|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007 (2.del)
3.12.2007 21:14:03   
Anonimen
Kaja bo tud radijka, ima že snemalnik v rokah, ko jo oči ne nadzoruje.

Bravo Kaja user posted image user posted image user posted image

Zdej mi je pa kar nerodno user posted image user posted image user posted image , ko sem tole gor dala. Men je pa vse kar naredim kar nekaj. No razen to moje mesto mi je pa všeč user posted image . Je pa iz siporeksa. Kakšno uro dve dela. No saj ko bo gotovo vam pokažem še kako zgleda ko je osvetljeno. To mi je res všeč.

KT dej pokaži svoj venček prosimmm user posted image user posted image user posted image . Jaz pa vem da je zelo lep- umetniški (tako parvim jaz za svojo božjo družinico, ker imajo vsi nekam zmaličene obraze, ampak to so umetniški user posted image )

No naša princes je zaspala. A je bla res tečna. 

najprej takole:
user posted image
in nato:
user posted image

(odgovor članu Kati81)
  Neposredna povezava do sporočila: 876
3.12.2007 21:16:25   
Kati81
Nogica, čestitke za venčke, pa mestece, ful llepo.

Tarini obrazi so mi pa full znani. Tud pr nas je podobno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 877
3.12.2007 21:21:33   
Anonimen
Punce a mi lahko poveste kako dam sliko najhitreje na mail. Jaz vedno pomanjšujem pa mi to vzame toliko časa, da me mine in se mi potem ne da pošiljat. A jo lahko tudi preko slikomata nalepim v mail. Res sem en trot za te zadeve. Pomoč prosim.

No drugo pa me zanima za darilca za vaše drage. Jaz nimam ideje kaj naj mu kupim. Drnula tisto s kocko 444  mi je blo všeč in bom sigurno še kdaj uporabila, saj ima moj rad take zadeve.

Danes so pa nečaki prišli peharčke nastavit Miklavžu, pa Tara je tud svojga nastavla. So vsi tako pridni da ni res, prav smešni so.
A pri vas kaj hodijo Miklaž, parkeljni in angelčki? Pri nas hodijo po vasi. Najprej gremo pa še nekam drugam na Miklavža.

No sem vas zasula z vprašanji.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 878
3.12.2007 21:23:48   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: N & B

nogica: Če bi znala slike zbrisat, bi jih kar takoj. Se moj skrije. Full lepo. Res si mojstrica.user posted image user posted image user posted image

nikical: tud tvoj venček mi je všeč. user posted image user posted image user posted image

A dej men je pa tako všeč. Čakaj da vidiš ti moje zmazke za na mizo user posted image . Ko bom v penziji si bom vzela več časa za te stvari.user posted image

(odgovor članu N _ B)
  Neposredna povezava do sporočila: 879
3.12.2007 21:26:27   
Anonimen
Tud pr nas je podobno!

kati saj najbrž je kar povsod tako, a ne. Samo danes je res en tečen dan. Najprej sem okrog poldne izvedla slabo novico da se ločuje moja dobra prijateljica, nato doma nekaj, potem še Tara. Povrh vsega pa še butasto vreme. Sva šle ven ob enih pa je tako zoprno pihalo, potem naju je še malo dež poškropil. Glup dan, res.

(odgovor članu Kati81)
  Neposredna povezava do sporočila: 880
3.12.2007 21:27:22   
Anonimen
No zdej sem pa sama ostala. user posted image Sej vas pustim do besede punce. Izvolite pisat. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 881
3.12.2007 21:30:33   
Padme
Nogica kateri mail pa uporabljaš - preko outlooka ali direktno iz serverja?

Kakšne lepe očke ima user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 882
3.12.2007 21:36:45   
Anonimen

oboje

(odgovor članu Padme)
  Neposredna povezava do sporočila: 883
3.12.2007 21:43:08   
Padme
IZVIRNO SPOROČILO: nogica

oboje

No, da ne bomo komplicirali, ravno tako lahko dodajaš slike v mejl preko slikomata, kopiraš link oz. pot do slike in ga prilepiš v mail....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 884
3.12.2007 21:44:39   
Anonimen
Katero kodo pa kopiram
Koda za forume (PHPBB): Kopiraj v odložišče HTML koda: Kopiraj v odložišče Koda za forume z vzročkom: Kopiraj v odložišče HTML koda z vzročkom: Kopiraj v odložišče GlasujZame.com koda: Kopiraj v odložišče Pot do slike:

(odgovor članu Padme)
  Neposredna povezava do sporočila: 885
3.12.2007 21:45:19   
Anonimen
Ah zdej mi je pa vse skupaj zmetalo. Se vidi da nisem telent za te stvari. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 886
3.12.2007 21:52:45   
Padme

Katero kodo pa kopiram
Koda za forume (PHPBB): Kopiraj v odložišče HTML koda: Kopiraj v odložišče Koda za forume z vzročkom: Kopiraj v odložišče HTML koda z vzročkom: Kopiraj v odložišče GlasujZame.com koda: Kopiraj v odložišče Pot do slike:

