|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dunaj
8.1.2008 22:46:53   
Olivija
IZVIRNO SPOROČILO: *ajetam*

user posted image
gruntam, da bi šla na en izletek z možem. pa še na mojem seznamu "places to go" je user posted image
ste porabili en cel tank bencina ?
kako je z vožnjo po dunaju ?se da ali imajo zaprto ?



Od Tržiča do Tržiča en tank (vedno sva tam tankala). Lahko voziš po Dunaju in zadnje čase smo se tudi ok znašli ... čeprav imam še danes nočne more iz otroštva, ker je naša mami vedno iskala Südbahnhof ... (pa je bila lahko že 10x tam).

Do centra hitro prideš z avtom, če ni ravno kakšna neugodna ura (avto smo ponavadi pustili na drugi strani Donaukanala, nekje med hišami in se potem odpravili čez most peš v mesto - se mi zdi, da je II. Bezirk). Se pa drugače strinjam z Mič, mogoče je bolje avto kje bolj na obrobju pustit, ker imajo tramvaj, podzemno, ...

Uživajta! user posted image



< Sporočilo je popravil Olivija -- 8.1.2008 22:47:02 >

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Dunaj
8.1.2008 22:50:11   
*ajetam*
ne avto bi pustila v mestu pol pa itak peš...
upam da prepričam moža user posted image
pa še full me vleče ker imajo tam starbuck coffee user posted image
bi šla full na kavico tja ker full hvalijo vsi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Dunaj
8.1.2008 22:53:49   
Olivija
Pejta raje k  Tichy-ju na sladoled. Res imajo božanske zadeve. Ali pa oboje. user posted image

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Dunaj
8.1.2008 23:36:54   
*ajetam*
hvala za namig user posted image

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Dunaj
9.1.2008 8:24:41   
viv_
Kar se stroškov tiče:

Mi smo za 3 dni (2 noči) porabil 250 Eur. Smo šli pa vsi 4-je. No, če bi šla sama, bi bilo pa 20 Eur manj. Šli smo pa preko Graza, pa smo vozili 5 ur, s tem da smo eno uro stali na Tepanjah, k smo mal pretegovali noge user posted image  Torej 4 ure vožnje. Po mestu nimaš kaj z avto - peš in pa U Bahn.

_____________________________

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Dunaj
9.1.2008 8:36:07   
Nika v službi
Ej, do Dunaja iz Ljubljane je 3,5 do 4 ure vožnje brez daljših postankov, je pa odvisno kako hitro voziš in kakšen je promet, vozne razmere...

Dunaj dobro poznam, ker sem v študentskih letih kar nekaj let prebila gor, pa tudi sedaj sem tam relativno pogosto. V mestu je najbolje uporabljati javni prevoz - S Bahn, U-Bahn ali peš, tudi kolo je lahko simpatična opcija. Spet odvisno, kdaj greš.

Jaz sem v študentskih časih stanovala v h. Korotan (no, takrat je bil še Studentenheim) - http://www.mohorjeva.at/korotan_hotel_slo/. Gre za slo-hotel, ki je v lasti Mohorjeve. Če rabiš kakšno posebno ceno za nastanitev, mi piši na zs.

Sedaj pa običajno prenočujem v H. Europa - http://www.austria-trend.at/de/?,id=EUW, ki se nahaja direktno na Kärntnerci (glavna peš ulica od Opere do Štefanove cerkve).

Dunaj je krasen v vseh letnih časih, čeprav pozimi zna biti ledeno mrzlo.... Brrr.



(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Dunaj
9.1.2008 16:13:59   
*ajetam*
ja obstaa možnost, da gremo samo za en dan....
na en izlet... se mi zdi da še nikoli nisem bila tam sploh...
se

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Dunaj
7.3.2008 1:38:42   
pojona
Mi smo bili pa za jesenske počitnice na Dunaju. Bili smo 3dni - 2 nočitvi s zajtrkom v hotelu Kolpingsfamilie Wien Meidling. To je hotel za malo denarja. Mi smo dali za 2 nočitvi s zajtrkom za vse štiri ( mi2 + 2otroka- 5 in 9 let )    150 EUR. To je glede na to, da smo samo spali v hotelu, super. Moram pa povedati, da je hotel ( včasih je bil hostel ) star, je pa čist, prijazno osebje in če nisi prezahteven, je zajtrk super in kolikor hočeš poješ. Aja, pa v sobi sta bila 2 pograda. Po Dunaju smo se vozili s podzemno ali pa smo hodili peš. Podzemna je bila čisto blizu hotela - 2 min peš. Obstajajo 72-urne karte za podzemno za odrasle + na vsakega odraslega en otrok gratis. Podzemna je super, saj prideš iz enega konca Dunaja na drug konec zelo hitro, pa vlaki non stop vozijo. Čez dan smo jedli v mestu, pa se dobi cenovno čisto vredu hrano ( npr. mi smo jedli ob glavni ulici od Pratra proti centru v neki zelo urejeni gostilni, pa smo dali za 1 pizzo, 1x domači njoki carbonara, pa 1x "dunajc" s pečenim krompirjem in prilogo, pa 1x self service velika solata, 3x jagodni sok, 1x pivo SKUPAJ 35EUR ). Na Dunaju imaš kar nekaj za pogledat. Mi smo se prilagajali otrokom, tako, da smo šli v živalski vrt- PREKRASEN, pa Hiša morja, Prater in seveda center mesta. Mi smo se imeli super in mislim, da bomo še šli, ker imamo še nekaj stvari v planu za pogledat......je pa fajn, če imaš lepo vreme - mi smo ga imeli.
Tukaj je naslov kjer smo rezervirali hotel - vse je bilo O.K.
http://www.booking.com/hotel/at/kolpingsfamilie-wien-meidling.html?aid=100200;label=vienna-1YuMbbourLZZ1DyJ13QxJAS779265985;sid=7cb55bda72b8525852638555df604bcc

_____________________________

CARPE DIEM

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 33
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Najbolj pomembno pri izbiri počitnic
Ko izbiramo destinacijo za poletni dopust, razmišljamo o večih stvareh: kako daleč je plaža, pa senca, pa cena ... Ringa...
18 učno – doživljajskih poti po posameznih...
18 učno – doživljajskih poti po posameznih regijah v Sloveniji, na katerih boste uživali s svojimi otroci.




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?