Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Kolikim je bila napoved spola na NS napačna? 23.11.2007 8:38:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdravo, anonimna sem zato, ker je moja do NS še mala skrivnost . Imam jo drugi teden in me - seveda poleg dobrih rezultatov - zanima tudi za spol. Sem že prebrala kako določajo in vse kar je tuki gor na to temo. Vem, da ni 100%, Pušenjak pravi, da 90%. Ampak malo za šalo, malo za res - naredimo eno raziskavco, kolikim je bila napoved spola na NS napačna . Najbrž se pogosteje zmotijo pri napovedih deklicah, ki to niso, pri fantkih pa ej že bolj ziher, ne? No, na plano z izkušnjami!
|
|
|
|
RE: Kolikim je bila napoved spola na NS napačna? 23.11.2007 8:40:48
|
|
|
|
N _ B
|
Na NS je bila punčka, na morfologiji pa fantek. Imamo fanta.
|
|
|
|
RE: Kolikim je bila napoved spola na NS napačna? 23.11.2007 8:40:57
|
|
|
|
tinaaja
|
pravilno :) puncka
|
|
RE: Kolikim je bila napoved spola na NS napačna? 23.11.2007 8:42:46
|
|
|
|
Jančika_
|
Meni je Pušenjak napovedal punčko, imamo pa fanta (je na kontroli rasti rekel, ja kaj sem pa jaz takrat videl ). Prijateljici je obakrat napovedal prav (prvič punčka, drugič fantek).
|
|
|
|
RE: Kolikim je bila napoved spola na NS napačna? 23.11.2007 8:48:40
|
|
|
|
marty5
|
Nam je na NS dr. Reševa z veliko mero samozavesti napovedala - je kar sama vprašala, če lahko pove, ker naj bi se tako krasno videlo. No, naši je potem zrasel luli
|
|
RE: Kolikim je bila napoved spola na NS napačna? 23.11.2007 9:06:25
|
|
|
|
malecka
|
Nam je obakrat pravilno napovedala.
|
|
RE: Kolikim je bila napoved spola na NS napačna? 23.11.2007 9:13:49
|
|
|
|
TinkiBinki
|
Meni pri NS ni gledala spola, pri morfologiji pa je rekla, da je , še enkrat smo preverili v 31 tednu in kaže, da bo res . Lahko pa greš na 3D ultrazvok in tam se baje res dobro vidi.
|
|
|
|
RE: Kolikim je bila napoved spola na NS napačna? 23.11.2007 9:14:51
|
|
|
|
žlička
|
na NS je dr. Strahova napovedala fantka in tako je tudi bilo
|
|
RE: Kolikim je bila napoved spola na NS napačna? 23.11.2007 9:16:41
|
|
|
|
viv_
|
Na NS je dr. napovedala in bila je
|
|
RE: Kolikim je bila napoved spola na NS napačna? 23.11.2007 9:17:28
|
|
|
|
Dejča
|
Prvič nisva vprašala, drugič je rekla, da bomo imeli po vsej verjetnosti še eno . In tako je tudi bilo .
|
|
|
|
RE: Kolikim je bila napoved spola na NS napačna? 23.11.2007 9:20:40
|
|
|
|
A-N-J-A
|
2x pravilno(Pušenjak)
|
|
|
|
RE: Kolikim je bila napoved spola na NS napačna? 23.11.2007 9:28:02
|
|
|
|
Dinki
|
Meni so na NS namignili, da bo pri morgfologiji mi je enako rekla moja G. Sedaj sem v 22. tednu in kaj bo zagotovo zvem konec marca 08 .
|
|
RE: Kolikim je bila napoved spola na NS napačna? 23.11.2007 9:47:35
|
|
|
|
kodrana
|
meni včeraj dr. strahova na nuhalni ni mogla določiti spola. žal. bomo pa na morfologiji zvedeli.. upam. no, važno je, da je vse ok.
|
|
RE: Kolikim je bila napoved spola na NS napačna? 23.11.2007 9:55:52
|
|
|
|
Tiamo
|
Meni pri NS ni gledala spola, pri morfologiji pa je rekla, da je , še enkrat smo preverili v 31 tednu in kaže, da bo res . pri meni je bilo enako, imamo punčko kot so napovedali
|
|
|
|
RE: Kolikim je bila napoved spola na NS napačna? 23.11.2007 10:52:18
|
|
|
|
Anonimen
|
NS , RODILI
|
|
|
|
RE: Kolikim je bila napoved spola na NS napačna? 23.11.2007 11:15:29
|
|
|
|
kenya
|
Tud men so prov napovedali. NS , dobili .
|
|
|
|
RE: Kolikim je bila napoved spola na NS napačna? 23.11.2007 11:22:07
|
|
|
|
ribica85
|
meni na NS še ni mogla napovedat spola (13t), mi je pa mal namignla da bo mogoče . na morfologiji potrjeno da je
|
|
|
|
RE: Kolikim je bila napoved spola na NS napačna? 23.11.2007 11:38:56
|
|
|
|
blue sky
|
Na NS se še ni videlo spola in sem šele na morfologiji izvedela, da bo in zdaj ga res imamo.
|
|
|
|
RE: Kolikim je bila napoved spola na NS napačna? 23.11.2007 13:33:10
|
|
|
|
scubadiver
|
Na NS so mi čisto navdušeno povedali da se vidi spol in da bi mi ful rada povedala in je napovedala . Do morfologije je lulček odpadel in je postala in tudi na 3D je bila . Kaj bo zares bomo pa vedeli prav kmalu...
|
|
RE: Kolikim je bila napoved spola na NS napačna? 23.11.2007 13:49:28
|
|
|
|
ella79
|
Na NS napovedali , prav tako na morfologiji. Zdej čakam še en UZ, da ponovno preverimo, če že ni kej zrasl, dokončko pa zvemo čez dva meseca.
|
|
|
|
RE: Kolikim je bila napoved spola na NS napačna? 23.11.2007 14:13:06
|
|
|
|
Skabi
|
IZVIRNO SPOROČILO: žlička na NS je dr. Strahova napovedala fantka in tako je tudi bilo Isto pri nas in BO res fantek.
|
|
|
|
RE: Kolikim je bila napoved spola na NS napačna? 23.11.2007 14:14:57
|
|
|
|
Klaudia
|
Na NS je dr. napovedala , na morfologiji , amniocenteza je pokazala ... torej res imamo !
|
|
RE: Kolikim je bila napoved spola na NS napačna? 23.11.2007 14:18:56
|
|
|
|
Yasminka
|
Na NS so mi napovedali fantka, kasneje na UZjih pa punčko. Rodila sem punčko.
|
|
|
|
RE: Kolikim je bila napoved spola na NS napačna? 23.11.2007 23:16:09
|
|
|
|
Pandica
|
Na NS mi je G napovedala in zdaj jo tut imamo
|
|
|
|
RE: Kolikim je bila napoved spola na NS napačna? 23.11.2007 23:18:54
|
|
|
|
rija
|
tudi meni se Pušenjak ni zmotil
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKoliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Ali je nevarno sprožiti porod?Uradno je sprožen porod priporočljiv le v nekaterih okoliščinah, na primer kadar zdravstveno stanje nosečnice ogroža nje...
Zadnje s foruma
Samostojnost.
Admin
So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.