Abra
|
Vidim, da se ravno okrog računov pogovarjate. Jaz sem zadnjič šla preverjat oba računa in štet zdravila, pa mi jih je v tem postopku premalo zaračunal. Saj se ne spomnim več natančno, zdaj se mi pa ne da gledat. Meni je čisto vseeno, ker to plača zavarovalnica, zavarovalnica pa za postopek plača centru določen znesek in pika. Ne več, ne manj. To sem poleti brala in se mi je zdelo skrajno nelogično, vendar za posamezni postopek dobi največ GK Ljubljana, potem Maribor in najnižjo cifro Reš. Plus zdravila. Kje je tu logika, mi tudi ni jasno, saj vsi isto počnejo. Si predstavljam, da so računi zaradi tega vsi isti. Na GK bi bil pa najbrž 2000 in več. Saj je tudi Tassi1 se mi zdi pisala, da je v Mariboru plačala 1800 + zdravila .. Postopek se pa šteje, če je opravljena punkcija. Sem razmišljala, če bi terjala še od ZZZS denar za prometrium, pa mi je dragi rekel, če sem nora, da se mi še s tem da ubadat. Saj se mi ne Lotty, meni se je 8 celic oplodilo, pa sem brez zamrznjenčkov. So mi že na ET-ju povedali, da se jih je 6 nehalo razvijat. Sem si mislila, da tudi ta dva, ki so mi jih vstavili ne moreta bit bogved kaj, pa sem se na srečo motila Arneja, tudi meni ni blo nikoli jasno, kako komu ne paše voda pit sonček33 Daisy in Arneja google pa še ni dost izobražen Sayuri, a si spet Pijo pozabla dat na seznam
|