|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
25.12.2007 11:49:16   
Vrtnica79
želim vam lep božični dan!!!!!

user posted image

_____________________________

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 126
   RE: Decemberčki 007
25.12.2007 15:41:39   
Skyline
user posted image user posted image user posted image VESEL BOŽIČ vam želi novo nastala družinica Andrej, Sabina in mala EMAuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 127
   RE: Decemberčki 007
25.12.2007 19:24:47   
želva
Vesel božič!

Sem se prišla mal pohvalit.
Smo našo bebo mal vagali(z mano v naročju, pa brez) in če to kaj drži se je tamala v 18 dneh zredila za dober kilogram user posted image . Zdaj ima 4100, domov pa je prišla s 3090.Nč čudnega, saj skoz na zizi visi.
Še naprej uživajte v praznikih, mi smo že čist paf od praznikov, obiskov, daril, pa še ni konec decembra. Čez dva dni imam še jaz RD, pa še novo leto, uglavnem dogaja.

(odgovor članu Skyline)
Neposredna povezava do sporočila: 128
   RE: Decemberčki 007
26.12.2007 9:55:00   
ursa1981
Zdravo,

sem rekla, da se malo oglasim, ker Anja ravno sladko spančka. Zadnjič sem vam napisala, da našo Anjo ful krčki dajejo ponoči, no in nato sem s prehrane umaknila mleko in mlečne izdelke (baje so na to otroci občutljivi - kravje mleko in to povzroča krčke).
Po mojih izkušnjah bo verjetno res držalo kajti zdaj ponoči mirno spimo razen občasnega napenjanja, ko se Anja pripravlja kakat.

Ne vem, če imate tudi ve te težave poskusite s tem, da se izogibate mlečnim izdelkom iz kravjega mleka. Baje obstaja tudi ovseno mleko in to naj nebi povzročalo krčkov. Medtem, ko so baje otroci občutljivi tudi na sojo. Jaz bom sicer počasi probala pojest kak jogurt (baje navadni tekoči jogurti ne povzročajo krčkov - po besedah patronažne) bomo preverili čez nekaj dni pa vam sporočim situacijo.

Upam, da ste lepo preživeli božični dan.

LP

URŠA

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 129
   RE: Decemberčki 007
26.12.2007 12:28:38   
Raho
Upam, da ste preživele kar se da lep božič. Mi smo bili včeraj pri mojih na kosilu in smo se imeli prav fajn. Z Irajo Živo se še vedno lovive, predvsem kar se tiče prehranjevanja - v zizilandiji je 24/7, meni pa se počasi že meša. Paziti moramo, da ne zbudi večjega (predvsem zvečer), ker sta nam zadnjič ob treh zjutraj tulila oba. No, dama je srečna le, če je pri meni v naročju. Tako smo uvedli skupno spanje v postelji - če jo damo v njeno posteljco ali košek, doživi živčni zlomuser posted image . Samo ne me spaševati zakaj, ker se enako sprašujem jaz. Je zelo zahteven dojenček - tako poslednično jaz ne uspem niti pržagti compa, kaj šele, da bi prišla do RR.

Končno se je začela normalno rediti in ne samo 10 gramov na dan - sem že klicala pediatra, kaj anj naredim in mi je zagotovil, da je vse OK in da naj ne paničarim. In da je sedaj govora o deklici in ne požrešnem dečkuuser posted image . Ja, Črto ima pri treh letih 18,5 kg in je velik 104 cm.user posted image Redil pa se je po 1400 gramov na mesec (sva bila 2x kregana, ker je bojda to preveč za en mesec za dojenčka).

Mi imamo v stanovanju 22-23 stopinj. Meni se zdi pretoplo. Posledično Živo tudi manj oblačim - bodi, pajac, dodatne nogavičke in konec. Pokrita pa je s tanko dekico. V spalnici pa imamo 19 stopinj. Amapk Živa spi poleg mene. Sem že mojemu skomentirala, da je za to, da noče spati v svoji posteljci, najbrž kriva postavitev in da bi bilo ptorebno poklicati bioenergetika, da ugotovi, kam naj prestavimo posteljco.user posted image

Črtomir je do Žive zelo nežen. Niti enkrat se je še ni grobo dotaknil. Je pa zato svojo začetno ljubosumno agresijo sproščal nad očetomuser posted image - dokler mu lastni fotr ni zagrozil, da ga bo po riti.user posted image

Tako, grem sedaj še vržem cunje v stroj. Ker je Organu uspelo Živo uspavati brez mame (ja, tudi čudeži se dogajajo)user posted image

Bodite v cvetju.

