|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007 (2.del)
2.12.2007 17:59:47   
nky 23
VSEM, KI PRAZNUJETE user posted image

ZA 1. ADVENT PA user posted image

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 801
2.12.2007 18:12:58   
ŠpelaP
HANA - vse najboljše za pet mesecev!

user posted image

< Sporočilo je popravil ŠpelaP -- 2.12.2007 18:16:38 >

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 802
2.12.2007 19:26:39   
FLASK_A
Padme. user posted image user posted image user posted image  za zobek. Imate kaj problemov?

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 803
2.12.2007 19:36:34   
N _ B
Domača naloga:

6. mesecev: 68 cm; 7750 g

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 804
2.12.2007 20:21:22   
KT
JAKA bravo za prvi zobek user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 805
2.12.2007 20:22:31   
KT
N & B pridna - tokrat ni treba, da mami hodi v šolo. Glej, da boš poslikala adventni venček in čestitke, da bomo potem lahko videle in občudovale user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 806
2.12.2007 20:43:55   
N _ B
KT: bom dala gor. Adventnega imam že poslikanega, voščilnico pa še moram. Mogoče še danes.

Jaka je danes prav veliko spal. Me zanima, kaj bo ponoči. Zjutraj smo spali do pol sedmi, potem je ob osmih zaspal za pol ure, potem je bil sitko in je še spat že pred enajsto in je spal do 14:20. Popoldan smo šli na obisk k Jakovi prababici in ko smo šli ob petih domov je spet zaspal. Spal je dobre pol ure in še bi, če ga ne bi zbudila. Ob sedmih pa spet koma. user posted image  Mogoče je pa ta 6. mesec magičen.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 807
2.12.2007 20:47:20   
januška78
TARA, JAKA, JAKA, JAN vse najboljše za pol leta in HANA vse najboljše za 5 mesecev

user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 808
2.12.2007 20:51:37   
januška78
Manca se zahvaljuje za čestitke in vam in vašim sončkom pošilja
user posted image

(odgovor članu januška78)
Neposredna povezava do sporočila: 809
2.12.2007 20:58:49   
N _ B
Novoletna voščilnica
user posted image

Idejo sem dobila tukaj na RR pod "Ustvarjajmo skupaj" ( od Noel). Men se je zdela ful luštna in primerna za Niko.

Adventni aranžma:
user posted image

user posted image

No, hitro skritizirajte. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 810
2.12.2007 21:00:37   
KT
Kaj pa naj kritiziramouser posted image

BRAVO Nika & BRAVO mami user posted image user posted image user posted image  - full lepo!

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 811
2.12.2007 21:03:08   
januška78
Tudi mi smo danes ponoči prav lepo spali. Je šla spat ob 19h, ob 1:30 se je zbudila in se malo odžejala pri meni, nato ob 7h jedla in zaspala še do 9h. Čez dan pa je zadnje dni spala še 2 rundi po cca 40 minut. Če bo takole ostalo sem super zadovoljna.

Danes smo imeli na kosilu moje domače, potem pa sem spekla še dva peciva, ker moj user posted image  jutri časti v službi za rojstni dan. No zdaj pa gledam As ti tud not padu in malo spremljam RR.

Neposredna povezava do sporočila: 812
2.12.2007 21:03:11   
N _ B
Šele zdaj vidim, kako sta različni sliki. user posted image Glede svetlobe. Sem ga sedajle slikala še z druge strani, pa ni naravne svetlobe. No ja, saj se nekaj vidi.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 813
2.12.2007 21:07:10   
januška78
N&B in NIKA user posted image user posted image user posted image  super izgleda.
Mi naj bi pa jutri dobili adventni venček.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 814
2.12.2007 21:09:36   
januška78

IZVIRNO SPOROČILO: Padme

Mi imamo pa prvi Z O B E K .... user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image za prvi zobek

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 815
2.12.2007 21:20:53   
N _ B
Dons je naš Jaka prvič jedel borovnice. Sem mu jih dala par vmes, ko sem kuhala jabolko. Nato sem dodala še banano in zmiksala. Spet je zmanjkal. Je še par minut potem cmokal. user posted image

A ve kdaj zmerite oz. stehtate, koliko pojejo malčki?

