa že cel teden nekaj "ustvarjam". Pa mi gre ful počasi, ker je Tara kar zahtevna in bi bla kar skoz po rokah no z eno roko pa bolj malo naredim tako da user posted image
Jutri bom na hitro še nekaj venčkov sfiniširala, jaslice (brez hlevčka - ga bom v nedeljo naredila) sem pa že danes postavla pred vhod. Bom poslikala ko bo končano pa vam pokažem moje "zmazke" user posted image .

No zdaj grem pa tudi jaz v miževo dolino user posted image .

nočko

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 776
1.12.2007 8:42:38   
nky 23
ALJAŽ, JAKA, TARA IN MANCA
user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 777
1.12.2007 9:59:05   
KT
TARA, JAKA & MANCA

user posted image  za POL svečke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 778
1.12.2007 10:08:01   
Drnula
Ste pa naklofale zadnje dni user posted image

us - če imate tako rutino in mali ustreza je jaz vsekakor ne bi spreminjala.

Vas sploh ne utegnem brati, preveč akcije, zvečer se sam še pogovarjava kaj je v planu za jutri in se smejiva dogodkom, situacijam z majstri user posted image Vsak je po svoje mahnjen ampak so vsi kar ok. So si pa precej različni med sabo in so komunikacije med njimi včasih prav smešne ... sam jih uspem skoordinirati, da ni konfiktov.

Zunaj je sonce, midve se odpravljava - k hiški seveda.
Vas prečekiram zvečer.

Neca se po tisti banani še vedno ni pošteno pokakala. Na dan spravi s sebe dva trda bobka user posted image Sem ji dala prej sokec od kompota jabolk in suhih sliv  - njami je bilo dobro. Bomo videli če bo kaj delovalo.

Lepo se imejte in uživajte v sončku.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 779
1.12.2007 11:21:54   
mentos
JAKAuser posted image user posted image +MANCAuser posted image user posted image VSE NAJBOLJŠEuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 780
1.12.2007 12:03:13   
ŠpelaP
ALJAŽ,    JAKA,    TARA,    MANCA

user posted image

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 781
1.12.2007 19:48:50   
mentos
nas je že na drugo stran zabrisal. Kje pa ste danes čveke. A se vse pri svojem grejete. Sej prav, fajn se stiskajte, pa Hana vašim cukrčkom pošilja poljubček in user posted image .

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 782
1.12.2007 21:40:30   
Anonimen
Tara se zahvaljuje za čestitke. Ma sej kar ne morm verjet, da je za nami že pol leta user posted image . Vse gre prehitro.

No ta teden je Tara veliko sedela in to samostojno. Danes ko je stara pol leta pa sva ji prinesla stajico dol v kuhinjo, da se bo lahko igrala in kotalila  ko bom jaz kuhala. Zdaj pa prvič spi  v posteljici (tudi to sva ji danes uštimala). Bomo vidli kako se bo obneslo.
Sem ji pa dala dopoldne sadje -kuhano jabolko, hruško in slivo. Malo huda kombinacija (sicer sem ji že včeraj dala podobno, pa ni blo nič). Jo je zdajle zvečer nekaj zvijalo. Bomo vidli kakšna bo noč.

No zdaj grem pa še kmetijo do konca gledat. No tiste ki gledate a ste vidle kako se lahko človek čez noč spremeni in pokaže svoj pravi jaz. No zame se je zdaj pokazal v tisti pravi luči - Miha namreč- pa čeprav so zanj vsi drgui zahrbtni je mogoče on še najbolj. Mislim, da Adrijani zdaj ne bi bil več tako pri srcu, ali pač.

Lahko noč in lepo nedeljo jutri. Mi gremo spet za cel dan k mojim - tako kot vsako nedeljo.

nočko

(odgovor članu mentos)
  Neposredna povezava do sporočila: 783
1.12.2007 22:22:31   
mentos
joj TARA oprosti sem te zgrešila,ker si pod 31, tako, da VSE NAJBOLJŠE za 6 m. Pa pridna bodi kot vedno,  in Hana ti pošilja user posted image .
user posted image  
Mi imamo pa jutri 5 m.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 784
1.12.2007 22:24:40   
mentos
evo, naša je že spala, nato pa v jok, in ko jo hočem potolažit, vidim, da je čist premočena. Sem jo hiter preoblekla, zdaj pa kar veselo godrnja oz. čeblja. Pa koliko je že ura, bi mogla že spat, pa ni nič kaj videt, da bi bila zaspana. No zdej je pa že jokec.

lahko noč vsem

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 785
1.12.2007 22:27:50   
Anonimen
ALJAŽ, JAKA, MANCA, HANA VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mentos)
  Neposredna povezava do sporočila: 786
1.12.2007 22:30:16   
Padme
Čeeeeer!

