Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Aja pa nima veze, a gleda površina 5 ali 10 cm čez stroj. Vse mere prilagodi svojim potrebam.
imam namreč 174cm. a se da ta problem kako rešit oz. tiste, ki previjate na pralnem oz. sušilnem stroju, a vas je kaj motilo, da je tako nizko, vas je kaj bolel križ. sem rekla dragemu, da bi to leseno ogrodje kako dvignili vsaj za 10 cm, pa pravi, da potem ne bi bilo več stabilno, na steno ga pa noče prišraufat, ker potem bomo imeli preveč lukenj v ploščicah
groza...
kar pogreznil v njo na sredino. in gor na držalo so namontirane trde plastične igračke. a je to sploh primerno za novorojenčka?? ker meni se zdi, da mora vsaj na začetku imeti trdo in ravno podlago, ki je po celi dolžini malo dvignjena, ne pa samo od ritke navzgor kot pri lupinici.
.. Za vsak dan sproti sem vesela, da sem še doma,...naj naša pikica še malo počaka!
,kajne.
pride ven
,....potem se je pa vse umirilo.