|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December(ke/čki) 2006
20.5.2008 17:34:27   
Natali07
emamair - mi smo tudi v večini vrtcev dobili odbito in smo tam malo čez 100 na čakalni listi. Ampak v dveh vrtcih so nas pa sprejeli in to samo zato ker je otrok s posebnimi potrebami. A ni en od tvojih ali celo oba tudi. Pa se malo pritoži. Povem ti da smo mi iz enega vrtca dobili dve odločbe isti dan, na eni je pisalo da smo na 108 mestu čakalne liste na drugem pa da smo sprejeti, ker je otrok s posebnimi potrebami in velja zadnja, kere so šele kasneje opazili da smo priložili odločbo centra.

r1ta - res lepa oblekca. Jaz upam, da bo drugi malček punčka, da bom lahko izbirala po mili volji oblekice, ker za fante jih je grozno malo.

Naja3 - a ti že delaš ali si na bolniški?

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
20.5.2008 18:00:53   
emaa
Natali nam odločbe ne priznajo, češ da rabimo odločbo min. za šolstvo, barabe, moram jutir na min. preverit, pa še to bi mi fanta posebej obravnavali inLuka ne bi mesta dobil. Ker sem odločbo priložila. 

(odgovor članu Natali07)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
20.5.2008 18:31:40   
Naja30
No tako. Dež naju je prignal noter. Tija gleda telebajske, jaz pa na rr.
Kaj vaši kaj gledajo risanke? Tija je dobesedno nora na telebajske. Že zjutraj ko se zbudi, mi daljinca v roke tišči in kaže na tv.user posted image   user posted image

Vilma danes je menda polna luna. Pri nas se tudi malo pozna user posted image

Natali, jaz sem fraj. Nimam službe (še). Trenutno se matram z diplomo user posted image

Mi smo pa bili včeraj pri zobarju - prvič. Tija ni kaj dosti sodelovala, so ji bile bolj zanimive gazice in razni instrumenti. Je rekla zobarca, da kot je vidla vsaj te sprednje, so lepi beli zobki in tudi placa je med njimi, kar je fajn pol za stalne, ki so večji. Naročila je, da naj čistimo vsaj vsak večer, če ne gre 2x/dan, da naj pije sok brez sladkorja... Pol sva ji kupila pa še prvo zobno pasto tak da si zdaj pusti umivat s ščetko. Prej ji je mož kar s tetra plenico učistil.

(odgovor članu essa411)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
20.5.2008 18:45:04   
ally1
IZVIRNO SPOROČILO: emamair

Natali nam odločbe ne priznajo, češ da rabimo odločbo min. za šolstvo, barabe, moram jutir na min. preverit, pa še to bi mi fanta posebej obravnavali inLuka ne bi mesta dobil. Ker sem odločbo priložila. 

ema, a to napišeš v vlogo za v vrtec, da je otrok s pp, ni pa potrebno da je vrtec razvojniuser posted image . To sem jaz študirala, da bi napisala (edino s tem bi dobila nekaj pik več - na žalost), ampak meni se zdi bv izpostavljati to, ker mu gre na bolje in do drugega leta (sept.) upam da bo že vse ok z njim.

http://soncekmatic.moj-album.com/

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
20.5.2008 19:24:58   
PAJO
no se jz se mal oglasim da me shortz ne bo zmerjala user posted image user posted image

kao ste kej?kaj pocnete ob tem slabem vremenu?

lep pozdrav,ana

(odgovor članu ally1)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
20.5.2008 19:49:08   
emaa
Ally pri nas v Domžalah je na vlogi možnost da obkljukaš ali ima poseben potrebe, jaz mislim to izkoristit, če pomeni, da dobi mesto v vrtcu, al mu gre bolje ali ne, mi je vseeno, če mu le prednost prinese. 

