|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005- 2. del
30.3.2008 13:38:14   
benika
Mi bomo jedli lazanjo

Mi tudiuser posted image user posted image user posted image  No, vsaj moja dva desca, mami je pa na dieti in bo jedla tortilje brez vsegauser posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 976
30.3.2008 13:44:00   
tažana
MMMMM meni je ful dobra ratala user posted image . Sem začela namesto bešamel omake, uporabljati kislo smetano in je veliko boljšega okusa. user posted image
benika: no ja nič ti nisem fouš. A pa se naješ samo od tortilij user posted image .

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 977
30.3.2008 13:49:46   
benika
Ma kaki. Ampak če je treba, je treba. Zadnjič sem stopila na vago in me je gladko fršlok. Sedaj pa sem na dieti in do poletja mora vaga pokazat vsaj -10kg. V nasprotnem primeru si lahko začnem šivat šotorsko krilo, ker mi nobene cunje ne bodo več pravuser posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 978
30.3.2008 13:54:46   
tažana
kaj pa vsaj kakšna zelenjava založena s tortilijami, da bo vsaj malo bolj "žoftno" ?
Jaz osebno bi se potem, ker bi bila tako hitro lačna, nabasla s kakšnimi pregrešnimi živili.user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 979
30.3.2008 14:58:00   
benika
Sej sem jih namazala s salso. Zelenjava v tortilji mi ne potegne, ker ne smeš gor naribat sira in je potem tako ali pa tako suho kot žaganje. Ampak za večerjo me pa čaka torticauser posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 980
30.3.2008 20:10:32   
tažana
Dobra si ti najprej samo žaganje potem pa tortica user posted image .
Ja no dobro začnite teden jutri. Medva z user posted image  greva jutri  za avto gledat v Ljubljano. Imava nekaj ugledano. user posted image

pety: A ste šli na Romano Kranjčan?

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 981
30.3.2008 22:47:28   
2ursae
tako, krst je za nami, je 100% uspel user posted image . Bor je v cerkev prišel naspan in sit in bil skozi cel obred zelo priden, nič ni jokal, niti takrat, ko ga je župnik polil po njegovih dolgih laskih user posted image . Ja, pri tej količini las je bil dejansko kar moker user posted image . Se je pa blazno razživel, ko smo prišli domov na after-party, se je na veliko smejal in bil na sploh zelo prikupen.
Slikce so v albumu (Moj album), mal velik jih je, nisem mogla izbrat, katere bi, pa sem dala kar vse, ki so mi bile všeč user posted image , poleg tega jih bodo gledali tudi moji bližnji, za njih je pa treba narest malo bolj obsežno zbirko.

Anže je bil s svojimi izjavami v smislu "gremo zdaj takoj domov" user posted image  vsesplošna atrakcija, je pol dedi mal z njim španciral po cerkvi in si ogledovala ... ja, kable, kaj pa druzga user posted image , pa vodico. Mi je pol vse razložil, da v dveh koritkih je vodica (saj veste, posvečena voda, ki je na vhodu v cerkev) bila, v enem pa ne user posted image

Skrataka, zelo lep dan je bil, fajn smo se imeli.

nočko

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 982
30.3.2008 23:11:28   
pety78
Ojla, ura je že 23:15, mam občutek, kot da bi bila šele 22:15...user posted image

Tažana, nismo šli, nam ni uspelo. Smo imeli obisk - mojo sestro s familijo. Saj najprej smo mislili, da bi šli skupaj, ampak se mi je zdelo, da bo nekaj po 16. uri pela, ne pa šele ob 18. uri. So pa korošci že morali domov. user posted image

2ursae
, lepe slikice, zelo luštna familija, sploh otročka. Bor pa v kapici zgleda ko ena punčka. user posted image Ampak to je dobronamerno mišljeno, ker je res taki lepotec, da ne boš kaj huda. user posted image

No, sem pa končno našla še tisto osvetljeno sliko. Naj me koklja brcne, ampak šele sedaj sem si prišla gor da je Moj album, Moj album, ne pa moj album na forumu...user posted image Zadnjič gledam kot idiot, ma kje so te nove slike, a sem blesava ali kaj. Potem še vidim, da jih Nika pohvali...user posted image user posted image Sem misla, da si jih pač zbrisala z albuma....jao, kako tele sem. Skratka, končno sem jih videla in so res paša za oči. user posted image

Benika, če me boš počakala do poletja, lahko skupaj kako shujševalno udariva. user posted image Ker meni gredo kile kar fajn gor, pa tudi preveč svinjarije (beri:sladkarij) jem. Mam ful slabo vest...user posted image Upam, da se ne bo mala že s celulitom rodila....user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajde, bejžte spat!

