|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjanke (z okolico)
3.12.2008 12:35:17   
katja_p
Sm htela zdle tiste zvezdice iz papirja nardit, ko so na prvi strani, pa mi ni ratalo ...user posted image  Se mi kr neki čudno kraki podrejo. Kot da bi mogla za vsako lepit, ko dodam novo plast ... Beda ... user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
3.12.2008 12:44:56   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Pa šumniki so nazaj user posted image

A imate ve na osnovni strani tud neke nove barve?

ja tak ful čudno se mi zdiuser posted image

men se tud nič ne dopadeuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
3.12.2008 12:46:01   
spps

Sm htela zdle tiste zvezdice iz papirja nardit, ko so na prvi strani, pa mi ni ratalo ...user posted image  Se mi kr neki čudno kraki podrejo. Kot da bi mogla za vsako lepit, ko dodam novo plast ... Beda ... user posted image
a tako,si krajšaš čas?user posted image user posted image user posted image lepo lepo...
katja ,vaja dela mojstra...user posted image ,preden boš šla v P boš naredla glih takšno,ko ti bo všečuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
3.12.2008 14:05:22   
Lolita23
Živjo!!!!

Jaz komaj čakam, da Celjska regija dobi spet kakega malega prebivalca, tak da držim pesti za vaju martka in kathy_puser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Se mi zdita prav zabavni, ko gledata glede na datum.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
3.12.2008 14:48:10   
_kathy_
martka, sm dans  u šoli za starše vprašala sestro glede tega čaja (malinov čaj). Pa mi je rekla, da je vredu in da res mehča MV, vendar se ga lahko začne piti šele po 36. tednih ... tak da jst še morm 2 tedna počakatuser posted image . A drugače je dobrega okusa?

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
3.12.2008 15:03:42   
martka
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_

martka, sm dans  u šoli za starše vprašala sestro glede tega čaja (malinov čaj). Pa mi je rekla, da je vredu in da res mehča MV, vendar se ga lahko začne piti šele po 36. tednih ... tak da jst še morm 2 tedna počakatuser posted image . A drugače je dobrega okusa?

če res paziš in ga ne pustiš nič dlje kot 5 minut, potem je dobrega okusa - skoraj kot metin...
sicer pa imam jaz tudi drugače raje čaj brez sladkorja in limone (z izjemo planinskega)... tk da...
jaz sem se ga navadila!

katja_p , jaz se zmenim s tvojo pupo, ti se zmeni z mojo, važi?

jaz pa še nič ne krasim stanovanja... je "tu mač" prezgodaj...
potem za božič postavimo jelko... obesimo v lukovi sobi lučke in zvezdo repatico in to je to...
no, razen venček že imam seveda na mizi... (ki ga vedno naredim sama).

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
3.12.2008 15:14:01   
_kathy_
Zanima me, kdaj ste si ve, ki ste že čisto pred ciljemuser posted image , pripravile vse za dojenčka?? Mislim, oprale ter zlikale cotke in tko dalje ...

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
3.12.2008 15:35:39   
katja_p
martka: tvoji pupi že pošiljam vibracije, če bo kaj pomagalo user posted image

cotke: hmmm ... js sm mela prvi teden novembra večino stvari pripravljenih, torej cca. 1 mesec prej.

malinov čaj: ni glih neki fenomenalne, je pa za spit. Se ga navadiš.

pregled: komi čakam na ta pregled ju3, da mi kaj povejo.

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
3.12.2008 18:34:49   
Dali*
Ejla...

danes sem bila spet v nabavi stvari za naš novi domek in na 3 urnem sprehodu sma bile s frendico, ki ima  PDP čez 1 teden, tko da lahko da boste vse na kupu v P. Ona pravi da gre rodit v nedeljo, ker se je zmenila z eno fajno babico, he.

katja_p - ja ja, kr bodi pozorna na to, da ti plodovnica ne odteka po kapljicah

martka ti imaš pa itak že za več kot 4 prste spuščen trebuh, tko da se tvoja pupa že kr neki časa pripravlja...

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
3.12.2008 18:56:31   
spps
katja_p ,kaj dogaja?
martka,kje si pa ti danes?

Dali,kaj si lepega nabavljala?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
3.12.2008 19:01:08   
mami_1979
_kathy_
Zanima me, kdaj ste si ve, ki ste že čisto pred ciljem , pripravile vse za dojenčka?? Mislim, oprale ter zlikale cotke in tko dalje ...

Jaz sem si že večino od 25. do 30.tedna, ker sem imela nizko ležečo posteljico in je bilo nevarno, da bi pričela krvaveti.
Sem pa vesela, da sem si že takrat, ker sem vedno bolj utrujena in bi bil to, poleg vsakodnevnih obveznosti dodaten napor,..

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
3.12.2008 19:07:33   
martka
IZVIRNO SPOROČILO: mami_1979

_kathy_
Zanima me, kdaj ste si ve, ki ste že čisto pred ciljem , pripravile vse za dojenčka?? Mislim, oprale ter zlikale cotke in tko dalje ...

Jaz sem si že večino od 25. do 30.tedna, ker sem imela nizko ležečo posteljico in je bilo nevarno, da bi pričela krvaveti.
Sem pa vesela, da sem si že takrat, ker sem vedno bolj utrujena in bi bil to, poleg vsakodnevnih obveznosti dodaten napor,..

jaz sem si pred 14 dnevi. po 15novembru... zadnje finese pa prejšnji teden.
aja, pa danes sem spalno vrečo kupila in eno majčko in ene žametne hlačke (uno čist miceno-56št.). je blo tako zelo cart, da je morala z mano.
spalno vrečo pa zato, ker jo je sin tudi imel in mi je blo to fajn.

(odgovor članu mami_1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
3.12.2008 19:10:28   
martka
ZDRAVO DALI*
tu sem, ne skrbi.
sicer pa imam od kathy telefonsko in ji javim, če SLUČAJNO nepričakovano kam odidem. važi?
drugače pa zdaj katjini pupi pošiljam signale preko univerzuma, da si jo svet želi spoznati in naj pride na svetlo...

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
3.12.2008 19:12:30   
katja_p
ja ja, kr bodi pozorna na to, da ti plodovnica ne odteka po kapljicah

Sm še doma ...

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
3.12.2008 19:21:14   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: spps

Umivalnik, ki sem ga čakala 2 meseca in WC školjko ter desko in kotliček, pa fugirno maso, silikon, letvice...tko uzdej mava pa čist vse za kopalnico. Yessssssssss

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
3.12.2008 19:22:42   
Dali*

Sm še doma ...

OK, sicer veš kam mi sporočiš, ko se bo začelo dogajati....

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
3.12.2008 19:36:55   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

Umivalnik, ki sem ga čakala 2 meseca in WC školjko ter desko in kotliček, pa fugirno maso, silikon, letvice...tko uzdej mava pa čist vse za kopalnico. Yessssssssss
user posted image user posted image user posted image kdaj bosta pa začela rihtat kopalnico?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
3.12.2008 19:40:24   
Dali*

user posted image user posted image user posted image kdaj bosta pa začela rihtat kopalnico?

naslednji teden, ker sedaj pa že imava popolnoma vse za kopalnico. No, saj vodovodar že rihta...ploščice pa drug teden... ju hu hu...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
3.12.2008 19:57:29   
_kathy_
jaja martka, ti kr sporoči.user posted image user posted image
Am jst pa usak dan odprem kak predal, pa uzamem ven kakšen pajacek, pa ga mal gledam ...tk za lušte...pa da me malo pomiriuser posted image user posted image user posted image . Že pa komaj čakam, da jih operem in zlikam. Mi je mami rekla, naj počasi kr začnem, boljše prej kot pa kasneje ...da me potem kje ne prehiti.user posted image Pa da bom praznike uživala in ne pripravlala ...pol bom cotke že vonjala.Heheheuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
3.12.2008 19:59:04   
Bethany
Čer, "babnce"! Na hitro izkoristim, ko Elino carta babi, pa napišem, kar sem še dolžna.

Torej, moja porodna zgodba:

V nedeljo popoldan me je postopoma začelo neki črvičiti, proti večeru so postali krči bolj konkretni, zelo podobni tistim pr M, samo da čez čas prenehajo. Sma še en film pogledala, in šla spat, js pa skoz gledala na uro kako pogosti so popadki. Spala seveda nisem nič, moj pa tudi ne. ko je bil skoz v nizkem štartu.

No, ob treh so bili popadki že točno na 10 min in do štirih na 5. Počasi sma se zrihtala in okol pol petih odpeljala proti P. Se spomnem, da nisem bila nič živčna, pravzaprav ful vesela, da se je končno začelo dogajati, pa še tako je šlo vse po planu.
V P. sem šla najprej na CTG, potem pa k zdravniku, je bil glih dr. Veber, ki me je pregledal in predrl mehur. Kak je to hecn filing, ko ti taka topla voda steče ven. Potem pa je prišla babica in me odpeljala v porodno, bila sma v tisti tarumeni. Sem bila prav vesela, da me niso poslali še na oddelekm ampak takoj v akcijo. Potem je prišel še moj v porodno, je bil tak šikan v tistih zelenih cotah user posted image . In začeli smo predihavat popadke in masirat križ. Babica je bila ful fajna, skoz zraven, z mojim sta se menjavala pri masaši križa, pa ful me je spodbujala, skratka, vse je lepo potekalo in tudi sami popadki se mi niso zdeli tak grozni, ko sem skoz imela v mislih, kak bo fajn, ko bo konec. No, tam nekje okoli enajstih pa pride še zdravnica pogledat kako napredujemo in z babico so se začele pogovarjati, da nekak ne napreduje tako kot bi naj, da še malo počakamo, če se bo kaj spremenilo, sicer bo treba drugače zaključiti porod.

Men je takrat vsa volja in vnema tako padla, da so bili popadki ful hudi in komi sem jih preživljala. Tista ura, do dokončne odločitve, da bo treba naredit CR, ker se ne odpiram dosti in ker se tamala ni nič spuščala, je bila najhujša. Na koncu sem komaj čakala, da mi dajo narkozo in da neha boleti. Hkrati pa mi je bilo ful hudo, saj CR ni bil v mojem planu. Jaz sem si skoz zamišljala kako bo, ko se bo Elina porodila, kakšni bojo občutki, pa prvi dotik na trebuh... pa tiste prve skupne urice... user posted image To še zdaj pogrešam!

No, tako je pač Elino prvi videl ati in jo pocartal, jaz pa kako urco po operaciji. Občutki so bili neopisljivi, res! Še zdaj dobim solzne oči, ko se spomnem prvega pogleda na njo in na mojga.

Ok, taka je moja zgodba...Tudi z osebjem v porodni in potem na oddelku sem bila zadovoljna. Predvsem kar se dojenja tiče so v veliko pomoč. Skratka, konec dober, vse dobro.

Joj, sem se razpisala. Sem za nekaj dni dobra, hehe... user posted image

Fajn bodte, se še kaj oglasim, ko bom fraj. cau cau

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
3.12.2008 20:06:29   
Dali*
Bethany...zdej mam pa še jst čist solzne očke...

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
3.12.2008 20:09:15   
Dali*
No...to sem vam pa pozabla povedat....

To noč sem se ob 2.00 zbudila in začela iskati telefon, češ da moram vsem poslati SMS, da sem rodila...

Ja, full v živo sem sanjala, da sem rodila 19.3.2009 ob 7.23 uri sinček z imenom...ki ga ne izdam..., da je bil full fajni porod, hiter in predvsem nasmejan in da sem malega takoj podojila in da je bil full fajni...

Zdej si morem pa to zapomnit, da vidimo, če se bodo sanje uresničile...

Nadaljevanje sledi marca....

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
3.12.2008 20:09:59   
spps

se podpišem...

Bethany čeprav ni šlo vse po planu,sta obe zdravi,kar je najbolj pomembnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
3.12.2008 20:10:44   
Bethany

http://album.ringaraja.net/index.php?page=prizeimage&ID=119144

user posted image user posted image hehe...

Evo, en glas za natečaj za tvoj buši sem oddala. Meni glavna nagrada tak ne pride več v poštev. user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
3.12.2008 20:11:23   
spps

No...to sem vam pa pozabla povedat....

To noč sem se ob 2.00 zbudila in začela iskati telefon, češ da moram vsem poslati SMS, da sem rodila...

Ja, full v živo sem sanjala, da sem rodila 19.3.2009 ob 7.23 uri sinček z imenom...ki ga ne izdam..., da je bil full fajni porod, hiter in predvsem nasmejan in da sem malega takoj podojila in da je bil full fajni...

Zdej si morem pa to zapomnit, da vidimo, če se bodo sanje uresničile...

Nadaljevanje sledi marca....

user posted image user posted image user posted image dali ,te podatke si nekam zapiši,da boš marca videla,če so sanje držaleuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?