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
20.5.2008 20:45:24   
r1ta
Mi smo dobili vrtec. In to tisti, ki mi je bil najbolj všeč. Ob sredah in petkih imajo še prosto in so pri nas naredili izjemo, da bo lahko vrtec obiskovala 2x na teden po pol dneva. Zjutraj jo bom peljala, okoli enih, po kosilu pa po njo, da bo spančkala doma. Sem vesela!user posted image

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
20.5.2008 20:49:24   
r1ta
No tole obleko sem si sešil. Sprejemam vse komentarje!user posted image

user posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
20.5.2008 21:19:29   
Naja30
Oooo, r1ta pa ti si carica! Super oblekca je!user posted image Model si pa ti a ne?user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
20.5.2008 22:10:29   
Shorty_
hojla čveke no danes ste malenkost bolj pridneuser posted image le tako naprej S_C nič te ne spregledamo tvojega sončka vedno pohvalimo ko slikice prilepiš če imaš kako vprašanje pa ga poboldaj in bomo odgovorileuser posted image

ja ena je vprašala katere forume moderiram: čvekanje v tri dni, otroška oprema, kuhajmo skupaj. To je prostovoljno ker mi je to v veselje in sprostitev vzame mi pa mogoče 10 minut na dan. Sej gor sem kadar sem sama oz. Niki spiuser posted image

No R1ta ti boš pa kmal sp odprla očitnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pohvalno.

No lahko noč čveke pa se tipkamo jutri zjutraj, rada vas mam pa kej pogosteje pišite tiste ki se še niste oglasile, s tiralico sem resno mislilaaaaauser posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
20.5.2008 22:34:26   
Barbk
Sem čist "podrta" pa sem sam tolk javljam, da me R1ta in Shorty ne bosta za ušesa. user posted image  Sem že prejšnji teden začela s službo, Manca pa z vrtcem. No danes je že doma ostala, ker jo vročina kuha.user posted image  Drugač ji gre pa v vrtcu dobro, se je uživela in se baje zna postavit zase, je kot piščanček in ne pusti nič, da bi ji kdo kaj pomagal.user posted image  Sem vas vse prebrala, vidla vse R1tine dosežke (bravo bejbiuser posted image ), se oddahnila, da Manca ni edina trmica user posted image ...Na evo sem res tolk zmatrana, da imam čist prazno glavo...user posted image  Ne vem kaj sem hotla še napisat. user posted image  Se bom potrudla, da se kaj bolj pogosto javim, vsaj enkrat na dan. user posted image  Obljubim...Zdaj grem pa spat. Nočka vsem.

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
20.5.2008 22:41:37   
r1ta
Ja Naja model sem jaz. Težko verjetno da bi obleka bila prav kateremu drugemu modelu ko je pa narejena po mojih merah in proporcijah, ki so bajdevej strašno čudne in skregane z logiko. Danes sem pol Rotterdama obrnila, da sem našla pravi modrček, ki mi je prav in da je s "srebrnimi" naramnicami in da košarica ni previsoka saj bi mi gledala čez životec. Pa nekaj takšnega kot šal si še moram zašit da bom pokrila ramena in dekolte v cerkvi. To bo pa na mimogrede končano.

Hvala za pohvale! Dobim kar krila in zagon za šivanje!

