|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjanke (z okolico)
3.12.2008 20:12:54   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

Bethany...zdej mam pa še jst čist solzne očke...
http://album.ringaraja.net/index.php?page=prizeimage&ID=119144

user posted image user posted image hehe...

Evo, en glas za natečaj za tvoj buši sem oddala. Meni glavna nagrada tak ne pride več v poštev. user posted image

hvala...jaz sem za tvojega že včeraj...Lahko, pa da jo lahko koristiš pri drugem otroku. Sem videla, da ima tudi Jančika RR trebušček gor, pa sploh ni noseča...ampak verjetno še ima plane...in bi si nagrado vseeno rezervirala, heh. 

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
3.12.2008 20:14:06   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: spps

No...to sem vam pa pozabla povedat....

To noč sem se ob 2.00 zbudila in začela iskati telefon, češ da moram vsem poslati SMS, da sem rodila...

Ja, full v živo sem sanjala, da sem rodila 19.3.2009 ob 7.23 uri sinček z imenom...ki ga ne izdam..., da je bil full fajni porod, hiter in predvsem nasmejan in da sem malega takoj podojila in da je bil full fajni...

Zdej si morem pa to zapomnit, da vidimo, če se bodo sanje uresničile...

Nadaljevanje sledi marca....

user posted image user posted image user posted image dali ,te podatke si nekam zapiši,da boš marca videla,če so sanje držaleuser posted image

Sem si ponoči takoj zapisala v telefon...namesto, da sem sms-je okrog pošiljala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
3.12.2008 20:43:21   
_kathy_
 Bethino zgodbo sm prebrala ...jao, ful lepo si napisala, kar presune te ... Še moj jo je moral it prebrat.

Am no, ko je Dali* že začela s sanjami, naj povem, da sem tudi jst to noč sanjala, da sem že imela dojenčka. Fantka, pa imela sem ga v jajčki, oblečenega v modrega pajacka ...jao kk je blo lepo ...pol pa začne zvoniti budilkauser posted image user posted image user posted image user posted image ....in sanj je bilo konec. Ko sem se zbudila, sploh nisem mogla verjet, da nimam otroka.user posted image user posted image user posted image Sem se tk vživela ... No, in mojem sm dans te moje prelepe sanje že zihr najmanj 3x povedla ...
Aja, moj je še preden sva vedela kaj imava, sanjal, da sem rodila fantka in to 25. 12. Hmmm...fantek res naj bi bil, sam 25. 12.???? Ja, možno je vse ...

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
3.12.2008 21:30:25   
martka
user posted image   

lahko noč vsem!

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
3.12.2008 21:39:29   
Dali*
nočko punce...

pridno božajte bušije...

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
3.12.2008 21:39:46   
_kathy_
No, zdj grem pa še jst počasi u postlco ...mi jo je moj že zagreluser posted image user posted image . Nočko usemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
3.12.2008 21:44:47   
Dali*
                                      CELJANKE Z OKOLICO 

PDP    Ime (starost)          (št. user posted image , št. user posted image ) pregled, kraj,spol,+ kg, cm buši

user posted image   

05.12 
Katja_p 
(25)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  4.12.,SG,user posted image +14,5kg, 106 cm  

06.12  
martka
 (
36)                  (št. 4 user posted image , št. user posted image 1) 8.12., CE,  user posted image +8kg, 94 cm  

12.12.    
mami_1979 
(29) 
          (št.4 user posted image , št. user posted image 3)  5.12., CE, user posted image +7kg    

18.01
_kathy_ (20)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 15.12., CE user posted image +9 kg, 101 cm

21.01
betty80 (28)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 8.12., CE user posted image +10,5 kg, 91 cm

10.02
Katjuša (27)                  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 8.12., CE, user posted image

20.02.
brkn83 (25)                (št. 1 user posted image  ,št .user posted image   0 )23.12., CE user posted image +4,5 kg,96 cm

01.03.
cita (28)                         (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 10.12., CE, user posted image +9 kg

07.03. 
spps
(26)                        (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 3.12., CE, user posted image +7,5 kg, 95cm 

08.03. 
Lolita23 (23)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12, CE user posted image +6,5 kg

09.03.  
sahary (29)                      (št. 4 user posted image , št. user posted image 3) 11.12., CE user posted image +9 kg

16.03.
babyg (?)                        (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0)12.12., CE, user posted image  +9kg, 94 cm 

17.03.  
urskaf (27)                    (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 15.12., CE, user posted image +7 kg, 100 cm 

18.03. 
Dali*
(28)                       (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 23.12., CE, user posted image +7 kg, 90 cm 

19.03.  
urška13 (32)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 3.12, CE, user posted image + 9 kg  

20.03.
nina3 (25)                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12., CE user posted image +5,5 kg  
27.03.
novo (29)                       (št. 3 user posted image ,  št. user posted image 0) 10.12., CE, user posted image +5 kg, 90 cm

