Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Mene pa zanima, če mi lahko odgovorite tiste, ki ste pred kratkim rodile ali je res v vseh slovenskih porodnišnicah trenutno taka grozna gneča???? Hvala
RE: Gneča v porodnišnicah po SLO 18.12.2007 13:05:49
Taula
Pred kratkim je bil članek o tem. V Lj je baje nora gužva..dajo več v eno sobo, predhodno jih domov odpustijo, čakajo na porod. Baby boom je. Za druge bolnišnice ni pisalo, da je taka gneča.
RE: Gneča v porodnišnicah po SLO 18.12.2007 13:58:38
špelin@
Ko sem rodila v LJ pred dobrima dvema letoma in pol, so bile vse porodne tako zabasane, da sva bili dve v eni - ločeni z zaveso Rodila sem pred sotrpinko, ki so jo pripravljali za CR, zato ne vem, kako je ona prenašala moje renčanje V sobi tiste 3 dni na oddelku sva bili pa le dve, ker je bila ta majhna.
RE: Gneča v porodnišnicah po SLO 18.12.2007 14:00:06
kobacaj
Rodila sem maja v ljubljanski porodnišnici in nas je bilo kar 5 v sobi. Sem se komaj (zašita in švoh) zrinila okrog svoje in sosednje postelje, pa me ni bilo toliko skupaj .
RE: Gneča v porodnišnicah po SLO 18.12.2007 14:02:14
Taula
Rodila sem maja v ljubljanski porodnišnici in nas je bilo kar 5 v sobi. Sem se komaj (zašita in švoh) zrinila okrog svoje in sosednje postelje, pa me ni bilo toliko skupaj .
Kako pa to izgleda ko so obiski?
RE: Gneča v porodnišnicah po SLO 18.12.2007 15:28:43
Anonimen
Rodila marca v Lj. porodnišnici, pa je bila babica skor cel čas pri meni, ker tistio dan ni bilo gneče. Pa moja cimra je čist komot podaljšala na svojo željo bivanje v porodnišnici, pa ena znanka aprila isto. Pa full je govora kolk se je več otrok rodilo, ampak je kolega, ki dela na davčni pogledal v njihovo statistiko in je reku, da je manj otrok kot lani (davčno št. pa itak vsi dobijo takoj).
RE: Gneča v porodnišnicah po SLO 18.12.2007 15:37:58
Taula
V članku je bilo mišljeno tudi, da se jih bo veliko rodilo drugo leto..da je sedaj ful . Kar mi je rekla tudi G, ki dela na komisiji. No ja..ko grem jaz rojevati me bodo že nekam zatišali.
RE: Gneča v porodnišnicah po SLO 18.12.2007 16:22:06
hokejistka
Prejšnji petek zvečer je v LJ P rojevalo 15 porodnic. Imeli so zasedene vse postelje in CTG-je. Tiste, ki so bile bolj nujne so dali naprej, ostale so pa malo počakale.
V kratkem imam rok, pa se sploh ne sekiram. Kaj pa naj naredim, važno, da pride ven zdrav.
RE: Gneča v porodnišnicah po SLO 18.12.2007 18:34:05
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: hokejistka Prejšnji petek zvečer je v LJ P rojevalo 15 porodnic. Imeli so zasedene vse postelje in CTG-je. Tiste, ki so bile bolj nujne so dali naprej, ostale so pa malo počakale.
Ko sem pred 8,5 leti v LJ rodila prvo piko, nas je na tisti dan rodilo 14. Prav tako pred 2,5 leti. Se pravi, gneča niti ni tako nov pojav - je pa definitivno pogostejši
RE: Gneča v porodnišnicah po SLO 18.12.2007 19:12:05
Ancy
Ja, zadnji 2 leti je spet malo več rojstev (nad 18.000), samo to ne bo dolgo trajalo ker so potem vedno manjše generacije v svojem reproduktivnem obdobju in če je cele generacije 25.000 in od tega pol žensk, pa jih še nekaj ne rodi..... no in smo tam...... Drugače je pa verjetno odvisno od dnevo, na luno so zihr porodnišnice bolj polno..... no in prav je da so polne