Jagodna češnjica ( S_C) nikar se ne jezi na nas! Te mamo rade in te pogrešamo!user posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
21.5.2008 7:38:45   
Vilma
S_C ti se kar bolj pogosto javljaj! Jaz prav rada berem tvoje poste. user posted image
Shorty fajn za moderiranje. Si se pa lotila enega izmed najbolj težavnih forumov: čvekamo tja v tri dni. user posted image
Ally te imam že dlje časa namen vprašat. A z Maticem še pogosto hodita do zdravnikov? Kaj so zdaj potrdili ali ovrgli tisto diagnozo? Sory, sem pozabila kako se ji reče.
Barbk lepo te je spet brat! user posted image  Zakaj pa si tako zmahana?! Si samo utrujena od dela ali je še kaj drugega narobe?
Naja prvi pregled pri zobarju...uf nas to še čaka. Sploh ne vem,kako se tega lotit. A to kar pokličeš zobarja al mi bo njegova pediatrinja dala kakšna navodila? Pa saj smo o tem že govorile, samo jaz imam punce vakum v glavi. user posted image
R1ta lepa obleka! Zelo! Barvna kombinacija fantastična, model fenomenalen! Jaz bi edino tisto mašno ali bolj k životi privezala, al pa mogoče ne bi delala mašnice, samo vozelj. Drugače pa okoli prsi, dolžina vse super! Aja pa še to! Maš lepe noge. user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
21.5.2008 7:58:03   
emaa
Pri nas zobar sam pošlje vabilo

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
21.5.2008 8:50:32   
ally1
dobroooo jutroooo user posted image .
r1ta-zelooooooo pohvalnoo user posted image , lepa oblekca na lepem modelu user posted image .
barbk dobrodošla v klubu znova zaposlenihuser posted image .
Vilma midva sedaj mal manj hodva okrog zdravnikov. 1x na teden na FTH, potem v razvojno in to je to. Diagnoza je "kr neki" škoda omembe, ker že jaz več ne vem, kaj sploh iščejo user posted image  Smo bili 14dni nazaj pri genetičarki (ker sem jaz hotla it, glede 2user posted image ), pa ni bila nič kaj preveč točna kaj bi mu bilo. Tako da jaz v mojem srčku vem da je z našim Maticem vse OK in da bo vaše otročičke vse ujel user posted image .
ememair ja saj pri nas v vlogi je tudi postavka, če je otrok s pp; ampak mene zanima kako to oni obravnavajo (res je da je v zakonu, da imajo ti otroci prednost pri sprejemu), ali gledajo na to, da bodo imeli več dela z njim user posted image , zato pa jaz cvikam napisat to; čeprav nam v vseh pogledih to pripada.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
21.5.2008 9:03:26   
emaa
ally baje velja le odločba zavoda za šolstvo, sem klicala na ministrstvo, ne tista s csd. Pa bi mi mogli povedat, sem povedala, da me je v vrtcu spraševala, če ima spremljevalca, da ni prava odločba pa šele po zavrnitvi sprejema povedala, baje bi me morali obvestit o mojih pravicah, jim bojo povedali, naj delajo tako kot je treba, ne tako kot njim paše. 

(odgovor članu ally1)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
21.5.2008 9:37:20   
Naja30
Vilma, pri nas sicer pošiljajo vabila za zobarja, ampak mi nismo nič dobili user posted image  Tako da smo sami poklicali in se naročili. Saj prvič samo na hitro pogleda, itak Tija ni dovolila kaj dosti šarit po svojem zobovju user posted image  Ti pa še pove osnovno, koliko in kako umivat, kaj pije otrok, če ima dudo in flaško... Bolj se gre za to, da se otrok navadi na ambient in belo haljo user posted image  Upam, da se bo kaj bolj navadila kot jaz, ki nikoli nisem marala zobarja!user posted image

Danes je bil moj pdp,ko bi se morala roditi moja punčka... user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
21.5.2008 10:08:25   
Barbk
Naja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...Premalo je tukaj prostora na RR-ju, da bi ti poslala toliko toplih objemov kot ti jih želim. Stisni k sebi vajino Tijo...Jaz sem ravnokar najino Manco in se nekomu tam zgoraj zahvalila, da jo imava. Rada te imam in te iz srca občudujem.

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
21.5.2008 10:28:33   
emaa
Najauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
21.5.2008 11:07:21   
Shorty_
Naja3 rekla bom samo da si posebna ženska v najboljšem smislu, super mamica (to je nazadnje Tija zaupala Nikiuser posted image ) in dobra čvekica, rada te imamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj vas čuva.

