mentos
|
lep pozdrav no mi smo se ravnokar vrnili iz pediatrije. Smo šli zjutraj na tešč, so Hano pregledal, vzeli kri in urin. So mi rekli, da je na teži bolj malo pridobila, čeprav se meni zdi da je precej, zdaj po novem tehta 7020 kg. Na izvide bomo morali čakati cca. 1 mesec, do takrat pa samo moliva da bodo izvidi negativni. Ker so v urinu zasledili aglutarično kislino so ponovno naredili presajalne teste, da ne bi imela aglutarične acidemije. Ta kislina vpliva na možgane in sploh ne bom pisala naprej, ker ni prav fajn . Smo prav vsi zaskrbljeni in upamo na najboljše. V primeru, da se Hana ne bo počutila vredu, da ne bo jedla itd moramo takoj nazaj v LJ. Tako, zdaj pa upamo, da bomo kmalu februarja in da nam mesec čim hitreje mine. No pa še to, v soboto smo dobili odpustnico in so želeli da prineseva seboj na kontrolo napotnico. Ker za vikend naša P ne dela, nič čudnega, smo prišli brez. Prav borbe smo imeli, kajti so nam rekli, da bomo morali priti nek drug dan. Nato sem pa kar popizdila, otrok na tešč, brez čaja in mleka, odpustnica v soboto, praktično ni bilo časa da bi šla k svoji po napotnico. Ko sem se razjezila, so pa naju sprejel, češ, da je njihova napaka, ker smo tako pozno dobili navodila, ampak vseno bi lahko poklicali in bi nas za 2 dni prestavili. Ja seveda, naš je vzel dopust, smo se tako organiziral, tako da bi jih najraje poslala k . Na koncu jim bom poslala napotnico po faxsu, tako da je bilo vse ok. neja: ko je naša Hana imela 6. bolezen ni jedla skoraj nič, zato brez panike, bo minilo in ponovno boste dobili apetit. drugače smo pa tudi mi prehlajeni, zato bomo kar nekaj časa notri, da prehlad mine. ja, je pa mami danes malo zapravljala in sicer sem Hani kupila bodije. Sem jih vzela v Lclerku, so bili ful poceni in še v Hoferju. V Hogerju imajo takolepe, pa ful poceni, njihova znamka mi je ful všeč, malo drugačni so od drugih. V lclerku sem pa končno dobila za Hano male obročke za v juhico brez jajc, mleka in glutena. Prav tako margarino, pa gres brez glutena, tako da je naša danes že popapcala 100 ml goveje juhice s gresom. Je skoraj edina stvar, ki jo dokaj rada je. Tudi sadje ji ne gre preveč,le sadna kašica hruška ji je dokaj dobra pa še to popapca cca 30 ml.. no dovolj, zdej grem pa malo možgančke dati na off in v miževo deželo.
|