|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ne vem......
25.11.2007 1:01:58   
Anonimen
Oh, anonimna kako te razumem... Naj napišem mojo plat zgodbe.
No, bilo je že kar nekaj let nazaj, ko smo prišli na faks. Jaz samska. Moje kolegice ne. Mene to ni motilo. Njih pa je in so mi hotele na vsak način enega zrihtat. Z nobenim ni bilo nič, ker očitno nisem bila pripravljena na zvezo (sem imela od prej eno slabo izkušnjo in strt srček). Dobila pa sem en kup prijateljev. No, in enkrat gremo ven moja kolegica, ki bi me tko rada dobila v eno vezo, pa moj novi znanec in še nejgova dva kolega. In smo se cel večer noro zabavali, smejali... Druga dan dobim od enega izmed teh dveh kolegov mojega znanca SMS (št. mobitela mu je dal ta moj zannec) z vebino, ki je malo namigovala, da sem mu všeč, da si me še želi videti... No, videla sva se po naključju še enkrat in potem nič. Dolgo nič... dokler nisem že ene pol leta hodila z mojim sedanjim možem. Mislim, da sem drugič prespala pri njemu ali pa je bilo celo prvič in ponoči me nekdo kliče. Se oglasim, se mi predstavi kdo je in reče, da ne more spat in misli name. Mojga je kr v luft dvignilo. Pa rečem, da spim, da se slišimo ob kakšni bolj primerni uri in prekinem. Pa kliče nazaj - se en oglasim in ugasnem telefon. Moj pa ljubosumen. Pa kdo je to... Zjutraj pa SMS, da me nikakor ne more pozabiti in bla bla bla. Pa nisva imela nič. Jaz sem SMS ignorirala. In čez 14 dni al pa recimo en mesec zopet prespim pri mojmu drugič po tistem, ko je bil ta "incident" in kot naročeno on sper kliče sredi noči. In un na drugi strani hiti razlagat, naj ne prekinem, da mi mora povedat kolk sem mu všeč,... Najbrž mi ni treba razlagat reakcija mojega. Še cel drug adan sem ga poslušala in njegove kaj sta pa imela, pa če nista imela nič, akj te kliče, zakaj je pa to govoril,... Skratka štala za ****! In je rkel, da ga hoče poklicat in konec. No, ga kliče iz njegovega tel. pa se mu ne javi. Kliče iz mojega mobija, se javi takoj in ko sliši kr en glas (glas mojega) reče, če me lahko dobi. Moj pa znori, da kaj me ima za klicat,... da ne bom pisala kakšne žaljivke so padale iz ene in druge strani. No, od takrat me ni klical nikoli več. Pa je od tega že več kot 5 let.
Ampak poanta te zgodbe ni končana. Pred vsem tem klicarjenjem je pa moj imel kr ene kolegice, ki so ga klicale, so hodili na pijačke - in to vedno kadar mene ni bilo, čez vikend, ko sem šla domov. Da ne rečem koliko stvari sem izvedela tko mimogrede od drugih kje in s kom vse je bil, kdaj, ko naj bi bil čisto nekje drugje - ampak mi baje ni hotel povedat, ker bi bla pol ljubosumna. Tega je še veliiiiiko. On bi se pa z unim pobil zaradi ničesar.
No, in po vsem tem sva se vsedla dol in sem mu rekla, da še SMS brata ne smem dobit, da ne bi hodu v luft kdo mi piše, kdo me kliče... on pa ima neomejene pravice. In sem mu dala ultimat ali bo vse to čisto drugače ali pa ne vidimpoti naprej in je bolje, da se stvar konča tisti hip.
No, stvari so se kasneje "unesle". Imava zelo odkrit odnos. Nobenega skrivanja. Vedno si takoj poveva vse. Kadar se skregava, se skregava max. za pol ure,... Ni nama hudega, pa čeprav na začetku po pol leta non-stop ene agonije, sem mislila da ne bova zdržala niti še enega meseca.
Majčkeno sem bila dolga, ampak...

(odgovor članu arielca)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: ne vem......
25.11.2007 8:04:13   
kristinaj
in s takiiim misliš ti imet otroka!!!!

eden je zrel za psihiatra...  odloči se... tipov ne manjka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: ne vem......
26.11.2007 12:52:52   
Anonimen
Anonimna 2 Tako nekak nama gre, a se ljubiva in hočeva obdržat najino vezo. Sva pa odkrita in moj pač pravi, da si mora pridobit zaupanje in zato pač kdaj pa kdaj kaj prečekira, ker potem lažje "spi". Ok, ni problema, ampak potem pač enako pričakujem od njega in nekak se bo izšlo.