Neposredna povezava do sporočila: 816
2.12.2007 21:24:25   
Drnula
N&B - Neca zadnje dva dni spi nenavadno veliko. Bili smo pri hiški in mi je zaspala včeraj in ob vsem ropotu, res hudem ropotu spala tri ure skuapaj. Danes dve, več kot pol ure sta poleg vseh kladiv okrog nje skakala in vreščala dva fantka. Da ne boš mislila da je bila kaka težava zaspati zvečer - veliko lažje, brez nemirnih rokic in nogic,  12 ur user posted image user posted image user posted image

Neca poje malo. Ne tehtam ... banane polovico, kaške eno veliko žlico in pol, korenčkove kašice, sedem njenih žličk ... ona bi se dojila in pila kompot iz jabolk in sliv.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 817
2.12.2007 21:25:55   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: N & B

A ve kdaj zmerite oz. stehtate, koliko pojejo malčki? Dans sem imela full dober namen, da to naredim, pa sem potem, ko je morala bit TAKOJ akcija (že tako prepočasi nalagam tisto žlico in jo nesem do Alininih ust user posted image ) itak pozabila user posted image . Po moji laični in grobi (k šmergel paper) oceni Alina poje nekje 100ml GH, potem pa se še podojiva čez približno pol ure.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 818
2.12.2007 21:27:03   
N _ B
Jaka je dons pojedel kašo iz celega jabolka, pol banane in cca 7 borovnic (sem jih dala malo, če bi bila kakšna reakcija). To je bilo 130 g + potem še moje mleko. Meni je to kar dost za en obrok.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 819
2.12.2007 21:36:07   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: KT

A ve kdaj zmerite oz. stehtate, koliko pojejo malčki? Dans sem imela full dober namen, da to naredim, pa sem potem, ko je morala bit TAKOJ akcija (že tako prepočasi nalagam tisto žlico in jo nesem do Alininih ust user posted image ) itak pozabila user posted image . Po moji laični in grobi (k šmergel paper) oceni Alina poje nekje 100ml GH, potem pa se še podojiva čez približno pol ure.

Običajno Jaka poje med 100 in 120 ml. Odvisno, kakšna kašica je. Sadje ima full rad. Krompir v kombinaciji s korenjem in bučkami je tudi njami, cvetača mu pa ne gre najbolj. Mu jo bom sedaj probala med korenje in krompir podtaknit, ne samo.

V petek sem mu kupila od Milupe kašico - mlečni gres in obožuje. Še meni je dobrega okusa. Mal na sladko potegne. Ni pa nobenega dodanega sadja. Zdaj mu bo enkrat probala dat polento in mleko.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 820
2.12.2007 21:37:07   
KT
Jest tudi naredim približno 150ml, ko pa začne nazaj ven metat, pa mami poje preostanek user posted image  - to bo še veselo!

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 821
2.12.2007 21:39:10   
KT

IZVIRNO SPOROČILO: KT

Običajno Jaka poje med 100 in 120 ml. Odvisno, kakšna kašica je. Sadje ima full rad. Krompir v kombinaciji s korenjem in bučkami je tudi njami, cvetača mu pa ne gre najbolj. Mu jo bom sedaj probala med korenje in krompir podtaknit, ne samo. Tudi naša je danes imela korenček, krompir in podtaknjeno cvetačo, ker sama kot taka ne gre dol po grlu user posted image

V petek sem mu kupila od Milupe kašico - mlečni gres in obožuje. Še meni je dobrega okusa. Mal na sladko potegne. Ni pa nobenega dodanega sadja. Zdaj mu bo enkrat probala dat polento in mleko.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 822
2.12.2007 21:40:06   
N _ B
Pri men je pa problem, da sploh ne meče prav veliko ven - tko, da bi vse ven vrgel, ampak začne cvilit. Potem pa ne vem, a mu prepočas dajem, a ima dost. Usta še kar malo odpira.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 823
2.12.2007 21:52:28   
januška78
KT tudi mi smo imeli danes krompirček, korenček in malo cvetače (prvič), dodala sem še malo Novalaca, pa je bilo njami.
Jaz do sedaj tudi nisem merila koliko poje po žlički, no po grobi oceni bi rekla, da 100 ml. No potem zmeraj dobi še pri meni.
Sem ji pa dala večkrat zvečer po flaški mlečno kašico in mi je pojedla tudi po 250 ml in potem še malo pri meni. Meni se zdi to full veliko.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 824
2.12.2007 23:05:46   
Kati81
Ojla mene po dolgem času, sem lubiju neki delala za službo tko da nisem mela časa za vas, pa še Kaja je spet smrkava, pa slabo spi, pa sami sva k oči že tri dni smuča, pride čez kako uro.

Naša poje kašic čisto različno, če je frutek poje približno cel tamali frutek, 100ml, če pa je kašica doma pripravljena pa tudi tam okrog 200ml(kar se meni zdi full velik), pa zelenjave približno prav tako.
Zadnje dni poje tudi kaše pred spanjem okrog 200-220ml, ampak odvisno od dneva.

Evo grem k princeski spat k sem že full zmatrana. Nočko

Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Pranje ritke.
пеперутка16

Ali vaš mož preoblači otroka, mislim pranje ritke in menjavanje plenic?