|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007 (2.del)
14.1.2008 9:33:27   
nky 23
ja res je no bom počakala do pol treh takrat namreč začne delat pa bom videla kaj bo rekla.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
14.1.2008 9:35:03   
Drnula
Ojla!
Jaz tudi nameravam kmalu kupit autosedež. Glava ji še ne gleda čez lupinico, ji pa noge.
Se pa plaz na veliko naša pupa. Povsod jo je polno, sam da naje kako malenkost in že se dvigne na noge. Obožuje kable, včeraj mi je zgrizla polnilec za telefon in spet deluje šele danes. Je pa te dni prava umazanka, bodiji so takoj umazani. Mi torej ne rabimo nobenega dodatnega čistilca za tla kupovat.

Imamo pa vedno večje ibnge za spat zvečer. Ne pa ne zaspat! Včeraj smo šli spet o pol polnoči in potem do 8. zjutraj. Zvečer je čist živahna, dobre volje, lepo se igra ... spat NE in NE! Samo da jo nesem v spalnico  je panika user posted image user posted image (ponavadi sem jo odnesla nekje do 21., sva se podojili in je počasi zaspala)

So mi pa te odvečne kile, ki jih troškam od poroda dalje že čist odveč in sem si omislila dieto prejšnjo sredo. Za ločevalno se nisem odločila, čeprav ugotavljam, da ima fenomenalne rezultate ... ampak po mojem nima dovolj kalcija za kolikor še dojim in nočem da mi ga potegne od kje drugje. Logiko ločevalne upoštevam kolkor se da, še vedno pa imam na jedilniku kar nekaj mlečnih stvari vsak dan. No, dol sem šla za kilo in pol, še pet in bom na prednosečniški teži. Počasi.

Flaska- sta pa hitra! Saj se poročita poleti 1x a ne? Al kdaj? Po eni strani je kar fajn tkole v naprej si dat, sta zdaj ko novozaljubljenca, vsa v rožicah, naklonjena drug drugemu 100%, v pričakovanju dneva D user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
14.1.2008 9:44:08   
Padme
Dobro jutro!

No zdej se je pa še mene nekaj prijelo...user posted image Že od včeraj imam sinuse popolnoma zabasane in pa skoz mal vročine - 37,5. Danes se mi je začel nos počaci pucat in mi lije ven kot za stavo, upam da gre samo za močnejši prehlad in da ga Jaka ne bo kaj pokasiral....user posted image Za povrhu vsega ga pa še Jaka ponoči že par dni biksa in se, točno kot ura, zbuja na eno uro s pričetkom ob pol polnoči pa do zjutraj. Zanimivo, da mu dam dudo in spi naprej. In tako vsako uro...user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
14.1.2008 9:45:29   
Padme
IZVIRNO SPOROČILO: N & B

avtosedež: Jaka bo imel Maxi Cosi Priori XP, ki ga je imela že Nika. Smo z njim zadovoljni. Zaenkrat je še v lupinci.

Mi bomo tudi takega kupili in ga bomo dali vanj šele ko se bo znal sam usesti....

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
14.1.2008 9:46:13   
neja24062007
bošček Kevin. upam, a bo kmalu dobro.
Naša princess tudi redko kaka (tako kot mora-kot kakajo novorojenčki). To se nam že dolgo ni zgodilo.
Ji grem pripravit sadno kašico in upam, da ne bo romala v smeti.

Pa pa

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
14.1.2008 9:47:40   
Padme
IZVIRNO SPOROČILO: KT

IZVIRNO SPOROČILO: nky 23

zvečer pije pa tudi včeraj je pil enkrat čez dan, saj čaj pije ampak on noče zajtrkovat, pa tudi tri dnoi že bolj slabo je, malo bolj je siten mogoče zobki? sploh ne vem več kaj mu je včasih je popil flašo zjutraj in zvečer zdaj pa je noče no tudi kaj drugega ne?

Se spomnim, da je tudi Padme rekla, da njen Jaka ni prav jutranji ptiček in da mora počakati par ur, da ji kaj poje - no, ti bo že sama napisala. Počakaj nekaj časa in poskusi ponovno.

Ja res je... Pri nas Jaka dobi ob 6ih zjutraj 210ml mleka in gre nazaj spat do 8ih, potem pa šele ob 10ih poje od 100 do 130 sadja, skute, jogurta.... karkoli ima že tisti dan za malico....

