|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08-2.del
17.12.2007 9:04:46   
Katrin
TONČI. VSE NAJBOLJŠE !!!

user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
17.12.2007 9:12:32   
puri
Dobro jutro!

PIŠKAMIŠKA,.....želim ti čim lažji porod in dva zdrava fantka!user posted image Kmalu bosta v tvojem naročjuuser posted image

Pri nas so še vsi bolani,..upam, da bo šlo kmalu na bolje. Komaj čakam konec tedna, ko bo moj poterm 14 dni domauser posted image ,.....potem bo pa že itak januar, naš mesec.

Mi je pa včeraj zvečer spet zelo otrdeval trebuh,...pomojem bom spet cele praznike prebedela zaradi otrdevanja, tako kot 2 leti nazaj, ko sem vsak dan sproti mislila, da bom rodila,...no, ampak potem sem pa 1 teden po Novem letu.

Gibov pa tudi jaz nisem nikoli štela.

A mi lahko svetujete kateri digitalni termometer za dojenčke in otroke je res dober. Nam se je stari pokvaril, čeprav že prej nisem bila zadovoljna z njim, ker bolj si ga porinil v uho, več je pokazal. Nujno moram kupiti drugega, ker brez njega je težko,...

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
17.12.2007 9:21:32   
klepetka
Tonči ,vse naj najuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

puri,jaz imam že vsa leta (no 5 let)tistega še taprvega za v uho in mi je super.Sem pa dobila  za sposodit tega novejšega za v ušesa,mi pa  res ni všeč,ker je res  točno tako kot si napisala.No ,za v pomoč  ti nisem nič napisala in svetovala ,ker kot praviš ne prisegaš ne ušesne .
Pa pozdravite se user posted image user posted image

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
17.12.2007 9:32:44   
Lunca1
Tonči vse naj naj za rojstni dan.user posted image user posted image user posted image

Pa Benika ti tudi enkrat te dni praznuješ, a ne. A sem še kakšen dan prezgodnja??? V glavnem tudi tebi vse naj naj za rojstni dan. user posted image user posted image user posted image

Puri čim prej se pozdravite. Termometer imam Braunovega Thermo Scan. Se mi zdi kar v redu, samo vedno raje prekontroliram v obeh ušesih. Ga moraš pa dobro v uho porinit, ker drugače ne pokaže v redu. Prej smo imeli pa enega brezkontaktnega. Tam so bile pa razlike tudi za 2 stopinji na dveh koncih čela. Tako, da tega pa res nikoli več ne kupim.user posted image  (Actiwave)

No zdaj se grem pa končno preoblečt iz pižame.user posted image

< Sporočilo je popravil Lunca1 -- 17.12.2007 9:38:15 >

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
17.12.2007 9:51:53   
mala pikica
muzika pa ti nam ves čas obljubljaš, da nas boš bolj pridno spremljala, pa zmeraj znova zatajiš user posted image Ti, ti!!!
Meni najbolj odgovarja četrtek, če ne bo kakšnih sprememb user posted image Tole mislim:
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

...sva imela zjutraj z dragim pogovor.... Ha,ha... Sva se z najinim pikcom dogovorila, da gremo v četrtek rodit, da bomo do božiča doma Mislite, da naju bo ubogal? Ja, že vidim...

Vidve kar pridita, bom v sredo pekla user posted image

Vaney danes gre piškamiška rodit oziroma gre v P, ne jaz, jaz še zaenkrat nimam dveh, pa mislim, da tudi ne bosta nastala dva do konca user posted image

lunca
lepa smrekica in okraski. A tisto je že Pina tako velika pri smrekici? Ker na avatarju je še veliko mlajša...

Tonči vse najboljše user posted image user posted image user posted image  

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
17.12.2007 9:52:15   
urssyy
Tonči vse naj naj za rojstni dan. Pa mojmu atiju tudi vse najboljše user posted image . Benika ti pa nam še sporoči kdaj točno praznuješ.

