|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007 (2.del)
13.12.2007 15:29:11   
us
Tu je  pa  moja razvajenka.

http://www.slikomat.com/slika/2064052.htm

(odgovor članu us)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
13.12.2007 15:31:45   
us
nky 23:  hvala za informacijo. mi je kot vidiš uspelo.

lp

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
13.12.2007 17:09:03   
mentos
pozdravljene punce in vsi moji sončki

Smo končno prišli domov, in za začetek samo en velik poljubček od Hane in mami. Vam bom poročala, ko utegnem, drugače pa je Hana že kar vredu.

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
13.12.2007 17:24:20   
nky 23
mentos super da je že bolje, ko pa boš imela Čas pa poročaj kako in kaj!

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
13.12.2007 19:31:46   
FLASK_A
Bravo Hanauser posted image user posted image user posted image  Drži se in lepo napredujuser posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
13.12.2007 19:40:39   
tejč
us, živjo, sem ti napisala ZS-ostalim junijkam pa lep pozdrav od ene majčice...user posted image  z dvema majčicama...user posted image

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
13.12.2007 19:59:30   
*ANA*
Oj oj
Šele zdaj sem priššla do raččkota user posted image .

Sicer smo šše kar, jutri imava spet kontrolo s Pio in upam da bo OK.Da bi lahko vsaj ven ššli ker drugačče ne more niti Svit ven user posted image

Mentos super da sta žže doma user posted image user posted image user posted image , Hani pa poššiljamo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo ččimprej OK.Svit pa ji poššilja enga   user posted image .

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
13.12.2007 20:23:00   
KT
Čer ne-čvekice,

Kakšen izgovor imate pa danes user posted image  Nobene za čvek user posted image

mentos - bravo za Hano user posted image  Ne moreš si mislit kako smo mislile na vaju - še na srečanju smo se spraševale kako sta. No, samo da sta doma - sporoči nam, če kaj potrebuješ in kako sta.

*ANA* - jutri bo zagotovo vse v najlepšem redu s Pio. Držta se!

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
13.12.2007 20:26:46   
N _ B
Čeeer.

Jaz sem tukaj. Spet user posted image . Saj verjetno bom evidentirana pri naslednjem popsiu inventarja RR. user posted image

KT: imam izgovor. Danes smo imeli dopoldan športni dan, popoldan sončkanje in vozičkanje, pozno popoldan taščo na kavi in rogljičku, potem pa še obisk. Evo sedaj smo vsi na svojih položajih: otroka v postelji, mož ležečki na sedežni z daljincem v roki in jaz za račkotom.

mentos: user posted image  za Hano in izboljšanje njenega počutja. Lepo, da ste spet doma.

ANA: user posted image  za jutri, da bo s Pio vse ok. user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
13.12.2007 20:50:13   
N _ B
V vednost: Pampers Aktiv fit - jumbo paket Made in Germany so v Intersparu po 16,39 EUR.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
13.12.2007 21:14:48   
N _ B
Pa kaj je zdaj to?

A bom imela spet samogovore. Ko bom šla spat, se boste pa vse gor primajale.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
13.12.2007 21:24:40   
babajči
Dober večer...

Po dolgem času se spet javljam. Vidim, da vsi lepo napredujete, papcate gosto hrano...user posted image user posted image user posted image

Ema že tudi je brokoli, krompir, korenček, riž, jabolko, hruško, ampak nič ne gre po grlu dol, če ni zmešano z mlekom. Končno sem tudi pogruntala, katero pijačo ima rada: fructalov sok iz hruške in hibiskusa. Prej ni bilo šans, da bi pila kaj drugega, razen mleka. Včeraj sem ji dala za probat polento, pa je delala čudne grimase že, ko je bila samo v ustih, ko je bila pa v želodčku, je pa hitro prišla po povratni peristaltiki nazaj. Na splošno ne prenese ničesar, kar ni zelo na gladko spasirano.

Drugače pa domača naloga za naš seznam, ki je zelo lep BTW. Pregled smo imeli 4.12., mere naše manekenke pa so: višina 65 cm, OG 41,5 cm, teža 7440g. Glede na to, da se je rodila s 2300 g in 46cm, je že prava babnica. Ko sem jo vzela iz korita za merjenje višine, pa me je veselo polulala in zdravnica se je prav sladko nasmejala.

