|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
22.12.2007 17:07:57   
želva
Mi smo sli danes prvič ven za 10min, sicer samo na teraso na sonček. Ampak pri nas ni tako mrzlo, je ilo ene +5 stopinj, za prvič zadost.Sm jo pa tok oblekla oz. v pajaca in je košara od vožička že čist polna user posted image Kam jo bomo dali pa čez 2 mesca pa ne vem?

Men patronažna ni nč dala notr, je rekla najbolje čim manj. Če pa že pa samo olje. Je bla pa naša takooo utrujena, da je pol cel dan prespala, še jedla je miže in če je hotla pogledat je kar zaškilila in ji je oči kr skup potegnil. Tako, da jutr spet kopat, ampak bolj zvečer pol pa spat user posted image .
Mi gremo tu jutr k mami na kosilo, ne bo treba kuhat user posted image Moj je že kar mal pozabu, da sm glih rodila in že spet vse sama furam-gospodinjstvo user posted image .Dons sem vse posesala, pomila, kuhnjo spucala, pa prah, pa cunje, juhuhu, moj ga je pa cel dopoldne nek bluzil, pol sm bla pa tečna in njegov komentar: Ja, sej res že dolg nisi bla, moraš bit mal . Al ga bi na user posted image
Zdelje je pa narezke naštimu, ker pridejo obiski-najini prjatli, v zgornjem štuku pri tašči pridejo pa njene sestre(9) dojenčka gledat, sam pr nas ni placa. Tako da sam darila prnesejouser posted image .Zdej grem pa še mal poštimat, preden pridejo obiski.
LP

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 101
   RE: Decemberčki 007
22.12.2007 19:10:27   
lilprincess
ElaM prej sem ji dajala Novalac, pa ji ni pasal zato sva zdaj na Comformil 1 pa je malo boljše. Imava brinovo mazilo in ji masiarm trebušček z njim, pa tud kapljice imava, pa razvijem jo, da lahko brca ampak vseeno traja dve uri da neha. Sem ugotovila da ima krče nekje vsak drugi obrok. Kupčke pa izvrstno podira, tak da po moje tole podiranje kupčka ne vpliva na krče. Sezamov napitek sem pa tudi že probala pa ni nekega efekta blo po enem tednu. Nacejam se ga pa itak na polno, ker tudi čutim žejo cel dan. Nič, lepo se imejte!

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 102
   RE: Decemberčki 007
23.12.2007 10:34:08   
loncica
Čav punce!

Imam par vprašanj:

Koliko imate stopinj v sobi kjer spi user posted image , koliko ga oblečete za spat in koliko ga pokrijete.

Mi imamo 22,5 stopinj, body, mako majčko, pajacka, kovtrček in eno dekco pa me je ena punca prestrašila, da je to čist preveč.

Lp

(odgovor članu lilprincess)
Neposredna povezava do sporočila: 103
   RE: Decemberčki 007
23.12.2007 11:29:42   
Mat3ja22
Tudi pri nas imamo približno tolko stopinj, ko pa se sgreje na več, pa radijator zmanjšam.
oblečeno pa ima body (ponavadi kar tistega z kratkimi rokavami, al pa dolgimi, odvisno), pa komletek iz pliša, no ja pa nogvičke ma spodaj, ker se mu je lupila kožica in ko ga namažem z oljem mu jih oblečem. pokrit pa je z kovtrčkom oz tako debelejšo odejico in to je to.

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 104
   RE: Decemberčki 007
23.12.2007 11:54:24   
ElaM
Loncica, pri nas je tam 22-23 stopinj, jaz posledično full slabo spim, ker smo vedno imeli v spalnici max. 18 stopinj, vsa sem že prehlajena oz. imam izsušeno sluznico v nosu. Po spletu sem nabavila vlažilec zraka, pa ga nam še niso dobavili.user posted image
Oblečena je v pliš spalnega pajacka , zavijem jo v tetra plenico, da se počuti bolj varno, in pokrijem jo z bombažnim kovtrčkom. Mislim, da ji ni hladno, ker je fajn topla.

Za v stanovanju pa ima bodi, čez bombažno jopico in žabice ter nogavičke.

Še eno vprašanje, a ima še katera full manj mleka zvečer, kot čez dan. Pri nas je zvečer lačna in bi skoz visela na joški.

