Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

. res sma se štekala v vseh stvareh ogromno stvari sma imela skupnih, velikokrat sma se pogledala pa sma vedla kaj drug misli. bil je moja duša dvojčica brez zajebancije in zaradi tega me je strah, da mogoče nebom več našla dobenega s katerim bi se tak ujela kot sem se z njim. če prvega ki ga nisem 10% tak ljubila kot ljubim sedanjega, pozabila 6let pa pol čez koliko let bom pol pozabla tega.? ja saj vem. mogoče nikoli mogoče pa hitro. je tak?
. Rija to se pri meni nemore ponoviti kvečjemu se lahko to zgodi mojemu bivšemu. in celo življenje si bo zafukal kot si je moj ata. čeprav je kasneje spet posijalo sonce ampak brez veze je toliko let trpel.