pety78
|
V soboto smo šli malo po nakupih, med drugim tudi v Mullerja po čistila, robčke za malo rito, pa zmanjkalo mi je kreme proti strijam za trebuh. Ponavadi si jo kar v lekarni kupim, tokrat pa sem malo v Mullerju pošnofala in našla eno dokaj ugodno od Beauty Baby, v taki roza tubi z eno luštno nosečnico gor, ki se za trebuščka drži. Mislim da je to njihova znamka. Pa se včeraj zjutraj namažem po trebuhu, čisto malo vmasiram, ker se mi je mudilo kuhat, saj smo prišakovali obiske iz Koroške. Ful zanimiv vonj ima ta krema, res. No, zvečer pa se tudi namažem, pa se mi zdi, da je vseeno malo drugačna od drugih krem, ki sem jih imela že v prvi nosečnosti, je prozorna in diši po mentolu. A jo katera pozna? No, pa jo vzamem v roke, da bi prebrala, kaj vsebuje in se spomnim, da sem deklaracijo vrgla stran, ker je bila gor ena velika nalepka, ki je preko tube gledala. Pa se malo mučim z nemščino in preberem napis na prvi strani.... Fuss und beingel... fur schwangerschaft & Stillzeit.... Fuss vem da so tace, za beingel sem pa upala, da bi bil gel za trebuh...Sem bolj boga v nemščini.... Pa tak dam Matjažu, kaj se mu zdi, za kaj je ta krema....pa gleda pa reče, da verjetno za noge....kar se mi je seveda že posvetilo....O, marija, sem se režala, da so mi solze tekle. Pa me vpraša...ja, kje pa se ti mažeš z njo... sem sam spizdila v kopalnico, ker sem si vmes še zobe umivala, da ne bi od smeha vse izpljuvala... Skratka, furja, furjasta, pogledala sem samo deklaracijo na polici, vzela kremo, nosečnica je gor, drži se za trebuščka...že mora biti prava. Evo, pa mi je dišal trebuh po mentolu.