_____________________________

:)

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 105
   RE: Decemberčki 007
23.12.2007 11:59:28   
lilprincess
Jaz imam 24 stopinj, oblečen pa ima body z dolgimi rokavi, hlačke in dvojne nogavice, zavita je v flis, pokrta pa še z odejo. Če pa jo imam čez dan v košari pa je zavita v flis in še z enim pokrita.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 106
   RE: Decemberčki 007
23.12.2007 12:09:28   
lorch
Nam so v materinski šoli rekli, da je najbolj primerna temperatura za čez dan nekje 21-22°C, medtem ko je ponoči lahko kako stopinjo manj.
Mi imamo okoli 22 stopinj tudi ponoči, oblečem pa ji mako majčko in bodi, pa hlače in nogavičke, pokrita pa je s kovtrčkom in je to čisto dovolj. Zraven imam sicer še dekico a predvsaem zato, da jo založim za njen hrbet. Kvečjemu jo kdaj zavijem v tetra pleničko, da se varneje počuti, to pa je tudi vse. Je pa res da je kovter kar topel, zato dekice res ne rabi, sicer pa pri 22 stopinjah ni mrzlo.


_____________________________

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu lilprincess)
Neposredna povezava do sporočila: 107
   RE: Decemberčki 007
23.12.2007 12:13:17   
lorch

Skaana tvoj sonček je pravi lepotec! Pa zelo konkretno dolge laske ima.user posted image

Smo včeraj  poskusili s kopanjem zvečer pred spanjem in res pomaga. Je bila tako utrujena , da je še krče prespala. le občasno je v spanju malo pojamrala, drugače pa je blo prav fajn.
Žal pa je ne morem kopat petkrat na dan, ker jo črviči kar čez cel dan, ampak vsaj zvečer je malo lažje zaspatuser posted image
Upam, da bo tudi vnaprej to pomagalo, da bo lažje zaspala.

_____________________________

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 108
   RE: Decemberčki 007
23.12.2007 14:02:15   
Magi*
evo, da se vam pridruži še ena čveka.

mi smo doma. je kar kaotično, ker je Zaki fasala nek trebušni virus in smo včeraj imeli celo paniko, dežurnega zdravnika, dezinfekcijo pobruhanega stanovanja in cunj ... posledično je bil tudi Taras čisto nervozen in me je celo noč dudlal ... zdaj pa imam krvave bradavice. ma, to bom že zobe stisnila, do jutri bom ko rožica. Zarja je morala k babici in ni bila prav nič srečna, da mora proč. jaz sem pa zraven jokala ko dež. no, danes je stanje malo boljše in upam, da Zarja ozdravi in da ostali ostanemo zdravi.

se je pa Tarasu popek malo vnel. grrr, patronažna menda pride prvič šele jutri - tolk o temu, da v LJ s popkom nima mamica nič dela. ga stalno čistim s fiziološko, zdaj so mi rekli v P naj ga tudi z alkoholom.

zdaj pa letim nazaj, ker se je mali princ zbudil.


bodite dobro in cartajte svoje dojenčke.

PS: še vedno nisem utegnila pripopat slikic. user posted image

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 109
   RE: Decemberčki 007
23.12.2007 14:55:32   
želva
ElaM tud pr nas je blo z mlekom tako. Prve tri dni doma sva bile cele noči priklopljene, kot da se ni mogla najest. Zdaj je že boljše, je tud zvečer dost mleka, ponoč pa vn teče, ker tamala spi po 5 ur.

Mi jo imamo pri 22 stopinjah oblečeno v body, čez pliš pajaca in nogavičke. Pokrijem pa jo s kovtrčkom. Ponoč pa iamo nekje 20 stopinj, ampak je ravno tako oblečena in pokrita. Je ne oblačim posebej za ponoč, saj itak cel dan sam spi.
Spet smo bili zunaj in je v vozičku zelo pridnauser posted image , pa pri mami na kosilu, pa sem se tako napokala kalamarov, da jih imama dost za nekaj časa.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 110
   RE: Decemberčki 007
23.12.2007 16:28:55   
ElaM
Magi*, a so Tarasu tudi popek (al kako se naj izrazimuser posted image ) že v P stran odtrgali? Beje je to zdaj v Lj praksa. Manci so ga tretji dan in potem ob odpustu je imela popek malo vnet in je pediater rekel, da se naj pridemo v sredo pokazat, no potem, ko sem mu povedala od kod smo, je pa rekel, da ga naj pogleda patronažna. Najprej sem ga ji čistila z alkoholom, zdaj ima pa že krasto, pa s fiziološko. Aja, pa upam, da se Zarja čimprej pozdravi in, da niste česa staknili.user posted image

Želva, še to ti imaš tudi Manco, a ne?

