mml
|
nussy hiter in lahek porod, držim pesti tinči sigurn one boš zgrešila pravega popadka, otrdi cel trebuh in ob tem še bole, kje boli je odvisno kje nosiš otročka, mene je prejšnjič ves čas bolelo v križu in v črevesu, kako bo pa tokrat bom pa šele videla mala pikica jaz sem imela prejšnjič eno super patronažno, takšno z nič kompliciranja in logičnim rzmišljanjem, ki mi sploh ni solila pameti, povedala je dejstva, po tem pa rekla, da mora tako ali tako vsak sam pogruntati kaj novorojenčku odgovarja in kaj ne. Skratka, ko sem ugotovila, da na obrok poje 80 do 90 g je rekla, naj jo neham tehtati, ker nima več smisla, ker poje zadosti in bom samo gledala številke in se sekirala, če bo mogoče 75 g, tako da naj rajši gledam otroka...meni se je zdelo hudo smiselno. klepetka upam, da je bil kapučino dober in da Lani ne bo škodil tonči če kljub ne spanju podnevi ne spiš ponoči...ja ne bi bilo boljše ,da po tem vsaj malo oddremaš čez dan Jaz sem pravkar oddremala 45 minut, pa bi še, ampak je začel sušilni stroj piskat , da je končal