Nič nismo spali ponoči, tko da grem zdajle po zajtrku nazaj v posteljo user posted image user posted image user posted image  

Termometer še nisem kupila, tak da še sama ne vem kaj bomo uporabljali.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
17.12.2007 10:14:08   
puri
Tonči,...vse najboljše za rojstni danuser posted image user posted image user posted image user posted image

Lunca,...lepa smrekicauser posted image . Mi smo jo pa že kar na začetku decembra postavili, da je bolj decembrsko vzdušje, ker drugače je vsega tako hitro konec.

Bom šla jutri v lekarno, ker moram itak kupit Calpol, pa bom tam vprašala za termometer, samo pomojem imajo v lekarni bolj navite cene.

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
17.12.2007 10:24:15   
mml
Dan,

tukaj tudi naletava sneg, samo kakšne beline na tleh pa ni opaziti, zato pa zoprno piha veter...Jaz sem danes brez zapletov uspela oddati papirje na CSD, skoraj ne morem verjeti user posted image , vzela mi je tudi tiste za nego in varstvo otroka, ker prejšnjič je bilo treba tiste oddati po rojstvu otroka...skratka nič mi ni bilo jasno, ampak kaj dosti pa tudi nisem spraševala user posted image

tonči in ati od urssyy  vse najboljše in lepo zimsko praznovanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri meni nič novega, počutje ok, mali razgraja po trebuhu, tako da se mi zaenkrat še ni zdelo potrebno, da bi štela gibe, ker bi to tako naredila že v prvi uri od kar se zbudim user posted image , očitno bomo imeli spet enega razgrajača. Manca je bila podobna, čeprav je imela bolj sunkovite gibe in brce, ta pa bolj "gomazi" in se preteguje user posted image , pa na srečo še ni pogruntal kako super se je štemati z nogico mamici pod rebra user posted image .

Smrekico krasimo pri nas vedno na božični večer in nič prej. Do lanskega leta je bila na tleh z številnimi zlatimi in rdečimi kroglami, lani sva pa iz varnsotnih razlogov nabavila manjšo in jo okrasila z okraski iz slame...za letos se še nisem odločila, ker Manca kakšnega hudega zanimanja za te zadeve ne kaže in pusti vsa drevesca, ki jih vidi lepo pri miru, tako da mogoče bi pa šlo...imam še cel teden časa, da se odločim user posted image . Naslednje leto vem ,da bo smrekica spet na omari user posted image

Jaz imam ušesni termometer "Ufesa" in sem z njim povsem zadovoljna, samo tako kot lunca tudi vedno pomerim v obeh ušesih, razlika je tam do pol stopinje, je pa treba zadevo potisnit zadosti globoko in usmerit proti bobniču in ne proti steni sluhovoda, ker so sicer meritve napačne. Na srečo smo ga pa v 2 letih potrebovali ene 4 do 5x.

Manca je skoraj zdrava, bistveno manj kašlja in že veselo poskakuje naokrog ,tako da je šla v varstvo, jaz se mroam pa lotit kuhanja kosila in peke piškotov user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
17.12.2007 10:39:37   
Lunca1
Mala pikica ja tisto je Pina pred smrekico, na avatorju pa ima manj kot eno leto. Rastejo, rastejo tile tamali.user posted image

Sem šla prav pogledat, na avatarju še nima 11 mesecev.

< Sporočilo je popravil Lunca1 -- 17.12.2007 10:41:51 >

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
   [Brisano sporočilo]
17.12.2007 11:28:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu piškamiška)
  Neposredna povezava do sporočila: 1360
17.12.2007 11:32:42   
mala pikica
Nalin kaj si lahko kdaj kakšno animacijo sposodim, da ne iščem preveč po netu user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
   [Brisano sporočilo]
17.12.2007 11:35:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mala pikica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1362
17.12.2007 12:05:51   
mala pikica
Saj te v podpisu sem ravno mislila user posted image

Punce, pa kje ste vse? Kaj ste kar za piškomiško šle rodit user posted image Meni je dolgčas...

Neposredna povezava do sporočila: 1363
17.12.2007 12:07:12   
nana35
Pozdravček vsem! Že dolgo nisem nič napisala ne?user posted image Sem zdaj spala za nazaj,za tiste urice zjutraj,ko sem prehitro gor.