V četrtek jo je patronažna prvič skopala in mala je uživala. Prava ribica, moji otroci obožujejo vodo, ko taveliko kopam, je jok samo, ko jo vzamem iz vode in se zraven dere še, še.user posted image

Manca se zbuja, danes sva sami doma, ati in Tinkara se potepata, midve pa počivava.

_____________________________

:)

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 111
   RE: Decemberčki 007
23.12.2007 16:41:39   
Magi*
ElaM, ne, Taras še ima tisto krastico na vrvici in spodaj mu popek rosi, pa sedaj malce smrdi in gnoj izteka. sicer mu skoz pucam s fiziološko, sedaj sem mu pa z alkoholom. je pa v P rekla, da ni nič hudega in lahko počakamo na patronažno. verjetno ga bomo pa že do jutri zrihtali sami.

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 112
   RE: Decemberčki 007
23.12.2007 16:46:49   
Magi*
punce, evo še slikice so v albumu. geslo je še vedno enako. za pokušino pa moja dva sončka.

user posted image

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 113
   RE: Decemberčki 007
23.12.2007 17:05:22   
loncica
V albumu je slikica našega malega. Zdajle smo imeli kar dela popoldne. Nekaj ga je črvičilo, skoz bi jedel, zdaj pa hvala bogu spi. Bomo videli kaj sledi ponočiuser posted image .

Lp

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 114
   RE: Decemberčki 007
23.12.2007 19:10:12   
Mat3ja22
meni pa se je Nick sedaj glih ful jokal ko sva se dojila. ko je bil na levi strani je blo kul ko pa sem ga dala na desno pa v jok. in sem spet vidla da nimam dosti mleka. to se mi je že drugič naredilo. zdaj sem spet na pumpici, da povečam povšpraševanje. Upam, da mi ne bo mleka zmanjkalo, ker je tko fajn kazalo, da ga bom mela ful. user posted image
sem zdej ful žalostna zarad tega, upam da se mi bo stanje stabiliziralo user posted image

Magi - upam, da se Zarja čimprej pozdravi, da boste skupaj in da bo vse vredu s popkom. Pri nas hvala bogu nimamo nič s popkom, ker patronažna pride vsak drugi dan pon, sre in pet, tko da ona poskrbi za to. Morm rečt da mamo glede tega kar faj pošlihtano v P. (mi smo dobili še 6 kart za terme Ptuj user posted image )

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 115
   RE: Decemberčki 007
23.12.2007 20:53:01   
Skaana
user posted image

se pozna, da je nedelja in da imam Atenko skoz doma. Panika, do enajstih se nisem uspela stuširat user posted image .

Magi*, vesolje user posted image  za Zaki. Joj, Atena je tud zbolela, ko me ni bilo doma. Veš, našim sončkom je verjetno odpornost padla, ko so nas čakali. In zdaj je to to. Res, ubogi vi, pa ravno zdaj, ko je Taras končno ven iz trebuha in bi se lahko cartljali. Večkrat sem te že hotla vprašat, koliko je Zaki stara? Men se zdi, da sta z Ateno kar nekje blizu, naša bo drugega marca tri.
Je pa Taras res konkreten dojenček. Tista slikca kjer sta tvoja sonca sama, je pa res kjuti. In ti tako lepo izgledašuser posted image user posted image  In to po porodu.
Glede popka, jaz sem Alekseju čistla skoz enkrat na dan s sterilno gazo in 70% alkoholom. In tista bela plastika s katero je zavezan, mu je odpadla že drugi dan. Mi je bilo prav zoprno, ker mam od Atene spravljeno, od Alekseja pa zdaj ne, ker so ga takrat brez moje vednosti vrgli v koš user posted image .

