|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
31.12.2007 11:08:35   
želva
Včeraj sem bila v Ljubljani na štantih, pa na enem kuhancuuser posted image . Sva tamalo podojila zrihtala in hitr šibnila v Lj.Mal romantike v dvoje! Pol sva uspela it še na večerjouser posted image  in ko sva prišla domov se je mala ravno zbudila in smo papcali. Je prav pasalo v dvoje nekam it. Je moj reku, da me je Manca ukradla(njemu namreč).
Pa sem oblekla kavbojke, ki sem jih nosila pred nosečnostjo in so mi čist prav, samo pasa še ne rabimuser posted image . Je pa moj ravno dones zjutraj rekel, da trebuha pa nimam več, da je tak kot pred nosečnostjouser posted image , super za moj ego.
Glede user posted image pa, midva zadnje 2 mesece nosečnosti nisva, tako da me zdaj kar razganja, mojga pa tud. Še mal bo treba potrpet.
Tiste,ki imate že 2 user posted image , vas popolnoma razumem, da ste utrujene in imate doma norišnico. Jaz mam že enga dovolj. Je kar sprememba, prej si sam in samo za svojo rit gledaš, pol se pa kar neankrat obrne in nisi več na 1. mestu. In moj dragi že zdaj teži, da on bi mel pa takoj še enga user posted image .Na začetku sploh ni bil ne vem kako navdušen nad user posted image , zdaj je pa čist podivjal. Ja,da najmanj trije pa bodo user posted image . Sem rekla, da lahko, ko Manca dobi svojo sobo(zdaj namreč malo stiskamo s prostorom) in upam, da ga kmalu piči, da narediva prizidek.

Raho, mi imamo tud tazga požeruhca, da ji mleko kar skoz nos uhaja, pa zaleti se ji, da pol za par sekund ne pride do zrakauser posted image Bojo pa orng babeuser posted image

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 176
   RE: Decemberčki 007
31.12.2007 11:42:25   
Skaana
user posted image

Letos smo pri nas povili že drugi čudež. In s tem pridobili spet nepredstavljivo. Jaz se s pomočjo njiju med drugim učim živeti v sedanjosti. Vedno bolj spoznavam, da le sedanjost lahko daje pravo zadoščenje, radost, veselje, ljubezen. Le sedanjost je lahko tista, ki šteje.
Zato vam želim, da se v novem letu ne bi obremenjevali s preteklostjo, pa tudi ne s prihodnostjo, želim, da bi spoznali pravo vrednost zdajšnjega trenutka, da bi znali uvideti v zdaj vso srečo. In da ne bi objokovali izgub ali skorajšnje minljivosti, temveč bili hvaležni, da se dogaja. Tukaj in zdaj.
 
In naj bodo zdajšnji trenutki v 2008 polni zdravja, uspehov in radosti.
 
user posted image

_____________________________

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 177
   RE: Decemberčki 007
31.12.2007 11:43:08   
želva
punce, kako pa kaj pri vas zgledajo stanovanja?pri nas je raztur na kvadrat, sploh mi ne uspe nič narest, pa kar naprej kaj pospravlamuser posted image pa cunj za oprat je eno tono, uglavnem kriza

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 178
   RE: Decemberčki 007
31.12.2007 12:01:11   
loncica
Čav!

Samo na hitro, ker moram še pod tuš, preden bo mali spet zahteval hranjenje. Naš je tudi požeruh, je začel tako jesti, da se mu med enim dojenjem tudi parkrat zaleti. Sploh nima mere. Bi se pa včasih tudi dojil na 1 uro, pa sem ugotovila, da nima smisla, ker se potem prenažira in samo poliva. Tako, da mu dam takrat dudo in se pomiri, jemo pa čez dan na 2-3 ure. Ponoči pa mali potegne tam na 4-5 ur.

Glede stanovanja, imava midva kar pospravljeno, ker zaenkrat še mož vztraja in pospravlja, lika... Ko bo enkrat breme padlo name, bo pa kaos.user posted image

Ja, danes je silvestrovo. Mi bomo lepo doma, si sploh ne predstavljam, da bi kam šli. Če bosta starša prišla, jima bom poturila malega za pol urce, da bova midva šla malce ven, če ne bomo pa lepo notri.

Glede user posted image , mojemu se tudi že meša. Jaz si pa sploh ne predstavljam, da bi že.user posted image

Lp

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 179
   RE: Decemberčki 007
31.12.2007 14:16:02   
Skyline
Živjo....

