|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjanke (z okolico)
4.12.2008 10:47:32   
_kathy_
Nič, grem jst u shopping. Se potem javim, ve pa pridno čvekajte, da bom imela potem kaj bratuser posted image user posted image .

(odgovor članu betty80)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
4.12.2008 11:08:02   
Lolita23
Jutro punce!!!

Kak ste??

Kje sta tisti dve, ki že veselo čakata na štart????user posted image user posted image

Dali in spps si predstavljata, ko bo Betty rodila, potem pa nam tud več velik ne fali.December bo tak hiter mim da groza.

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
4.12.2008 11:08:40   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Jutro punce!!!

Kak ste??

Kje sta tisti dve, ki že veselo čakata na štart????user posted image user posted image

Dali in spps si predstavljata, ko bo Betty rodila, potem pa nam tud več velik ne fali.December bo tak hiter mim da groza.

user posted image user posted image user posted image koooomaj čakamuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
4.12.2008 11:18:08   
katja_p
Ojla! Sm mal dlje potegnila spanec user posted image

Diagnoza:

Spanje preteklo noč = brez zbujanja do 6.00
Obisk WC = samo ob 6.00
Fizično počutje = OK
Psihično počutje = OK, a bi rada že šla v P
Gibi otroka: trenutno malo spi, ko js spim ona tud spi, pol se pa počas mal prebuja. Dans še nismo na 10, ker je mami predolg spala.
Predporodni znaki = 0 

Mogoč pa ne bom prva decembrka ... user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
4.12.2008 11:21:05   
sonček85
navijam za prvo decemberkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
4.12.2008 11:28:42   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

navijam za prvo decemberkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Js navijam za sebe, pa hkrati še kr za martko user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
4.12.2008 11:46:04   
bobika1
Pozdravljene. Da vas na hitro pozdravim.

Dodala sem nekaj slikic v album mojga malega škratka, če želi katera lahko pogleda.
Drugače midva sva vredu, razen matic je dobil krčke tako da je danes že od 8 pokonc, zaspi največ za 15 min...user posted image
Upam da bo kmalu boljše

ko bo kaj več časa pridem zopet pozdravit.

Na najino obletnico 26.11.2008 sva dobila najlepši zakladek-MATICA!!!

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
4.12.2008 12:05:37   
Dali*
Ecco...mene nazaj s sprehoda. kok je blo fajn...malo sem še potelovadila na vrhu in gledala celje in vam vsem skupaj malo pomahala v pozdrav...a ste me videle???user posted image user posted image user posted image

Aha, katja je še z nami...martka pa se ni še nič oglasila, pa mami1979 tudi ne ???user posted image

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
4.12.2008 12:06:33   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: bobika1

Pozdravljene. Da vas na hitro pozdravim.

Dodala sem nekaj slikic v album mojga malega škratka, če želi katera lahko pogleda.
Drugače midva sva vredu, razen matic je dobil krčke tako da je danes že od 8 pokonc, zaspi največ za 15 min...user posted image
Upam da bo kmalu boljše

ko bo kaj več časa pridem zopet pozdravit.

ja luštkan je ta tvoj mali škratek...komaj čakam, da bo marec tu, da bom še jaz svojega lahko cartala v naročju.

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
4.12.2008 13:07:31   
Lolita23
Bobika1 user posted image user posted image user posted image tvoj je pa res lušten.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
4.12.2008 13:45:24   
bobika1
Hvala.

No sedaj spi že 1 urouser posted image user posted image . Danes je bila tu patronažna in smo ga stehtali tako da ima že 3240g. Je rekla da zaenkrat mam dost mleka ker naj bi 20g na dan pridobiv tako da od sobote ko sa doma je pridobiv 240guser posted image user posted image .

Dali boš videla kako hitro bo marec tu (ker potem ko pogledaš za nazaj se ti zdi da si šele zvedu da si noseč pa greš že rodit.)

Na najino obletnico 26.11.2008 sva dobila najlepši zakladek-MATICA!!!

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
4.12.2008 13:53:45   
sonček85
bobika:tvoj mali je pa res pravi princuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
4.12.2008 13:59:05   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: bobika1
...
Upam da bo kmalu boljše
...

Kakga šikanga škrateka maš! user posted image Našo tudi neki krčeki matrajo, s čim si pomagaš? Js jo pomirim samo z zizo! Potem pa zaspi na njej...

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
4.12.2008 14:02:23   
martka
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

jaz bom uporabila katjino razpredelnico in vnesla svoje podatke...

Diagnoza:

Spanje preteklo noč = brez zbujanja do 6.15
sanje: sem brcnila babico iz sobe, ker je bila tista, ki mi je zoprna
Obisk WC = ob 6.15
zajtrk: 7.00
domača naloga:user posted image

in potem okoli 8.30 ena ura sedenja na školjki
Fizično počutje user posted image
Psihično počutje =   user posted image KRASNO, a bi že...user posted image
Gibi otroka: so a nekako bolj na počasi in "previdno"

Predporodni znaki = 0 

prva decembrka  user posted image  

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
4.12.2008 14:26:49   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: martka

jaz bom uporabila katjino razpredelnico in vnesla svoje podatke...