Lončica, mi imamo podnevi 21 do 22 stopinj (ko ga previjam, prižgem kalorifer, ki ekspresno zagreje na 23°C), oblečen pa je v bodi, bombažne žabe iz celega, majčko, plišast pajac brez rokavov s stopalci, nogavičke. Ponoči pa 20°c (drugače bi jaz in moj zgorela, ker imama oba ta velik puhast kovter), oblečen je v bodi, žabe, plišast pajac z dolgimi rokavi in stopalci, nogavičke, pokrit pa je s kovtrčkom in zelo tanko odejco.
Jaz mislim, da mu je ravno prav. Se spomnim, da so nam v materinski rekli, da mora user posted image  imet vedno rahlo hladne rokice.


ElaM, ja to je čist normalno. In tudi dobrodošlo, da hoče Manca zvečer jest, kar se potem res naje in ponoči spi oz. je prva runda daljša. Mleka je zadosti, brez skrbi. Men tudi Aleksej to dela. In ker ga vedno dojim le iz ene prse, imam še vedno, če bi bila kriza prevelika, še drugo za rezervo (do zdaj samo enkrat uporabla). Je pa meni nadvse zanimivo, da ko se mi zdi, da zdaj pa mi je prso že res čiso izpraznil, on še kar potegne nekje iz globin še mleko, tisto ta gosto in tudi najbolj hranljivo.

Lorch, hvala. Človek bi jih kar gledal, te naše user posted image . Držim pesti, da bo kopanje pomagalo pri krčkih. To mora bit res grozno.



_____________________________

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 116
   RE: Decemberčki 007
24.12.2007 11:58:31   
Magi*
hojla mamice!

loncica, vaš Timotej Ian je tako lušten, pa prav lepe poteze obraza ima.

naša Zarja je bolje. včeraj ob 11. zvečer so jo moji priperljali nazaj, ker menda ni več zdržala tam. je hotela k mamici, atiju in bratcu. ne bom dolgovezila kak cirkus smo imeli zvečer. ona bi spala pri mamici, bratec je bil ves nervozen ... na koncu sta le z atijem šla spat v njeno sobo, midva s Tarasom pa v naši postelji. nisem več imela energije, da ga pripravim do tega, da gre v zibko. tako sva zaspala ob 2.30.

zjutraj je bila tu patronažna in s popkom je menda vse OK, samo z alkoholom ga moram pucati. bo menda jutri sam odpadel. upam. drugače imam pa jaz probleme z lulanjem. od katetra dalje kar ne gre in ne gre. ja, tole poporodno obdobje zna biti pravi pain in the ass. vsa sesuta, Zaki ne razume, da še nisem fit, tamal me non stop rabi, pralni stroj mi crkuje, jaz pa gore perila za oprat. grrrr.

takoj po praznikih grem v akcijo in zrihtam en normalen stroj. mož sicer neki sanja, da bi ga dali spet popravit, sam jaz sem ga do grla sita, ker ga sam popravljamo in nikdar ni v redu.

evo, zdaj se pa bolje počutim, ko sem se izjadala. user posted image

Skaana, ja Zaki je bila 18.12. stara 3 leta, tako da sta vrstnici, ja. moram pa vprašati vas, ki že imate otroke, sploh take majhne, a so tudi kaj ljubosumni? sicer Zaki ful obrajta bratca, sam moramo biti zelo pozorni, ker ga mimogrede udari ali preveč stisne ...

evo, moja2 sta iz trgovine ... akcijaaaa.

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 117
   RE: Decemberčki 007
24.12.2007 12:10:31   
ElaM
Ojla, punce,
da se mal oglasim, taveliko sem dala spat in nekaj razgraja in govori v svoji sobi, mala spi, jaz pa imam svojih 5 minut.
Najprej, da pokomentiram slikce, Timoteja sem vidla že v P in je res pravi lepotec user posted image , Taras in Zarja sta pa tudi oba cukra. In res kako je Taras velik, napram moji drobižki.
No, da malo pohvalim Manco, danes je bila tukaj patronažna in jo je stehtala ima že 2900g, v 4 dneh je pridobila skoraj 250g, kar je več kot super. Res je čisto druga kar se hranjenja tiče, kot je bila Tinkara, mala bi non stop jedla.user posted image

Še to sem hotela napisat, tiste, ki imate dva otroka, a je se vam tudi zdi, da je drugič bistveno drugače, predvsem lažje.
Tinkara ljubosumna ni na malo, treba je pa non stop pazit, da jo kaj nevede ne poškoduje. Nimaš še občutka in jo včasih malo preveč stisne. Bi jo pa non stop božala in lubčkala.

