MetiLu
|
Dobro jutro. Dolenjka packa, mi gušte po šopingu delaš. Jaz ne morem nikamor Upam, da najdeš kaj lušnega, jaz sem se odločila, da bom zdej rejši kakšen everček dala na stran, pa si bom spomladi šoping privoščila Februarka, tud jaz sem danes iz firbca stopila na vago, pa mi je žal, je že +12kg ne vem kje se je še ena kila najdla Sem kar mojmu rekla, zdej pa dost, gremo rodit! Katka, tudi jaz malo upam, da bo naš kakšen teden prej, ker če ne bom mogla ogromnega na svet spravit. Čeprav meni se je trebuh šele dvignil čist pod rebra jaz sem že prov firbčna, katera izmed nas bo prva zibala Kati Kati, pozdravljena in pridno čvekaj z nami. Za Anaryjo sem pa tud jaz opazila, da se nič ne javi. Srečka nosečka, jaz imam 35 tetra plenic, pampersk imam pa samo pol velikega paketa tistih taprvih od 3-5kg, se mi zdi. Sem jih dobila. Za naprej pa predvidevam, da mi jih bodo kej nakupil, če ne bom pa kar mojga pol poslala v štacuno. Se sploh ne morem odločit, katere bomo uporabljali. Pleničke so se na lojtci lepo posušile, upam, da jih ne bo težko zlikat. To je edino delo, ki je v planu za dones. Pa kosilo, najbrž bo kar pica al pa kej podobnega nahitrco Lubek je z nočne in je zadremal na kavču.