Sem pa vsekakor za to, da se greva odkrit odnos in, da si vse poveva, pa tud če se pol max skregava, tako kot si rekla ti, za pol ure, potem je spet vse ok. Saj se bova unesla. V bistvu sva se že napram kako je zgledalo na začetku, ko sva bila oba zelo zelo ljubosumna. V bistvo pa vse to izhaja iz tega, ker sva oba imele veze in sva varala in na tak način začela midva (prekinila stare veze in začela na novo midva). user posted image


(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: ne vem......
26.11.2007 13:08:03   
bučkabb
joj, na tak način ne bosta prišla nikamor. men se pa zdi, da mora vsak meti neki zasebnosti in skrivnosti. še najbolj butast se mi zdi, da partner zahteva, da mu vse razložiš iz preteklosti ko še nista bla skupi. ka ga pa briga s kom si bla in s kom ne, glih tak to tebe nima kaj brigat. kar je blo je blo.
odkrit odnos je lepo imet z partnerjem, ampak odkrit odnos nepomeni da si lahka brskata po zasebnih stvareh in vohunita drug za drugim.
midva s partnerjem imama odprt odnos, ampak mi na kraj pameti ne pride, da bom čekirala njegov telefon, kakor tud on nima kaj gledat po mojem. neki zasebnosti moraš imet.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: ne vem......
26.11.2007 13:15:44   
kalbo
Dejta prvo vidva puberteto prebolet, pol se pa za otroka odločta.


Nekak tko bi napisal tud sam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: ne vem......
26.11.2007 13:26:29   
atiM
jaz pa ne razumem, zakaj se nekateri tako v preteklost poglabljajo. Če jih to tako boli, potem najbolje, da zapecajo eno 15 letnico (pa še je že imela lahko koga) in da bo potem vse samo z njim počela.

Vsi imamo preteklost in jaz se z svojo in ne od moje ne obremenjujem, nekateri imajo stike z bivšimi, ker so lahko kljub vsemu prijatelji, eni se pač nikoli več ne slišijo. Ljudje smo si različni.

Vem, da če bi bila taka situacija kot pri tebi, da bi mi odpisovala po telefonu brez moje vednosti, da bi enostavno zaklepal telefon tako, da ne bi prišla do vsebine ali pa ga skozi imel pri sebi in nikoli več nič povedal. To je pa malo preveč pa tudi čist preveč otročje.

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   [Brisano sporočilo]
26.11.2007 13:35:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu atiM)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: ne vem......
26.11.2007 13:54:38   
Anonimen
kakor kdo, ampak jaz zaupam dovolj mojemu možu, da mi ni treba brskat po njegovem telefonu in vem, da on niti pomisli ne, da bi počel isto in npr. bral moje sms-je. nekaj zasebnosti pa tudi v zakonu lahko imam, ali ne?

pa sem ravno včeraj našla pri njegovi babici slike moža z njegovo bivšo (kaj za user posted image ima njegova babica za hranit te slike user posted image user posted image ) pa mi ni bilo glih ravno do Pakistana, njemu verjetno še manj, pa kaj. to je del njegove preteklosti, del, ki ga izoblikoval, ki mu je do neke mere pomagal do tega, da je tak fajn, kukr je.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: ne vem......
26.11.2007 14:01:51   
baguSka
Najprej nehajta s tem preverjanjem drug drugega, potem pa bosta videla, kako naprej.


Se strinjam s temle!

(odgovor članu riders)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: ne vem......
26.11.2007 14:08:04   
baguSka
Sem pa vsekakor za to, da se greva odkrit odnos in, da si vse poveva, pa tud če se pol max skregava, tako kot si rekla ti, za pol ure, potem je spet vse ok. Saj se bova unesla. V bistvu sva se že napram kako je zgledalo na začetku, ko sva bila oba zelo zelo ljubosumna. V bistvo pa vse to izhaja iz tega, ker sva oba imele veze in sva varala in na tak način začela midva (prekinila stare veze in začela na novo midva).


No sej.. potem mi je jasno, zakaj to pocneta.. Se pa da imet odkrit odnos tudi drugace! Ne glih tko kot vidva pocneta.. Si pa lepo razjasnila, da si ze od samega zacetka NE ZAUPATA, zaupanje pa je temelj neke ljubezni! Brez zaupanja je pac ni.. prevarjas cloveka le zato, ker mu ne zaupas in cist nic drugace ni. In bolj ko bos ti zdele govorila, da si zaupata, se bos lagala. Sori. Sploh se ne gre le za to, da bi s preverjanjem samo pridobivala na zaupanju.. ce si ze od samega zacetka ne zaupata, si ne bosta nikoli. In potem bi vidva na takih temeljih ustvarila novo zivljenje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: ne vem......
26.11.2007 21:10:07   
natasarobi
Nisem brala kaj so drugi odgovarjali, tako, da moje skromno mnenje:
* meni se zdi, da si sploh ne zaupata - če bi si, se tega ne bi šla - otročje
* moj telefon je moj telefon - ok, če si dovolita, da bereta sms cool, ampak, da odgovarja s tvojega telefona v tvojem imenu - NEDOPUSTNO!!!
* ne glede na prejšne izkušnje: ne moreš vedeti vsega in tudi njemu ni treba, da vse ve

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: ne vem......
27.11.2007 10:14:58   
Pajaca
Matr jaz pa še klicat ne znam s telefona od mojga, kaj šele da bi iskala kje so smsi????