Lepo se imejte.


_____________________________

:)

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 118
   RE: Decemberčki 007
24.12.2007 16:42:12   
loncica
Čav punce!

Hvala za pohvale našega pikca. Itak je pa vsak user posted image  najlepši.

Mi imamo danes ene probleme s hranjenjem, mali bi jedel vsako uro in pol. A ima še katera takega požeruhca/požeruhinjo?user posted image

Danes se je Timotej prvič kopal, pa mu ni bilo najbolj všečuser posted image , upam da se bo kmalu privadil.

Magi, glede lulanja. Jaz sem imela tud ful probleme. V P dvakrat kateter, potem pa vsak obisk WC-ja nočna mora. Se mi je šele zdaj nekako poštimalo. Jaz sem se oz. se še ful nalivam s pijačo. Saj boš videla, da bo skoz boljš. Jaz sem mislila že, da se mi bo zmešalo. Me je ful lulat tiščalo, grem na wc pa nič - nobenega filinga tam spodaj. Pa glede stroja, priporočam ti ameriško varianto - tist, ki se zgoraj odpira. Naša mami ima Boschevega in je tolk fajn, ker se ti ni treba sklanjat.

ElaM, pridno se redi tvoja princeska. Naš je v soboto dosegel porodno težo, naslednjič se bo tehtal v soboto. Kako pogosto pa ti tvojo hraniš čez dan?

Lp

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 119
   RE: Decemberčki 007
24.12.2007 17:08:17   
želva
ElaM, ja mi imamo tud MAnco.

danes imamo pa mi veselje v hiši, mala je že od 1 popoldne pokonc in bi bila sam na joški. Ne vem, a je tok lačna al mleko ni fino, al ga je premal. PA sem se do zdej skoz hvalila, da ga imam polno. Zdajle sem ji dala dodatek, ker se mi je zdelo, da se na joški ne more najest in pol ne more spat. Ga je spila 40ml in takoj zaspala. Upam, da mi ne bo zmanjkalao mleka. Sicer ful pijem, pa sem si šla še spumpat in jena joška je čist suha iz druge pa še nekaj gre, a manj kot ponavadiuser posted image . Upam, da bo mala spala vsaj do 7 zvečer,d asi mlekarne malo opomorejo.
Mi je bila pa na joški tud ful nemirna, kar norela je z glavo, pa se z nogami odrivala od meneuser posted image .Ah, to dojenje, blagor Raho

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 120
   RE: Decemberčki 007
24.12.2007 17:26:42   
ElaM
Loncica, naša je nekje na 2,5-3 ure, pa ker je moja mlekarna ni čisto optimalna, jo vedno podojim na obeh straneh. Ampak meni je nakaj čudno, podnevi poje, ene 15 min gleda okrog, jo ogovarjam in ujčkam, pa zaspi, ponoči je pa kot sovica, dokler je v naročju je ok in spi, ko jo pa odložim v njeno posteljico, pa takoj jok in vreščanje. In to se ponavlja preko cele noči.
Loncica, meni so že v P rekle sestra in babca, pa tudi patronažna,  da bo verjetno hitreje pridobivala na teži, kot če bi bila ob rojstvu malo bolj popolnjena. Sem bila pa res danes kar pozitivno presenečena, ko jo je stehtala.user posted image

Punce, današnji večer lepo preživite v krogu družine. Želim vam miren božič. Pri nas naletava sneg, tako da bo očitno tudi bel.
user posted image

_____________________________

:)

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 121
   RE: Decemberčki 007
24.12.2007 18:57:34   
Magi*
hojla mamice!

moja dva sta šla k tašči na "božička" oz možička, kot mu pravi Zaki. user posted image  jaz in Taras pa imava končno 5 min samo zase.