Vidim, da je kar nekaj novih mamic pri junijkah. Lepo lepo.user posted image

Pozdravček,

Babajči

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
13.12.2007 21:27:46   
babajči
Vsem pikicam in pikotom, ki so bubani pa user posted image user posted image user posted image user posted image  in čimprejšnje okrevanje.

(odgovor članu babajči)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
13.12.2007 21:40:59   
mentos
Najprej vsem hvala za lepe želje, v težkih trenutkih sem večkrat pomislila na vas in vaše sončke.

Ja takole, s fantom sva v preteklih dneh izgubila po par let življenja (živčki so bili na krepki preizkušnji).
V ponedeljek so nas pod nujno sprejeli na gastro oddelek in pričeli z izvajanjem neštetih preiskav (3 x kri, 3 x urin, blato, iontoforeza, presejalni testi itd...). UZ trebuščka je bil OK, prvi testi krvi (razvidna je bila podhranjenost v zadnjem mesecu) in urina prav tako. Nato pa prvi šok. Nevrologinja je pri Hani ugotovila sindrom hipertonije z ekstenzijskim vzorcem (zategnjenost mišic) in nas naslednji dan napotila k fizioterapevtki. Lahko si mislite, kašne misli so mi hodile po glavi ponoči. S fizioterapevtko smo v jutranjih urah odšli v namensko telovadnico. Pregledala je Hano, malo smo potelovadili, nič strašnega skratka. Diagnoze sicer ni hotela komentirati, vendar sva imela občutek, da je bila nad le-to malo začudena. Kakorkoli, dobila sva napotnico za pregled pri dr. Veličkovičevi v Kranju (ena boljših pri nas), btw Hano je že pregledala pred cca. 2 mesecema in bila zadovoljna. Skratka, v kolikor bo to potrebno, bomo pač malo potelovadili. Kar se tiče ostalih izvidov, posebnosti zaenkrat ni, nekaj izvidov pride še v prihodnjih dneh.

Kar pa se pediatrične klinike tiče, sem pa itak brez komentarjev. Razmere so res nevdržne, sramota. Je pa po drugi strani osebje zelo prijazno, sploh vodja gastro oddelka dr. Sedejeva je izredno natančna in otročka ne izpusti iz bolnišnice, dokler ni prepričana, da je z njim vse OK (sestre in ostali sicer mal jamraja, je pa to vseeno v prid naših otročičkov :)  ).

Aja pa še to, Murphy je spet pokazal svoje. Že prvi dan je Hana veselo pila mlekca, kot da je vse OK, krči so čudežno izginili, sestre so že mal čudno gledale zakaj smo sploh tam. Je pa Hana po sreči ravno med vizito pokazala par svojih vragolij (zvijanje in krčanje), tako, da so nas takoj vzeli bolj resno.

Kar se hranjenja tiče, Hana trenutno papca še kar OK, teža pa napreduje po polžje, mogoče se je že odločila, da bo manekenka.

Naslednji teden pa verjetno še meni sledi kak izlet v ZD zaradi želodca (živci...).

Hana sedajle že spančka, tako, da je najbolje, da se ji v miževi deželi čimprej pridruživa še midva.

LAHKO NOČ.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
13.12.2007 21:43:35   
N _ B
mentos: a ste dobili kakšne izvide glede alergij? Kaj so pa rekli, zakaj zavrača hrano?

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
13.12.2007 21:47:58   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: mentos
Nevrologinja je pri Hani ugotovila sindrom hipertonije z ekstenzijskim vzorcem (zategnjenost mišic) in nas naslednji dan napotila k fizioterapevtki. Lahko si mislite, kašne misli so mi hodile po glavi ponoči. S fizioterapevtko smo v jutranjih urah odšli v namensko telovadnico. Pregledala je Hano, malo smo potelovadili, nič strašnega skratka. Diagnoze sicer ni hotela komentirati, vendar sva imela občutek, da je bila nad le-to malo začudena. Kakorkoli, dobila sva napotnico za pregled pri dr. Veličkovičevi v Kranju (ena boljših pri nas), btw Hano je že pregledala pred cca. 2 mesecema in bila zadovoljna. Skratka, v kolikor bo to potrebno, bomo pač malo potelovadili. Kar se tiče ostalih izvidov, posebnosti zaenkrat ni, nekaj izvidov pride še v prihodnjih dneh.

