Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 14.1.2008 17:20:42
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: N & B KT: tud pri nas ni bila špinača. So bile še bučke in krompir. Kako ji daš peso? Pesa + krompirček - jami, še bi mami! Punce, kako ste jim dale rumenjak? Med katero hrano? Jaz sem kar malo pozabila na to. Citiram "Trdo kuhan rumenjak odlično paše k: Avokadu Skuti z banano ali breskvijo ali hruško Korenju ali korenju in krompirju Rižu z vso možno zelenjavo (kot v kitajski ) Krompirju ali sladkemu krompirju" in, da ne pozabim moja najljubša jed: špinača, pire krompir in jajček (v tem primeru seveda brez beljaka) Najdem tudi recepte, kjer rumenjak spečejo na pol žlice olivnega olja potem pa ga otrok je samega (kar pri nas ziher nebi šlo, ker se kar davi, če je kak košček prevelik) ali takega dodajo kropirju ali pa kuhanemu rižu.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 14.1.2008 18:24:21
|
|
|
|
ŠpelaP
|
Mentos - Hani želim zdravje, zdravje, zdravje! Mojima dvema še tudi nekaj vročina nagaja. Sta bila včeraj že oba brez vročine, pa sta mi ponoči oba zopet zakuhala. S Timom sva potem šla danes v lab. dat urin in kri, jutri imata pa obadva (Sara in Tim) pregled pri zdravniku. Pa oba, sicer ne pogosteje kot običajno, tudi bolj mehko kakata. Pa neješča sta. Sara bi se pa itak še vedno le dojila. Ko vidim, kaj vse že vaši sončki jedo, sem kar malo žalostna. Naša bi se pa še kar vedno le dojila. Sploh ne mara GH. Saj poskusila je že marsikaj, apmak od poskušanja dalje še nismo prišli. Kje je šele cel obrok GH. Edina stvar, ki jo z užitkom popije, je sirup calpol. Tistega bi pa lahko kar po šlukih delala, če bi ji pustili. Ja, pa tudi kak papir ali papirnati robček ji gre v slast (to ima po atiju ). Če oz. dokler nismo bili pozorni, ga je tudi že zmanjkal kak vogalček. Me kar srh spreleti, ko pomislim, da bomo verjetno tudi mi imeli borbe za GH, kot moja mami s sestro in moja sestra s hčerko.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 14.1.2008 20:46:43
|
|
|
|
Padme
|
IZVIRNO SPOROČILO: N & B KT: tud pri nas ni bila špinača. So bile še bučke in krompir. Mi smo tudi to jedli, pa še malo goveje juhice zraven...
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 14.1.2008 20:48:57
|
|
|
|
Padme
|
IZVIRNO SPOROČILO: N & B Punce, kako ste jim dale rumenjak? Med katero hrano? Jaz sem kar malo pozabila na to. Jaz mu enkrat na teden skuham jajček in mu rumenjak (prvič četrtinko, potem pa vsakič več, zdaj sva že več kot polovico) vmešam med kosilo, karkoli že pač je to...
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 14.1.2008 20:50:35
|
|
|
|
Padme
|
Bravo Neja za pitje iz kozarca, midva z Jakom to "trenirava" vsak dan, pa imamo več soka za vratom kot pa v grlu....
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 14.1.2008 21:03:23
|
|
|
|
KT
|
N & B ne morem ti poslat ZS
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 14.1.2008 21:05:26
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KT N & B ne morem ti poslat ZS Kr tuki povej kar maš za povedat Hec... Kako kaj Alina? Punce, a se ta teden kaj vidimo?
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 14.1.2008 21:06:42
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Padme Bravo Neja za pitje iz kozarca, midva z Jakom to "trenirava" vsak dan, pa imamo več soka za vratom kot pa v grlu.... U, ste pridni... Nam pa pitje spljoh ne Ne pije mi nič, včasih malo tople vode, malo čajčka... Zelo malo. Pa še to z žličke. Eh, bomo že.
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 14.1.2008 21:08:02
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Kako kaj Alina? Spančka k A je Jaka že uredu? Punce, a se ta teden kaj vidimo? Povejte, če imate kaj časa?!
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 14.1.2008 21:12:34
|
|
|
|
Padme
|
IZVIRNO SPOROČILO: KT IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Kako kaj Alina? Spančka k A je Jaka že uredu? Punce, a se ta teden kaj vidimo? Povejte, če imate kaj časa?! Midva bi že našla čas, sam sem jaz že cel dan na Daleronu, Isla moosih, Sinupretih in 4 litrih lipovega čaja . Tako, da uživejte....
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 14.1.2008 21:16:01
|
|
|
|
FLASK_A
|
Joj, kaj sploh sprašujem Naš se zdej dere iz posteljice, je ati zobke umil Zdej gre pa spat. Drugače pa smrka, teče mu iz noska, spi pa kar dobro. Parkrat se zbudi, pa kar sam zaspi nazaj. Takrat je imel vročino, pol drisko. Bomo vidli, kaj bo- mogoče zob. Sam nič ne kaže. Ajde, petek srečanje ob 11h v CP, kavarna Pod vodo. Že dolgo nismo bile tam. Interesenti: 1- Flask_a 2- 3- ...