Vilma ja čvekanje v tri dni je meni res zabavno moderirat in zaenkrat se še z nobeno nisem "zakačila" upam da se tudi ne bomuser posted image

Barbk ti se kar lepo javljaj ker drugače vem kje te najdem.

No ostale: tintara, ženkica, lidijat, pika, S_C, manetka, hm..... mojmoj, fru fru-zamujaš z nedeljskim poročilomuser posted image ,essa-no ti si še kar pridna, joj še veliko vas je ki vas nisem napisala pa vas vseeno pogrešamouser posted image dejte nam malo sporočit kako so vaši sončki pa kako slikico prilepiteuser posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
21.5.2008 12:27:28   
ally1
Naja3 user posted image user posted image user posted image  zate, za Tijo in možeka. En user posted image posebej za tvojega user posted image  naj vas čuva.

user posted image
Evo ena slikca našega nadobudneža.
Sedaj se že potrudi in takole stoji ob opori seveda.
Več slikic (ne veliko) jih je še v mojem albumu.

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
21.5.2008 12:50:39   
essa411
user posted image user posted image user posted image user posted image , Naja3, še od mene ... Vajina user posted image  vas čuva tam zgoraj.

Danes ste pa res pridne, končno več branja! Pa bom še jaz pristavila piskerček.

frufru_saj res, ni bilo tvojega nedeljskega poročila!

R1ta_fenomenalno, itak. Glede traku pa se pridružujem mnenju Vilme.

Sem že prejšnji teden pozabla napisat, da sva bila z L spet v razvojni: 11,4 kg in 85 cm. Drugače vse ok, samo govor malo zaostaja je rekla. Pa kaj čem user posted image ? Prisilit ga ne morem. Ko mu rečem naj nekaj reče, zanalašč ne bo. Čez dve uri bo pa izstrelil točno to, da kar pogledaš.

Kako pa kaj vaši rastejo? Men se zdi, da  Lanu kilaža prepočas napreduje (od decembra se je zredil samo za dober kg).

Aja - kaj pa je z našim srečanjem? Že pred kakšnim mesecem smo se pogovarjale za srečanje v LJ. A bo kej user posted image ?

http://essa411.moj-album.com/

(odgovor članu ally1)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
21.5.2008 12:50:53   
r1ta
Naja3 mislim nate!user posted image user posted image user posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu ally1)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
21.5.2008 12:56:02   
emaa
ally tisto hoduljo zadevo imamo tudi, preden sta shodila sta s tistim že kar dirkala okoli, ša malo počakaj, pa ti bo vse vogle na stenah potolkel. 

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
21.5.2008 13:09:51   
Vilma
Naja en topel user posted image  zate!

Ally kak frajer je Matic, pravi dečko! user posted image  Sem pogledala tudi vse ostale fotke, luštna familija ste. Kar se tiče zdravnikov pa super, da jih zdaj manj obiskujete.
In še to ti povem. Mamin instinkt pove ogromno! In če čutiš, da je z Maticem vse ok, potem tako je in kmalu bo dirkal in prehitel marsikaterega decebrčka. user posted image  
Essa kak govor? V čem zaostaja? Kaj to spet hočejo zdravniki? Pa saj je jasno, da določeni otroci zanalašč ne bodo nič rekli, ko je treba. Sploh ne razumem, res.user posted image  

Jaz sem ravno pojedla skor celo čokolado, zdaj pa mi je mal žal. user posted image  Sem bla neki znervirana, pa sem se morala mal pomirit. user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
DOGODKI za OTROKE v SEPTEMBRU 2025
Pripravili smo seznam dogodkov, kamor se lahko s svojimi otroki odpravite v mesecu septembru – od gledaliških in kino pr...

Katero ime za fantka
gugla

Katero ime izmed nastetih imen,vam je najbolj vsec? Hvala...

Izak (22%)

Tim (30%)

Tilen (26%)

Patrik (21%)

Število vseh glasov: 267

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!