Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 14.12.2007 9:23:39
|
|
|
|
durosh
|
Mentos, 3x hura za Hano in za vaju!
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 14.12.2007 9:55:16
|
|
|
|
nky 23
|
mentos samo da je bolje s hano, pa da se ne ponovijo ti krčki.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 14.12.2007 10:07:21
|
|
|
|
n€na
|
dobro jutro vsem skupaj. mi smo pa danes mal dlje spali ker imamo že par dni ponoči probleme s spanjem. kolikor tipam po zalinih dlesnih občutim, da zali raste prvi zobek , končno ker imamo s tem že kar neka časa težave (malo smo sitni in malo jokamo) glede fizioterapije pa nobenih skrbi nam je tudi fizioterapevtka rekla da nebi rabli hodit samo nam je v razvojni ambulanti rekla da je to potrebno, ker je nogice stegovala. zala uživa na telovadbi in tam se naučiš kako lahko otroka učiš sedeti, obračati itd...
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 14.12.2007 16:57:05
|
|
|
|
Kati81
|
Evo mene! Sem mogla včer kompič pelat na servis in k sreči so mi ga zrihtali do danes nazaj, k drugače pa ne vem kaj bi, sem kot kura brez glave če ga nimam. Je včeraj zjutraj čudežno nehal delat, pa še moj je šel v Avstrijo do nedelje in vzel ta malega kompiča s sabo, sem živčni zlom skor doživela, k sem mislila da bom mogla na star računanik v mrzlo sobo v pritljićju pa ni potrebe k so tko hitro zrihtali. No midve sva dane skupile jogi, prej sva imele sam peno, kar pa ni več dovolj. Kaja je pridna in razturava 100 na uro, vsak dan je več na nogah, včasih se že poskuša soustiti in ko vidi da še ne gre se hitro nazaj prime je prav smešna. Mentos super da se stanje s HAno popravlja, le tako naprej.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 14.12.2007 17:29:20
|
|
|
|
Drnula
|
Kati - Neca je danes kot kol, nikakor je ne morem 'prelomit' da bi se usedla, skoz bi bla na nogah. Danes ni sloraj nič spala (2x ca 20 min v autu) in je zdajle sitka, nič ji ni prav in zadovoljna samo ko jo dvignem na noge in ona korači naprej. Ma me prav zanima kako so se igrali včeraj v varstvu ( poznam mojo mamo , med drugim ji je dala za kosilo zelenjavno juho kot so jo jedli drugi, z vso možno zelenjavo in začimbami not, tudi mesom). TegaNeca prej ni počela, danes bi bila samo na nogah in prav lepo v ritmu ruske koračnice koraka naprej - nasmejana navsa usta. Hmmm jaz si ne predstavljam kako bo to šlo Prej mi je sedela v naročju, v ležalniku, stolčku ... sva vse lahko skupaj zrihtali ni blo problema, mal sva klepetali in je šlo ... če pa bo hotla skoz koračnice bom mogla nekaj skenslat, al hiško al pa gospodinjstvo Danes je prišel mizar začuda, ni nič vedel o mojem včerajšnjem sporu. Sem omenila in ni nič vedel. Predlagala sem mu, da se pogovarjava o delih na pri hiši sama med sabo- brez posredovanja t.z.šefa in je bil takoj za. S tem, da ne more obljubiti da bo vedno pristal, ker je odvisno kaj so redna dela - razumljivo. Rekel je še -tako med pogovorom- da se tud on krega z njim, da se on skoz kar nekaj jezi, za vsako malenkost se jezi ampak on ima dva ušesa in gre not in ven Tko da ... zgleda da mamo vsi ki imajo z njim podobne izkušje (tiste ki jih poznam).
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 14.12.2007 17:45:37
|
|
|
|
mentos
|
ojla, ne vem kaj se vam je kaj dogajalo v tem tednu, vem pa da ste bile v Qlandiji v Kranju. Sem rekla, ko boste v Kranju pa prideva. In seveda nisva mogli. Zdej me pa nič več ne ustavi, zdej pa prideva v Lj, da vas spoznava, saj ste bile prave princeske, ko ste držale pesti za naju. Pa še to: od danes naprej smo pa prehlajeni, tako, da prideva mogoče po Novem letu, kajti leto 2008 bo za naju zelo zelo uspešno. Tako si želiva. in veva da bo. V bolnici je bilo tako tako vroče, Hana je bila ponoči vsa premočena in ni hudiča ji zdajle teče iz nosa, kiha in vse prehlajene oči ima. Res imamo smolo, zdaj pa spet ne bo jedla zaradi prehlada. Pa še to, krče imamo še, čakamo na izvide. No naši podatki. 5 mesecev in pol: 68,5 cm; 6500g, OG.42 cm vsem, ki ste praznovali pa:
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 14.12.2007 19:52:24
|
|
|
|
*ANA*
|
Mentos super da ste s Hano dobro opravili , ko dobite izvide od alergij pa nam poročaj- mi čakamo pa izvide od alergije za Pio ker je bila prejšnji teden v dihalni stiski in ima diagnozo ASTMA . No kako ste kaj ne- čvekice ? A je že katera tukej?
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 14.12.2007 19:54:54
|
|
|
|
nky 23
|
ja jaz sem pripravljena da dam malega spat sam on ni
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 14.12.2007 20:05:22
|
|
|
|
Kati81
|
jaz sem tud tuki, Kajo bom zdajle dala v banjo oziroma pod tuš pol pa spat, če bo hotla, kar pa ni rečeno!
