kepica78
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela IZVIRNO SPOROČILO: kepica78 ja skrbi me ker se mi je res povprečje dvignu kar precej pa še domače meritve so na trenutke katastrofalne. jutr grem tja v bistvu zgolj zato da vidi kolk je dete veliko (dons mam gin.) pa da pregleda aparatek in moje meritve. tako da......jest mislim da mi insulin ne uide. bomo pa videli pustimo se presenetit. itak se pa tolažim da je samo še 16 dni , pa upam da je bebika v mejah normale, kar pa izvem danes. O, a ti sedaj G vsakič pogleda težo bejbija? No, jaz imam tudi jutri najprej G, pa bom tud vprašala, če mi lahko naredi meritve teže, da vidimo pri čem smo. Vem, da ravno ne pripada vsakično merjenje teže; mogoče pa smo ta pocukrane tukaj kaj priviligerane, a? Pregled aparata? Hmmm...a tud to se da? No, meni je do sedaj Tomažičeva samo pogledala dnevnik in to je to. Aparata sploh s seboj nisem nosila. Kolikšne pa so tvoje vrednosti (kako se gibljejo)? Jaz zase vem, da se mi bo mes. povprečje sigurno dvignilo v primerjavi s prejšnjim, vendar vseeno računam, da ne več kot do 5,3 oz max 5,5. IZVIRNO SPOROČILO: kepica78 oooo super neela pol pa greva lahka na kavico če boš za. v glavnem jest bom tista blond z lasmi do ramen, pa ogrooooooomnim trebuhom . tko da me kar pocukej za rokav. 8,5 Če bom jutri prišla sama (kar bom zvedela šele jutri), te sigurno nekak poiščem . Jaz sem pa črnolaska z lasmi do ramen in tudi z velikim trebuščkom. No, trebušček že ne more biti prepoznavni znak, kajne? Neela moj povprečje se je 5,3 dvignu na 6,1. domače meritve pa so najbolj katastrofalne ob večerih kjer je lahka tud do 8,5. v glavnem ja men je moja g. vsakič delala UZ z meritvami, ni pa jih vsakič vpisovala v materinsko. v glavnem dons sm zvedla da sva z malo zaenkrat še vedno v mejah normale. mam pa probleme z urinom in od srede dalje me bojo vodili v porodnišnici, mam že napotnico. v sredo grem not na preiskave pol pa bomo videli kaj in kako. drgač pa ja aparatek ti pokaže vse meritve za nazaj. tako da....... no če boš sama me le pocukej za rokav ;)
|