Jaz imam za smrekico plastične kroglice,sicer se ne vidi,da so iz plastike,ampak ravno zaradi tega imam take,da jih ne polomim.Sicer pa smrekica še vedno čaka v kleti,da se je kdo usmili.

klepetka,saj pravim za smrekico,ampak ne bi rada da bi bil moj user posted image užaljen, rada pa bi,da bi jo naredila ravno zato,ker zdaj še lahko.Jaslic jaz nikoli nisem postavljala,saj nismo imeli doma te navade,odkar pa živim z mojim,pa sem jih kupila in vsako leto stojijo pod smrečko.
ursulina,ti pa se pocartaj,saj vem,lahko je rečt.Upam,da ti bodo čaji kaj pomagali,pa med,drugače pa zdravnik.

Gibe sicer štejem,samo tu in tam kakega majhnega spustim,pa počakam na močnejšega in ga zapišem.Ne dvomim da jih bom naštela,ker jih imam že zdaj 7.Pa sem vmes spala,takrat pa tudi user posted image  počiva oz.ne čutim.
Lunca,vi ste pa res že novoletni,jaz bi tudi,pa saj že veš...Imam pa na oknih tiste umetne svečke in zvečer prav lepo zgleda na vseh enako,pa pod oknom na fasadi imamo tako lepega in velikega svetlečega Božička,da nas pa res nihče ne more zgrešit.

Tonči,še od mene vse najboljše!!user posted image user posted image !!
Benika tudi tebi vse najboljše,čeprav še nisem prepričana,bodo že dale druge zeleno luč,ki bolje vejo!!user posted image user posted image

Tudi mi še nimamo termometra,ga bomo še kupili,kdaj pa sam bog ve.
Danes bom mogoče pekla tudi jaz,ko nekatere samo pečete,upam,da res in nam ne delate samo luštov.

:))

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
17.12.2007 12:12:06   
mml
Tako zrezki se dušijo, testo za cimetove piškote počiva, jaz pa čakam, da vidim, če bo user posted image  slučajno uspel priti domov na user posted image , ker sicer si jo bom privoščila sama.

mala pikica tule imaš še povezavo do  SLIKIC   sicer so naslovi v danščini, ampak počasi se človek navadi, kje je kaj user posted image

nana pri meni so danes v planu cimetevo piškoti, odločit se moram samo ali naj delam pravokotnike ali zvezdice...hude odločitve vem ja user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
17.12.2007 12:12:27   
SuzanaKK
Lep pozdrav! Se še jaz malo javljam, me ni bilo dan in pol in sem zdajle brala in brala in brala ... user posted image Glede CTG-ja, jaz ne vem, zakaj ni dobro, če otrok spi, pa saj ne more po ves dan samo noreti. Kot sem napisala par dni nazaj, meni ni nihče povedal, da je dobro, da take zganja in da je imel utripa skoraj 180 in sem potem že skoraj zagnala paniko. Nana, mogoče je pri tebi isto kot pri meni, da imaš veliko plodovnice, zato ima mali še vedno ogromno maneverskega prostora za akrobacije.
Jaz imam tudi eno vprašanje, če ga bo katera opazila (Benika, tudi meni se zdi, da včasih kaj napišem, in nobena tega ne komentira, ampar nas je res ogromno in včasih po petih, šestih straneh itak ne opaziš, da si kaj zgrešil, zato se jaz ne sekiram kaj prida, no potem pa katee gnjavim preko z. s.user posted image ), naj mi kaj napiše. Zadnjih nekaj dni opažam, da imam zelo vroče bradavičke, telesno temperaturo pa čisto normalno. A so to tudi hormoni ali ima kako vezo z nastajanjem mleka? Aja, pa jaz imam res male prsi, zato srčno upam, da bom imela dovolj mleka, si res želim dojiti. Če imam normalno modrček št. 1 oz. A70, kakšno št. ga rabim za dojenje, če še grejo tiste blazinice notri?
Drugače pa je moje počutje bolj slabo, ne morem več pospravljati, ne paše mi ležati, včasih si res želim, da bi že šla rodit. No, pa upam, da bom preživela še teh 16 dni.
Vsem srečkam nosečkam en velik user posted image . Piškamiška, drži se in čimprej javi, kako in kaj.