19.04.  
zupancdam 
(26)              (št. 5 user posted image , št. user posted image 1) ?, TRB,  user posted image    

24.04 
Sonček85
(23)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 16.12., CE,  user posted image   +4,5 kg 

09.05  
mani2
(29)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 12.12, CE,  user posted image +2 kg

xx.06. 
liam (?)                         (št. ? user posted image ,  št. user posted image ?) ?, CE, user posted image

06.07.    
monty 
(?) 
                      (št.? user posted image , št. user posted image ?) ?, CE, user posted image     

20.07.    
Chebellca
(?) 
                (št.? user posted image , št. user posted image ?) ?, CE, user posted image

user posted image  - 6 fantkov
user posted image  - 6 punčk
user posted image   - 11 presenečenj

Skupaj nas je 23 nosečk!

user posted image

user posted image  

user posted image Rodile souser posted image

24.09.2008   panja             MAI 
20.10.2008   mbd0411      NIK 
03.11.2008   maša23         MAŠA
18.11. 2008  jagodinka      FILIP 
24.11.2008   Bethany         ELINA
25.11.2008   m a j c i k a    LEJA

26.11. 2008  bobika1          MATIC

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
3.12.2008 22:21:14   
sonček85
hejla:a ni še nobene mamice v mesecu decembru,katjaa mislim ,da boš morala malo pohitetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem se morala malo oglast in kaj napisat ,ker me je naša dali opomnila dda nič več ne prihajam na to temo.Sem vas brala a napisala ničuser posted image

lepo pančkajte in božajte bušijeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
4.12.2008 8:03:37   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

sem se morala malo oglast in kaj napisat ,ker me je naša dali opomnila dda nič več ne prihajam na to temo.Sem vas brala a napisala ničuser posted image

ma malo sem te spomnila, da sui tudi med nami, če pa si na vseh drugih tko aktivna k nam se pa nč ne oglasiš...user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
4.12.2008 8:04:07   
Dali*
Dobro jutro punce...

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
4.12.2008 8:11:48   
betty80
Dobro jutro,

jst tudi že počasi perem in likam cotke, nebi rada da me kaj preseneti. Sobico imava že urejeno, v bistvu imava že skoraj vse, ker januarja se mi sigurno ne bo dalo okol skakt, in nakupovat stvari.

Lp

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
4.12.2008 8:23:51   
Dali*
betty...kok si pridna...

ma kaj si doma? Boš pokoristila dopust in nato v porodniško?

Me je zbudil poštar, zato sem tok zgodna. Bom šla po mojem še mal v postlo.

(odgovor članu betty80)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
4.12.2008 8:34:57   
betty80
Ne na žalost nisem doma........še kar v službi do porodniškega dopusta, ki ga nastopim 24.12.2008. Čez teden ponoči, pa čez vikend ponavadi perem in likam. No morem mojega tud pohvalit, da mi pomaga likat. Upam, da tako tudi ostane. Sobico je tak v večini kar on uredil, jst sem bla bolj komisija user posted image . Žal nimam več dopusta, tako da mi tedni v službi še toliko hitreje minevajo. Mam zdle še ful dela preden grem v porodniško. user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
4.12.2008 8:49:38   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: betty80

Ne na žalost nisem doma........še kar v službi do porodniškega dopusta, ki ga nastopim 24.12.2008. Čez teden ponoči, pa čez vikend ponavadi perem in likam. No morem mojega tud pohvalit, da mi pomaga likat. Upam, da tako tudi ostane. Sobico je tak v večini kar on uredil, jst sem bla bolj komisija user posted image . Žal nimam več dopusta, tako da mi tedni v službi še toliko hitreje minevajo. Mam zdle še ful dela preden grem v porodniško. user posted image

škoda...pa glih v tem norem decembru...

no, pa sej če je tvoj tko priden je super...

...šele 24.12....a se ti ne šteje 28 dni pred PDP?

(odgovor članu betty80)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
4.12.2008 8:50:32   
Dali*
Ali ima katera izkušnje s tem jogijem? Je najbolj prodajen v BC. Oz. katero vzmetnico ste ve izbrale?

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=158170

Otroška Vzmetnica Baby Alergo 60 X 120 Cm - Lagea 

user posted image
Cena:
75,99 € / 18.210,24 SIT

Akcija:
66,39 € / 15.909,70 SIT user posted image  

jedro: ekološko neoporečna pena,
antialergijska, antibakterijska, snemljiva pralna prevleka,
obdelana s postopkom, ki onemogoča pojavljanje plesni in mikroorganizmov,
višina: 12 cm.

(odgovor članu Dali*)
    Neposredna povezava do sporočila: 2965
    4.12.2008 8:56:00   
    betty80

škoda...pa glih v tem norem decembru...

no, pa sej če je tvoj tko priden je super...