Nočko!user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 983
30.3.2008 23:18:41   
Nika v službi
Čer in lahko noč. user posted image  Saj vas berem, pisat pa ne utegnem... Mogoče jutri. Grem pa pogledat slikice od 2ursae, potem pa spat.

Nočko!

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 984
30.3.2008 23:55:06   
benika
Benika, če me boš počakala do poletja, lahko skupaj kako shujševalno udariva. Ker meni gredo kile kar fajn gor, pa tudi preveč svinjarije (beri:sladkarij) jem. Mam ful slabo vest... Upam, da se ne bo mala že s celulitom rodila....

Ti, sej julija bom že drugo rundo udarila, tko da ni panike spljoh. En teden boš ti kuhala, drug teden pa jaz, pa bouser posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 985
30.3.2008 23:59:52   
benika
2ursae, krasne slikceuser posted image user posted image user posted image Lepi ste, lepi.

A pri vas ima lahko otrok samo eno botrico ali botra? Ker pri nas morata biti obvezno dva, pa še to moški in ženska, drugač je cel hudič v župnišču.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 986
31.3.2008 8:55:39   
memole
Jutro čveke!

Kako ste?
Kako otroci?
So zdravi?

Naša je v vrtcu in že manj kašlja!
Zunaj pa sije lep sonček!

Čez vikend smo se mal potepali v soboto smo šli na roj.dan še prej pa mal v Trst zapravljat,v nedeljo smo šle do moje sestre in potem malo do morja na en sprehod pa pred hišo se je Lara mal s prijatli igrala!
Danes ji pa gremo kupit kolo da se bo lahko vozila pa še z vrtcem imajo tak športen dan kjer se bojo otroci vozili s kolesi pa starši tudi če imajo kolo!user posted image user posted image

2ursae super slikce iz krsta.Mali je pa cuker s takimi laski!user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 987
31.3.2008 8:56:54   
memole
Aja mi pri krstu smo mogli imet dve ženski!user posted image user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 988
   [Brisano sporočilo]
31.3.2008 11:20:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu memole)
  Neposredna povezava do sporočila: 989
31.3.2008 11:49:22   
pety78
V soboto smo šli malo po nakupih, med drugim tudi v Mullerja po čistila, robčke za malo rito, pa zmanjkalo mi je kreme proti strijam za trebuh. Ponavadi si jo kar v lekarni kupim, tokrat pa sem malo v Mullerju pošnofala in našla eno dokaj ugodno od Beauty Baby, v taki roza tubi z eno luštno nosečnico gor, ki se za trebuščka drži. Mislim da je to njihova znamka.
Pa se včeraj zjutraj namažem po trebuhu, čisto malo vmasiram, ker se mi je mudilo kuhat, saj smo prišakovali obiske iz Koroške. Ful zanimiv vonj ima ta krema, res. No, zvečer pa se tudi namažem, pa se mi zdi, da je vseeno malo drugačna od drugih krem, ki sem jih imela že v prvi nosečnosti, je prozorna in diši po mentolu. A jo katera pozna?
No, pa jo vzamem v roke, da bi prebrala, kaj vsebuje in se spomnim, da sem deklaracijo vrgla stran, ker je bila gor ena velika nalepka, ki je preko tube gledala. Pa se malo mučim z nemščino in preberem napis na prvi strani....
Fuss und beingel... fur schwangerschaft & Stillzeit....user posted image user posted image user posted image user posted image Fuss vem da so tace, za beingel sem pa upala, da bi bil gel za trebuh...Sem bolj boga v nemščini....user posted image Pa tak dam Matjažu, kaj se mu zdi, za kaj je ta krema....pa gleda pa reče, da verjetno za noge....kar se mi je seveda že posvetilo....O, marija, sem se režala, da so mi solze tekle. Pa me vpraša...ja, kje pa se ti mažeš z njo... sem sam spizdila v kopalnico, ker sem si vmes še zobe umivala, da ne bi od smeha vse izpljuvala...
Skratka, furja, furjasta, pogledala sem samo deklaracijo na polici, vzela kremo, nosečnica je gor, drži se za trebuščka...že mora biti prava. Evo, pa mi je dišal trebuh po mentolu. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 990
31.3.2008 22:05:13   
teta beta
2ursae, krasne slikice!!! Kdo pa je Borov zavetnik oz. kdaj ima god?

Benika, pri nas je samo en boter ali botrca. Mogoče sta lahko tudi dva, to ne vem, načeloma pa samo eden.