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

Neposredna povezava do sporočila: 1366
17.12.2007 12:31:44   
mala pikica
mml hvala za link, tega že imam, saj od tam tudi jemljem male disneyjeve junake za naše dojenčke user posted image

suzana glede temperature bradavic ti ne vem nič pametnega povedat, žal. Kar se pa tiče velikosti prsi pa se ne sekiraj, da bi imela premalo mleka. To ni pogojeno z velikostjo prsi pred porodom. Z moderčkom pa še počakaj, se znajo prsi kar fajn povečat, ko bo začelo nastajat mleko. Meni je še pred 14 dnevi prodajalka svetovala, da počakam do poroda in pride takrat nekdo po modrček. Ni nobenega pravila, koliko bi se naj prsi povečale zaradi mleka.

Šele zdaj sem opazila, da imam štiri user posted image Groza, kakšne klepetulje... user posted image

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
17.12.2007 12:38:29   
Lunca1
SuzanaKK, kar se modrčka tiče res počakaj, lahko da se ti bodo prsi povečale, lahko pa čisto nič. Jaz sem imela pri Pini 90C in sem si kupila 90D, ker bo šlo itak za eno številko gor. No pa smo ostali kar lepo pri C. Najbolje, da si že zdaj izbereš model, potem pa gre takrat nekdo iskat. Pa po možnosti tako trgovino, da ti posodijo za domov. Blazinica ne zavzame ogromno prostora.

Neposredna povezava do sporočila: 1368
17.12.2007 12:39:18   
Lunca1
Zdaj pa res pridno zvezdice nabirate user posted image user posted image , no jaz pa ne morem nobene več user posted image , sem že preveč čvekala.user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
17.12.2007 12:39:24   
puri
SuzanaKK,....jaz imam tudi zelo majhne prsi, pa sem vse tri moje fante brez problemov dojila, tako da velikost sigurno ni povezana z mlekom. Sem imela pa jaz vedno kar navaden modrček, nikoli tistega za dojenje. Res da se prsi povečajo, ko je noter mleko, samo ne vem, jaz sem imela še vedno dovolj prostora v starih modrčkih. Ko sem dojila, sem zgornji del modrčka samo potlačila pod prsi in sem kar tako dojila. Aja, pa spodaj sem si zabasala pleničko, da ni teklo po modrčku, ko je tamal pil.
Jaz sem prebrala, da je ponudbe mleka toliko, kolikor je povpraševanja in to sem si jaz vedno ponavljala,...sploh takrat, ko bi na začetku dostikrat že skoraj obupala, ali pa začela dodajat, ker se mi je zdelo, da mleka ni dovolj, ampak potem sem pa tamalga čim večkrat pristavila k prsim,.... nekajkrat kar vsake pol urce in potem se je mleko začelo vedno bolj delati in ga je bilo še preveč. Zasto punce, ne obupat, ampak vztajajte, pa bo sigurno šlo!

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
17.12.2007 12:42:49   
Lunca1
Puri ima prav, velikost prsi definitivno ni pogoj za več mleka. Jaz imam  C, pa smo imeli velike probleme, sestra pa ima A, pa je dojila do službe. No mi smo se pa poleg dodajanja še nekaj matrali do 7. meseca. Pa tudi če boste imele težave, poskusite čim dlje vztrajat, ne takoj obupat in prenehat. Če dobi 2x na dan, je še vedno bolje kot nobenkrat. Dobi vsaj malo protiteles. Prav zaradi tega sem jaz še toliko časa vztrajala, ker drugače bi lahko že po kakšnem mesecu, dveh zaključila.

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
17.12.2007 12:50:14   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1
Puri ima prav, velikost prsi definitivno ni pogoj za več mleka.

Se strinjam user posted image

Joj, danes je pri meni zaspan dan. Zunaj sneži in mede, piha ... In meni se nič ne ljubi...