...mi se še kar nismo ujeli v ritmu, mala je še vedno mal zlatenčasta, pa pol mene grabi panika, če je vse ok....ne poje dovolj, ker vmes zaspi, pol pa jo je treba budit, da pa bi 20 minut na eni dojki, pol pa še 20 minut na drugi, pa ni šans....še včer k je jedla vsega skupaj 25 minut, je potem tako grozno bruhnila, da je blo očitno, da se je prenajedla....redi se bolj tako, v enem tednu, odkar smo pršle domov je pridobila slabih 10 dkg, kar je absolutno premalo za moje pojmeuser posted image

....zdej jo bom mogla hranit na 2 uri in če ne bo dovolj pojedla, ji dajat še dodatek....

patronažna mi je sedaJ pustila vago, da jo tehtam pred in po obroku, da vidim, koliko popije, kar zna bit kar naporno, še posebno ponočiuser posted image

...danes se je prvič kopala, mapak ji ni bilo preveč všeč, najprej se je čudila, ko je začutla vodko, pol pa v histeričn jok, pa sej itak sploh noče se previjat, se kr joka in joka, tko da sm verjetno že malo naglušna postala na eno uhouser posted image

zelooo me skrbi glede tega njenega hranjenja, ker res ne bi rada da mi začne izgubljati na teži in da se bi pol ta zlatenca slučajno ponovilauser posted image

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 180
   RE: Decemberčki 007
31.12.2007 14:18:37   
ElaM
Magi*, hvala ti, da si opisala vaji za mišice trebušnega dna.user posted image
Saj so nam obe v P pokazali, in to na boku že pridno izvajam, na to, ko ležiš na hrbtu s pokrčenimi rameni sem pa pozabila. Tko, da še enkrat user posted image .

Drage moje decembrčice, rada bi vam še zaželela, da naj bo leto 2008 srečno in zdravo, pa bo leto tisto pravo.user posted image  Uživajte v družbi vaših sončkov, malih in velikih, ter ne pozabite, da se sreča skriva v majhnih stvareh. SREČNO!
user posted image

_____________________________

:)

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 181
   RE: Decemberčki 007
31.12.2007 14:30:32   
Vrtnica79
Samo na hitro javim da je naša Tejka dobila sinčka. Jan ima 3215g in 50 cm!!!!!!!!!!!!! Ja, je bil Dedek Mraz letos radodarenuser posted image .

_____________________________

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 182
   RE: Decemberčki 007
31.12.2007 14:32:31   
loncica
Tudi jaz vam želim vse naj naj v novem letu in imejte lepo silvestrovanje.

Skyline, če te ful skrbi zaradi zlatenice, zakaj se ne bi šla pokazat v P, da mu zmerijo vrednost bilrubina? Mi smo šli, ker če bi bil previsok, ga dajo potem za par ur pod lučko. Drugače pa naš ful pridobiva na teži pa je samo 10-15min in vedno na eni joški, tako da pomoje vaša ne je tako malo. Upam, da se boste porihtali. Mene je tud ful skrbelo zaradi te zlatenice, ampak sem se pomirila, ko smo šli dvakrat merit ta bilrubin in ker pridobiva na teži.

Lp

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 183
   RE: Decemberčki 007
31.12.2007 16:52:30   
lana38
Čestitke tejka!user posted image
Jaz imam tudi bolj nered v stanovnanju, pa sem se že v bolniški navadila, da me to ne moti preveč. Bo že. Zdaj je Tim na prvem mestu.
Za nemeček vsega slabega so se mi vneli še šivi in tako sem danes bila v P na pregledu. Dobila sem spray Byvacin in v četrtek imam spet kontrolo. G, ki je delal, mi je nekaj ostankov šivov tudi odstranil. Upam, da bo vse OK. Pa bolje, da jaz hodim okrog zdravnikov, kot da bi bilo s Timom kaj narobe.
LP

_____________________________

lana38

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 184
   RE: Decemberčki 007
31.12.2007 18:50:56   
Vrtnica79
Lepo silvestersko noč vam želim in uživajte v letu ki prihaja!!!!!!!!!!!
 
SREČNO 2008

_____________________________

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 185
   RE: Decemberčki 007
31.12.2007 20:04:53   
DANVARI
evo se še jaz oglasim in voščim vsem decembrčicam SREČNO IN PREDVSEM ZDRAVO 2008!!!!

_____________________________

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd
"People who say they sleep like a baby usually don't have one." ~ Leo J. Burke


(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 186
   RE: Decemberčki 007
31.12.2007 20:08:49   
želva
Srečno in zdravo 2008, pa veliko veliko user posted image  z vašimi sončki!

(odgovor članu DANVARI)
Neposredna povezava do sporočila: 187
   RE: Decemberčki 007
31.12.2007 21:26:33   
ursa1981
Še iz naše strani SREČNEGA, ZDRAVEGA PA USPEŠNEGA!

URŠA z Anjo in možem

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 188
   RE: Decemberčki 007
31.12.2007 22:42:27   
Ayo
Drage mamice,

vsem vam zelim SRECNO 2008, naj danasnji mehurci sampanjca nosijo v sebi trenutke srece in zadovoljstva v novem letu!!

user posted image

(odgovor članu ursa1981)
Neposredna povezava do sporočila: 189
   RE: Decemberčki 007
1.1.2008 10:21:46   
Skyline
user posted image SREČNO IN PREDVSEM ZDRAVO NOVO LETO, pa da bi čimveč uživale z našimi decembrskimi sončkiuser posted image

naša Ema je letos prespala novo leto, skupaj z manouser posted image , tako sem bila uturjena, da sm kar dremala, ko je odbila polnočuser posted image

pol je spala do 2 in se nato zbujala na uro in bila seveda lačnauser posted image

ugotovila sem, da sedaj, ko jo vagam, je očitno res to, da lahko pije slaboh 15 minut in to samo na eni dojki in spije tudi 60 ml, včer zvečer sm jo dala še malo na drugo, ker očitno ji ni bilo dovolj na eni, pa je spila 80 ml, pol pa spala 4 ureuser posted image in seveda malo prej še malček bruhala (očitno je le bilo preveč za njen želodčekuser posted image )...

patronažna je rekla, da ni panike, da ni rumena tako, da bi jo bilo treba peljat, pa tudi redi se in je normalno, malo sladke vodke naj ji dam po žlički, pa bouser posted image

sedaj se trudimo, da čez dan popije cca. 50 ml na 2 uri, tako da pridobi na moči in teži, pol bo že zalaufalo...



(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 190
   RE: Decemberčki 007
1.1.2008 13:14:36   
Magi*
naj vam voščim še jaz. da bi tole leto bilo veselo in srečno, predvsem pa, da bi bili zdravi!!!

mi smo vsi prespali prihod novega leta. so bili do 22.30 moji pri nas, potem pa je mene začelo jemati. je bil včerajšnji dan prenaporen. prvič smo malo ven pokukali. pa patronažna, moja zdravnica, lekarna ... vse na en dan, preveč za eno sesuto mamo. pa pregovarjanja z Zaki. user posted image  grozo naporno vse skupaj.

vsaj Taras je priden. čisto nasprotje Zarje. je tako nežen in se stisne k mamici kot kaka koalica, da me vsa nervoza okoli pregovarjanja mine. ampak takoj, ko odložim Tarasa v zibko, že čaka Zarja, pravi, da je sedaj ona na vrsti za crkljanje. in potem me dobesedno muči... sva pa s Tarasom fasala soor in se sedaj maževa z Daktarin gelom. grrr. kar fajn peče. pa bomo že. redi se pa menda lepo -  vsaj meni zgleda vsak dan bolj mehek. user posted image  sodeč po domači tehntici ima že cca 5 kilc  - je pa to kar naporno za mojo hrbtenico.

stanovanje imamo pa začuda pospravljeno. saj ni kaj za narest. perilo operem in ga fliknem v sušilca potem pa samo še zložim in pospravim. ostalo sproti mal skupaj znosim, mož skrbi za kuhinjo. Zarja se sicer trudi, da bi čim bolj razmetala, sam ji odpovemo risanke in že pridno pospravlja.

moja teža gre vztrajno dol. sicer počasi, ampak gre. tudi trebuh gre počasi, ampak zares počasi. menda bom do poletja sposobna že it na kako resnejšo telovadbo - bodo fizioterapvetke povedale. vaje delam ko utrgana. moram pa si vzet kako uro časa, da grem skozi garderobo. nimam pojma kaj sploh lahko oblečem in kaj ne. no, prednosečniških cunj ziher ne, ker imam vse ozke in telirane in sem bila takrat res precej šlank.

naj vam bo današnji dan čim lepši, ker se menda po prvem dnevu letu pozna. user posted image  (gorje nam, koliko smo se danes že pregovarjali)

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Skyline)
Neposredna povezava do sporočila: 191
   RE: Decemberčki 007
1.1.2008 13:25:00   
ElaM
Se moram malo potožit, potem grem pa malo na luft.
Joj, bog ne daj, da se po prvem dnevu leto pozna, sva se z mojim tako spičila, da bi se kar ločila, če bi bila poročena.user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem celo dopoldne tulila, ko zmešana, upam, da se ne bo poznal ta stres na mleku. Ampak dons me je pa res razp... in prizadel, kot že dolgo ne.user posted image

Punce, upam, da ste ve boljše, lpeo se imejte.

_____________________________

:)

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 192
   RE: Decemberčki 007
1.1.2008 14:12:33   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: ElaM

Se moram malo potožit, potem grem pa malo na luft.
Joj, bog ne daj, da se po prvem dnevu leto pozna, sva se z mojim tako spičila, da bi se kar ločila, če bi bila poročena.user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem celo dopoldne tulila, ko zmešana, upam, da se ne bo poznal ta stres na mleku. Ampak dons me je pa res razp... in prizadel, kot že dolgo ne.user posted image

Punce, upam, da ste ve boljše, lpeo se imejte.


user posted image user posted image user posted image

dedci si pa včasih res ne zaslužijo boljšega imena. ne vprašaj me kako to vem. user posted image

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 193
   RE: Decemberčki 007
1.1.2008 14:50:37   
želva
ElaM user posted image user posted image

Mi smo novo leto prežurali, odrasli in Manca ga je tudi biksala, spet ibange za zaspat, ta mali vražiček bi spal samo pri mamici v naročju. Privoščili smo si žurko pri nas doma z enim parom, ki ima 3 mesečno dojenčico, tako da je bilo kar prijetno.

Sva bile zdajle zunaj za 20 min na sončku-končno!Je pa Manca malo prehlajena, pa ne vem, če je najbolje ven hodit user posted image
Mož gre v četrtek nazaj delat, kako bomo zmogli jaz, user posted image  in user posted image , še ne vem. Jz bi, da bi bil kar skoz doma in bi se samo cartali. Moram rečt, da je tale naš user posted image  moža kar spremenil, na boljše sevedauser posted image . Bolj je pozoren, bolj nežen, več pospravlja user posted image .Ga imam rada.

Z ljubeznijo v 2008.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 194
   RE: Decemberčki 007
1.1.2008 16:21:49   
Skaana
user posted image

ElaM, te popolnoma razumem, le da jaz ne znam pihat in se dret, sam user posted image . Eeeh, pol pa nekak mine. Moj je bil včeraj in danes še čisto vredu, a ga je prej biksal - veseli december on pa bi moral bit doma na očetovskemuser posted image

Magi*, sem ti že včeraj hotla napisat, da je pri nas skoraj identična situacija, le z zdravjem smo veliko na boljšem. Atena je živiuser posted image , a ti moram povedat, da gre počasi, počasi na boljše. Aleksej je pa nadvse priden. Se vsi čudimo, kako je to možno. Taki mali polhek moj.

Skyline, Aleksej je bil zelo rumen, pa so mu potem šele peti dan vzeli kri in ni bilo potrebno pod lučko. Očitno se nekaterim user posted image  bolj pozna, drugim pa manj. Zdaj pa ima še samo desno učko rahlo obarvano. Ga pa dam podnevi spat točno pred okno, da je čimbolj na svetlem. Upam, da se bo princeska kmalu začela rediti.

Želva, prav fino bo šlo brez user posted image , boš videla. Je pa res zoprno, ko grejo nazaj delat. Že čisto pozabiš, da jih ne moreš več tako obremenjevat, revčke user posted image .


Mi smo pa sinoči šli na večerjo k user posted image  jevi sestri, mnjami je bila fantastična filana kurica. Aleksej je bil priden, kot vedno. Imeli smo pa tudi mir, ker je Atena imela družbo sestrične user posted image . Potem smo nekaj do enajstih prispeli domov, Atena je zaspala - padla dol, Aleksej pa tudi po dojenju in večerni toaleti. Ker je moja mami bila doma, pa sva midva skočila na ognjemet za eno urco. Joj, je pasalo, čeprav je bil mraz za user posted image . Ob enih sma bila doma, Aleksej se je zbudil ob treh za prvi in ob pol sedmih za drugi podoj. Potem se je pa že Atena in je bilo konec luštnega user posted image . No, za njo ne, ker je še dedek mraz pri mojih starših prinesel darila user posted image .
Potem smo se pa spakirali in šli še voščit k moji teti in sestrični. Tam imajo pa dva fantka rojena v 2007, tako da so trije mušketirji z Aleksejem user posted image . Zdaj pa smo malo skupaj drnjohali, pa se je Aleksej le toliko zbudil, da me je predramil, zdaj pa spi naprej. Je bil pa taaaaaakkkk lep sonček. Sem Alekseja kar v jajčki mal na sončku mela. Super končno.

Ima pa naš fantin vneto ritko. Pri Ateni je v nekaj dneh pomagal bepanthen, Alekseju pa neuser posted image . Tako da moram po praznikih po praško pasto. Upam, da bo boljše. Pa mene se loteva prehlad, kašljam, grlo me boli... Pa komaj čakam na slezov sirup. Ah, ti prazniki user posted image . No, zdaj pa še damo skoz rojstni dan od moje mame, potem pa konec do marca...

user posted image ajte se. Pa četudi malce jezni user posted image . Sam da bo čez leto dovolj bližine.

_____________________________

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 195
   RE: Decemberčki 007
1.1.2008 17:28:38   
loncica
Čav punce!

Najprej vsem želim, da se vam izpolnijo vse želje v prihajajočem letu.

Tudi jaz si želim, da se po tem dnevu ne bo poznalo leto. Ker če se bo bom celo leto samo jokala, tega si pa nikakor ne želim. Tudi midva z mojim nimava danes najboljšega dne. Jaz sem pa še tako občutljiva, da za vsak drek jokam. Čudi me, da imam še toliko mleka, glede na to, da mi gre ves čas na jok.

Smo pa novo leto preživeli mirno. Malega pokanje ni motilo, spat smo šli takoj po polnoči. Je pa mali danes ful požrešen. Ponavadi ga podojim 8-9 krat v enem dnevu, danes je že zdajle jedel 8 krat. Nekje sem prebrala o skoku v rasti v 3. tednu? Je kateri kaj znano to?

Želva, pri nas tudi mali tako izsiljuje. Raje je pri nama v postelji in velikokrat popustim, če ne jaz nič ne spim.

Jaz sem včeraj oblekla stare kavbojke. Sicer so mal tesne, ampak sem ful vesela.

Zdajle ima moj malega, ampak mam filing, da bo kmalu jok za hranjenje.

Glede sprehodov, meni je patronažna rekla, šele ko bo zunaj +10. A je to mal pretirano? Ker če bom čakala na +10, bom notri do maja.user posted image

Lp

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 196
   RE: Decemberčki 007
1.1.2008 19:12:14   
Ayo
No, pa da se jaz spet kaj po dolgem casu napisem user posted image

Mi smo se kar naprej precej pridni. Lepo smo se tudi ulavfali v dojenje, na 4 ure (mali sicer veckrat vmes zaspi, ampak naceloma nam kar gre). Malo imamo sicer polen nosek in se mi zdi tudi leva ucka malo prehlajena. Mu dajem fiziolossko. Popek se ni odpadel (imamo 12 dni, so mi pa rekli v p, da je bila popkovnica  precej debela in zato lahko v takih primerih traja nekoliko dalj casa).
Jutri pride spet patronazna in da vidimo, ce smo se kaj zredili (upam!!).

loncica, mi hodimo vsak dan na sprehode (1. sprehod je bil v petek, ko je mali imal 8 dni), seveda ce je lepo vreme, in do sedaj je bilo. Jutri pa nekaj napovedujejo poslabsanje in celo sneg. No, meni bi kar pasalo malo zimske idile.

Drugace gre pa tudi meni skos nekaj na jok, ampak v smislu srece.

Vceraj mi je user posted image  pripravil ful gala silvestrsko vecerjo, tako da skos sprasuje, ce sem ga ze pohvalila na RR. Res je bil priden, ni kaj! user posted image user posted image  Drugace tudi pri nas sedaj skrbi za kuhinjo on, ostale stvari po stanovanju pa mi vec ali manj uspe narediti meni + user posted image . Se pa tudi on ful ukvarja z njim, mu poje , plese z njim...skratka ponosni ocka!! user posted image

Me pa zanima kje so cez dan vasi user posted image , z vami v dnevnem prostoru ali jih date v zibko kjer spijo?
Nas Gabriel se je lepo navadil na lezalnicek, ki ga imam lepo v dnevnem prostoru in ga imam kar skos ob meni, se mi kar smili, da bi ga morala pustit samega v spalnici...

No, toliko od nas. user posted image  Lep vecer!

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 197
   RE: Decemberčki 007
1.1.2008 21:02:57   
lana38
Srečno in predvsem zdravo leto 2008!user posted image
LP

_____________________________

lana38

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 198
   RE: Decemberčki 007
1.1.2008 21:55:30   
Raho
Drage moje pupe!

Vse lepo v novem letu. Naj bodo vsi, ki so z vami predvsem zdravi, vaši sončki pa naj vas razveseljujejo vsak dan posebej v novem letu.

Vidim, da ste vse prežiele prehod iz starega v novo leto. Mi tudi. Pa še danes Črtojev RD. Ampak je bilo bolj intimno vzdušje. Babice in dedki ter teta (moja sestra) in botra (moja najboljša prijateljica) - nič gužve. Pa samo torta je bila. In potem mi je mami še pospravila kuhonjo (no zložila oprano posodo iz pomivalnega in dala umazano not). Ampak tudi to je nekaj, ker komaj uspevava z mojim pedenjati oba mulčka. Črtomir več nič ne sliši (je pa res, da danes popoldan ni spal in posledično je bil tečen ko driskica), Iraja Živa pa ga še vedno biksa, čeprav smo sedaj uspeli navaditi, da spi vsaj 2x po 2 uri v počivalniku, brez mame. Drugače pa sem jo mrtvo hladno začela dajati v sling - je prav fajn. Ona ima občutek varnosti, jaz pa obe roki prosti.

ElaM - te popolnoma razumem. Tudi moj včasih zna tako zakomplicirati stvari, da bi mu z največjim veseljem zavila vratuser posted image . Ampak potem zajamem sapo in štejem do deset, da se ohladim. Saj ni on kriv, da je moški, čeprav se po svojih najboljših močeh trudi, da bi bil družbenokoristen.

loncica - tudi mi imamo ravnokar poskok v rasti (možen je pri treh in pri šestih tednih). Mi ga imamo pri treh. Ti moram povedati, da je tamala sposobna cel dan preživeti na joškuuser posted image . Je kar naporno, a ne?

Da vam povem, kakšno paniko sem včeraj zagnala, pravzaprav že predvčerajšnjim. Naenkrat sem dobila občutek, da tamala hrope. In seveda na vrat na nos kličem našega pediatra (smo družinski kolegi, zato si to lahko privoščim v nedeljo) in mu povem, da imam občutek, da mala hrope. Sevdea, mi takoj reče, naj jo pripeljem k njim domov. Oblečem tamalo, sebe, mulca, moža in gremo k njim. On posluša s stetoskopom, pravi, da nič ne sliši. Jo celo pregleda, pravi, da je vse OK. Ampak reče, da če bom še slišala, naj jo kaoda včeraj pripeljem v oridancijo. In seveda, jaz še vedno slišim, zato jo včeraj peljem v ordinacijo. Jo stehta - naša punca ima že 4180 gramov - spet celo pregleda in kaj ugotovi? Nič. Še enkrat pregleda vse dihalne poti in kaj ugotovi potem? Da se ji je šmrkeljček zalepil na jeziče na žrelu in ker ga ne zna zgrgrati, se je poseldično anredil vakum in se je slišalo kot da hropeuser posted image . Mene pa je skoraj kap.

Danes sem šla na sprehod s tamalo in s Črtomirom - to je za videt - v glavnem, ko naseldnjič jvzamem oba, je tamala v slingu in ne v vozičku (še sreča, da je bugaboo tako vodljiv, ker drugače ne vem, kako bi balansirala tamalega in vozičekuser posted image ). Da ne rečem, da mi je tamali našel definitivno največjo lužo in smo posledično prišli domov navkljub kombinezonu mokri do kolenuser posted image .

Grem sedaj gledat Housa. Tamala še vedno spi. Čudež. ostanite v cvetju.


(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 199
   RE: Decemberčki 007
2.1.2008 11:49:34   
lana38
Pri nas je pa tako sivo in mrzlo vreme, da ne vem, kdaj bom šla s Timom na sprehod. Vsaj pozitivne temperature bi morale biti čez dan, če že ni sončka. Danes smo stari že 14 dni.user posted image  Začel pa je lepšo spati ponoči. Nocoj je potegnil od 23h do 5h. Sem se celo jaz prej zbudila. Po dojenju pa je spal še do 7.30. Če mu tako ostane, bo super. Ampak je še vedno prezgodaj, da bi se ritem že ustalil.
LP

_____________________________

lana38

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?