Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ima katera metuljčka? 11.12.2007 14:11:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: nivess Kaj če mi neki metulji, če mam zdrave prste. Potem tudi moža ne potrebuješ. Ja, no prste si glih ne bom v usta tišala.
|
|
|
|
|
RE: Ima katera metuljčka? 11.12.2007 14:51:14
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: nivess IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: nivess Kaj če mi neki metulji, če mam zdrave prste. Potem tudi moža ne potrebuješ. Ja, no prste si glih ne bom v usta tišala. A moža maš izključno za to, da ti ga v usta tiši, prste pa za pičipokico.
|
|
|
RE: Ima katera metuljčka? 11.12.2007 14:56:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Ni zanimivo k ne moreš regulirat moč vibracij. Pač ne paše skoz isto močno vibriranje. Lahko reguliraš vibracije..... Kako pa A ma gor za štemat al kaj, k to zna bit ful nepraktično. Bi mogl bit na daljinca . ja, je na daljinca hm...zanimivo....morem božičku pisat
|
|
|
|
|
RE: Ima katera metuljčka? 11.12.2007 14:58:12
|
|
|
|
Mešamdrek
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: nivess IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: nivess Kaj če mi neki metulji, če mam zdrave prste. Potem tudi moža ne potrebuješ. Ja, no prste si glih ne bom v usta tišala. A moža maš izključno za to, da ti ga v usta tiši, prste pa za pičipokico. Pičipokica pa kje najdeš te izraze?
|
|
|
|
|
RE: Ima katera metuljčka? 11.12.2007 18:35:14
|
|
|
|
Čupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Obljubljeni so izjemni užitki. Zelo si ga želim, a si ga nekak ne upam naročit. Ima kdo to in uporablja? Je res tk kul? Mogoče mi ga božiček prinese? Za tiste, ki ne veste kaj to je: http://www.venera-shop.si/trgovina/?page=shop/flypage&product_id=260&category_id=4dde4fe555e46aabccc9796ea070990b Jaz ga imam ja! Luštkana igračka. In precej učinkovita . Kupila sem si ga sama že pred časom. In ja, tudi na mojem se da nastavljati moč vibracij. Meni je super. Ni bila zgrešena investicija
|
|
|
|
|
RE: Ima katera metuljčka? 11.12.2007 18:45:27
|
|
|
|
Čupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nivess Kaj če mi neki metulji, če mam zdrave prste. zdrave prste uporabiš za kaj drugega...
|
|
|
|
|
RE: Ima katera metuljčka? 12.12.2007 10:09:44
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek Pičipokica pa kje najdeš te izraze? Ne vem. Kar tak ... pridejo.
|
|
|
RE: Ima katera metuljčka? 14.12.2007 8:15:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Bom mogla še jaz nekaj nabavt,ker je suša doma
|
|
|
|
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 pokazateljev, da je vaš dojenček inteli...Včasih se zdi, da je vaš dojenček nemiren, vendar je to lahko pokazatelj, da je izjemno inteligenten. To je 11 znakov, k...
Kako izbrati dobro dejavnost za svojega ot...Šport, ples, glasba, jeziki, ustvarjanje … Ponudba dejavnosti za otroke je velika. Kako izbrati takšno, ki bo otroka ves...
Zadnje s foruma
Ali varate partnerja?Mariposyda (
11%)

ne (
89%)
Število vseh glasov: 341Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!