Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
A obstaja kakšna dieta, kjer čokolada ni prepovedana . Ker če je, pol sem zraven Bi bilo fino it 4 kile dol, samo mi ne rata.
Ja -ločevalna -vsak 4. dan ješ za večerjo sladico, po sladici pa še čokolado.
Ja ta pa ni zame, sem odvisnik od mleka in čokolade in mi ne znese čakat 4 dni Je danes padlo šele eno reberce čokolade , namesto cele tablice , upam, da do konca dneva zdržim pol pa samo še ananas . Ta baje topi maščobe
< Sporočilo je popravil frufru -- 3.1.2008 12:33:19 >
Da vas še jaz pozdravim - tudi začela danes. Pojedla sem en navadni jogurt, pa pol litra metinega čaja do zdaj (da ne bom preveč kričala po bajti ) Zaenkrat mi gre kar dobro.
Aja, sem na beljakovinski dieti, za kosilo bo na malo maščobe pečena račka, še prej malo čiste goveje župe, ostali bodo imeli še riž in paradižnik v solati, jaz pa nič od tega.
Popoldne grem z našo pesonjo na en dolg sprehod - SAMA!!!!, zvečer bom pa verjetno najbolj lačna, ker se mi je med prazniki pretegnil želodec - si bom umislila eno konzervo tunine, pa kak kefir, da bo lažje prestat.
Koliko bom/želim shujšat raje ne pišem, bom pa poročala vsake tok cajta, če se na vagi kaj pozna oz. koliko se pozna. V glavnem, držte se, jaz se danes bolj za tipkovnico, ker imam ogrooomno dela do ponedeljka.
za kosilo imam krvavico in solato..kruha pa ne jem več-do nadaljnega..imam tako voljo da se bom razpočla sej solato lahko neomejeno,ane? pa še po domač kis grem v garažo
Kofi tajm! Tole mi bo najhuj - pit grenko kavo, ker sem zagrizena kofetarca, mahnjena na zelooo sladko kavo . Drgač sem zajtrk preskočila, pomalicala sem košček sira, naprej bomo pa še vidl. Sem totalno nepripravljena na tole dieto, ker sem se šele danes odločla, da danes začnem. Ja jaz ne bom mogla poročat rezultatov, kot sem že povedala, mi je vaga crknla.
Jaz se pa mleku v kavi ne morem odpovedat, zato bo ostalo tako kot je. Namesto sladkorja dam sladilo ali pa še tega ne. Same kave pa ne morem piti. Mi je frufru - a ti bi meni dala pol svojega, ali bi vzela pol mojega?
Zdajle sem gledala prisotne na tej temi, pa nas bere tudi viator. Jaz sem prebrala pa vibrator. Viator brez zamere, očitno se mi že prvi dan diete kisa v možganih
No, pa sem našla temo zame za po praznikih. Torej, katera me bo dala v seznam, prosim? Taška30, 7 kil, bom pa probala po Montiju oz.ločevalni (malo bom kombinirala), danes sem sicer že zaj z jogurtom in čokoladnimi (!!!) musliji, ampak naj bo, za krepak zajtrk. Pa naslednji teden začnem z aerobiko.