Hčerka moje sestrične je imela enako. Pri šestih mesecih še ni sedela in so jo šele takrat napotil k dr. Veličkovičevi, ki jih je najprej nadrla, kje so hodili toliko časa. user posted image Sedaj je stara 3,5 leta in je normalno razvita. Stanje se ji je po fizioterapiji popolnoma popravila. Res pa je, da boš morala z njo verjetno precej delat, pa če bo Hani všeč ali ne. Sestrična je velikokrat jokala s tamalo zraven, ampak ni odnehala. Vztrajaj, se splača.

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
13.12.2007 21:54:51   
ŠpelaP
Mentos- še naprej držim pesti za vas - za vaju s fantom in predvsem za Hano, bogico malo! user posted image

No, pri nas gre uvajanje GH bolj v prvi prestavi! Uvajanje mlečnih izdelkov v mojo prehrano Sara kar dobro prenaša, le kak prdec več kot prej spusti, drugače je pa nič ne zvija, blato Ok... Meni pa to uvajanje malo nagaja. Me je včeraj, ko sem poskusila sir, tako začel srbeti nos, da bi si ga kar odtrgala. Prejšnje dni, ko sem jedla jogurt, pa ni bilo nič. Samo me bo že minilo to presneto srbenje nosu.
Drugače sem pa bila danes pridna, sem popucala stanovaje, preoblekla postelje... Tako, da mi ne bo treba ravno zadnje dni pred božičem delati tistega tavečjega pucanja. Zdaj grem pa počasi novoletne voščilnice pisati.

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
13.12.2007 22:06:55   
KT
Izgleda, da se danes res vse ukvarjamo s temi voščilnicami user posted image .

Mentos - veliko, veliko in še enkrat veliko user posted image  za mirno nočko.

Pa lahko nočko user posted image  - grem še malo pisat voščilnice.

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
13.12.2007 22:14:52   
N _ B
Nočko.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
13.12.2007 23:25:06   
Drnula
No, zjutraj še vse spite, zvečer greste kar spat ....user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
14.12.2007 7:29:33   
Drnula
No - kaj pravim user posted image

Jaz še vsa skuštrana pijem user posted image , pregledujem kaj ste čvekale in čakam da se zbudi Neca. Danes je spet natrpan dan user posted image In joj punce, kakšen pogovor (če se temu lahkot sploh reče pogovor) sva imela s prodajalcem hiše. Kriza. Že par mesecev se držim nazaj in se potrpežljivo umaknem pri njegovih muhah. Ma vam povem, tip je kreten. Resno. Včeraj me je poklical in dobesedsedno grozil, da naj plačamo zadnji obrok da bo lahko mizar prišel in zravne še ves jezen povedal, da zavlačujemo, da električar ni mogel delat ker smo v mansardi vse razmetali user posted image user posted image user posted image Vam povem, da so se mi dvignili vsi lasje in kocine. Tip tri tedne (ko je monter zbolel) ni uspel zrihtat drugega majstra, da mi skonča par stvari (recimo 1-2dneva dela) da bi lahko delala vodovodar in električar. Zato električar zdaj še ni naredil in itak ima zdaj drugje še delo in ne more delat samo tu. Bla bla bla bla .... lahko bi pisala še in še ... plačilo pa imamo dorečeno, da takrat ko so not vse elektro in vodo inštalacije.... Skratka tip se je začel dret v telefon kot zmaj, govoril mi je ljuba duša in da ga zajebavam ... ne moreš verjet. Sem se tud jaz malo nakričala potem ampak je blo to too much. Sem mu samo rekla naj pokliče jutri, ker se tako ne bom pogovarjala več. Do jutri naj se skulira in jaz tudi in se slišiva ponovno. In sem odložila. Ko bi vedele ... tip se samo dere, besede gredo iz njega kot povodenj, nič  ma ama nič ne posluša ... kako naj se pogovarjam z njimuser posted image No včeraj sva mu zvečer napisala mail in upam, da ne bo spet zgubil živcev oz. glave in zakompliciral zadeve, ker pri njemu nikoli ne veš. Ultra je občutljiv, z njim delam v rokovičkah ker mi je važneje da delo pri hiši teče tekoče, če ti že sam mal spodleti in je recimo mal užaljen dela iz muhe slona in kot pravi kolerik takoj začne z dretjem ...user posted image user posted image user posted image Tip se očitno ne zaveda da se dober glas sliši v deveto vas, slab pa še dlje. Kdo se bo odločal zanj, če ima vsaka stranka z njim težave. Mi tega še nismo vedeli, ker smo bili med prvimi strankami. Saj bomo speljali, vendar vam povem, da z njim absolutno ne bi šla več delat. Ne samo zaradi odnosa (zaradi česar ga je na klin obesil tudi monter in ne dela več zanj) tudi zaradi profesionalnosti glede izgradnje (zgublja cajt na veliko ko ne ve čist kako bi naredili kako stvar) in zaradi nesposobnosti organiziranja, vodenja in usklajevanja del na parceli in seveda neprilagojenostii (hočeva police pri oknih in je takoj uzbuna - NE to pa NI po projektu - takoj eno uro brezveznih pregovarjanj in teženjauser posted image ).