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
14.1.2008 9:48:04   
neja24062007
Padme, hitr se pozdravi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no cepljenje pri nas jutri odpade, šele čez 6 tednov.

(odgovor članu neja24062007)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
14.1.2008 9:51:09   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: Padme

avtosedež: Jaka bo imel Maxi Cosi Priori XP, ki ga je imela že Nika. Smo z njim zadovoljni. Zaenkrat je še v lupinci.

Mi bomo tudi takega kupili in ga bomo dali vanj šele ko se bo znal sam usesti....

Enako. Pred kakim tednom sem ga prinesla s podstrehe in probala, kako Jaka izgleda noter in je prav fino že. Nika je bila stara dobrih 9 mes., ko smo jo prestavili in se pozna, da ima Jaka več kg in je bolj močan. Kljub temu pa si ga še kar ne upam dat v avto. Sedi že sam brez opore, vendar usede se pa še ne. Bomo še mal vztrajal v lupinci.

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
14.1.2008 10:11:41   
*ANA*
Dober dan še od nas user posted image

No mi smo imeli grozen vikend- te vodene koze so se pokazale v pravi luči, ima jih ogromno po obrazu, pa na veki od očka, pa poustnicah, pa ogromno po lasišču in čelu- od zjutraj ko je vstal jih ima ziher enih 10 novih user posted image , upam da se bo kmalu ustavilo, ker je res bošček.
Potem greva do P ker kašlja ko ga odložim v posteljco. Ponoči je mogoči spal urco in pol- seveda na vsake 2 ure po pol urce user posted image , pa siten je čez dan, kapljice dajemo  3 krat na dan po 6 kpljic- po naročilu P.

Ma upam da bo šlo kmalu mimo user posted image .

Avtosedež- Svit bo imel kar Piin avtosedež in sicer Bebe Confort iseos safe side- smo zadovoljni user posted image

Za vse ki ste bolančki in ki nočete jesti pauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bo hitro OK

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
14.1.2008 10:45:22   
n€na
dobro jutro

mentos
mi bomo sedaj dal zalo v avtosedež ker se v lupinoci stalno gor dviguje in kuka skozi okno. drugače pa imamo avtosedež od romer king t2, ima ful dobra priporočila, sm gledala v reviji amzs, kjer so ocenjevali avtosedeže in je bil med najboljšimi. smo enkrat naletel na neko akcijo v BC in smo ga kar kupli.

lenkavglede parnika H2O, poznam nekoga, ki dela na top shop in sm ga vprašala kaka je ta zadeva in je reku da večjega sranja ni kot je to in da naj mu ga niti ne omenjam ker se stranke full bunijo in vse pošiljajo nazaj.
čestitke za prvi zobekuser posted image

lep danuser posted image

(odgovor članu lenkav)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
14.1.2008 11:08:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nky 23

zdaj ma pa mali še driskouser posted image  saj ne vem ali naj počakam ali naj grem preventivno do P mogoče ali je to mogoče samo od zobkov ali pa bo iz tega kaj nastalo? user posted image

nky pojdi do P. Ne da te strašim, ampak tako situacijo je imela 14 dni nazaj kolegica. Nič jest, nič pit, driska. Najprej so ugotovili adeno virus  nato rotavirus. Jaz bi se šla pokazat. Pa user posted image user posted image user posted image za Kevina, da se čimprej pozdravi.

neja moja tara je tudi slabo ali skoraj nič jedla, ko je imela 6. bolezen. pikice pa naj ne bi srbele, našo niso. Bo hitro mimo, boš vidla. user posted image user posted image user posted image za Nejo

Jaz pa grem hito malo pospravit. Grem podret novoletne dekoracije, dokler Tara spančka.

(odgovor članu nky 23)
  Neposredna povezava do sporočila: 2286
14.1.2008 11:29:40   
Kati81
Evo še naju.

Mi smo tko tko, smrkamo že zelo malo ampak med spanjem nas pa kašelj muči, tko da smo glede na kašelj spali danes še kar ok. Upam, da tudi kašelj kmalu izgine.

Parni čistilec-ima ga moja mami in ona je z njim zelo zadovoljna, res je da je potem še malo mokro ko spucaš, ampak je pa tudi krpa črna ko jo dol pobereš. Sicer kakor kdo ampak ona je zadovoljna. Tko da najbolje da ga kje preizkusiš in bo š videla če ti odgovarja.

