Drnula
|
N&B-zgledate prav prijetna družinica Upam da bo z očetom vse v redu. Vem da je težak občutek ko imaš katerega od staršev v bolnici. Mi božiča niti ne praznujemo. Naš dan je bil včeraj prav običajen, edino malo manj force. Zjutraj smo bili vsi trije pri hiški, sva bila zmenjena še z enimi majstri, ki so inštalirali centralni sesalni sistem. Potem smo se vrnili domov, pripravila sva kosilo in potem se je moj vrnil k hiški in se vrnil šele zvečer, ob enih desetih pa se je že odpravil spat. Jaz sem še mal skypala s kolegico in nameravala gledat še en film pa me je zmanjkalo. Tako da se tudi obdarovali nismo nič zdaj, še smrekico bomo šele danes šli iskat. Bo pa menda dedek mraz kaj prinesel. Mojmu nameravam kupit tisto reč za okrog pasu, za orodje, kar si ponavadi naštimajo krovci. Imam počasi dovolj njegovega preklinjanja, ko nikoli nima pri roki tistega kar rabi, ker je ravno malo prej pustil nekje drugje in tako stalno nekaj išče ... kladivo, meter, olfa ... sam moram it še kupit ..? upam da imajo v Merkurju. Moj je zdajle spet pri hiški, midve doma. Neca zdajle spančka jaz pa bom pripravila kosilo. Potem pa bomo šli do njegove mame. Bosta moj in njegova mama skrajno vesela, jaz pa mnogo manj Ampak čist ok, saj mi ne bo treba bit tam cel dan. Naša mala Neca pa je ratala pravi hudiček. Včeraj je bila sploh, kot da je ne poznam. Začela se je kvazi plazit in jo je povsod polno, vse zagrabi, zvleče k sebi, če nekaj hoče dobit to mora nujno imeti če ne je hudič Postavlja se na vse štiri in maje in se poriva naprej. Ker ji še ne gre dovolj dobro tako se potem meče na hrbet in kotali nazaj na trebuh, enkrat v eno stran, potem spet v drugo in ji hitro uspe prit čist na drugi konec sobe. Seveda ob tem stalno žlobudra, se pritožuje, kriči ... In še ena zelo zoprna reč zaradi katere sem bila nanjo prvič zelo zelo huda. Vragec me je začel grist pri dojenju in boli ko pes. To je že prej kdaj naredila in sem jo okregala. Takrat me je malo skoraj prestrašeno pogledala, se ustavila in potem pridno nadaljevala s pitjem. Zdaj je naredila isto ko sem jo okregala, ustavila se je, pogled pa je bil že bolj iskriv in nagajiv in se je zasmejala in zagriznila še bolj da sem zakričala. To je bil šele žur. Sem jo odstavila in okregala kar ona čist presliši in se z vsemi štirimi na vse pretege trudi da bi prišla spet do dojke, da bi ponovila to špasno stvar Desna dojka me še kar boli in imam prav tremo dojit.
|