Uživajte in se razvajajte user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
17.12.2007 12:58:09   
Lunca1
Katrin, a v Ljubljani mede? V Kranju ni nič od nič. Imamo ene 3 cm snega.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
17.12.2007 13:14:22   
mala pikica

user posted image

PDP; nick (starost); kraj bivanja; število tistih, ki vas že razveseljujejo; naše trenutno stanje; porodnišnica, kjer bomo verjetno rodile; spol; ime

1.1. 
user posted image  klepetka (33), Ribnica, user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image  sonček balonček (31), Velenje, user posted image  + user posted image , Celje, user posted image   
user posted image  natasa49 (21), Litija, user posted image , Trbovlje, user posted image   

2.1.
user posted image  tinci babinci user posted image
user posted image benika, Kranj, user posted image  + user posted image Kranj, user posted image Jakob

3.1.
user posted image  suzanaKK (30), Velenje, user posted image  SG, user posted image Aljaž
user posted image teja27 (27), okolica MB, user posted image + user posted image , user posted image Renee

4.1.
user posted image  mala pikica (27), okolica Ptuja, user posted image , Ptuj, user posted image

5.1.
user posted image  maksito (34), user posted image  + user posted image

6.1.
user posted image  katee (28), Ljubljana, user posted image , Ljubljana, user posted image  Žan Luka 
user posted image  martinka (28), user posted image
user posted image  karatina (29), user posted image , Ptuj, user posted image Karin

7.1.
user posted image  kikina user posted image       
user posted image  lunca1 (34), Kranj, user posted image  + user posted image , Jesenice/Kranj, user posted image
user posted image  sunny morning (32), NM, user posted image , NM, user posted image Neja  
user posted image  binči user posted image  user posted image  + user posted image
user posted image  ninykitty (25), user posted image , Ljubljana 
user posted image  ursalara (21), user posted image , Ljubljana, user posted image  Lara

8.1.
user posted image  domen03 user posted image  + user posted image
user posted image  gagy85 (22), Ljubljana, user posted image , Ljubljana, user posted image  
user posted image  malamedika, Zasavje, user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , Trbovlje, user posted image Jure
user posted image aurora6 (30), user posted image , Ljubljana, user posted image

9.1.
user posted image  lejla14 (35), user posted image     
user posted image  nana35, Maribor, user posted image , Maribor, user posted image  Klemen
user posted image  mateja80 (26), user posted imageuser posted image Val
user posted image  septemberka (29), Koper, user posted image , Postojna 
user posted image  jana26, user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto
user posted image  ursulina (28), user posted image , Ljubljana, user posted image

10.1.
user posted image  bekica1 (29), user posted image  + user posted image       
user posted image  pikicaa (27), user posted image  + user posted image , Trbovlje
user posted image  martinca (23), user posted image , Maribor, user posted image
user posted image  levinja 27 (27), user posted image , Jesenice/Kranj  

11.1.
user posted image  nussy (26), user posted image , Ljubljana, user posted image Monia  
 user posted image  žogicanogica, user posted image  + user posted image  
user posted image  malamanja (27), user posted image , Celje, user posted image , Nina

12.1.
user posted image  unika (28), user posted image + user posted image , Celje, user posted image
user posted image  zofija nr.2 (32), Ljubljana, user posted image , Postojna, user posted image
user posted image anchikaa (21), Maribor, user posted imageuser posted image

13.1.
user posted image  dašabina (34), user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto, user posted image  
user posted image  lenči (32), user posted image  user posted image  + user posted image
user posted image lutiropan, user posted image user posted image user posted image + user posted image , user posted image

14.1.
user posted image  raja (31), Radovljica, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image   
user posted image  sani1, Ljubljana, user posted image , user posted image

15.1.
user posted image  klaja (27), Pesnica, user posted image  + user posted image , Maribor, user posted image Hana   
user posted image  meli23 (28), user posted image , Ljubljana 
user posted image  katrin (31), user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image  tinča1 (28), Maribor, user posted image , Maribor, user posted image  Daniel
user posted image lusa (28), Gor.Rad., user posted imageuser posted imageuser posted image MS, user posted image  Daša

16.1.
  user posted image  piškamiška(29) user posted image user posted image (dvojna user posted image ), Ljubljana, user posted image user posted image
user posted image  tinkibinki (29), user posted image , Ljubljana, user posted image