A danes ni pa nobene tuki!

JAKA se vsem lepo zahavljuje za čestitke in vam vsem pošilja enga user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 787
1.12.2007 22:31:35   
Padme
In pa seveda za TARO in MANCO eno:
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 788
2.12.2007 0:37:27   
ŠpelaP
user posted image user posted image user posted image user posted image
                              - za pol leta!

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 789
2.12.2007 6:51:01   
KT
JAKA tole je od Aline

user posted image  za pol svečke, pa nič mami nagajat, sestrici Niki pa lahko malo user posted image

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 790
2.12.2007 7:00:09   
KT
Dobro jutro zaspanke in zaspančki!

Naša user posted image  zaspanka je sicer nazaj zaspala, ampak prej se je pa še pošteno sama s seboj pogovorila (očitno si je imela full za povedat, ker se celo noč ni vidla - pol ure - cela dizertacija, vmes mi je še naročila, da moram Jaki čestitke poslat) zdej je pa spet omagala user posted image . Zadnje dni ji je izredno zanimivo poslušat svoje zavijajoče zvoke in razne GE-je in GA-je user posted image  - nč joka samo zavija tam v svoji posteljici kot, da bi imeli mucka pri hiši user posted image

Mah ne grem zdej nazaj spat - user posted image  - to si bom privoščla!

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 791
2.12.2007 7:01:49   
KT
JAN & RONJA

user posted image

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 792
2.12.2007 9:43:12   
N _ B
TARA, MANCA, JAKA, JAN in HANA

user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 793
2.12.2007 9:50:05   
N _ B
Hvala za lepe želje. Naslednjič dam za...

user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 794
2.12.2007 9:50:46   
Drnula
Dobro jutro.
user posted image smo spili, Neca svoj kompotek iz jabolk in suhih sliv. Ga ima zelo rada sam je ni še nič odprlo. Včeraj je bil spet sam en smrdeč bobek v plenicah. Sicer je vsak dan nakidala polno plenico dopoldan zdaj že četri dan po bobek user posted image Pa vse kar ima gh je zvečer kašica in sem in tja malo sadja. Vse po par žličk ker sploh ni navdušena na gh, ona bi se kar dojila.

Marmorni kolač je pečen in zdajle se bova še midve odpavile spet k hiški - izolacijo pod streho polagat. Zdaj sta tam moj user posted image in moj oče. Joj kakšna komplikacija se nam je pojavila! Ne bom pisala ... ampak en velik šit, zaradi katerega bomo imeli ogromno več dela in še opaž bo potekal zdaj v drugo smer kot sva si želelauser posted image No, ampak dobro ... ma ko bo izolacija položena (to bo še trajalo zaradi tega problemčka) se mi bo odvalil kamen.

Lepo se imejte, stiskajte se doma na toplem, ker zunaj je totalen šit od vremena.
lpp

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 795
2.12.2007 9:50:50   
N _ B
user posted image ... Alina.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 796
2.12.2007 10:46:33   
N _ B
Dan.

Nika in oči sta šla na user posted image , midva z Jakom, pa sva doma. Drugače imamo danes ustvarjalni dan. Zjutraj sem sfrizirala adventni aranžma in potem sva se z Niko lotili izdelave novolotnih voščilnic. Prav dobre bodo. Sem dobila idejo tukaj na RR. Adventni aranžma sem kupila včeraj. Takega bolj napol - z vejicami srebrne smreke oz. jelke, tremi storži in 4 svečkami. Dodelala sem ga pa sama zjutraj.

Pri nas je nekaj novega. Jaka je pogruntal, da se da plazit in to rikverc. Sedaj bi bil skoz na tleh. Saj je vse fino fajn, le dere se zraven. Ne vem, kaj mu ni jasno. user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 797
2.12.2007 10:49:19   
FLASK_A
Za vse,ki praznujete RD!!

user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 798
2.12.2007 17:45:19   
Padme
JAKA VSE NAJBOLJŠE ....
user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 799
2.12.2007 17:47:45   
Padme
Mi imamo pa prvi Z O B E K .... user posted image user posted image user posted image

Pa nismo glih po JUS-u in ga imamo zgoraj - leva dvojka ...

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Napiši svojo zgodbo o dojenju in osvoji su...
Dojenje je neprecenljiva izkušnja vsake mame. Zapiši svojo zgodbo, sodeluj v natečaju Aptaclub in se poteguj za čudovite...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Mleko.
пеперутка16

Katero mleko je po enem letu bolj zdravo dati otroku: