Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Umivanje ritke pri previjanju 28.12.2007 19:58:09
Strawberrie Cherrie
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta
IZVIRNO SPOROČILO: jooly
Voda in Sanolabor-jeve krpice (full mehke, ampak tud drage ), če kam gremo pa robčke - zdaj mam na probi Becutanove.
Jooly... jaz te krpice perem na 90 stopinjah in sušim v sušilcu... so po 6. mesecih še kot nove....
govorimo o teh krpicah,ko jih je 50 v škatlji? a niso za 1x uporabo? jst jih imam za umivanje obraza, pa da malega mal tko prečistim po telesu,če smo kje na poti
RE: Umivanje ritke pri previjanju 28.12.2007 20:06:17
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta
IZVIRNO SPOROČILO: jooly
Voda in Sanolabor-jeve krpice (full mehke, ampak tud drage ), če kam gremo pa robčke - zdaj mam na probi Becutanove.
Jooly... jaz te krpice perem na 90 stopinjah in sušim v sušilcu... so po 6. mesecih še kot nove....
govorimo o teh krpicah,ko jih je 50 v škatlji? a niso za 1x uporabo? jst jih imam za umivanje obraza, pa da malega mal tko prečistim po telesu,če smo kje na poti
Ja, ja... o teh govorimo.... Meni je sama prodajalka v Sanolaborju rekla, da jih komot operem... Pa sem poskusla in je res super...
RE: Umivanje ritke pri previjanju 28.12.2007 20:23:00
Bonnie_RR
Od prihoda iz porodnišnice smo skoz uporabljali čistilne robčke. Sva prišla domov 16. dan in so takrat rekli v porodnišnici, da jih lahko že uporabljamo. S kožo pa nismo imeli nobenih težav.
LP
RE: Umivanje ritke pri previjanju 28.12.2007 22:06:19
*lenc@*
Priporoča se čim manj kemije. doma jo umivam z vodo, včas tud z robčki, če moram nia hitr, drgač pa robčke le vzun in čimbolj redko.Pa nisem zaklompicirana, le rita naše je kar občutljiva.
RE: Umivanje ritke pri previjanju 29.12.2007 11:55:33
Anonimen
Od samega začetka s Pampers sensitive robčki in ima lepo ritko. Večkrat ga tudi grem previt hitreje kot je že zadnja sila za lakoto in še lepo prezračiva ritko, mažem pa jo z Penaten kremo in mu super odgovarja oboje.
RE: Umivanje ritke pri previjanju 29.12.2007 13:30:05
mišk
Jst sem ji prve dva meseca strogo samo z vatkami in vodo, sedaj pa ji z baby robčki (bilokaterimi-očitno ni občutljiva), razen ko je pokakana, takrat pa samo voda in vatke. Ogromno vatk.