17.1.
user posted image  muzika (37), Maribor, user posted image  + user posted image , Ptuj/Feldbach, user posted image

18.1.
user posted image  golobček, okolica Celja, user posted image user posted image  + user posted image , Celje, user posted image
user posted image  urssyy (31), okolica Celja, user posted image , Ptuj/Celje, user posted image
user posted image vaney, Vinica, user posted image , NM, user posted image

19.1.
user posted image  lejla (35), user posted image

20.1.
user posted image  nalinRR (26), user posted image  + user posted image , user posted image  Jonas       
user posted image  amna (25), Ljubljana, user posted image , Ljubljana, user posted image , Ali
user posted image ina83, user posted image , user posted image

21.1.
user posted image   lillygmail user posted image
user posted image   nincha, user posted image , user posted image Lejla
user posted image limma (32), user posted image , user posted image
user posted image gitty (41), Ljubljana, user posted image , user posted image

23.1.
user posted image  ulla78 (29), user posted image + user posted image , Domžale
user posted image alfabeta (29), user posted image + user posted image , Novo mesto

24.1.
user posted image  tonči, user posted image + user posted image , Ljubljana
user posted image  ketrin24 (24), user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image   maja&m (27), Prebold,  user posted image + user posted image + user posted image , Celje,  user posted image

25.1.
user posted image  barbas (23), user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image triš, okolica NM, user posted image  user posted image + user posted image , Ljubljana/NM, user posted image Žan

26.1.
user posted image  gajči (23), user posted image
user posted image  damo (29), user posted image , Ptuj 

27.1.
user posted image  mml, Ljubljana, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image  neja.bor2007, okolica Lj, user posted image  user posted image  + user posted image , user posted image
user posted image piba, user posted image + user posted image , Slovenj Gradec, user posted image

28.1.
user posted image  butara (35), user posted image + user posted image , Maribor, user posted image Olivia
user posted image  koala (27), Maribor,  user posted image , Maribor, user posted image Alex 

29.1.
user posted image  sarina, user posted image  + user posted image

30.1.
user posted image  puri (27), user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image  Tia

31.1.
user posted image
baby_08 (26), Maribor, user posted image , Maribor, user posted image

? user posted image nopy user posted image

? user posted image  nastygirl user posted image     
? user posted image  deja01 user posted image   
? user posted image  blacky* (35), user posted image  

user posted image user posted image
sovica3 user posted image user posted image

-----------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------

V TOPLEM OBJEMU SVOJIH MAMIC

user posted image

15.11. Zasanjana (PDP 1.1.)
MARC JULIEN
2320g, 45 cm

user posted image

19.11. Karmyka (PDP 22.1.)
LEA
1460g, 43 cm  
TEA
1350g, 40 cm

user posted image

6.12. minka28 (PDP 4.1.)
FANTEK
2720g, 48 cm

user posted image

14.12. ljubljana (PDP 1.1.)
JAKOB
3625g, 52 cm

----------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------

Januarčic nas je zdaj 83!
Imamo pa tudi že štiri mamice, 3 user posted image in 2 user posted image user posted image user posted image user posted image

Najbolj "naporen" dan še vedno ostaja 7.januar. Takrat naj bi dobili kar 6 user posted image To bo veliko joka user posted image  

Zaenkrat je napovedanih 25 user posted image  in 26 user posted image   Pri 5  user posted image   je zaenkrat spol user posted image

Punce, če katera želi, da dopišem še kakšne podatke (imena, spol, porodnišnico,...), mi naj prosim sporoči.

Neposredna povezava do sporočila: 1374
17.12.2007 13:23:54   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1
Katrin, a v Ljubljani mede? V Kranju ni nič od nič. Imamo ene 3 cm snega.

Ne, Ljubljana je menda kopna user posted image

Nisem več Ljubljančanka user posted image , sem Dolenjka user posted image .

Pri nas ga meče že 3 dni, še malo pa ne bom mogla okoli hiše user posted image  (hec, 15 cm ga imamo zagotovo)

lp

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Samostojnost.
Admin

So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.