Bubacka
|
Zdravo zdravo čvekice!!! Evo mi2 nazaj z dopusta! Lahko rečem da že drugega! Mi2 čist razvajanke! Bili smo pri moji mamici v Ukrajini 1,5 mes, in odpotovali 30 marca, in sem bila zelo žalostna da nisem šla na srečanje! A mpak se bo še kdaj! Potem pa sva bili pri tašci v Trenti, kje prava idilija za dušo! Zrak je fenomenalen (kar se ne da primerjati z Ukrajino)! Stella spala ko bomba, uživala in laufala! V glavnem!!! Sem vas pozorno prebrala (moram rečiti da je bilo velik za brat)! Zeloo lepe slikce sem pogledala vaših malih R1ta si pa prava mojstrica glede oblek!!! Bi lahko naredila razstavo!!! Ali karjero kutjurje!!! Maticu castitke za kobacanje! Vsim malčkam čestitke za prve besede!!! Upam da bodo vsi uspešno dobili vrtce! Stella je dobila odločbo da gre v vrtec Zarja v Celju! Lepo tudi da ste se spomnile na nas Shorty in Naja! Zelo sem bila žalostna glede Alekseja Stella pa je super punčka! Zelo priden in miren otročiček! Velik govori, pokaže z rokico! Isto kot pri Aniki obleče mi copate! Pospravlja igračke! Smeti! Briše! Pegla! A najraj pa se igra z svojim dojenčkom, ga zavija v dekico in ziba, mu da svojo dudiko in reče AM MAM MAM, kao mu da za jest! Ali pa isto naredi z žličko, mene tudi hrani in atija! Pove mama, tata, baba, papa(adio), mumu(krava), mimi(miška in mamin nosek), maaaa(mucek), a-a-a-a-a(kužek), ta-ta-ta(ptička ali račka), lja-lja( otroček), nja(izvoli), daj-da(daj mami), ti-ti-ta(urica), ti-ti-li-ti(peteljin), ba(balončke), bam(cerkev ali nekaj padalo), am-mam-mam(jedla bo in teče k stolčku), ne-ne-ne, na-na-na(po ritki dobi), popi(popek), ilja( mama Julija ali ziza) To bi bilo vse za enkrat! Imamo 12 zobkov! Visoka je 82 cm. Težka 12.600 kg. Obožuje igrišča in tobogane!!! Skutice in meso!!! SOKOVE!!!!!! Sploh mi neče piti vode (mala razvajanka) Televizija pri nas laufa non stop in to najraj kak MTV! Mlečnih izdelkov dobi velik! Zjutraj-skutica 100 ml. Za popoldansko malico obožuje jogurt tekoči na slamico 200 ml. Zvečer obvezno kašica z mlekom! Na dopusta pa gremo na Ciper h prijateljam! A preveč sem napisala Punce a bo že v bližnjem času kako srečanje? Sem še vaša? Ok se spišimo!!!