...šele 24.12....a se ti ne šteje 28 dni pred PDP?

Ja sej to je 28 dni pred PDP. Rok mam 21. januarja. Ravno za praznike zaključim hehe.

(odgovor članu Dali*)
    Neposredna povezava do sporočila: 2966
    4.12.2008 8:57:29   
    sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

ma malo sem te spomnila, da sui tudi med nami, če pa si na vseh drugih tko aktivna k nam se pa nč ne oglasiš...user posted image
    user posted image user posted image user posted image user posted image saj imaš prav

jutro vsem Celjankam user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
    ALEKS 23.4.2009 <3
    TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Dali*)
    Neposredna povezava do sporočila: 2967
    4.12.2008 8:57:33   
    Dali*

Ja sej to je 28 dni pred PDP. Rok mam 21. januarja. Ravno za praznike zaključim hehe.

Eh, zdejle sem študirala, da maš 18.1., pa sem zamešala s kathy...

(odgovor članu betty80)
    Neposredna povezava do sporočila: 2968
    4.12.2008 9:01:46   
    _kathy_
    Sm se zdj jst odločila, da bom tudi danes začela prati in likatiuser posted image user posted image . Mi je sestrična rekla, da je use delala zadnji teden in da je bila čisto adijo. Am a perete cotke z Lenorjem za dojenčke ali kar brez mehčalca??? Sm nekje brala kao da mehčalec lahko povzroči alergijo pri dojenčku. Mi je pa potem sestrična rekla, naj ne kompliciram.

Danes bo moj pripravni dan ...user posted image user posted image Pa v lekarno bom še šla ...bom začela počasi kupovati mandeljevo olje itd.
    Potem pa še morm skočit kupit neki za miklavža ... Mojem bom kupla kr poušter, ker jamra, da ne spi fajn na tem, ki ga ima. Tak da mi pogosto ponoči moj zmanjka.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu betty80)
    Neposredna povezava do sporočila: 2969
    4.12.2008 9:05:24   
    spps
    jutro Celjanke!
    kako ste spale?ven ne hodit,ker je mrzlo,da se rečeuser posted image user posted image
    no,martka. mami79 in katja_p a bo kaj akcije?user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil spps -- 4.12.2008 9:06:28 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _kathy_)
    Neposredna povezava do sporočila: 2970
    4.12.2008 9:07:15   
    _kathy_

Ali ima katera izkušnje s tem jogijem? Je najbolj prodajen v BC. Oz. katero vzmetnico ste ve izbrale?

Dali*, midva imava postlco od Lip Poljčan, tak da sma uzela njihovo vzmetnico. Kupila sma jo u Pikapolonici, paše pa na postlce 120 x 60 cm. Je pa posebna vzmetnica, saj je iz kokosovih delčkov al nekaj takšnega, ki preprečuje alergije. Je pa tudi vredu, ker ni tako mehak. Stane pa nwm tam nekaj čez 50€.

(odgovor članu Dali*)
    Neposredna povezava do sporočila: 2971
    4.12.2008 9:20:49   
    betty80
    IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_

Am a perete cotke z Lenorjem za dojenčke ali kar brez mehčalca??? Sm nekje brala kao da mehčalec lahko povzroči alergijo pri dojenčku. Mi je pa potem sestrična rekla, naj ne kompliciram.

Jst dam mehčalec, čeprav ga dam manj. Pa na pralnem stroju imam posebaj program ALLERGIE, ki izpira z veliko več vode, in prav piše, da je ta program priporočljiv za otroška oblačila. Če se bo kasneje izkazalo, da ima dojenček alergijo na mehčalec, ga bom pa nehala uporabljat.

(odgovor članu _kathy_)
    Neposredna povezava do sporočila: 2972
    4.12.2008 9:30:07   
    Dali*
    Kje so naše decembrke???

(odgovor članu Dali*)
    Neposredna povezava do sporočila: 2973
    4.12.2008 9:34:58   
    Dali*
    Ma kok lep sonček je zunaj...

Se bom počasi odpravila na sprehod. Je pa res full hladno zunaj... je še slana vsepovsod...se bom bolj toplo oblekla pa bo...

Si morem nabrat energijo za pospravljanje, ki me čaka po sprehodu...

(odgovor članu Dali*)
    Neposredna povezava do sporočila: 2974
    4.12.2008 9:46:57   
    betty80
    Danes sem mela tako zmrznjen avto, da mi je ključavnica zamrznila, pa še vrat od avta nisem mogla odpret. Tak da sem mela trening že navse zgodaj zjutraj. Se ni odtalil do Velenja user posted image

(odgovor članu Dali*)
    Neposredna povezava do sporočila: 2975
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
    Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
    Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
    Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Dečkova mama.
    пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?