ElaM, naš miško je podnevi tudi zelo priden. je in spi. ponoči pa dizaster. jaz sem obupala in ga vzamem k sebi v posteljo, da se vsaj malo naspim. popek je pa odpadel in zdaj zgleda res precej bolje :) so pa fantki čisto drugačni. user posted image  drugačna konstitucija, drugače za previjat ... se pa strinjam z EloM, da je v drugo veliko lažje in nekako celo bolj uživam, ker se ne obremenjujem s pravili, z malenkostmi ...

loncica, tisti frdamani kateter sem kasirala že prvič, ampak takrat se je stanje prej umirilo. zdaj pa je bilo že kar OK, pa se je spet ponovilo. sicer pa vem, da si ti tudi izgubila precej krvi - a si tudi imela iztipanje oz ročno luščenje?

glede dojenja: pri črpanju mleka je pogosto veliko manj mleka, kot bi ga dojenček posesal. tudi pride dan, ko se zdi, da so dojke čisto prazne in dojenček vleče in vleče - ampak naslednji dan pa je spet naval. jaz imam za zdaj joške še prepolne, se pa počasi uravnava ponudba/povpraševanje. male ranice tudi saniram in upam, da bom kmalu na konju. je pa Taras pravi požerušček. o gramih pa nimam pojma, mi ga patronažna ni nič tehtala. ampak glede na klobasice na nogicah mislim, da ni problema.

lepo preživite Božični večer!

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 122
   RE: Decemberčki 007
24.12.2007 22:44:03   
Skaana
Želim vam topel božič.

user posted image

_____________________________

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 123
   RE: Decemberčki 007
25.12.2007 11:19:41   
loncica
Vesele praznike vsem! Mene je božiček ful lepo presenetil, pa Timotej Ian je tudi dobil uporabno darilo - termometer za v uho. Jaz pa dormeo vzglavnik in še ene malenkosti, ki sem si jih želela.

Naš user posted image  je bil čez noč očitno malce zaprt in je skoz nekaj stokal, no zdaj je bila pa končno orng pokakana plenica.

Magi, meni se je posteljica takoj porodila. Ni mi jasno zakaj sem izgubila toliko krvi. V bistvu sem bila preveč zadeta, da bi vprašala. Vprašala sem samo, če je taka izguba normalna, pa so rekli, da je normalno do 300ml, no jaz sem izgubila liter. Res pa ne vem zakaj. Je pa ta reč z lulanjem res smotana, mene je to ful psihiralo.

Lep dan vsem

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 124
   RE: Decemberčki 007
25.12.2007 11:27:58   
želva
Pa smo preživeli božični večer. Smi imeli celo popoldne obiske, pa pol božično večerjo pri tašči, pa dobili smo en kup daril za Manco.Naša punca je dobila toliko enih oblačil do starosti 2. leta, da sploh ne rabim it več v šoping. Pa evrote kasira, ko velika. Ima že več našparanga kot jaz user posted image .
Moje mlekarne so si opomogle, je tamala včeraj po dodatku spala 4,5 ure in potem sva se lahko normalno dojile. Ponoč je pa spet vse vn teklouser posted image . Je pa naša čist nemirna, prov živčna preden zaspi zvečer- smo imeli do 1 zjutraj kričanje, pol pa zaspi in je pridna 5 ur, vsako noč! Blagor men.
Magi, jaz imam tud tamalo pr sebi v postelji, zato da mi ni treba vstajat sred noči za podojit, pa naša tako nemirno spi, zraven brunda, stoka, da pol pa skoz hodim v posteljico gledat kaj ji dogaja. Tako se vsaj naspim in sam en uč odprem, če kaj pojambra. Sem se pa odločla, da jo bomo ta prvo rundo nočnega spanja dajala spat v košek, pol pa k men v posteljo, da se bova z možem še malo user posted image .
Kako je kaj pri vas s user posted image . Midva bi ful, mož je že čist user posted image , ker prej ko sm bla visoko noseča ni hotu, zdaj se pa jaz še ne upam. Pa še zmeri mal krvavim, tako da takoj ko se to neha grem malo v akcijo, dargač mi bo še user posted image  ušel, k ga čist razmetava.

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zgodbe malih junakov: Roditi bi se morala ...
photo
7. 11. 2019, ob 9.34 se je rodila naša Klara, v 25. tednu nosečnosti, težka 730g in velika 34cm. Teh podatkov si nisem m...
Prvi mesec z dojenčkom: Zakaj je začel tol...
Dojenček, ki je bil prej »priden« in je jokal v mejah normale in predvsem, kadar je kaj potreboval, nenadoma dobi neutol...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?