Pety, poglej na to s svetle strani - v trebuh pa ne boš švicala user posted image . Pa jaz tudi same sladkarije jem ali pa junk food user posted image . Danes sem se pri kolegih tehtala in imam 61 kg, se pravi cca 11+. Prvič sem pa šla rodit s cca 14+. V sredo imam pregled in bom verjetno vprašala za spol.

Tale menjava ure mi čisto nič ne diši, danes je trajalo do pol destih, da je Daša zaspala. Vstati je treba pa po novi uri... Ajd, se čujemo. Lp!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 991
31.3.2008 22:35:51   
Nika v službi
Čer! Bom skoraj ponovila včerajšnji manever, ker sem čisto crknjena. Doma smo začeli s prenovo dvorišča, garaže, ograje.... in sedaj imamo celo štalo. Dvorišče razbito, da ne moreš parkirat, garaža "podpuntana", ograja sneta, pred vrati kupi betona, zemlje.... Štala, vam rečem. Ampak se nekako tolažim, da bo potem lepo (upam). Zadnje dneve in tedne se ukvarjam samo s knaufarji, keramiki, malarji, zbiram ponudbe za garaže, dvoriščna vrata, stopnice, kopalnico, izbirava kadi, tuš kabine.... Ni da ni. Čisto sem hin.

Danes smo imeli z Niko še zadnjo kontrolo po bolezni in sedaj upam, da smo zares splavali iz teh viroz, pljučnic in ne vem še česa. Jutri bo še doma, v sredo pa gre v vrtec po več kot mesecu dni. Me prav zanima, kako bo. Pa popoldan imajo lutkovno predstavo in mamice ne bo, ker bo v Pragi.user posted image

Jaz jutri pakiram in v sredo zgodaj zjutraj (uf, še ta premik ure!) oddideva s sodelavcem na pot proti Češki.

Slikice so krasne, 2ursae! Tudi pri nas je navada (ni pa pogoj, seveda), da sta dva botra, mož in žena po možnosti (ker kao nadomeščajo starše pri vzgoji, če se le-tem kaj zgodi). Niki sta bila boter in botra moj bratranec z ženo. Je bila mišljena Tomaževa sestra z možem, pa je bila takrat kmalu po porodu in ni bilo iz tega nič...

Tudi mene zanima, če srečanje velja in če kaj delate na lokaciji. Gorenjska?

Lepo se imejte in veliko pišite, da bom imela kaj brati, če že pisati ne utegnem.

Nočko!

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 992
1.4.2008 8:29:26   
ninocka
Dobro jutro!!!!
Vas castim z enim kofejem, ker me tolk casa ni blo. Sej vem, da ste me blaaazno pogresala, ampak  me je Harry cist prevzel user posted image user posted image NO, zdej je pa te moje herimanije konec, sem prebrala vseh 7 knjig, pogledala vseh 5 filmov, 1 dan jokala, zdej pa evo mene opet s vama user posted image user posted image user posted image user posted image
Bom najprej osvezila znanje in kaj se kaj dogaja, pol bom pa odgovarjala.
Edino tole - Benika, kaj ti ni blo jasno v 7 knjigi? (no, mal me se zmer daje user posted image )

Pety, men je se ostala ena krema od DM proti strijam, ti jo prinesem na srecanje ce zelis (al pa keri drugi nosecki), pa je tud mela mal vonj po mentolu...

Zdej bom sla pa mal na leps (sprehod, kavica, martinckanje - ucer me je BTW sonce zazgalo user posted image user posted image ), pol se pa spet javim...

kot da bi bla en porocevalec s terena user posted image user posted image user posted image user posted image OK, mal me mede...user posted image user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 993
1.4.2008 9:05:14   
benika
Edino tole - Benika, kaj ti ni blo jasno v 7 knjigi? (no, mal me se zmer daje )

Nč. 6. knjigo sem namreč prebrala 2 leti nazaj in sem valda do tazadnje knjige vse pozabila. Pol mi pa ni blo nič več jasno, kaj za vraga so horkruci in kako naj bi zadnji boj sploh potekal. Zato zdej spet berem 6. knjigo, pol bom pa 7. nadaljevala tam, kjer sem nehala brat.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 994
1.4.2008 9:13:56   
ninocka
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Edino tole - Benika, kaj ti ni blo jasno v 7 knjigi? (no, mal me se zmer daje )

Nč. 6. knjigo sem namreč prebrala 2 leti nazaj in sem valda do tazadnje knjige vse pozabila. Pol mi pa ni blo nič več jasno, kaj za vraga so horkruci in kako naj bi zadnji boj sploh potekal. Zato zdej spet berem 6. knjigo, pol bom pa 7. nadaljevala tam, kjer sem nehala brat.