Men je vsako preverjanje bolno in dogovor, da si lahko brskata po telefonih, bereta pošto in podobno mi je bolan. Vsak človek potrebuje svojo zasebnost in vsak potrebuje svojo preteklost in vsak potrebuje svoje skrivnosti.

Ma jaz še svoji 4 letni hčeri dam njeno pošto da jo odpre, pa čeprav ne zna prebrat.

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: ne vem......
27.11.2007 10:57:57   
Anonimen
Anonimna, to ne pelje nikamor. Jaz od svojega še po mobitelu ne znam poklicati, niti on ne pipa mojega.  Če bi brskala po zgodovini, bi šla že zdavnaj narazen. V mladosti sem se namreč zaradi težkega otroštva kar nekaj časa iskala.
Sploh si ne predstavljam, da bi najin zakon obdržala brez zaupanja in s takimi, kot jih ima tvoj, 10 let.
Pa veš zakaj:
-prijateljevala sem z starejšim gospodom, ki je imel enako bolezen kot jaz. Včasih sva se pogovarjala tudi po eno uro po telefonu, tudi na kavici sva se dobila, v bistvu mi je bil v oporo pri zdravljenju. In ko je to zvedela njegova žena (zame psihopat) mi je take scene delala, klicarila od službe do moža, in če ne bi bilo zaupanja med nama?
-s svojimi sem v sporu, lastna mati je pred tedni hujskala mojega, kakšno ženo je dobil. Kaj bi bilo, če ne bi bilo zaupanja?
Sicer so to le dva primera, ki sta lahko redka, ampak sta resnična. In poleg naju še dva otroka. Vendar je še kljub zaupanju prišel najin zakon svoj čas malo v krizo. Vsak pa tudi v zakon prinese svoje naučene fore, ki jih bosta spoznala šele po letih.
Vso srečo ti želim.LP



(odgovor članu Pajaca)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: ne vem......
27.11.2007 11:18:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Anonimna, to ne pelje nikamor. Jaz od svojega še po mobitelu ne znam poklicati, niti on ne pipa mojega.  Če bi brskala po zgodovini, bi šla že zdavnaj narazen. V mladosti sem se namreč zaradi težkega otroštva kar nekaj časa iskala.
Sploh si ne predstavljam, da bi najin zakon obdržala brez zaupanja in s takimi, kot jih ima tvoj, 10 let.
Pa veš zakaj:
-prijateljevala sem z starejšim gospodom, ki je imel enako bolezen kot jaz. Včasih sva se pogovarjala tudi po eno uro po telefonu, tudi na kavici sva se dobila, v bistvu mi je bil v oporo pri zdravljenju. In ko je to zvedela njegova žena (zame psihopat) mi je take scene delala, klicarila od službe do moža, in če ne bi bilo zaupanja med nama?
-s svojimi sem v sporu, lastna mati je pred tedni hujskala mojega, kakšno ženo je dobil. Kaj bi bilo, če ne bi bilo zaupanja?
Sicer so to le dva primera, ki sta lahko redka, ampak sta resnična. In poleg naju še dva otroka. Vendar je še kljub zaupanju prišel najin zakon svoj čas malo v krizo. Vsak pa tudi v zakon prinese svoje naučene fore, ki jih bosta spoznala šele po letih.
Vso srečo ti želim.LP





U, mater user posted image  A temu TI PRAVIŠ ZAUPANJE?
Prijateljevala si starejšim moškim, kavica, ure pogovorov po tel., pa to vse na skrivaj. In potem je NJEGOVA ŽENA psihopat, ko je iZVEDELA? JA PA JA. user posted image  
Pa tebi ubogi scene delala? Tebi pa možek tako zaupa?!! user posted image  SUPER.

Lastna mati hujska moža kakšno ženo je dobil..zakaj?! Mogoče je pa kaj od zgoraj navedenega slišala... Nisi pomislila na to? Ah, tebi ubogi možek še vedno zaupa!!?!! user posted image  SUPER 2.


Prosim no, ne moralizirate taki, ki imate bolane finte in, ki se dobivate z drugimi za hrbtom svojega partnerja potem pa govorite o zaupanju. Takšno zaupanje JE JALOVO, SLEPO zaupanje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: ne vem......
27.11.2007 12:42:08   
baguSka
Prosim no, ne moralizirate taki, ki imate bolane finte in, ki se dobivate z drugimi za hrbtom svojega partnerja potem pa govorite o zaupanju. Takšno zaupanje JE JALOVO, SLEPO zaupanje.


user posted image user posted image user posted image user posted image  Temu sem se pa mogla nasmejat....

Ja pa kje pa je napisala, da je kej mela s tem gospodom???? Ce bi karkoli skrivala, bi lahko pomenilo, da mozu neki skriva!!! Tko pa ne, a ne?? In zakaj ji potem moz nebi mogu zaupat???

Ocitno ste anonimne tuki cist zategnjene... in moza tok zapirate in ga omejujete, da ni cudno da mu ne zaupate...user posted image  In on vam seveda... Jaz bi tud hotla cimprej stran, da mi moj nebi zaupu, ko bi mu rekla, da grem s kom na drink al pa da si s kom zaupam, kljub temu da z njim nic nimam!!??

Jao...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?