Sem se razpisala. In striktno na temo dojenčkov tko da me lahko preskočteuser posted image Ma imam glih čas in sem se mogla mal skašlat. Paše.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
14.12.2007 7:47:56   
KT
Dobro jutro ne-čvekice,

Tale veseli december nam je pa dal vetra - vse imamo opravkov, da se ven ne vidimo, največ pa seveda z našimi sončki.

Je morda katera za user posted image  - Drnula tebe povabim še na eno, če imaš čas! Sem taka koma, da ne vem čisto dobro, če sem skuštrana al ne - sem še popolnoma zlepljena tako, da bom najprej kavico spila in šele potem začela razmišljat user posted image .

Prav imaš Drnula - in še se skašljaj - pa tudi na njem - ima vraga, da naredi kot ste se domenili in kot želita vidva saj ne prodaja vreče krompirja (pri kateri bi človek mogoče spregledal, če je par krompirjev gnilih) - hiška pa je za celo življenje in ima, da izgleda kot se zagre.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
14.12.2007 8:06:41   
Drnula
KT - s tipom se ne da menit ... no, se je skrajno težko, včasih pa res nemogoče. Zame in za vse majstre pri nas in pri drugih (kot se pogovarjam) je popolnoma naravno in čist sprejemljivo da se prilagaja dela situaciji in tudi nadaljnjim željam kupca. Saj se pove in dogovori kaj, kako in tudi za kakšno ceno in pika. Se dogovori ali pa opusti. Skratka je zmenjeno brez vroče krvi. Ta pa takoj v luft in ... bolj to, da pri sebi ne vidi stvari, ne vidi arogance, kako dela, zamuja, zapleta .... NIČ ... in ti ob prvi priliki (ki ni niti resnična) zateži, obtoži vseh njegovih napak ... user posted image Ma kako bo človek še tiho. Jaz ne morem bit več.
Ob naslednji priliki mu moram povedat, da nimava prav z nobenim majstrom težav, da se vse pogovorimo in da ni glavni krivec moj odnos do njega in mu bom zraven takoj pristavila, da me zanima in bom vprašala njegovo prvo stranko kakšene izkušnje imajo oni z njim (ker vem da zelo slabo in baje ga celo toži) in upam da se bo mal zamislil kdo je problematičen. Razmišljam celo, da če se ne vpelje in skulira do konca, da bom svoje izkušnje sporočila sedežu na Finsko.

No si že skuhala kavo?

Neca že žlobudra.
Jo grem iskat, nahranit, oblečt in greva ... električar je že pri hiši. Mizar ... hmmm me prav zanima če bo danes sploh prišel.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
14.12.2007 8:20:39   
nky 23
jutro

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
14.12.2007 8:49:05   
Padme
Juutrooo!

Drnula - ne popuščaj, zato le do konca in še naprej....user posted image

Mentos - super, da ste zadevo "rešili", kolikor ste jo že lahko, zato nekaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bo še boljše. Ja in kako kaže z alergijo in hranjenje s sojinim mlekom? Ali so vama svetovali kaj drugega?

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?