Sej se mi je zdel, da bo kaj tazga. Jst sem jih brala eno za drugo, pa mi  potem v 7 pol stvari ni blo jasnih in kr eni cudni ljudje. Sem pol pogruntala, da je Kenda (ki je spet prevajal 7 knjigo, 6 je namrec Gradisnik user posted image user posted image user posted image prevod) spet preimenoval in po svoje prevajal ljudi. Horokruci so v 7ki skrizevni.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 995
1.4.2008 17:47:28   
2ursae
teta beta, v priročniku sva prebrala, da je ime Bor izpeljanka iz kateregakoli imena, ki se začne na "Bor" ali konča na "bor". Pa nama ni potegnil ne Boris ne Borut. Tko da sva se odločila, da bo Tibor, ki je v bistvu Teodor. Tako, da ima Bor zavetnika Sv. Teodorja. Lepo, ne user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 996
1.4.2008 19:09:58   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: benika

2ursae, krasne slikceuser posted image user posted image user posted image Lepi ste, lepi.
se pridružujem pohvalam, itak sem zalublena v Bora. Škoda, da je še tak mlad. user posted image

A pri vas ima lahko otrok samo eno botrico ali botra? Ker pri nas morata biti obvezno dva, pa še to moški in ženska, drugač je cel hudič v župnišču.

No sej če ne smem bit letos botrca mi lahko direkt poveš a ne? user posted image user posted image user posted image  Zezam. Res, da bom takrat že s trebuhom ampak bom pač rekla župnku, da sem se tvojih tortilj nažrla. user posted image user posted image
Ti imaš pa res velik časa, da Harry-a tkole bereš. Lahko bi mi prišla pomagat kuhinjo pucat. Prepozno je že čista user posted image .
Pety tale s kremo me je pa res nasmejala. Vsaj trebuh ti diši user posted image user posted image user posted image .

Pri nas se je začelo bruhanje, slabosti in nenormalno nažiranje. Nekaj od tega celo jaz izvajam user posted image user posted image . V četrtek imam 1 Uz in nekako že ciljam na srček. A sem slučajno prevelik optimist al kako? Pa komaj čakam, da se neha jemanje teh smotanih svečk, imam pomoje že kapnike spodaj.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 997
1.4.2008 20:50:11   
tažana
Pri nas se je začelo bruhanje, slabosti in nenormalno nažiranje. Nekaj od tega celo jaz izvajam

user posted image user posted image  Ta je bila pa dobra. Gotovo bruhanje izvajaš v svojem interesu user posted image .

Šalo na stran user posted image . Mi smo bili pa danes na morju user posted image . Smo šli avto gledat user posted image , pa še mal kamenčkov v morje metat pa poizkusit, če je morje slano. Če na kratko povem smo popoldan preživeli v avtu s petjem pesmic in risanju na tablo (hkrati pa smo ugibali kaj je kdo narisal user posted image - težka naloga, če riše katarina user posted image )

Še eno prigodo povem:
Katarina že nekaj časa grozno joka v vrtcu, ko hišnik odpelje prazen kombi (Kosilo zloži v kuhinjo in se prazen odpelje). In katarina iz strahu, da bo ostala brez kosila joka, kot bi ji pol glave manjkalo user posted image .
In včeraj, ko sva bili zunaj pred blokom se mimo pripelje halo pizza. In ker se ni ustavil pri nas je planila v jok user posted image . Tako je bila užaljena, da nisva smeli več biti zunaj, ker se je morala potolažit k očiju. user posted image

Grem se carklat...

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 998
2.4.2008 15:17:29   
pety78
Dajte mi prosim povedat (benika in Nika), kakšni so znaki pri pljučnicah? Vid je začel včeraj res fejst kašljat. Kašlja predvsem ko spi, čez dan bolj malo. Pa iz nosa mu tudi teče. Vročine pa nima.

LP, Petra

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 999
2.4.2008 15:42:05   
doroteja23
Pety ni mus da ima pljučnico, če kašlja. Lahko da ima laringitis. Kakšen pa je kašelj? Je podoben lajanju? Ker če je lajajoč, potem je laringitis. Pri laringitisu ni vedno vročine.

Pa hitro se pozdravite! Mi smo danes zaključili z antibiotiki.

LP, Doroteja

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mikrosporija – najpogostejše glivice pri o...
Z dermatologinjo Tamaro Heraković smo se pogovarjali o glivicah pri otrocih. Povedala nam je, da je najpogostejša okužba...
Novo šolsko leto: Kako otroku olajšati prehod
Začetek šolskega leta je lahko za otroke stresen, a z nekaj pripravami, razumevanja in pozitivne motivacije lahko starši...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?