Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

jaz sem se danes še kar naspala, zato sem boljše volje, jutri je moj rok, me zanima, če bo mali pravi kozorog in se držal zastavljenega plana
.
, tako da se bom rajši malo premetavala po postelji in spala do 8., dokler se bo dalo. Še za v službo vstajam ob 6.30, tako da sedaj ko sem doma to res ne pride v poštev
in mamice!
Tako ,da v četrtek grem na pregled in mali pikici bom že sporočila al bom ostala noter in če mi bodo sprožili porod ,kar je možno ob taki diagnozi.SEm pa vesela ,da imam tako pozornega g. in še dobro ,da sem šla med prazniki zarad te moje driske kar v bolnico ,ker drugače mi tega sedaj ne bi ugotovili.Punce mislite name ,kot do sedaj!
.
Drugače pa bolje, da gre tamala prej ven, kot da bi bilo potem zaradi tega kaj narobe.