Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Glede na precej veliko razliko med mulci pa kdo ve, kam bosta šla v šolo, potem študij...Razmišljamo le o nakupu garsonjere zraven našega stanovanja, za to pa še imamo čas vsaj dve leti. Smo kar precej razmišljali o vsem, ampak bi verjetno raje kdaj pozneje kaj prispevala za starejša dva, kaj veš, kje se bosta ustalila. Ponavadi je tako, da se nekaj gradi, potem pa otroci odidejo.

a sem mal čudna
no, če ne bo kej začel dogajat, potem bom jutri mal pred tretjo pri teb. A pride una sestra, k sva jo v BC srečale? A rabim še kaj s sabo, al je dost če sebe privlečem? Aja, pa moje noge niso na frišn zdepilirane, da me ne boste postran gledale
)
če je samo grlo, bo že...
komaj okoli 16.30 domov) jedla bova pa krvavice, zelje in krompir v kosih. pa zamesila sem testo za marmeladino pito, ki jo obožujem. (ko se je bom nažr
bom pa spet jamrala kako me zgaga peče). grem dokončat svojo pito, pa se vam še kaj javim.
Jaz bi kar duplo usekala
ob pogledu na biftek?????????????????
prinesu
Si morte mislt? Baje je ena okvara, al kaj, ne vem... Upam, da čimprej poštimajo, samo danes ne kaže... Ne vem kako se bom šla stuširat...