(odgovor članu ursa1981)
Neposredna povezava do sporočila: 130
   RE: Decemberčki 007
26.12.2007 16:04:33   
želva
Raho, pri nas je isto. Tamala noče zaspat drgač kot pr men v naročju in če jo dam v košek se začne dret. Tako, da spimo skupaj, ponoč in podnev in je ne morem dat mal v varstvo tašči, da bi šla v trgovino. Upam, da jo bo minil.

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 131
   RE: Decemberčki 007
26.12.2007 16:41:15   
Ayo
Ola mamice!
Koncno sem docakala dan, ko se vam uradno pridruzujem na tej temi. user posted image user posted image

Danes smo prisli iz porodnisnice, tako da nisem se nic uspela prebrati za nazaj.
Nas mali princ Gabriel je bil prava zvezda v porodnisnici s svojo porodno tezo (4540g) in velikostjo (55cm), vsi so naju obcudovali, smeha pa je bilo tudi veliko na racun tega, ker nimajo prav veliko oblacilc za tako velike novorojence in mu je bilo veliko stvari premajhnih user posted image

Skratka porod je bil dolg in tezak, tako da sem na koncu tudi pristala na CR.

Imamo samo vneto ritko, drugace pa lepo jemo in smo se ze zaceli rediti user posted image

Se slikica...

user posted image

Lep vecer!

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 132
   RE: Decemberčki 007
26.12.2007 17:55:47   
DANVARI
evo se še jaz malo oglašam, sem uspela tamalo odožit user posted image

Prvo Ayo čestitke za krepkega fanta user posted image pa še vsem ostalim seveda, nas je tolk na hitro ratalo, da niti ne sledim več user posted image no bom že not padla sčasoma user posted image
Čaki da zdej pomislim kaj sem vse hotela povedat...

Aja ElaM glede velikosti rite user posted image user posted image user posted image Se sploh ne morem navadit previjat Ajdo, ker je tako micena pa je že dogurala do 4kg.Se mi zdi da sem pri Ani imela boljši grif. Zdej sem pa navajena da ona pol dela naredi, tako da je pri Ajdi previjanje cel projekt user posted image user posted image

Glede dojenja imam zadosti mleka, sem imela pa na začetku res popoldan manj in so bilo podoji posledično na pol ure user posted image . No pa smo rešili tudi to. Sem pila veliko bele kave. Meni za mleko zelo pomaga karkoli z ječmenom. Pivo ne pride v poštev user posted image , je pa  ječmen v Proji in Franckovi beli kavi, pa še z mlekom se meša in tega spijem galone user posted image

Glede nočnega spanja:  pri nas ne gre najbolje.  Ajda se počasi navaja na svojo posteljico v spalnici, pol noči je tam, drugo polovico pri meni user posted image kar je že napredek user posted image Ana pa ima resno krizo pomanjkanja mami. Ves dan išče mojo pozornost. Do Ajde niti ni ljubosumna ampak bolj ji manjkam jaz, pa SPET IMAMO VNETA UŠESA GRRRRuser posted image

Danes sva se z Ajdo sončili user posted image user posted image user posted image Je bilo tako lepo sonce, da sem izkoristila priliko in jo med preoblačenjem nastavila na sončka na postelji, da se je nagica malo pretegovala. Ni bilo prilike da bi šli ven zaradi njenega prehlada in je to prišlo to super prav.


_____________________________

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd
"People who say they sleep like a baby usually don't have one." ~ Leo J. Burke


(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 133
   RE: Decemberčki 007
26.12.2007 19:10:16   
NosečkaL
Ojla punce...pa sem še jaz pokukala na tale drugi del našega čvekanja. Tudi pri nas se spanje izboljšuje. Brino prenesemo okrog 11h v posteljico v njeno sobo (po dojenju), potem pa se zbudi okrog 3h, malo pojeva in zaspiva skupaj v postelji, potem pa se spet zbudi okrog 6.30 ali tam nekje okrog. Brina ima danes 23 dni... Punce, kako pa je z izhodi ven? Za koliko časa in koliko pogosto peljete svoje malčke ven. Moram rečt, da pri nas se kar ne odločimo iti na sprehod. Gremo do avta in iz avta na obisk k babici in nazaj... Na sprehodu smo pa bili enkrat za 15 min... Hmmm...

Naj bo tole vse...lep pozdrav in čim bolj mirno noč vam želim...
NosečkaL

(odgovor članu DANVARI)
Neposredna povezava do sporočila: 134
   RE: Decemberčki 007
27.12.2007 12:39:50   
Magi*
na hitro par besed.

včeraj je bilo izredno stanje. mož bolan, jaz zbolela, Zarja je sicer že bila dokaj OK ... hvala bogu za mojo mamo in sestro, ki sta nas pedenali.

danes smo že malo bolje, ne pa še čisto OK.

Taras je ponoči lepo spal, s 3mi podoji. zjutraj je prišla patronažna - ocenila, da je popek lep in zdrav. user posted image  malega je pohvalila, da se lepo redi. user posted image  oblekice so mu že skoraj premajhne (tiste tazačetne), saj je res pravi dolgin. babica pravi, da bo maneken. dedi pa, da bo košarkar. user posted image  naj imajo veselje.

moje joške so zaceljene, zahvaljujoč lanolinu. šivčka še mal občasno bolita, trebuh gre počasi nazaj - iz P prišla s 102cm, sedaj imam 94cm. bi morala delati posebne vaje, pa v tej frki ni variante. sem jih pa zgleda s kašljanjem vseeno malo utrdila. vse je za nekaj dobro.

lepo se imejte!

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu NosečkaL)
Neposredna povezava do sporočila: 135
   RE: Decemberčki 007
27.12.2007 12:54:23   
želva
en lep pozdrav,
da se malo považim z našo lepotico
user posted image

user posted image prvič na sprehodu.

Ayo, vi imate pa pravega manekena.user posted image

Naša punca spi, je malo žurirala včer ponoč, zdej si pa moči nabira. Tako, da sem danes lahko šla v trgovinouser posted image , pa celo stanovanje generalno sčistila, zdaj pa že kosilo kuham.

Ali tud vam mali kaj divjajo na joški? Naša vsak večer 2 uri tuli, pa ne vem a je lačna al tok utrujena, pa jo dam na jošk pa tako grdo vleče nipl, da se če z njo zadavit, pa z glavco divja, pol ji pa mlek čez nos vn pride, pa se ji zaleti user posted image .Uglavnem mamo vsak večer take ibnge, pol pa po ene dveh urah, kot da bi presekal zaspi ko top.user posted image Z možem sva že čist obupana, ker ne veva kaj ji je oz. kako pomagat?
Se ga je pa moj predragi mož včeraj napil in je dons čist utrujen, tako da mi še voščil ni za RD user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 136
   RE: Decemberčki 007
27.12.2007 15:35:24   
Vrtnica79
Želva, a roj. dan imaš danes? Ti bom pa jaz voščila, če je tvoj možek malo zabluziluser posted image .

Vse naj, naj ti želim in naj se ti uresničijo najbolj skrite želje!
user posted image


Mi smo še vedno prehlajeni, je pa že dosti bolje kot je bilo. Trenutno sma sami z Vano. Lataša se je šla z atijem malo sankat pod Pohorje.
Kopali sva se tudi že in prav uživa v vodi. Pol pa zaspi ko top, se vidi da jo utrudi voda.
Dojima se že lepo, sma hitro ujele  ritemuser posted image . Je res dosti lažje ker že nekatere stvari vem od prvič. Pa tudi drugače mi je nekak lažje kot pri Lataši.

Lepo se imejte v tej zimski idili!

_____________________________

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 137
   RE: Decemberčki 007
27.12.2007 15:39:29   
Mat3ja22
Ayo in želva - vajina sončka sta prava lepouser posted image

Želva - vse najboljše za RD. meni se mali tko oglašal in jokal poleg ko  sem ga dojila, kadar mi je zmanjka mleka (2 X do zdaj), zato mu zvečer enkrat dam Novalac, čez dan in vmes pa imam svoje mleko.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 138
   RE: Decemberčki 007
27.12.2007 15:44:51   
loncica
Čav punce!

Samo na hitro, ker ima naš mali danes kričalne vaje. Želva, vse najboljše ti želim.

Jaz bi šla pa kaj ven z malim, pa nas vreme mal heca. Kje je lanska topla zima?user posted image

Lp



(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 139
   RE: Decemberčki 007
27.12.2007 16:58:22   
želva
Vsem hvala za čestitke, sem pa od zmačkanega moža le dobila rožo, zaželel pa mi je: Da bi bil tvoj mož čim manjkrat pijan!
Joj, a jih to nikol ne mine?

Lončica, mi se tud kar ne upamo it zdaj ven, ko je tak mraz, pa pri nas je sama megla. Tako, da čakamo na boljše dni.
Vrtnica, hitro se pozdravite,pri nas ma tamala tud neki nosek zamašen, tako da smrklje vn vlečemo.
Mat3ja22, mleka je zaenkrat dovolj, vsaj mislem, ker ji kar z ust v teče, pa tud tak občutek polnih jošk imam. Ma ne vem, kaj jo daje. Mogoče že trma, da ne gre spat user posted image

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 140
   RE: Decemberčki 007
27.12.2007 17:28:34   
Vrtnica79
Ja, madona tudi jaz pogrešam lansko zimo. Mi še tudi nismo bili zunaj z vozičkomuser posted image . Najprej je krivo tako grdo vreme, pa megla in to. Pol pa še ta presneti prehlad, ki se nam vleče že kaki teden. Pa raje ne grem ven, da ne dobimo še kaj zraven. Drugače pa itak ko gremo na kaki obisk pa tako samo v avto in ni tak izpostavljena mrazu.

Tiste ki ne veste če imate dovolj mleka- jaz ga sicer imam ampak tako iz preventive si kuham še sezamov napitek. In prav čutim ko dobivam navale mleka. Sploh ko se dojima, mi iz druge zize teče ko za stavo.

No vidiš Želva da možek ni pozabiluser posted image . Se pa mora verjetno vsake toliko malo sprostit. Saj moj tudi večkrat pobegne k kolegom na kak tarok, pol pa pozabi prit domovuser posted image . No, vsaj napije se ga ne. Bo že, čeprav se mi zdi da ne bo nikoli odrastel. Moški pač....

_____________________________

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 141
   RE: Decemberčki 007
27.12.2007 17:31:49   
Vrtnica79
Ha punce, pa sem načvekala 3user posted image user posted image user posted image !!!!!!!!!

_____________________________

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 142
   RE: Decemberčki 007
27.12.2007 19:32:41   
Skyline
želva...vse NAJ NAJuser posted image

punce...jaz bi vas nekaj vprašala glede teh krčkev...našo Emico je danes popoldan tako zvijalo, da sm kr še js jokala, ko sm vidla, kako jo boli in se je tako histerično jokala, da nism več vedela, kaj naj naredim....pa sm ji dala toplo pleničko na trebušček in smo masirali, pa migali z nogicami....nč ni pomagalo, sej pol se je umirila in kr zaspala, čeprav ni niti dosti pojedla, ker je bla tok utrujena zarad joka....ne vem, baje da se dobi ene kapljice za krčke, pa ne vem, ali imate ve kaj izkušen s tem, za kake kapljice gre....tukaj v naši lekarni ponavadi nimajo pojma....saj jaz bi ji dala po žlički malo janeževega čaja, ki baje ful pomaga, sam kaj ko ti zabrusijo, da tako majhnim se ne daje čaja...sedaj pa ne vem....meni se zdi čaj tudi dobro za žejo, saj mleko ni za žejo, ampak je bolj hranauser posted image

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 143
   RE: Decemberčki 007
27.12.2007 20:05:34   
ElaM
Čer,
Želva najprej vse naj, naj za rd.
Skyline, jaz sem ji kupila za krčke Gas bimbi, v zeliščni lekarni, pri prvi smo imeli vetrone kapljice Koroških lekarn. Sem poklicala v njihovo lekarno v SG in so mi jih poslali po pošti.

Punce lepo se imejte, jaz bom počasi šla v mižule, prejšnja noč je bila precej krizna kar se spanja tiče.

_____________________________

:)

(odgovor članu Skyline)
Neposredna povezava do sporočila: 144
   RE: Decemberčki 007
27.12.2007 20:31:54   
Vrtnica79
Skyline, ji lahko komot daš ta janežev čaj. Naša na srečo teh krčkov nima ( upam da tako tudi ostane). Sem pa ta čaj prakticirala pri Lataši. Ja, pa tiste kapljice iz Koroških lekarn so baje tudi vredu!

Želim vam mirno noč

p.s.: midve sva se ravnokar skopale in podojile zdaj pa je zaspala. Lataša gleda Sam doma2 - in jaz kooončno imam nekaj časa zase. Si grem kar eno kopel privoščituser posted image pa malo uživat.