Diagnoza:

Spanje preteklo noč = brez zbujanja do 6.15
sanje: sem brcnila babico iz sobe, ker je bila tista, ki mi je zoprna
Obisk WC = ob 6.15
zajtrk: 7.00
domača naloga:user posted image

in potem okoli 8.30 ena ura sedenja na školjki
Fizično počutje user posted image
Psihično počutje =   user posted image KRASNO, a bi že...user posted image
Gibi otroka: so a nekako bolj na počasi in "previdno"

Predporodni znaki = 0 

prva decembrka  user posted image  

ja super za tele razpredelnice...tko lahko fino spremljamo vaše dni...

...super se držte, zdej jo pa za vsak znakec še dopolnjujte.

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
4.12.2008 14:48:49   
_kathy_
Ecola, jst sm že nazaj ...nism našla pouštra. A ve katera, kje jih kaj prodajajo???
Am pa še vesela novička ...danes je na svet prijokal še četrti dojenček v tem letu v naši familiji. Sestrična je ob 11:00h povila hčerkico Saro.Jupi!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sedaj pa vsi čakamo še samo našega škratauser posted image user posted image .

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
4.12.2008 14:54:04   
katja_p
Js sm iz pregleda.

Na CTG je bila user posted image  na začetku zlo aktivna, pol se ji je uspelo mal umirit. Popadkov ni kazalo nič.

G me je vaginalno pregledala, povedala sem ji za nedeljski rjav izcedek in da imam v splošnem povečan izvcedek zadnje dni in da je bolj voden. Preverila, rekla, da ni plodovnica.

Me je pa poslala jutri v SG v P na CTG, ker imam pač rok. In če me ne obdržijo noter (kar me najbrž ne bojo, ker sm še čist zaprta), se vidiva zopet v ponedeljek zjutraj.

Kako razložiš user posted image , da bi rad, da pride ven? user posted image  user posted image

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
4.12.2008 15:10:00   
Dali*
Katja...torej tudi tebe bo mala malce pohecala in se še ne bo kar razkrila. Joj, sam v SG se vozit na CTG...uf...Najbrž se boš počasi že selila k staršem v SG, da boš imela bližje...

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
4.12.2008 15:14:39   
_kathy_
katja_p, a u SG imaš tudi G? Am mene je pa včeri zvečer v spodnjem trebuhu nekaj špikalo ...nwm zakaj. Ampak sedaj je ok. Je moj postal čisto bled, pa je reku: "Prosim ne že zdaj. Ti bom jst povedu kdaj se naj začne, ko se bom jst pripravu!"hahaha. user posted image Mi2 pa res ne boma tebe ubogala, bo kr naš škrat tisti GLAVNIuser posted image user posted image .

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
4.12.2008 15:41:11   
Lolita23
-kathy- čestitke za novo družinsko pridobitevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
4.12.2008 15:57:41   
Dali*
... prosim za pomoč, predno gnjavim mojo G po telefonu

torej...v nedeljo sem imela krče na desni strani trebuha, brez otrdevanja trebuha in od takrat naprej me boli "nekaj" med popkom in žličko. Ko se sklonim, tudi ležanje na boku, hrbtu, kakorkoli mi sploh ne paše, ko globoko vdihnem... 

Bolečina je pa konstantna in se ne pojavlja samo na trenutke.

Kaj menite, kaj bi to bilo?

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
4.12.2008 16:13:26   
_kathy_
hmmm to pa ne vem kaj bi bilo. Mene občasno kaj zaboli, če se na primer sklonim ali pa čudno uležem ... pa potem kr mine. Sam tisti trenutek tak zaskeli.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
4.12.2008 16:57:15   
katja_p
Dali, vem sicer ne, kaj bi blo, bi blo pa fajn, da jutri svojo G pokličeš. Ziher je ziher. Še posebej, če imaš to bolečino konstantno od nedelje.

Ja, tale naša user posted image  se bo še mal pozabavala user posted image  Se je od ELine nalezla user posted image

_kathy_: ne, G imam v Velenju, a ker grem rodit v SG, morm tja na CTG jutri. Pol nasledn tedn pa spet k svoji G v Velenje. No, mogoč me bodo pa v P obdržali user posted image  Madonca, sm optimist ... user posted image

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
4.12.2008 16:58:38   
katja_p
Mene pa zdle zadnjo uro neki špika v spodnjem delu trebuha. Tk vsake tolk mal ... Najbrž nč resnega ...

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
4.12.2008 17:26:49   
martka
Kako razložiš user posted image , da bi rad, da pride ven? user posted image  user posted image

NA ENAK NAČIN KOT OTROK TEBI, DA ŠE NI NJEGOV ČAS!

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?