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 14.12.2007 20:22:46
|
|
|
|
Drnula
|
midve sva ravno pri večerji
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 14.12.2007 20:25:25
|
|
|
|
*ANA*
|
No še malo bom počakala na vas če pridete, drugače bom šla pa kar spat , ker sta me danes popolnoma izmučila tamaledva
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 14.12.2007 20:35:37
|
|
|
|
nky 23
|
no Kevin spi pa še avto sem šla prestavit sem prej ful folka zaparkirala in bi me pol ob polnoči al pa še kasnej klical naj ga grem prestavt, pa sem raj zdj zrihtala, joj spet en harmonko igra v gostilni pa šele sredina decembra je
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 14.12.2007 20:41:41
|
|
|
|
*ANA*
|
Ja NKY ti s harmoniki znajo bit pravi , pri nas pa poleti to delajo- zdaj imamo vse zaprto in tudi gostilna si je uredila tako močno izolacijo da je kar OK.Poleti pa zna biti pa kar moteče
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 14.12.2007 20:44:06
|
|
|
|
N _ B
|
Čeeer. Končno sem uspela prit do računalnika. Jaka že eno uro spi, Nika je tamle po deko, stuširana in zrihtana čaka na Na zdravje!, mož je pa na poslovnem kosilu. Pri nas je od sinoči kar pestro. Nika je najprej imela full nemiren spanec. Sem mislila, da jo je nečesa strah, ker je ob enajstih k meni prilezla. Potem je šla nazaj v svojo in čez 15 minut bruhala. In potem je bila akcija: Niko pod tuš, umit lase, sleč posteljnino, jogi ven nest, ker je bil totalno pobruhan, počistit po tleh, ker je v bližini moja postelja je še mojo ufrajhala.... No, bi bilo že čudno, če se ob vsem tem Jaka ne bi zbudil. Ker smo bili vsi v akciji jo je seveda še on hotel in ni zaspal do enih. Ko je končno zaspal, je bila spet na vrsti Nika in njeno bruhanje. Potem sta se z možem kar v dnevno preselila. Sta imela še do jutra pestro. Zjutraj in dopoldan je bila potem ok. Jedla je večkrat po malo in to lažjo hrano ter pila po požirkih. Popoldan, kmalu po kosilu pa spet juhuhu bruhuhu. K sreči le enkrat. Sedaj je zaenkrat uredu. Bomo videli, kaj bo ponoči.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 14.12.2007 20:47:16
|
|
|
|
nky 23
|
ja upam tudi jaz da bo bolje z Niko in da boste nocoj malo bolje spali, in pa seveda da ni z njo kaj hujšega. tako da naj vama par pomaga...
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 14.12.2007 20:47:47
|
|
|
|
*ANA*
|
N&B upam in držim pesti da bo z Niko vse v redu, pa še kup velikih in malih vam pošiljamo da bo OK.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 14.12.2007 20:48:31
|
|
|
|
nky 23
|
punce lep večer zdaj bo moj počasi iz službe prlezu tako da se morem malo njemu posvetit saj mi ob pol petih spet pobegne lepo in mirno nočko!!!
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 14.12.2007 20:49:29
|
|
|
|
KT
|
Jao, Nika moja - hitro, hitro se pozdravi
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 14.12.2007 20:49:49
|
|
|
|
Anonimen
|
midve s taro sva tudi tu. same doma -spet . sva prej mojga peljale na novoletno večerjo, pa fullll sneži. cesta je obupna. pol ga grem pa še iskat. upam, da bo čimprej klical. tara pa ne vem kako kmalu se bo spomnila za spanje. se mi zdi, da ji nič kaj preveč ne diši to nočno spanje. danes mi je začuda spala 3 ure od 11-15 . sem ful dost naredila. HANA PIA
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 14.12.2007 20:51:53
|
|
|
|
Drnula
|
Neca spet usta tišči skupaj ko je kašica na vrsti . Vse živo sem že probala pa ji ne gre in ne gre. Je pa pojedla eno srednje veliko mandarino - ja mandarino. Zadnjič jo je jedel moj in jo je dal kar še njej in jo je papcala z groznim navdušenjem. Ker ni bilo reakcij nobnih sem ji jo dala zdaj že tretjič in jo je še vedno z neverjetnim navdušenjem. Nikoli ne dajem dovolj hitro . Ko zamenjam mandarino z žlico kašice dobim totalno razočaran pogled in skoraj plane v jok Skopana je, zdaj bomo videli kako bo navdušena nad spanjem.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 14.12.2007 20:52:13
|
|
|
|
KT
|
Čer, absolutne ne-čvekice, Tale veseli december nam bo še dal vetra vidim . Tudi midve sva že kmalu po zajtrku odrinili čez mejo. Pred Božičem znajo v Avstriji tako fino pripraviti sejem in vse kar paše zraven, da sem si prav želela malo na izlet. Kupili nisva nič pretresljivega en body za mami, pižamo za očija, za malo navihanko pa čisto nič (ker res popolnoma nič ne rabi - res pa je, da sem se morala kar v roko ugriznit, ko sem tačke stegovala za otroškimi cunjcami ). Alina je bila neizmerno pridna tako, da moram še enkrat napisat kako hvaležna sem, da imam tako sončico.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 14.12.2007 20:52:42
|
|
|
|
Drnula
|
Kaaaaj ?!!? Sneži ?!!!? NEEEE
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 14.12.2007 20:53:23
|
|
|
|
Anonimen
|
NIKA čimprej se pozdravi
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 14.12.2007 20:54:33
|
|
|
|
*ANA*
|
NKY lep večer tudi vam in predvsem mirno nočko
|
|
|
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?