Mi smo bili včeraj na primorskem, ker je imela mami rojstni dan, potem smo prišli nazaj pa še eno praznovanje in spat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
14.1.2008 11:48:30   
nky 23
no ja tale moj lump, je čisto dobre volje, samo jet pa ne sem mu probala dat sadje pa ni šans, čaja pa še kar spije, aja pa 100ml leka je spiil poleg 100ml čaja danesuser posted image  ja bom pa pol res poklicala P in jo vpraša kako in kaj? Upam na najbolš!!!

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
14.1.2008 13:41:11   
nky 23
punce ste že razmišljale kaj kam oz ali sploh grete kam za prvomajske?
mi imamo že rezerviran poreč hotel Rubin za 7 dni. Komaj čakam. Moj je sicer hotu it na Majorko pa sem rekla da rajš ne ker se ma itak polet dva tedna fraj pa lahk pol gremo dlje.

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
14.1.2008 13:44:47   
neja24062007
nky23
Kako Kevin? si kaj izvedela???

boščki mali vsi ki ste bolani... joj sem gledala kok vaši mulčki in mulčice pojedo.
no pri nas je pa danes takole:
08.10 80ml mleka
10.20 80 ml sadne kašice
12.20 ko se je naspala 80 ml mleka
zdej ob 14.10 ko bo kosilo pa dobi mineštrico-če bo jedla user posted image user posted image user posted image
popoldan malo skutice oz. malo jogurta in kakšen piškot - če bo hotla; ali mleko in piškot
in zvečer borba z mlekom

in že očke mane... gre v miževo deželo

boščki mali, pozdravite se hitro....Kaja, Kevin, Svit... in ostali bolančki
mentos: upam, da bo s Hano vse OK, ste že doma???

Pa pa

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
14.1.2008 13:48:18   
neja24062007
aja neki pozabila povedat:

v sredo imava zobozdravnika
in
naša Neja zelo lepo sama pije iz kozarca (mami pomaga samo držati kozarec).
Sedaj je aktualno pitje iz kozarca čaj in seveda kar pač pije mami (no ja razen alkota user posted image  in kave) - kakšen sok ali najraje mlačno vodo.user posted image user posted image user posted image
še za mleko naj se to zgodi pol smo pa tam, kjer ni muh...

Neposredna povezava do sporočila: 2291
14.1.2008 13:48:36   
nky 23
Kevin je zelo dobre volje čakam še da odprejo v nZD da pokličem sam po mojem ni nekaj hujga saj ni več imel driske sam je pa tudi neuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2292
14.1.2008 13:50:13   
neja24062007
zelo me spominja na našo, pa me zanima... prosim sporoč kako in kaj bosta uredila

zdaj pa v miževo deželo

pa pa

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
14.1.2008 14:29:45   
mentos
lep pozdrav

no mi smo se ravnokar vrnili iz pediatrije. Smo šli zjutraj na tešč, so Hano pregledal, vzeli kri in urin. So mi rekli, da je na teži bolj malo pridobila, čeprav se meni zdi da je precej, zdaj po novem tehta 7020 kg. Na izvide bomo morali čakati cca. 1 mesec, do takrat pa samo moliva da bodo izvidi negativni. Ker so v urinu zasledili aglutarično kislino so ponovno naredili presajalne teste, da ne bi imela aglutarične acidemije. Ta kislina vpliva na možgane in sploh ne bom pisala naprej, ker ni prav fajnuser posted image . Smo prav vsi zaskrbljeni in upamo na najboljše. V primeru, da se Hana ne bo počutila vredu, da ne bo jedla itd moramo takoj nazaj v LJ. Tako, zdaj pa upamo, da bomo kmalu februarja in da nam mesec čim hitreje mine.

