mentos
|
dobro jutro pri nas pa se letos ne bomo nič obdarovali za božič. Skratka, ni bilo časa, ne za nakup daril, tako, da bomo morali danes na hitro postaviti še smrekico. Letošnji december je bil za nas leteč od enega zdravnika do drugega, in komaj čakamo, da bo novo leto. Gremo pa za 4 dni na Pokljuko, kjer bomo silvestrovali, seveda če nas kaj ne prehiti. Včeraj zjutraj smo imeli pregled fizioterapije pri dr. Veličkovič. Ja, vam povem, da so se v LJ kar zmislili, in postavili na oko diagnozo hipertonični sindrom. Jo je kar odneslo ko je videla kaj so ji napisali in rekla, ma so zmešani, ta bolezen je povezana z nepravilnim delovanjem živcev v glavi in da je Hana prav veselo bitje, ki se prav lepo kotali, prijemlje za nogice, rokice itd. Tako, da je celo pregledala, na koncu pa me še malo napizdila, da mora več časa biti v ležečem položaju na blazini, mi predpisala na recept blazino , ki je ful velika in fajn , ter me najurila, da je prav ne držim, da dokler ne sedi samostojno, da ne sme jesti v stolčku, temveč pri meni v naročju... Da, jo ne smem imeti v gugalniku, stajci, ki jo nima itd. Skratka, kakorkoli sem jo prijela je bilo narobe, še jest ji ne dajem prav, ampak me to ni nič ganilo, kajti ne moreš otroka držati ves čas tako kot mi je kazala. Ni ga hudiča, mi je dala naprej k drugi fizioterapevtki, da me bo učila kako pravilno oblačiti in slačiti in konec januarja ponovni pregled pri njej, da vidi, če jo prav držim in kako je pri meni v naročju. Ma še žličko in futer bom mogla sabo prinest, tako da je na koncu že malo pretiravala. Prav mali je bila. Ko smo končali smo šli še na Golnik, ker je imel naš gastroskopijo in je hvala bogu dokaj toliko v mejah normale. Vse so živci. Ker pa se je vse lepo izteklo pa se je naš odločil in nas peljal v Cerklje na Dolenjsko, kjer so imeli s službo novoletno zabavo. Bilo je kar fajn, čeprav sem bila edina ženska in Hana med samimi moškimi. Za posladek pa sva zvečer, ko sva prišla domov, Hano dala moji mami in odšla na večerjo v srbsko restavracijo. Prvič in bilo je zelo, zelo okusno. Danes sem pa že vse pospravila, naš je šel smučat, Hana spi, jest grem pa samo še potleh pomit. Ko pa pride domov, pa hiter postavimo jelkico, potem pa po hrano in plenice, ker smo že čist brez vsega. Kati: želim da Kaji vročina čimhitreje izgine, pošiljamo vam . Mogoče pa imate 6. bolezen. Za vse pa lepo se imejte, bodite zdravi in fajn se posladkajte. Pri nas je šel ravno dedek mraz po vasi s kočijo, kako lepo......................
|