Nočkouser posted image

_____________________________

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Skyline)
Neposredna povezava do sporočila: 145
   RE: Decemberčki 007
27.12.2007 22:02:10   
Ayo
Cer mamice!

No mi smo preziveli prvo noc in prvi dan user posted image
Ponoci je bil kar priden, 2x smo se podojili, potem smo skupaj z mamico spali se od 8h pa do 10h. user posted image
Tudi cez dan je bil kar priden, ne mara pa (se) lezalnicka, tako da ko je zbujen kar ne vem kam naj ga dam, tako da sem ga nosila po rokah, sedaj pa me boli hrbtenica kot 100user posted image
Trenutno se z njim ukvarja ponosni ocka, ze od 8h noce in noce zaspati, dala sva mu kaplijice z vitaminom D (za kosti kot nama je predpisala pediatrinja v porodnisnici), pa ne vem ce je sedaj mogoce krivo to... user posted image

No, smo pa imeli danes ful lep soncek in tudi napovedi za jutri so taksne, tako da ce nama uspe greva na prvi sprehod. user posted image

Zelva, to le je zate user posted image user posted image . user posted image

Moj user posted image  pa ima RD jutri, tako da praznujemo v troje z najinim sonckom. user posted image

Mirno noc vam zelim! user posted image

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 146
   RE: Decemberčki 007
28.12.2007 9:39:46   
loncica
Čav!

Uh, mi smo pa danes imeli pestro noč. Malega sem podojila ob 22.30, potem pa je imel na široko odprte učke do 0.30. Ko sem ga dala v posteljico se je začel dret. Nazadnje je pristal v najini postelji z dudo. Ob 4.30 ista zgodba. Ga je mož odnesel v dnevno in uspaval kako uro, da sem jaz malce spala. Dobro nas matrajao našiuser posted image .

Kako je kaj s kg pri vas punce. Meni kar letijo dol, res pa da sem se kar orng zredila. Na koncu sem imela +19, domov prišla s plus 12, zdaj sem na plus 7.

Lep dan vam želim, upam, da bo kaj sončka

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 147
   RE: Decemberčki 007
28.12.2007 10:44:40   
lana38
Jaz se pa bolj malo oglašam, ker enostavno ni časa. Nimamo nobenega ritma. Ponavadi zaspimo ob 2h i se potem vmes še 1x ali 2x dojiva. Potem Tim spi nekje do 10h ali 11. Midva z user posted image  sva kot dva zombija. Blaž pa spi pri babici. Smo na srečo v istem bloku. A se tudi drugi dojite brez nekega reda? Mene je strah, da mleka ni dovolj. Včasih hoče Tim čez dan jesti tudi vsako uro?
LP

_____________________________

lana38

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 148
   RE: Decemberčki 007
28.12.2007 11:36:04   
loncica
Čav!

Lana: jaz sicer ne vem, ampak jaz sem pediatra vprašala kako je s tem, če mali hoče jest vsako uro. Je rekel, da je treba probat z dudo, če ga pomiri. Ker če ga vsako urco hraniš potem v bistvu poje samo tisto začetno mleko, ki pa ni najbolj hranljivo in je potem spet hitro lačen.

Pri meni se je nekako navadil, da je na min. 2 ure za jest. Če vmes teži mu dam dudo, ki ga pomiri. Če je v resnici lačen, ga duda ne pomiri in mu potem dam jest na isti joški kot prejšni podoj.

Lp

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 149
   RE: Decemberčki 007
28.12.2007 12:32:54   
Raho
Še malo mene - na hitro. Pri nas je kot na avtobusni postaji - vsak dan obiski in enostavno nimam časa, da si se javilauser posted image . Danes pa pride obisk, ki se ga res veselim - naša Rija. Pa še Črto bo končno imel družbo, ker bo prišel Til. Se že vsi veselimo - mama, da se bo načvekala, ata, ker dobi na obisk enako trpečo dušo, Črto in Til pa sta tako ali tako zgodba zase.

Želva, sicer pozno, ampak vse najboljše za RDuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače sko OK. Začeli smo se normalno rediti - končno. In sicer jo budim, da se do konca naje. Lana38, če Tim spi, na prsih - nekajkrat potegne in zaspi, ga budi tako dolgo, da bo se najedel. jaz enako delam z Živo. In seveda je Živa zavohala, da sem na compu in se je zbudilauser posted image . kasneje nadaljujemuser posted image

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?