No pa še to, v soboto smo dobili odpustnico in so želeli da prineseva seboj na kontrolo napotnico. Ker za vikend naša P ne dela, nič čudnega, smo prišli brez. Prav borbe smo imeli, kajti so nam rekli, da bomo morali priti nek drug dan. Nato sem pa kar popizdila, otrok na tešč, brez čaja in mleka, odpustnica v soboto, praktično ni bilo časa da bi šla k svoji po napotnico. Ko sem se razjezila, so pa naju sprejel, češ, da je njihova napaka, ker smo tako pozno dobili navodila, ampak vseno bi lahko poklicali in bi nas za 2 dni prestavili. Ja seveda, naš je vzel dopust, smo se tako organiziral, tako da bi jih najraje poslala k user posted image . Na koncu jim bom poslala napotnico po faxsu, tako da je bilo vse ok.

neja: ko je naša Hana imela 6. bolezen ni jedla skoraj nič, zato brez panike, bo minilo in ponovno boste dobili apetit.
drugače smo pa tudi mi prehlajeni, zato bomo kar nekaj časa notri, da prehlad mine.

ja, je pa mami danes malo zapravljala in sicer sem Hani kupila bodije. Sem jih vzela v Lclerku, so bili ful poceni in še v Hoferju. V Hogerju imajo takolepe, pa ful poceni, njihova znamka mi je ful všeč, malo drugačni so od drugih.

V lclerku sem pa končno dobila za Hano male obročke za v juhico brez jajc, mleka in glutena. Prav tako margarino, pa gres brez glutena, tako da je naša danes že popapcala 100 ml goveje juhice s gresom. Je skoraj edina stvar, ki jo dokaj rada je. Tudi sadje ji ne gre preveč,le sadna kašica hruška ji je dokaj dobra pa še to popapca cca 30 ml..

no dovolj, zdej grem pa malo možgančke dati na off in v miževo deželo.

Neposredna povezava do sporočila: 2294
14.1.2008 15:47:56   
KT

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A
KT in NB, vidve sta pa res usklajeniuser posted image user posted image user posted image  A res čist vse pošneta ob istem časuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj, če bi se zmenili, ne bi bili tako usklajeni.

KT: kaj ima Alina na meniju danes? Pri nas bo špinača. Tokrat ne bova usklajeni - ori nas je rdeča pesa in krompirček user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
14.1.2008 16:03:46   
N _ B
KT: tud pri nas ni bila špinača. So bile še bučke in krompir. Kako ji daš peso?

Punce, kako ste jim dale rumenjak? Med katero hrano? Jaz sem kar malo pozabila na to.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
14.1.2008 16:54:27   
nky 23
no naša predraga P danes ne dela! user posted image user posted image user posted image
hm ja no Kevin je ob treh pojedel 190ml sadne kašice, vsaj nekaj pa veliko pije, da mi ne dihidrira, mu bom kasneje poskusila dat še banano, če ga bo kaj zaprlauser posted image , jutri bom pa poklicala P, seveda  če bo pa slabše pa dežurnega.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
14.1.2008 16:55:22   
nky 23
mentos držim pesti, da bo z Hano vse vredu!!!!!!!!

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
14.1.2008 17:10:14   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Drnula
Flaska- sta pa hitra! Saj se poročita poleti 1x a ne? Al kdaj? Po eni strani je kar fajn tkole v naprej si dat, sta zdaj ko novozaljubljenca, vsa v rožicah, naklonjena drug drugemu 100%, v pričakovanju dneva D user posted image

Ja, datum je 14.6. Rezerviran sva imela že datum 7.6., ki pa sva ga morala prestaviti, saj ni bil frej niti fotograf, niti benduser posted image  Tako da... Ni prezgodaj... Zdaj bi bilo kvečjemu prepoznouser posted image user posted image  Promak ima pa ravno zdaj robo, ta teden na to trgovinico navalijo poročni saloni in pokupijo material, ostane pa pač kar ostane... Taka je situacija. In isto obleke, zdej so imeli sejemske popuste in se splača- če kaj najdeš zase. Vsak ojro ti prav pride na koncu. Pa itak pomoje vse poznamo situacijo, ko kaj iščeš tega potem sigurno ne najdeš, če pa greš sam mal čekirat pa ziher kaj dobišuser posted image user posted image  Pa poročne obleke... Za junij je že fuul zasedenihuser posted image  Neveste so čist noreuser posted image user posted image  Jah, tak je touser posted image user posted image

Vsi bolančkani, hitro se pozdraviteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še posebej pa Mentos, želim vam res srečno in držim pesti za dobre izvideuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
14.1.2008 17:12:07   
FLASK_A
Kati, Jaka je tko utrujen, Kaja ga je očitno kar zmatrala... No ja, njene igrače pa resuser posted image user posted image  Spi ko polhekuser posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Ko vam dojenček pade s postelje ...
Hitro se nam lahko zgodi, da v trenutku nepazljivosti nepričakovano naše malo, neubogljeno bitje pade s postelje ali cel...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?