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 14.1.2008 21:26:27
|
|
|
|
Padme
|
No lep večer še naprej, grem jaz še mal daljinca matrat na kavč, pa se beremo jutri ......
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 14.1.2008 21:35:52
|
|
|
|
N _ B
|
IZVIRNO SPOROČILO: KT N & B ne morem ti poslat ZS In zakaj ne? Bom jaz tebi probala.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 14.1.2008 21:38:33
|
|
|
|
N _ B
|
KT: imaš Zs.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 14.1.2008 22:21:12
|
|
|
|
Kati81
|
Ajde, petek srečanje ob 11h v CP, kavarna Pod vodo. Že dolgo nismo bile tam. Interesenti: 1- Flask_a 2-Kati81(če bo Kaja ok) 3- ... Ja kar tle povejta nič ZSju(se hecam)! No Kaja je precej bolje, sicer v spanju še kašlja ampak upam da se tud tega znebimo.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 14.1.2008 22:33:36
|
|
|
|
N _ B
|
srečanje: naju po vsej verjetnosti ne bo.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 15.1.2008 1:19:54
|
|
|
|
Drnula
|
Ajej... naša Neca ga serje za zaspat, spet smo bitko končali ob pol polnoči. Noče in noče it spat, čist zauzeto išče kje bi kaj našla, da bi se postavila na noge. Prava panika če ni dovolj hitro .... Dajete škratkom že kaj mlečnega, morda testenine, meso? Jaz mislim z mlečnim še kar počakat. Bi pa začela s kakim koščkom mesa ali govejo juho, morda tesninami. Prejšnji petek je k kolgici prišla patronažna glede uvajanja gh in ji rekla naj ne daje korenčka ker itak pride cel ven in naj raje začne s sadjem in sicer s hruško in recimo marelico Ne vem kaj imajo smisel te patrožne, ker so si popolnoma neenotni. Tu ni nič reda, dela vsaka po svojem občutku ... potem že raje delam po svojem.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 15.1.2008 7:28:34
|
|
|
|
nky 23
|
jutro! kako ste kaj spančkali danes? Kevin je imel ob devetih napad joka pol je pa še kar šlo nekot. Ponoči ni nič driskal,¸bom pa vseeno poklicala P. grem kafe skuhat bo katera?
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 15.1.2008 7:45:22
|
|
|
|
*ANA*
|
Jutro jutro Nky jaz bi kavo , ker nismo spali nič .Sploh ni hotel zaspat, ob 10:30 je zaspal in potem nič več Ma ne vem al je to od vodenih koz ali je to že lumparija , ker ko je v naročju spi, ko ga dam v posteljco al pa k nama pa je kar jok . No zdaj se greva umit pa preobleč , prideva kmalu nazaj
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 15.1.2008 7:48:47
|
|
|
|
nky 23
|
bošček ja pri meni je kavica že kuhana. Kevin spet noče mleka grem malo kasnej kaj drugega poskusit?
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 15.1.2008 7:49:11
|
|
|
|
N _ B
|
IZVIRNO SPOROČILO: Drnula Dajete škratkom že kaj mlečnega, morda testenine, meso? Jaka dobi 1-2x tedensko piščančje meso, od mlečnega dobi navadni jogurt ali navadno skuto s sadjem. Če ni sladko mi dela take grimase . Prejšnji teden mi ni dal miru, ko sem jedla sadni jogurt in nazadnje mi ga je pol pojedel. Mu bolj paše kot navadni. nky: jaz bi kavo in to dvojno, ker sem totalno še komirana. Pomanjkanje spanca.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 15.1.2008 7:54:25
|
|
|
|
nky 23
|
za kavico sploh ni problem!!! grem probat P poklicat
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 15.1.2008 7:59:47
|
|
|
|
nky 23
|
doben se ne javi al pa kasneje začnejo?
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 15.1.2008 8:05:29
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: N & B nky: jaz bi kavo in to dvojno, ker sem totalno še komirana. Pomanjkanje spanca. nky jest bi tudi kaaaaaaaaaavo - pa dobr a je kaka luna al kaj - na eno uro, na eno uro, samo da prečekira, da je vse pod kontrolo, potem pa nazaj zaspi, ampak na eno uro - sem taka kot en zombi
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 15.1.2008 8:06:07
|
|
|
|
Padme
|
Nky 23 jst bom tudi poleg lipovega čaja se eno , čeprav nimam nobenega okusa, niti vonja...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiNasvet fizioterapevtke: Copati za v vrtecPreden se odpravite po nakupih ali potegnete iz omare »podedovane« copatke za v vrtec, preverite, kateri copati so dobri...
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?