Vseeno katerega, glavno je da vse skopiraš in da ne pozabiš kakašnega znakca... Če nisi ziher pa poskušaj tako, da si pošlješ mejl sama sebi, pa boš videla kako izgleda....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 887
3.12.2007 21:56:22   
Anonimen
padme sem si poslala iz enga maila na drugega pa mi je samo kodo poslalo user posted image

(odgovor članu Padme)
  Neposredna povezava do sporočila: 888
3.12.2007 22:09:00   
Padme

padme sem si poslala iz enga maila na drugega pa mi je samo kodo poslalo user posted image

Kodo? A ni to kot link - klikneš nanj pa te "vrže" na mesto kjer je slika! Kaj pa Pot do slike? Kako pa kopiraš?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 889
3.12.2007 22:20:40   
Anonimen
Ja pot do slike mi pokaže, samo jaz bi rada da bi se sliko vidlo takoj ko odprem mail. Bom delala kar po starem, tako da si zmanjšam sliko.

Zdajle je Tara začela jokat, moj dragi pa na sedežni smrči pri sebi pa ima varuško. In ko sem slišala jok sem šla proti spalnici, moj je pa kar med spanjem delal psst, psst... Je mislil, da leži zraven Tare user posted image .

Grem počasi tudi jaz v deželo palčkov....

Lahko noč

(odgovor članu Padme)
  Neposredna povezava do sporočila: 890
3.12.2007 22:22:11   
Padme
Nogica če pa imaš odprt account v outlook-u,se postaviš na sliko, ki jo žliš poslati in klikneš desni klik na miški, izbereš možnost -> pošlji - > prejemnik pošte in te R obvesti, da windows lahko spremeni velikost slik, ki jih pošiljaš po e-pošti, zato da je prenos hitrejši in da si jih prejemnih lažje ogleduje. Kaj želiš storiti? Izbereš možnost pomanjšanja.user posted image

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 891
3.12.2007 22:28:11   
Drnula
Nogica - Neca se tudi zbuja v joku kot bi se ful ustrašila in to vedno samo zvečer. Preden trdno zaspi se včasih enkrat ali večkrat zbudi v hudem joku in jo moram dvignit in potolažit in potem hitro nazaj zaspi.

Venčki so lepi ... vsi, vsak po svoje ... user posted image user posted image user posted image
Jaz nimam takih užitkov. Jaz bom jelkico okrasila ali naredila kako božićno - novoletno dekoracijo ... da bo imel dedek mraz kje darila pustit
Sej ne morem verjet ... a že december je?

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 892
4.12.2007 7:24:15   
KT
Kaj????user posted image   A veste kje sem nas iskala in našla user posted image  Na drugi strani user posted image  A vse venčke delate, darila izbirate, piškote pečete?

Naša user posted image  zaspanka še spi, mami pa tle gor straši (cel ljubi dan ji Mehurčke berem in že kar v rimah govorim user posted image  - sem še mojemu včeraj prijavla: "bo treba dat perilo prat in samo okrog ga srat" - je kar s ta belimi pogledal user posted image

Jest si bom kar eno user posted image  privoščila - upam, da se mi hitro katera pridruži!

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 893
4.12.2007 7:28:05   
Padme
Juutroo!

KT jaz se ti pridružujem pri jutranji user posted image .

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 894
4.12.2007 7:33:51   
KT
Bravo Padme user posted image  Kako ste spali?

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 895
4.12.2007 7:39:05   
N _ B
Jutrooooo.

Na zdravje s user posted image !

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 896
4.12.2007 7:41:15   
KT
Ooooooo, dobro jutro N & B - a že imaš kavico skuhano?

Še malo pa se vidimo user posted image user posted image user posted image  - ma, sem kot en veliki mali otrok user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 897
4.12.2007 7:43:05   
N _ B
Ravnokar sem si jo naredila. Jaka je šel nazaj spančkat, jaz pa v miru kavo pijem in tukaj gor strašim.

A Alina še od sinoči spi?

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 898
4.12.2007 7:49:34   
Padme
IZVIRNO SPOROČILO: KT

Bravo Padme user posted image  Kako ste spali?

Slabouser posted image , kot že cel zadnji teden, se ob 3 zbudi, najprej se mal sam s seboj zabava, potem pa ne more nazaj zaspat in začne težit. Se en cajt matram, pol pa obupam in mu dan mal za jest... Jaka namreč že od 4 meseca ponoči ne je in je zdržal do 6ih zjutraj, zdaj pa jeva okrog 4ih

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 899
4.12.2007 7:50:03   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: N & B

A Alina še od sinoči spi? Mal je bila žejna ob 7.00, ampak očitno ni še do konca odsanjala, pa je šla nazaj en happy end naredit user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Samostojnost.
Admin

So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.